Klingel Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een negatieve review geschreven over de afhandeling van een betaling bij Klingel. Deze mening moet ik nu wel even bijstellen. De dag na de review werd ik teruggebeld door Klingel, met het verzoek om h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na een eerdere review over de dekbedovertrekken werd er door Klingel contact met mij opgenomen . Wat een fijne ervaring! Mijn probleem werd direct opgepakt en er werd meteen naar een passend... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geachte klantenservice Klingel Mijn klantnummer: 5001 3793 -6 Ja, inderdaad dat uw alle accessoires zijn zeer geweldig met hoge kwaliteit en heb nooit in de winkel van Nederland gezi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer prettig Ben al meer dan 25 jaar trouwe klant van klingel Altijd de bestellingen gedaan via de telefoon , was prima. Zag ineens via de laptop dat je ook via de kaart in te vullen kan bestell... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Calçados
  2. Loja de Móveis

Een ruim aanbod mode, schoenen en sieraden vindt u bij Klingel. Ontdek onze verschillende thema's in onze online shop!

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

530 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 80% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Todas as avaliações

67 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Ik ben klant bijna 5 jaar

Ik ben klant bijna 5 jaar. En gaat alles goed met Klingel.

6 de novembro de 2024

Beste mevrouw Gritsenko,

Hartelijk dank voor uw goede review en dat u nog vele jaren klant bij ons mag blijven!

Vriendelijk advies.

Toen ik belde voor advies omtrent de maat werd ik vriendelijk te woord gestaan en op de website zag ik duidelijk de verschillende opties.

2 de novembro de 2024

Beste mevrouw,

Wat fijn om te lezen dat u goed geholpen bent! Bedankt voor deze mooie terugkoppeling en uw review.

Heren koltrui

Artikel is van goede kwaliteit en ook het maatwerk is uitstekend. Derhalve hetzelfde nogmaals besteld in andere kleuren

15 de outubro de 2024

Beste heer Axel,

Bedankt voor uw goede review en wat leuk om te lezen dat u hetzelfde product nogmaals in andere kleuren heeft besteld.

Heerlijk thuis winkelen

Ik koop hier al jaren en vind de klanten service heel vriendelijk en elke vraag word netjes beantwoord en een groot uitgebreid assortiment

15 de outubro de 2024

Beste mevrouw Roedolf,

Hartstikke bedankt voor uw zeer mooie review en wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over ons assoriment en de Klantenservice.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dat goede in order en goed zitten kleding

11 de outubro de 2024

Beste heer, mevrouw,

Bedankt voor uw goede review!

Klingel betaald niet terug

Ik heb op 13-07-2024 mijn bestelling retour gestuurd maar ik heb nog geen terugbetaling ontvangen. Inmiddels al verschillende keren gemaild met Klingel en er wordt iedere keer beloofd dat het betaald wordt, maar inmiddels zit ik dus al bijna 3 maanden (!!) op mijn geld te wachten. Wanneer gaan jullie nou eens eindelijk mijn geld terugbetalen?

13 de julho de 2024

Beste mevrouw Jolanda,

Bedankt voor uw terugkoppling.

Indien uw retourzending reeds in juli heeft plaatsgevonden dan had u het geld normaliter inderdaad allang terugbetaald dienen te krijgen. Ik wil dit graag verder voor u controleren.

Wilt u mij daarom een email sturen met uw volledige NAW-gegevens en/of uw klantnummer? Zodra ik deze informatie heb ontvangen neem ik het direct voor u in behandeling en neem contact op met u.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Inmiddels heeft Klingel binnen 10 dagen…

Inmiddels heeft Klingel binnen 10 dagen na retourzending mijn bedrag terugbetaald.

Daar ben ik tevreden mee, echter Klingel doe iets aan jullie bereikbaarheid nu jullie sinds januari 2024 overgegaan zijn in Bader GmbH, dat is absoluut niet goed.

5 de outubro de 2024

Beste mevrouw Ria,

Bedankt voor uw terugkoppeling en fijn om te horen dat u het bedrag van de retourzending heeft mogen ontvangen.

