Super dygtig og professionel træner/diætist! Jeg har lært meget af forløbet og kan varmt anbefale deres sunde, fornuftige og realistiske “Knaap-tilgang” til sundhed, træning og kost, som handler om at... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi har været så heldige at få vores søn under Sebastians vinger. Det har vist sig at være den helt rigtige beslutning, da vi skulle finde en personlig træner. Sebastian er dedikeret og engageret i v... Ver mais
Da jeg startede mit 16-ugers forløb var jeg ret uvidende om de korrekte teknikker til de forskellige træningsøvelser og vidste ikke helt, hvordan jeg skulle gribe det an. Nu hvor jeg lige har afs... Ver mais
Jeg har været meget tilfreds med mit forløb hos Gianmaria. Jeg er både blevet slankere og stærkere. Og han har været rigtig god til at tilrettelægge et forløb som tog hensyn til mine personlige mål og... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Personlig træner og statsautoriseret klinisk diætist (cand.scient ernæring) i Valby, København. Specialister i vægttab og livsstils-omlægning, med fokus på varige resultater. Kostplaner, trænings-programmer og målrettet personlige træningsforløb.
Informações de contato
værkstedvej 4. 2 sal, KNAAP, 2500, Valby, Dinamarca
- kontakt@knaap.dk
- www.knaap.dk
Min varmeste anbefaling - livsændrende forløb
I starten af 2022 startede jeg i et forløb ved Daniel hos Knaap.dk
Det er uden sidestykke den bedste ting der er sket for mit velvære og min sundhed i de første 48 år af mit liv.
Daniel var og erfantastisk i den måde han forstår at sætte sig ind i min hverdag og lave små men effektive tiltag der sætter mig op til succes, som jeg kan håndtere i en hverdag med arbejde børn og parforhold.
Fokus har været på livsstilsændringen, og aldrig det hurtige fix. Daniel er den første der kunne samle mig op, når jeg snublede i forløbet, og fik mig op på hesten igen. En situation der ellers normalt ville få mig til at droppe en kur eller træningsforløb, og falde tilbage i gamle vaner.
Jeg er slet ikke i tvivl om at mødet med Daniel har været både livsstils- og men også livsændrende.
Helt konkret har jeg tabt 17 kilo på 6 mdr. Fået en fedtprocent der er sund, og ikke mindst stor glæde ved eget spejlbillede. Guns og atlethåndtag kan noget :-)
Vi fortsætter rejsen, for at se om vi kan få nogle muskler til at hænge på min spinkle krop. Det kan vi naturligvis.
Daniel og Knaap har min varmeste anbefaling.
Knaap
Super god modtagelse og meget gode og nemme råd der virker super godt super hjælpsomme trænere prisen er utrolig billig for så stor en livsstils ændring kæmpe anbefaling fra mig
Kan kun anbefale et forløb hos Christian
Jeg har gået hos Christian Frantsen i ca. et halvt år og kan kun anbefale det! Jeg har fået indarbejdet nye gode vaner både mht. kost og træning der passer til min hverdag. Christian er god til at vide præcis “hvor man er i sin proces” og bidrager til at man får sat fornuftige og realistiske mål.
Christian er sidst - men slet ikke mindst - fyldt med positiv energi og jeg føler mig altid super motiveret når jeg har trænet hos Christian. Kan kun anbefale Christian (og Knaap 😊).
Life changing experience :)
I can only recommend and talk in superlatives about Knaap. I started in February’22 with initial aim of getting more fit and maybe losing some weight. Very soon I stopped focusing on kilograms as much but started enjoying how my body was changing, shaping and becoming stronger. I also discovered how much I like weight trainings and I started embracing an idea that I could be going to gym myself. Which, until now, had always seem very intimidating as I had no idea what to do with all this crazy equipment…
My coach is Anders and he is extremely professional and dedicated. He shares enormous amount of knowledge regarding the trainings, always checks that I do the excersises correctly so I don’t harm myself and keeps on challenging me with adding kilos here and there. I can really see improvement from week to week. He has also helped me massively with my preparations for 4.18.4 triathlon, sharing tips and tricks and his own experiences on the matter.
All in all, whether you want to lose kilos, change your life habits, get stronger, learn how to use gym/equipment, improve your training skills or all of the above: Knaap is the place to go. :)
De varmeste anbefalinger
Jeg kan varmt anbefalde Christian Frantsen. Christian er et menneske der møder dig hvor du er. Han formår at forstå og se dig som det hele menneske. Derudover er han fagligt dygtig og et godt menneske. Tak for dig.
Kære Nete
Kære Nete - tak for denne gang.
Jeg er en moden mand som har behov for en større smidighed, bevægelighed og balance. Vægttab og et træningsprogram skal gøre det muligt at fastholde indsatsen. Formålet er holde trit med børnebørnene og fortsat se lidt godt ud - som min kone siger!
Efter en god, kontant samtale sammensatte Nete et program på gulvet og i køkkenet. Det var på en gang ambitiøst og fremkommeligt - så på tre måneder er jeg kommet godt i gang.
Jeg har sat gang i en løfterig udvikling som jeg er meget tilfreds med.
Nete er en skarp coach, der har de faglige og menneskelige kvaliteter der skaber den gode, arbejdsomme stemning i samarbejdet. Vi har grinet og svedt - talt sjov og alvor - jeg har glædet mig hvergang til vores træning.
Det har været en fornøjelse og jeg kommer gerne igen hvis det strammer til. Tak.

