Fijn geholpen tijdens de verkoop in de showroom in Bunnik , werden niet gepuscht duidelijke offerte. Hebben na aankoop toch nog een Keer wat gewijzigd waren ze heel flexibel mee. Plaatsen van de ke... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Meest slechte plek ter wereld waar je een keuken kan kopen. Meest slechte voor en na service. Hebben een beschadigd wasbak gehad. Zagen het na 2 dagen ivm met een weekendje weg. Zeggen dat ze er niks... Ver mais
Detalhes da empresa
"Een nieuwe keuken kopen is een leuk traject van kijken en kiezen. Van kleuren en materialen. Van informeren en inspireren. Tenslotte moet uw nieuwe keuken garant staan voor jarenlang kook- en woonplezier. Bij KeukenVision stemmen we uw keuken tot in het kleinste detail af op uw hoogstpersoonlijke ideeën over ruimte, sfeer, smaak en kookstijl. Zo creëren we sámen uw unieke persoonlijke keuken, waarvan u tot in lengte van jaren zult genieten. Ervaar onze visie op uw nieuwe keuken in één van onze inspirerende showrooms in Dordrecht, Naaldwijk, Amsterdam, Bunnik, Apeldoorn of Elst."
Informações de contato
Nijverheidsstraat 42, 7461 AE, Rijssen , Holanda
- 078 618 3888
- info@keukenvision.nl
- www.keukenvision.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Loop aan dit bedrijf voorbij!
Hier drie keukens gekocht. De eerste bij plaatsing volledig verkloot. Je verzint het niet hoeveel gebreken deze keuken vertoonde. De tweede redelijk geplaatst. De derde: koopovereenkomst ontbonden. Mocht je denken dat dit bedrijf oor heeft voor zijn klanten: geheel niet. Onprofessioneel gedrag als het op herstel aankomt. Eindeloze discussies over herstel. Het resultaat: slechte keukens en een zeer ontevreden klant. Mijn advies: loop aan dit bedrijf voorbij.
Niet doen
Niet doen. Houdt we in ieder geval rekening mee dat als je handtekening is gezet je niet meer terugkan. Geen bedenktijd. Jokken ook over kortingen
Dubbele afspraak dus wij hebben pech
Wij hadden op 11 februari 2020 een afspraak gemaakt met Nordin en daar ook een bevestiging gekregen per email. Onze afspraak stond vast op zaterdag 13 maart om 14:00. Dus vandaag(13 maart) 40 a 50 minuten gereden van Den Haag naar Dordrecht voor onze afspraak. Toen we daar aankwamen, blijkt dat Nordin opeens een dubbele afspraak heeft staan. Er stond een persoon bij de receptie met de receptioniste hierover te praten. Uiteindelijk kwamen we erachter dat die persoon die bij de receptie stond, Nordin was. Hij geeft ons niet eens een blik of excuses, maar zegt zachtjes tegen de receptioniste dat het beter uitkomt aanstaande maandag om 14:00. Dan loopt Nordin gewoon weg, zonder maar iets tegen ons te zeggen en laat de receptioniste zijn vuile werk opknappen. Hij neemt totaal geen verantwoordelijkheid voor de situatie.
Via project ontwikkelaar bij…
Via project ontwikkelaar bij KeukenVision Bunnik terecht gekomen.
Na een online versie keuken samen stellen wat moeizaam ging. Toch neg een afspraak in de winkel. De adviseur bleef alleen maar tekenen en wat voor kleur totaal geen advies over de kwaliteit van de keukens en waar ze vandaan komen. Ook geen uitleg over de apparatuur. Na het ontwerp konden we wachten op offerte of per mail per mail was goed nu 5 dagen later nog geen offerte en meerdere malen om gevraagd.
Voor de aankoop kan alles, na betaling wordt er moeilijk gedaan en valt de service tegen.
