Keukensplakken.nl Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ontzettend slechte ervaring; keuken laten beplakken maar een aantal lades vertoonden scheuren van de foli. Na contact gezocht te hebben zou er iemand langs komen als deze in de buurt zou zijn. Na weke... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super netjes geplakt. Aandacht voor detail en heel ontspannen alles is één dag gedaan. Tweede keer dat wij voor keukensplakken kiezen :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet doen! Aan de voorkant allemaal aardig en leuk. Nu half jaar verder en er laten delen los, maar Linda weigert langs te komen omdat wij geen opdrachtbevestiging kunnen laten zien. Die hebben we dig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goedemorgen, Super professioneel zijn de dames bezig, goed op elkaar ingespeeld Rachel en Leontine. Denken met de klant mee en pakken alles aan zelf een viezer naar beneden sjouwen. (deze moest o... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Casa e Jardim

Informação fornecida por fontes externas variadas

Een compleet nieuwe look & feel! Ontdek de vele voordelen van folie en wat wij ermee voor (o.a.) uw keuken kunnen doen.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

181 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 12% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

17 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit is echt een goed bedrijf

Dit is echt een goed bedrijf. Ze hebben ons goed geadviseerd over de juiste kleur voor onze keuken. De montage verliep vlekkeloos en er zit een jarenlange garantie op.

29 de janeiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer ervaren en goede prijs/kwaliteit verhouding

We hebben een zeer goede ervaring met keukensplakken.nl . De meiden denken goed met je mee en luisteren goed naar je wensen. Wij zijn erg tevreden en overwegen om nog een aantal meubels te laten plakken zodat dat goed bij het geheel past. Je kan zien dat de dames jaren ervaring hebben, want onze keuken ziet er weer uit als nieuw. Ik zal ze bij iedereen aanraden.

27 de outubro de 2023

Geweldig

Ik ben super, super blij met hoe mijn keuken is geplakt het is ontzettend mooi. Het is echt een aanrader voor iedereen die een andere kleur keuken of trap wil. En wat zo prettig is dat het betaalbaar is voor iedereen, want voor een hele nieuwe keuken ben je gauw al zeker €10.000,00 a €20.000,00 euro kwijt en vaak zelfs nog meer dan dat. En ze zijn super vriendelijke, behulpzaam en meedenkend. Ik kan helaas maar 5 sterren geven maar het is 10 sterren waard!!!! Dankjewel Keukensplakken.nl

28 de outubro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

In één dag een “nieuwe” keuken!

Communicatie met keukensplakken verliep uitstekend, Rachel denkt goed mee en is duidelijk enthousiast over haar vak. In één dag is onze keuken helemaal opgefrist en ziet er uit als nieuw! Absoluut een aanrader.

13 de outubro de 2023

Zoek niet verder!

Snelle service, prima communicatie, duidelijke offerte, eerlijke prijs en twee hardwerkende dames. En het belangrijkste: een prachtig resultaat! Echt superblij met mijn "nieuwe oude keuken"en zeer tevreden over keukensplakken.nl. zou he5 zo weer door hen laten doen. Wij gaan ook overwegen de trap te laten doen door hen. Aanrader!

26 de setembro de 2023

Super goede monteurs

Super goede monteurs, zeer vriendelijk, niks is teveel, vlug en harde werkers. Kunnen hun iedereen aanbevelen. Geweldige nieuwe keuken gemaakt dames!!!
Zijn er super blij mee.
Gerda en Leon uit Valkenburg aan de Geul.

18 de setembro de 2023

Aanrader!

Duidelijke afspraken van tevoren. Super opgeleverd. Aanrader als je je keuken wilt laten wrappen!

6 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben onze keuken laten wrappen en…zijn dik tervreden

Wij hebben onze keuken laten wrappen en hadden al een goede referentie gehoord via kennissen.
Dat klopt e dus helemaal. Alles is volgens afsptaak uitgevoerd en het resultaat is boven verwachting.
Niet alleen wat de keuken betreft ,maar ook de goede service en manier van werken sprak ons erg aan.Rachel de eigenaresse van keukensplakken heeft ons uitstekend te woord gestaan en ook het werk was prima.
Afz. Peter de Haan -Zoetermer

4 de agosto de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tijdens het eerste bezoek van Rachel…

Tijdens het eerste bezoek van Rachel waren wij direct overtuigd. Onze keuken was zo oud maar zij verzekerde ons dat deze absoluut op zou knappen na het wrappen. De deurtjes, de achterwand, de koof en het blad zijn onder handen genomen. Onze keuken is weer als nieuw. Wat een top service verlenen zij. Komen gemaakt afspraken na en prijs kwaliteit verhouding is dik in orde. Dit bedrijf zullen we dan ook op zeker aanbevelen!!

12 de junho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer betrouwbaar en professioneel bedrijf

Zeer betrouwbaar en professioneel bedrijf met klantvriendelijke en ervaren medewerkers! Zijn duidelijk in wat je mag verwachten en maken deze verwachtingen ook waar. Werken heel netjes en precies! Zij hebben onze keuken een prachtige make-over gegeven, echt een fantastisch resultaat. Wij zijn dan ook bijzonder tevreden en bevelen dit bedrijf van harte aan!

12 de maio de 2023

Keuken gewrapt.

Onze gedateerde keuken is op een zeer professionele manier voorzien van een super moderne uitstraling, zijn er erg blij mee ook mede door het vriendelijke en vrolijke team.

2 de maio de 2023

Top bedrijf aanrader!!

Erg fijne duidelijke communicatie, zeer behulpzaam en met vakkennis.
Keuken,badkamermeubel en kasten zien er echt prachtig uit!! Ook erg vriendelijke vrouwen die bij ons waren. Top bedrijf!

24 de abril de 2023

Zeker aan te bevelen!!!

Heel blij met onze nieuwe keuken (zo lijkt het) .
Afspraak was top. Werkt netjes en secuur.
Werkt ook gewoon door om de keuken af te krijgen in 1 dag.
Nogmaals bedankt voor jullie bezoek.
Alie

20 de abril de 2023

ZOEK NIET VERDER!

Voor mijn nieuwe woning was ik op zoek naar iemand die mijn keuken kon wrappen in matzwart. Gezien het feit dat dit erg arbeidsintensief en lastig is, leek het me niet handig om dit zelf te doen. Ik gaf het dan ook graag uit handen aan een professional.

Al snel kwam ik uit mij Keukensplakken.nl en leerde ik Rachelle kennen. Al bij de eerste kennismaking had ik direct een goed gevoel bij haar. Rustig, betrouwbaar, professioneel, vakkundig en adviserend stelde ze zich op. Ik kan niet anders zeggen dan dat het eindresultaat mijn goede eerste gevoel absoluut heeft bevestigd. Werkelijk waar een fantastisch staaltje vakmanschap.

Bevind je je in dezelfde situatie als ik en ben je op zoek naar een expert? Eigenlijk is er maar 1 iemand die je zoekt en dat is Rachelle. Bespaar jezelf de moeite en zoek niet verder. Je zult er geen spijt van krijgen. Ik zou Keikensplakken.nl aan simpelweg iedereen aanbevelen! :)

Groet,

Mark