Resposta da Knaap - Kost • Træning • Coaching
Den bedste investering i min sundhed jeg har foretaget
Jeg har været i forløb hos Knaap med Christian Frantsen som træner og diætist siden januar, og det er noget af det bedste, jeg nogensinde har gjort for mit helbred. Jeg havde brug for hjælp til at få resultater, og det har jeg sandelig også fået. Jeg har tabt mig stille og roligt uden at føle, at jeg var på kur, og jeg har fået aktiveret min krop til træning på en skånsom måde, der har taget højde for dårligt knæ osv. Samtidig har min træner udfordret mig mere og mere, og jeg har fundet ud af, at jeg hele tiden har kunnet lidt mere, end jeg troede. Nu har jeg et godt grundlag for selv at kunne træne på den måde, der er bedst for min krop og mine styrker og svagheder. Tak Christian og jer andre hos Knaap! I er både søde og dygtige. Jeg kommer til at savne jer, når jeg stopper.
Hands Down - best coaching ever
I enrolled to the medium package and had 8 session. I had a session every second week.
Knaap coach Anders made my insecurity about my food intake shameful. Small adjustment to my diet made all the difference.
Coach Anders contributed to a meal plan that included having meals with my family.
Training sessions with Anders were fun and challenging.
It’s clear that Anders have in depth knowledge and best praxis of all that workouts I performed at the gym. I developed a stronger body and higher level of endurance. I basically perfected my form performing weightlifting body weight exercises.
I did not have a 100% motivation but where all on board after just a few sessions.
Standing on the advanced weighing machine assured me that I was going in the right direction.
Thank you Knaap and kudos to coach Anders.
Bedste beslutning om livstilsændring
At begynde hos Knaap er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig og min krop. Jeg har igennem mange år prøvet diverse kure og diætister, men alle gangene er jeg stoppet efter kort tid, fordi det ofte indbefattede at veje maden og tælle kalorier. Og da jeg ofte fik dårlig samvittighed, hvis vægten ikke havde rykket sig nok i forhold til deres mål. Men nu er jeg havnet det helt rigtige sted. Knaaps værdier stemmer overens med mine. Med ganske få ændringer har Anders fået tilpasset min kost og jeg føler ikke at jeg er på kur. Anders har formået at gøre mig glad for træning og motivere mig til at yde mere. Han er god til at lytte og tager udgangspunkt i min fysiske formåen, som har været præget af flere store operationer i forbindelse med et længere kræftforløb. Kiloerne ryger lige så stille af i takt med at min kondition og mit velbefindende øges.
Jeg har snart ovestået de første 16 sessions, men har allerede signet op for de næste 16. Investeringen hos Knaap og Anders er den bedste investering i mit liv. Rejsen er først lige begyndt
Jeg startede et forløb op hos Daniel…
Jeg startede et forløb op hos Daniel Knaap i oktober 2021. Jeg havde et behov for at blive mødt der hvor jeg var i mit liv og en forståelse for hvad mit ønske og behov var. Daniel er kompetent og har styr på sit fag. Han har levet op til alle mine forventninger og mere til. Mit forløb er skræddersyet og tilpasset mig og mit behov, så det er overskueligt og håndgribeligt. Når tingene ikke spiller og det hele kan være lidt svært, er Daniel altid støttende og opbakkende og man føler sig set og hørt. Jeg kommer fortsat hos Daniel og kan kun give min største, bedste og varmeste anbefaling. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan varmt anbefale et forløb hos Knaap…
Kan varmt anbefale et forløb hos Knaap og Dina
Jeg har været i forløb hos Dina, som var min personlige træner og diætist hos Knaap. Forløbet, og Dinas meget nærværende og coachende tilgang, har gjort en kæmpe forskel ift. at få en sundere livsstil og stærkere krop.
Dine var god til hele tiden at møde mig, der jeg var i min hverdag, så jeg fik strategier til at få de nye vaner til at passe ind i mit liv (med familie og arbejde) som har gjort en kæmpe forskel for de valg, jeg nu træffer ift. kost og motion.
Jeg har altid sagt, at jeg ikke kom til at træne vægttræning, men Dina fik mig til at blive helt tryg ved at træne med kettlebell og trx. Hvis noget ikke virkede for mig, var det gode, at det aldrig blev set som en fiasko, men brugt proaktivt til at finde andre strategier som kunne fungere bedre for netop mig.
Man er ikke i tvivl om, at Knaap og Dina ikke arbejder med en "one size fits all-stragegi", men at de møder folk i lige præcis deres ståsted og giver sunde strategier til en måde at blive stærkere og sundere.
Så de bedste anbefalinger herfra og tak til dig, Dina.
Jeg kan helt klart anbefale KNAAP og Anders
Jeg kæmpede med mig selv om at komme i form igen, men der var ikke rigtig noget der lykkedes for mig indtil jeg fandt KNAAP.
Jeg har lige gennemført et træningsforløb på 16 sessions med Anders som min personlige træner, og jeg vil bare sige at jeg var meget tilfreds med mit træningsforløb og Anders som min træner.
Med Anders følte jeg at mine behov og personlige mål blev iagttaget. Anders var professionel, målrettet, opmuntrende og udfordrede mig på en positiv måde.
Jeg fik en kostplan der var lavet til at passe ind i min hverdag, som inspirerede mig til en sundere hverdag og god kost uden at være på kur.
Før jeg startede med at træne kunne jeg slet ikke mærke mine muskler 😂
I starten af træningsforløbet var jeg lidt skeptisk for at hoppe op på en kasse fordi jeg var bange for at mine ben var for svage og at jeg ikke kunne løfte mig selv op. 🤣
Nu efter 16 træningssession føler jeg mig stærkere og stabil på benene. Det lykkedes, jeg er i form og ser en tydelig forandring 💪. Tak Anders!
Med de gode resultater jeg har opnået med dette træningsforløb, besluttede jeg at tage endnu et træningsforløb mere 😊