Betreffende de telefonische bereikbaarheid, daarin heeft u helaas gelijk. We doen er alles aan om de personele bezetting op korte termijn op het juiste niveau te krijgen, waardoor de bereikbaarheid weer is zoals u die gewend bent.

Mijn excuses voor het hierdoor ervaren ongemak.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heb opnieuw geprobeerd contact te…

Heb opnieuw geprobeerd contact te krijgen, dit lukt wederom niet. Het hier gegeven email adres meinservice*klingel.nl werkt ook niet! Ik wil graag dat een kwestie mbt. retouren eindelijk wordt opgelost. Bewijzen ingescand echter het is onmogelijk de email naar Klingel te krijgen. Deze melding krijg je per email: I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It's attached below.

meinservice*klingel.nl failed: host klingel-nl.mail.protection.outlook.com

Beste Klingel Beste Joyce - ik had gehoopt dat u in ieder geval begreep dat mensen die hier een review plaatsen geen email adres mogen schrijven, u mag dit wel. Echter het was mij volkomen helder dat het sterretje het apenstaartje ofwel het add email symbool moest zijn. Het juiste email adres was door mij dus bij de verzending wel degelijk gebruikt. Tot droefenis ontving ik mijn retourzending aan Klingel zelf weer van u terug. Deze heeft u inmiddels per aangetekende post op mijn eigen kosten nogmaals ontvangen met een klachtenbrief! De vele bijlagen, bewijsjes van retourzending, volledige betaling etc. etc. heeft u inmiddels reeds in uw bezit. Hoop dat u mijn aangetekende stukken ter harte wilt nemen en deze kwestie eindelijk correct gaat oplossen. U scoort zeker niet de kwaliteitsservice prijs.

21 de setembro de 2024

Beste mevrouw,

Bedankt voor uw terugkoppeling.

Wij willen dit uiteraard graag voor u nakijken en u helpen. Het juiste emailadres is: meinservice@klingel.nl. Dus niet met een *. Verder klopt het dat er onlangs een emailstoring heeft plaatsgevonden waardoor wij geen emails konden ontvangen.

Wilt u zo vriendelijk zijn om uw email met uw NAW-gegevens nogmaals te versturen aan ons? Een alternatief emailadres is: meinservice@bader.nl of meinservice@mona.nl.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De kleding is van goede kwaliteit

De kleding is van goede kwaliteit, de website is uitgebreid en de artikelen zijn makkelijk te bestellen. Binnen de afgesproken tijd geleverd en keurig verpakt.

17 de setembro de 2024

Beste heer, mevrouw,

Hartstikke bedankt voor uw mooie review en wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op 31 juli pakket teruggestuurd ter…

Op 31 juli pakket teruggestuurd ter waarde van 180,00 euro.Opgehaald door DHL en afgeleverd bij Bader.
Tor op heden geen geld ontvangen.Klingel reageert niet op mijn email van 29 augustus en meerdere herinneringen.Zijn telefonisch niet bereikbaar.
Ben 10 tallen jaren klant,het is nu een chaos daar.

29 de agosto de 2024

Beste heer Spaan,

Bedankt voor uw terugkoppeling.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw NAW-gegevens / klantnummer door te willen sturen aan: meinservice@klingel.nl?
Zodra ik deze gegevens heb ontvangen zal ik dit verder voor u nakijken en contact opnemen met u.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Terugsturen van pakket geeft problemen

De schriftelijke communicatie van Klingel mbt het terugzenden van een pakket is uiterst slecht. Na 2 bezoeken aan het DHL punt en 2 x een half uur aan de telefoon met Klingel is het eindelijk gelukt om het pakket terug te sturen. Veel frustratie en ergernis dus 😞

2 de setembro de 2024

Beste mevrouw Vellekoop,

Bedankt voor uw terugkoppeling.

Het klopt helaas dat enkele DHL-Servicepunten de retourzendingen van KLiNGEL niet op de correcte wijze afhandelen. Dat is uiterst vervelend. Mijn excuses daarvoor.