Keukenvision (Voortman Groep) was de aangeraden keuken partner van onze aannemer. Wij hebben niet verder gekeken en daar hebben we nu spijt van. De verkoop verliep heel vriendelijk en alles was mogelijk. Echter nadat de koop gesloten was begonnen de zaken stroef te verlopen. Gemaakte beloftes over levering, bleken volgens de planning afdeling niet te kunnen worden nagekomen. Na veel bellen, bleek er een plekje vrij gekomen te zijn en kon de keuken toch rond de gewenste datum worden geleverd. Maar dat was meer geluk, dan planning.
Bij installatie gingen enkele dingen mis. Er was op een verkeerde plek in de muur geboord, en een lade was verkeerd gezaagd. Tevens waren enkele onderdelen beschadigd. Pas een maand later was alles opnieuw geleverd en kwam er een installateur voor de 2de keer. Helaas bleek de geleverde lade grijs te zijn, terwijl de keuken wit is. De rest is toen wel in goede staat opgeleverd. Weer een maand later kwam er een volgende installateur met een nieuwe lade, wederom grijs, terwijl de keuken nog steeds wit is. Hierop wederom een klacht ingediend. Toen zijn ze zelf gaan uitzoeken waar het mis ging en bleek dat witte lades niet meer geleverd kon worden. Het voorstel van Keukenvision was nu om dan maar de grijze lade te plaatsen en anti-slip matten te leveren zodat het niet meer te zien was dat de lade grijs was, dan koop je dus een keuken voor een flink bedrag en hoor je doodleuk dat je kleur niet meer geleverd wordt, dus dat ze je een matje geven. In totaal zijn we nu bijna 9 weken na de eerste installatie datum en hebben wij nog steeds een lade niet. Wij hebben spijt dat we bij Keukenvision (Voortman Groep) onze keuken gekocht hebben en helemaal spijt dat we het hele bedrag al betaald hebben. Helaas zijn wij niet de enige. Via de aannemer begrepen wij dat meer mensen in onze wijk klachten over Keukenvision (Voortman groep) hebben.
Tien weken gewacht op een zeef of z.g.n…korf voor aanrecht
Tien weken gewacht op een zeef of z.g.n korf voor het aanrecht.vaak gebeld. Het zou iedere keer geregeld worden, maar er gebeurde niets. Na vele telefoontjes en later boosheid van mijn kant werd ik gebeld door een bedrijf in Rijssen. Het zou geregeld worden. Een mail terug gehad met een link waar ik op internet zou kunnen bestellen. Het zou langer en duurder worden als zij het bestelden. Ze verkopen in Naalwijk graag dure keukens, maar heb je ze later nodig dan geven ze niet thuis. Keuken is 9 jaar en werd oude genoemd waardoor mogelijk geen onderdeel meer besteld kon worden
Aanrader
Plaatsen van de keuken is gedaan Door 2 ervaren monteurs die echt zeer precies waren mijn complimenten !!
Spijt!
Nieuwbouwkeuken besteld en blijkt bij oplevering totaal niet wat we wensten. De hoogte van keukenapparatuur bleek op bijna 2 meter hoogte te zitten.... We hadden nooit een tekening met maten gehad, maar we draaien volledig voor de herstelkosten op. Communicatie is slecht en je krijgt geen inzicht in het kostenplaatje (alleen totaal prijs) Ze willen dat je snel tekent en daarna is er weinig meer mogelijk. Blijf hier heel ver van weg!! De klachten in andere reviews beschreven zijn zeer herkenbaar!
Heel slecht
Heel slecht. Je krijgt monteurs die ingehuurd worden, elke keer iemand anders. Kwaliteit is zeer slecht, zaken blijven liggen half liggen. Onze keuken is geleverd op 16 december, een gebroken dure afzuiger is achtergelaten inclusief allerlei gebreken die pas in juli eindelijk zijn opgelost door zelf erachter aan te gaan!!!!!!! Dus circa 8 maanden. De meest simpele zaken gingen verkeerd. zoals verkeerde maten (opmeten hoeft toch niet zo moeilijk te zijn)? Verkeerde diktes in materiaal etc.. Kortom heel slecht.