Resposta da Knaap - Kost • Træning • Coaching
Effektiv og professionel træning og livstil
Jeg har været utrolig glad for den træning samt livsstils ændring, som har fundet sted hos Knaap.
Knaap har givet mig gode redskaber til at kunne leve et sundere liv inkl træning som er muligt at holde. Det var en meget stor oplevelse og har givet mig masser af motivation i hverdagen samt overskud.
Kæmpe anbefaling herfra!
Min træning hos Knaap, er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv.
I tidligere forløb, fik jeg ofte skader og det betød træningspauser - jeg var ikke så god til at træne selv som jeg troede.
Jeg kan i høj grad anbefale et forløb, hvor jeg i mit tilfælde var hos Daniel, der tog udgangspunkt i mig og min krop, og i hele forløbet har været rigtig godt ift styrke, fedttab og muskel opbygning. Jeg er stærkere og kan tage mere i vægt end jeg nogensinde havde forestillet mig.
Daniel er samtidig en god sparringspartner i sundhed, kost og velvære, så jeg kan holde mine resultater på sigt.
Jeg er blevet inspireret til en sundere hverdag og en god kost, der giver mig energi og velvære, og som holder mig slank - uden at være på kur.
Herudover er det fantastisk at alt foregår 1-til-1 i private lokaler, så der har været fuld opmærksomhed på mig hele vejen igennem.
En stor anbefaling herfra, hvis du vil gøre en god investering i din sundhed og din krop.
Fem store stjerner!

Varmeste anbefalinger herfra
Forløbet hos Daniel har været den bedste gave til mig selv.
Da jeg startede havde jeg et ønske om at tabe 7kg og lære at løbe 5-6 km igen.
Resultatet er blevet langt bedre end jeg drømte om og i dag er jeg langt stærkere og slankere. Det bedste er dog at min energi, humør og selvtillid har fået et kæmpe boost og jeg har fundet en god balance i både kost og motion.
Daniel giver et skønt pædagogisk skub. Med sin energi, gode humør og unikke evne til at forstå andre mennesker bliver det et sjovt forløb hvor man lære at skabe balance i sit eget liv.
De varmeste anbefalinger herfra

