Een negatieve review geschreven over de afhandeling van een betaling bij Klingel. Deze mening moet ik nu wel even bijstellen. De dag na de review werd ik teruggebeld door Klingel, met het verzoek om h... Ver mais
Geachte klantenservice Klingel Mijn klantnummer: 5001 3793 -6 Ja, inderdaad dat uw alle accessoires zijn zeer geweldig met hoge kwaliteit en heb nooit in de winkel van Nederland gezi... Ver mais
Ik moet nog even mijn bestelling afwachten maar heb nog nooit problemen gehad dus zal nu ook wel goed gaan. Ik ben vergeten de maat erbij te zetten dus ik ben benieuwd, bestelling is inmiddels binnen... Ver mais
Op 8 januari kleding en een ketting geretourneerd twv 230,- . Op 28 januari nog steeds geen geld terug. Klantenservice hierover gebeld: "Duits bedrijf mevrouw, we retourneren pas als zending is aangem... Ver mais
Een ruim aanbod mode, schoenen en sieraden vindt u bij Klingel. Ontdek onze verschillende thema's in onze online shop!
Groot Egtenrayseweg 23, 5928 PA, Venlo, Holanda
Respondeu a 83% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Het assortiment is exact hetzelfde als bij Bader, alleen betaal je hier verzendkosten en bij Bader niet. Ik heb hier nog 1x besteld omdat ik een kortingscode had, maar dat is wel de laatste keer. Zeker omdat zonder opgave van redenen ineens de betaalopties beperkt zijn. Klingel heeft voor mij geen meerwaarde meer.

Resposta da Klingel
Hey Joyce uw reactie op trustpilot is al vrij karig en reageert u ook al niet op mijn schrijven, nav uw verzoek in reactie op mijn vorige beoordeling op trustpilot, waarin ik voor de zoveelste maal het nummer doorgeef van het artikel welke ik tot op heden nog niet heb ontvangen. Ik geef het op, heb inmiddels kleding besteld bij andere zaken en hoeft Klingel inmiddels het ontbrekende kledingstuk nu ook niet meer na te zenden. Wel wil ik Klingel verzoeken het bedrag te crediteren. Zou dat wel lukken denkt u!? U mag altijd reageren natuurlijk, maar wat mij betreft hoeft dat niet meer. Ik ben helemaal klaar met Klingel!!! Voor uw info: ik heb al die tijd Klingel aangeschreven via het contact formulier op haar website als ook via het daarbij vermelde email adres! En vraag mij ook niet om u te bellen, want ook daar is geen doorkomen aan helaas.
De kwaliteit van de kleding is goed. Alles is netjes verzorgd bij mij aangekomen.
Wat ik wel mis als ik de site bekijk is dat bij veel kleding de achterkant niet te zien is hier wat meer aandacht voor zou prettig zijn. Kost maar 2 foto's meer
En ook eens dames met blond en grijs haar op de foto zou fijn zijn. Dat heb je beter zicht of de kleur staat.

Resposta da Klingel
Schitterende kerst items met redelijke prijzen.

Resposta da Klingel
Ik plaatste eerder een klacht over de retourservice van Klingel die in de praktijk niet blijkt te werken. Uiteindelijk gaf Klingel alternatieve methode en kon ik zowaar het pakket terugsturen. Ik kreeg ookeen mailadres voor verdere vragen:
Mocht u toch nog vragen / opmerkingen hebben dan mag u mij een email sturen via: meinservice @klingel.nl (spatie toegevoegd omdat anders de review wordt geweigerd).
Je verwacht het niet he.. dit mailadres bestaat helemaal niet.

Resposta da Klingel
Bijna niets op voorraad, moet meestal uit Duitsland komen en levertijden zijn niet om te geloven.

Resposta da Klingel
Zelfs bij standaard vragen krijg je terug dat ze niks voor je kunnen doen.
Ik heb al deze email adressen geprobeerd:
meinservice at klingel .nl, service at klingel .nl, service.klingelnl at k-mailorder .de, service at k-mailorder .de
Nergens reactie op gehad.
Email adres van de reactie hieronder is niet eens in gebruik.

Resposta da Klingel
Vandaag gebeld door Joyce van Klingel. Mijn geld is inmiddels terug. Netjes afgehandeld door Joyce!

Resposta da Klingel
Ik ben klant bijna 5 jaar. En gaat alles goed met Klingel.

Resposta da Klingel
Toen ik belde voor advies omtrent de maat werd ik vriendelijk te woord gestaan en op de website zag ik duidelijk de verschillende opties.

Resposta da Klingel
Artikel is van goede kwaliteit en ook het maatwerk is uitstekend. Derhalve hetzelfde nogmaals besteld in andere kleuren

Resposta da Klingel
Ik koop hier al jaren en vind de klanten service heel vriendelijk en elke vraag word netjes beantwoord en een groot uitgebreid assortiment

Resposta da Klingel
Dat goede in order en goed zitten kleding

Resposta da Klingel
Ik heb op 13-07-2024 mijn bestelling retour gestuurd maar ik heb nog geen terugbetaling ontvangen. Inmiddels al verschillende keren gemaild met Klingel en er wordt iedere keer beloofd dat het betaald wordt, maar inmiddels zit ik dus al bijna 3 maanden (!!) op mijn geld te wachten. Wanneer gaan jullie nou eens eindelijk mijn geld terugbetalen?

Resposta da Klingel
Inmiddels heeft Klingel binnen 10 dagen na retourzending mijn bedrag terugbetaald.
Daar ben ik tevreden mee, echter Klingel doe iets aan jullie bereikbaarheid nu jullie sinds januari 2024 overgegaan zijn in Bader GmbH, dat is absoluut niet goed.

Resposta da Klingel
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.