KerstverlichtingBuiten.com HoutenKerstboom.com Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Netjes een mail ontvangen dat het product weer op voorraad was. Pakket is na de bestelling snel en zorgvuldig geleverd. En via de mail ontvingen we nog relevante praktische informatie over het product... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfect service met een kerstgevoel. Mooie koppelbare kerstverlichting opgehangen in drie boompjes in de voortuin. Helaas ging de startkabel kapot, maar na kort contact is deze de dag voor kerst snel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De professionele ijspegelverlichting in classic warm white met twinkle besteld en zeer overtuigd van de kwaliteit. Goede stevige kabels en mooie doorverbind koppelingen. Zelf heb ik nog de rubber ring... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Artigos Natalinos
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Fabricante de Luzes
  4. Loja de Iluminação
  5. Atacadista de iluminação
  6. Loja de artigos para festas

KerstverlichtingBuiten.com & HoutenKerstboom.com zijn de nummer 1 Kerst webshops voor Nederland en België. Kerstverlichting en kerstdecoratie kopen doe je bij ons vertrouwd en eenvoudig online. 365 dagen per jaar hebben we een enorm assortiment op voorraad voor je klaarliggen in ons magazijn van 2.500 m2.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

777 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

90 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Slimme stekkers deugen niet

Slimme stekkers deugen niet - ze blijven stroom doorlaten als ze uitgeschakeld zijn zodat de lampjes licht blijven branden 24/24 , 7/7 .. en wellicht 365/365

Goedendag Fred,

Dank voor het achterlaten van een review.

Wat je beschrijft is inderdaad een bekend euvel dat van toepassing is op bijna alle types tijd-, schemerschakelaars en dimmers waarop LED kerstverlichting wordt aangesloten.

We hebben exact hetzelfde fenomeen kunnen waarnemen bij nagenoeg alle tijd-, schemerschakelaars en dimmers van verschillende fabrikanten; van duur tot goedkoop, denk bijvoorbeeld aan merken als Philips (Hue) en Osram (Lightify).

Het nagloeien van de lampjes wordt veroorzaakt doordat de blauwe en bruine draad in je stopcontact verkeerd om om aangesloten zitten. Bijna alle tijd-/schemerschakelaars werken namelijk maar op één van de polen. Als deze verkeerd om aangesloten zitten kan de led verlichting dus heel licht blijven branden.

Wat ik hier uitleg kun je heel eenvoudig testen (voordat je de draden in je stopcontact omwisselt): als je de stekker van de slimme stekker andersom in het stopcontact plaatst zul je zien dat het nagloeien vaak al weg is.

Het is echter van belang om te weten dat de slimme stekker gemaakt is om niet op de kop gebruikt te worden i.v.m. de spatwaterdichtheid. Je zult dus de polen in het buitenstopcontact even moeten omwisselen, daarmee zal het probleem voor de lange termijn opgelost zijn.

Indien je nog vragen hebt of indien wij je op een andere manier van dienst kunnen zijn, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Fijne dag!

Prima kwaliteit en service

De bestelde kerstverlichting voldoet aan de verwachting, degelijke kwaliteit en ziet er schitterend uit.
De bestelde slimme stekker werkte niet goed, na contact met de klantenservice direct een nieuw exemplaar ontvangen en deze werkt perfect, prima service!

20 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen service maar wel grote bedragen incasserene leveren voor veel geld een kerstboom…

Ze leveren voor veel geld een kerstboom die gestuurd moet worden met een app die niet werkt. Ze kunnen je niet verder helpen ensturen mij maar gewoon weer door.

16 de dezembro de 2025

Goededag,

Dank voor het achterlaten van de review.

Zoals reeds per chat besproken werkt het product dat je hebt ontvangen goed, echter ervaar je problemen om de app goed werkende te krijgen op jouw smartphone om de boom in te kunnen stellen.

Hier hebben we reeds mee proberen te helpen, echter is onze kennis van de Twinkly producten beperkt en hebben we je daarom voor dit technische probleem verwezen naar de fabrikant omdat zij je hier veel beter in kunnen ondersteunen. Zij hebben ook een goede support en zijn de specialisten. Dit is niet om je af te schuiven, maar dit is omdat zij je de beste support hierin kunnen bieden om het alsnog goed op jouw toestel geregeld te krijgen.

Fijne dag verder!

Een fairybell gekocht

Een fairybell gekocht, na ontvangst bleek dat het verlengsnoer er niet bij zat, na te hebben doorgegeven lag hij de volgende dag al in de bus met een leuk presentje.
Erg goede service.
Ook de info via de mail over hoe je het beste kunt opzetten was erg hulpvol.
Kortom een aanrader en prima winkel.

1 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede wijn behoeft geen krans

De firma doet wat ze belooft en dat is hoe het hoort. Duidelijke info, correcte verpakking, levering zoals voorzien, prijs in lijn met de kwaliteit. De ervaring is gewoon goed. Volgend jaar vervolledig ik huidige aankopen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie kwaliteit en zeer goede service

Mooie kwaliteit, prachtige lichtjes, en de begeleidende uitleg voor gebruik en onderhoud zijn zeer welkom.
Iets minder blij met de multistekker doos. Ben niet zeker over de waterbestendigheid.De afdekklepjes voelen niet zo kwalitatief aan.

9 de dezembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Smart kerstverlichting besteld en er…

Problemen met levering smartverlichting zijn netjes opgelost. De wijze waarop je met klachten over levering of uitblijven daarvan omgegaan wordt is moeilijk door de communicatie via een "chatbot" waar geen vervolgactie uit komt en de instructies via de website die niet correct zijn. Direct contact per email was prima en alles werd snel opgelost. Lampen werken ook naar behoren dus alsnog tevreden.

Goededag,

Dank voor het achterlaten van de review.

Wat vervelend dat denk dat het nog niet is geleverd.

Ik vermoed dat je contact hebt gehad met de chatbot en deze je niet de juiste informatie heeft gegeven, onze excuses.

Je kunt uiteraard altijd contact met ons zoeken via de klantenservice rechtsboven op onze website door het contactformulier in te vullen of ons direct te mailen en dan kijken we graag even met je mee waarom dit is vertraagd en wat we hierin kunnen betekenen.

Fijne dag verder!