RONDUIT SLECHT
Keukenvision.. Een bedrijf waarbij klantvriendelijkheid, communicatie, afspraken nakomen en nette afwerking niet in het woordenboek voorkomen. Een bedrijf die zulke mooie verhalen heeft in de winkel bij de verkoop, maar achteraf niets nakomt. Na plaatsing zag ik direct dat het aanrechtblad te kort was, afzuigkap scheef was gemonteerd en plinten waren beschadigd. Ik heb 4 maanden moeten wachten en vooral moeten VECHTEN voordat dit werd opgelost. Telefonisch meerdere afspraken gemaakt, tot twee keer toe thuis zitten wachten op een monteur die niet kwam. Wat een verschrikkelijke slechte communicatie binnen dit bedrijf. Na eindeloze discussies over het te korte aanrechtblad besloten dat ze er smetlijsten overheen mochten plaatsen. Hadden ze het lef om mij daarvan de rekening te sturen.. Mijn broek is wel 100 x afgezakt van Keukenvision. Ik wil iedereen waarschuwen voor dit bedrijf. De afwerking laat ook te wensen over, en ze proberen je voor de gek te houden waar je bij staat. Kijk eens verder dan Keukenvision, want prijs/kwaliteit ligt ver uit elkaar bij dit bedrijf!
Ook ik ben zwaar teleurgesteld
Ook ik ben zwaar teleurgesteld in de wijze waarop het personeel van Keuken Vision in Naaldwijk met klanten omgaat. Een gezellig middagje keuken aanpassen lijkt meer op een uitputtingsslag ! Na een berichtje gehad te hebben om langst te komen en ik mijn wensen op tafel had gelegd werd er constant vaag over de prijs gedaan, Constant werd er omheen gedraaid, het zou goedkoper worden als ik 5 inbouw apparatuur van een merk zou nemen, maar ook nadat ik dat gedaan had werd er steeds om de prijs heen gedraaid. Omdat ik geen hele middag de tijd had vroeg ik om een offerte, maar die wilde de verkoper niet maken er zou een 2e afspraak moeten gemaakt worden. Het lijkt erop dat ze het moeten hebben van domme argeloze klanten die zich laten domineren door de verkoper, nou dan hebben ze aan mij een verkeerde helaas. Vandaag gaat de brief eruit dat ik hun hele keuken niet meer hoef.
Onvoldoende en klantonvriendelijkheid
Wij kwamen terecht in de vestiging Dordrecht vanwege een nieuwbouwproject. Men heeft mooie producten staan, maar vreselijke verkopers in dienst. Iemand die het computerprogramma niet kent, die geen klantvriendelijke houding heeft, fouten in de offerte, afspraken die niet nagekomen worden, een meerwerklijst die niet klopt. Uiteindelijk door bemiddeling van de bouwbegeleider is e.e.a. in orde gekomen, maar nu de plaatsing nog. Ik denk dat dit bedrijf niet meer zou bestaan als zij niet gekoppeld waren aan nieuwbouwprojecten. De ene verkoper valt de andere af en we hebben geen enkel excuus gekregen voor alle fouten. De keuken moet nog geplaatst worden....we vrezen met grote vrezen...
Onredelijk en onbillijk
Bij Keukenvision (Voortman Keukens) in Bunnik mag men wel fouten maken maar zodra je als klant dientengevolge een inschattingsfout maakt mag je direct je portemonnee trekken (30% van de aanschafwaarde). Mind you, de order is nog niet geplaatst en de keuken is pas over anderhalf jaar gepland.
In eerste instantie wordt er vanuit belang van Keukenvision gedacht en niet vanuit de klant.
Uiteindelijk is de heer Snel wel bereid om de oplossing te zoeken bij de directie. De site biedt verder geen rechtstreeks contactmogelijkheid via mail voor bijvoorbeeld geschillen, klachten en bezwaren.