Resposta da Knaap - Kost • Træning • Coaching
KNAPP TRÆNING DEN BEDSTE "SELF-CARE INVESTERING" EVER!
Daniel er ikke bare en professionel og særdeles kompetent PT med enorm viden om motion, ernæring og kost. Han er også en af de dygtigste fagpersoner, jeg kender og har haft fornøjelsen af at blive vejledt og coachet af, som arbejder evidensbaseret og har 100% styr på teori, metoder og teknikker!
Daniel har et fantastisk nærvær, drive og smittende energi - krydret med en lækker og skæv humor, der gør en hver hård træning sjov og dynamisk i de lækre lokaler i Valby. Træning hos Daniel er den bedste gave og "investering" jeg nogensinde har givet mig selv!
En af mine største "trænings-a-ha" er nok, at blot ved at justere bitte små steder, kan jeg skabe kæmpe ændringer i min krop og psykiske velværd! Gennem træning har jeg, uden tvivl på egen krop, erfaret sandheden om, at "djævlen ligger gemt i detaljerne"...
I mange år har jeg nemlig ikke kunnet finde den "rigtige metode" til at opnå dette, og har derfor troet det var svært og helt uopnåeligt for MIG men ganske let og enkelt for alle andre...
Idag ved jeg, at det ER MULIGT! Jeg kan mærke store positive forandringer efter at have startet i dette strukturerede og gennemtænkte forløb, hvor der er fokus på teknik, min personlige mål, træningsdata og udvikling. Forløbet har været transformerende personligt og med mange fantastiske udfald:
1. Jeg er i stand til at reflekter på en helt anderledes og ny måde over min egen adfærd, vaner omkring kost og motion
2. Jeg er kritisk og kan træne selvstændigt samt teknisk korrekt
3. Jeg har tabt mig og er blevet stærkere
4. ⛔️ kalorietælling
5. Jeg har fået mere energi og overskud
6. Jeg har fået en helt natur lyst til at træne og være i bevægelse
7. Jeg føler, at jeg ENDELIG har fundet en træningsform, med plads til at være livsnyder og som også passer ind i mit travle liv og hverdag med kontorarbejde, rejser, venner, familie og børn💪🏿
Min nye livsstilsrejse er blot lige begyndt! Jeg er DYBT TAKNEMLIG for at have Daniel som den varme, dygtige og venlige PT coach han er ved min side til at vejlede, guide og motivere mig på min personlige rejse🙏🏿

Resposta da Knaap - Kost • Træning • Coaching
Fantastisk dejligt og fokuseret forløb
Fantastisk dejligt og fokuseret forløb, hvor jeg oplever at mine behov bliver mødt, samtidigt med at jeg bliver presset lidt ekstra

Resposta da Knaap - Kost • Træning • Coaching
Super fedt sted og man får den bedste…
Super fedt sted og man får den bedste vejledning og hjælp til at forstå hvordan man både skal navigere i kost og træningsdelen

Kæmpe anbefaling af Nete! ⭐️
Efter knapt 5 måneders kost- og træningsforløb hos Nete i Knaap, kan jeg kun give mine allervarmeste anbefalinger! 🙌🏽
Efter min graviditet havde jeg et stort ønske om at smide graviditetskiloen, men i mit forløb med Nete blev jeg opmærksom at gøre det på en måde, som jeg selv kan fastholde i en travl hverdag. Ingen quick-fixes og slankekure, men fokus på hvem jeg er, hvilken type træning og kost, jeg kan lide.
Jeg har opnået synlige, sunde resultater på en sund og overskuelig måde. Nete er topprofessionel og tydeligvis stærkt fagligt funderet. Hun yder en ærlig og individuel rådgivning og sparring, der tager udgangspunkt i den enkeltes situation og virkelighed 👌🏽
Book et forløb med Knaap
Jeg har nu været i gang med et forløb hos Knaap i omkring 4,5 måned. Omkring nytår sad jeg overfor Christian og smed alle mine dårlige vaner på bordet. Jeg fortalte ham blandt andet, at jeg ønskede at blive stærkere og sundere og at jeg gerne ville kunne passe alle mine kjoler igen.
Og det skal jeg så love jer for skete. Christian har fra første dag været en kæmpe støtte og inspiration til en sundere hverdag. Her 4,5 måned senere har jeg smidt omkring 14 kg. og oplever hver uge, at jeg kan mere end jeg troede jeg kunne.
Jeg er overbevist om at alle ansatte hos Knaap er vanvittigt dygtige. Men jeg er virkelig glad for at jeg landende hos lige netop Christian. Han er altid i det bedste humør og hans energi smitter altid af. Han er fagligt en kæmpe nørd og man føler sig virkelig tryg i, at han ved hvad han laver.
Det er benhårdt, at skulle smide alle (læs: de fleste) dårlige vaner og ændre måden man i flere år har spist og trænet på. Men jeg under alle, at have en Christian ved deres side, når de starter den rejse.
Og selvom jeg i skrivende stund ikke kan strække armene på grund af en 10 minutters døds-øvelse på en ribbe i torsdags, så glæder jeg mig til, at jeg i næste uge skal afsted igen.
Så lang anbefaling kort – book et forløb hos Knaap!

Resposta da Knaap - Kost • Træning • Coaching
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.