Wij hebben DHL gevraagd om nogmaals hun DHL-Servicepunten te wijzen op de gemaakte afspraken tussen DHL en ons. Tevens veranderd de retourprocedure in de aankomende maanden waardoor u niet meer hiertegenaan loopt.

Neemt u s.v.p. altijd contact op met onze afdeling Klantenservice via telefoonnummer: 077 387 3337, mocht u dit nogmaals ervaren. Wij nemen dit dan verder met de betreffende DHL-medewerker op.

admie een zooitje?

Eerst en vooral bericht de postmaster "Het bericht aan s*rvice@klingel.*l kan niet worden afgeleverd." En dat was 3 maanden geleden ook al zo!!
Schijnbaar is het een zo grote chaos in hun administratie dat men meent een aanmaning (inclusief dreiging) te moeten sturen voor een apparaat dat 3 maanden geleden OMGERUILD is. Het verzoek om betaling kan ik dan ook niet inwilligen omdat het apparaat terug is gestuurd en ik normalerwijze nooit niet dubbel betaal.

respons op email 13 september
Message blocked
Your message to meinservice@klingel.** has been blocked. See technical details below for more information.

31 de agosto de 2024

Beste heer, mevrouw Eradus,

Wij hebben onlangs inderdaad een storing gehad in onze email-inbox, dit is inmiddels verholpen.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw NAW-gegevens / klantnummer te sturen aan: meinservice@klingel.nl?
Zodra ik deze heb ontvangen zal ik de gegevens voor u nakijken en neem ik contact met u op.

Snel en goed.

Catalogus in de brievenbus, zaken aankruisen die je nodig hebt en dan online bestellen. Levering is over het algemeen vrij snel. Prijzen zijn goed. Scheelt veel tijd.

24 de agosto de 2024

Beste Alexander,

Bedankt voor je goede review!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Wat mij erg tegen valt dat je voor iets…

Wat mij erg tegen valt dat je voor iets grotere maat 10 euro meer moet betalen voor een paar centimeters meer.
[ ik naai zelf] en daarom bestel ik niet meer.
Heel jammer, maar het is te veel voor mij.

21 de agosto de 2024

Beste mevrouw Roemaat

Bedankt voor uw terugkoppeling.
Het klopt dat bij sommige producten, niet alle, er een meerprijs is. Dit heeft te maken met het type stof, de vervaardiging van het product en de tijd die erin wordt gestoken. Wij proberen onze producten in ieder geval zo scherp mogelijk te prijzen zodat u ook kunt profiteren van een mooie kwaliteits-/prijsverhouding.

Natuurlijk hoop ik dat u klant bij ons blijft.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Helaas geen zoekfunctie op maat en…

Helaas geen zoekfunctie op maat en product. Dus damesondergoed krijg je alles zoals nachthemden ed ipv alleen onderbroeken. Eerder besteld en wel producten van mooie kwaliteit.

20 de agosto de 2024

Beste mevrouw Van Renswoude,

Bedankt voor uw review.

Het blijkt inderdaad zo te zijn dat er geen mogelijkheid is om te selecteren op maat. Ik zal dit bij ons hoofdkantoor ter verbetering van de website doorgeven. Hopelijk kan dit snel worden aangepast en zult u binnenkort deze mogelijkheid wel hebben.

Fijn dat u uw mening geeft, op deze manier kunnen we dergelijke zaken oppakken en krijgen we de kans om dit te verbeteren.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik zou 10 euro korting krijgen maar…

Ik zou 10 euro korting krijgen maar niets gezien

20 de agosto de 2024

Beste mevrouw Saly,

Bedankt voor uw terugkoppeling.

Heeft u bij uw bestelling ook de waardeboncode die betrekking zou hebben op de korting van 10 Euro ingevoerd?

U mag mij s.v.p. een email sturen met de betreffende code zodat ik de korting alsnog voor u kan boeken op uw KLiNGEL-klantaccount. Het emailadres is als volgt: meinservice@klingel.nl.

Alvast bedankt voor uw reactie.