Vi har været så heldige at få vores søn under Sebastians vinger. Det har vist sig at være den helt rigtige beslutning, da vi skulle finde en personlig træner. Sebastian er dedikeret og engageret i v... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Da jeg startede mit 16-ugers forløb var jeg ret uvidende om de korrekte teknikker til de forskellige træningsøvelser og vidste ikke helt, hvordan jeg skulle gribe det an. Nu hvor jeg lige har afs... Ver mais
Jeg har været meget tilfreds med mit forløb hos Gianmaria. Jeg er både blevet slankere og stærkere. Og han har været rigtig god til at tilrettelægge et forløb som tog hensyn til mine personlige mål og... Ver mais
Det er andet forløb på 16 timer, jeg er i gang med hos Knaap. Startede der i slut januar 2026. Sebastian har været min træner fra dag 1. Følte mig set, hørt og respekteret af ham fra dag ét. H... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Personlig træner og statsautoriseret klinisk diætist (cand.scient ernæring) i Valby, København. Specialister i vægttab og livsstils-omlægning, med fokus på varige resultater. Kostplaner, trænings-programmer og målrettet personlige træningsforløb.
Informações de contato
værkstedvej 4. 2 sal, KNAAP, 2500, Valby, Dinamarca
- kontakt@knaap.dk
- www.knaap.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Evidens-baseret tilgang til personlig…
Evidens-baseret tilgang til personlig træning. Godt.
Absolut pengene værd!
Absolut pengene værd!
Jeg valgte KNAAP fordi de kan dele betalingen op.
Jeg købte mellem forløb og var så heldig at få Stine som min træner, Stine er super dygtig og skræddersyede øvelser lige netop til mig.
Gav gode råd i forhold til kost der virkede.
Alt i alt et forløb der var sjov og gav gode resultater.

De ekstra øjne....
De ekstra øjne....
Jeg startede hos Jan på Østerbro i foråret, da jeg både ville fokusere på vægttab og en træning, der kunne styrke min core. I dag er jeg ca. 7 kg lettere og en del stærkere efter kyndig vejledning og ikke mindst på grund af de ekstra øjne på mig og mine valg. Det er vigtigt at have en sparringspartner når nye vaner skal etableres og dårlige undskyldninger skal smides i skraldespanden. Hos Knaap har jeg oplevet fleksibilitet og forståelse for en presset hverdag, når vi skulle finde tider til træning.

Resposta da Knaap - Kost • Træning • Coaching
Tak til Caroline og Knaap!
Mangler du motivationen, glæden ved træning og gå på mod så er Knaap det rette sted og ikke mindst Caroline. Jeg har haft fornøjelsen af dygtige Caroline, som virkelig har givet mit et nyt syn på styrketræning og at tallet på vægten ikke siger særlig meget. Caroline har med sit positive væsen og viden hjulpet mig til at få et mere nuanceret billede på kost og træning og derigennem givet mig glæden ved træning og lysten tilbage. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Caroline, som lytter, motiverer og hjælper en til at nå mål og generelt personlig udvikling på flere parametre. KÆMPE ANBEFALING! Dertil er træningsomgivelserne virkelig gode og det er et trygt rum.

Tak til Caroline
Jeg har alletiders forløb med jeres kompetente træner, Caroline!
Hun er ikke blot super dygtig- hun møder dig altid med god energi og et smil. Det er med til at gøre ens træning ti gange sjovere.
Desuden har hun virkelig hjulpet mig til at gøre træning og sund kost til en del af din hverdag.
Jeg kan kun anbefale et træningsforløb hos Knaap 🙌

Godt forløb hos Stine
Jeg har haft et rigtigt godt forløb hos dygtige Stine. Hun har været god til at lytte til mine vaner og hverdag, og sammensat kost og træningsprogram som jeg ikke er blevet træt af. De perioder hvor motivationen ikke har været den største, har hun tilpasset min træning og kost, og formået at holde min gejst oppe. Jeg vil klart anbefale Knaap hvis man er lidt på bar bund ift. træning og kost som jeg selv var.

Fantastisk rejse
Min mand og jeg har de sidste 8 uger været i et forløb hos coach Stine Sloth. Stine har mødt os som dem vi er Og lavet et træningsprogram samt madplan som har fungeret for os. Vi har haft gode resultater tabt en masse fedt samt øget vores muskelmasse, trods sociale aktiviteter stort set alle weekender. Vi har glædet os til hver en træning med Stine som har skubbet os kærligt i den rigtige retning. Kan kun anbefale Stine samt forløbet hos knaap.
De bedste hilsner
Rene og Heidi.

Resposta da Knaap - Kost • Træning • Coaching
Vi har i det seneste år gået i et…
Vi har i det seneste år gået i et forløb hos Camilla Birk, og det har vi været superglade for. Udover at være enormt kompetent, dygtig og vejledende og er hun godt selskab og man er garanteret en god træning med smil på læben og sved på panden. Vores forløb fokuserede hovedsageligt på træning, og på at få opbygget nogle gode rutiner samt tryghed i diverse styrketræningsøvelser, som vi nu selv kan arbejde videre med. Vi vil gerne give Camilla de varmeste anbefalinger.

Kæmpe anbefaling!
Jeg har lige færdiggjort et forløb hos Caroline Henriksen fra Knaap, som jeg har været utrolig glad for. Jeg har opnået mit mål om at tabe mig et bestemt antal kilo og opbygge mere muskelmasse. Jeg oplevede fremskridt hver uge selvom jeg spiste flere kalorier end jeg gjorde inden forløbet. Den helt store gave, som jeg tager med mig er dog, at jeg oplever meget mere frihed ift. kalorietælling, som fyldte meget i mig før mit forløb. Nu slapper jeg mere af mht. det mad jeg spiser, takket være coaching fra Caroline. Træningerne med Caroline har også været rigtig sjove, og hun har tilpasset træningerne lige præcis til mit niveau og den person jeg er. Jeg vil varmt anbefale Caroline og Knaap til alle, som gerne vil have hjælp til at nå deres mål og komme i bedre form. Hilsen Maya-Sofia 17 år

Super oplevelse
Jeg har lige været gennem et 2-måneders forløb med Alexander, og det er 100% pengene værd! Han har været utrolig god til at finde træningsløsninger og ideer, der passer ind i min hverdag, og min interesse i at træne i fitnesscentre genvækkes efter mange år væk. Tusind tak Alexander 🏋️

Resposta da Knaap - Kost • Træning • Coaching
Jeg har været super glad for mit forløb ved Knaap.
Jeg har været super glad for mit forløb hos Knaap.
Fra start til slut af mit forløb, blev jeg mødt med faglig kompetance. Der blev udarbejdet et individuelt forløb, hvor jeg lærte at træne korrekt og hvordan jeg kunne træne hjemme, samt en kostvejledning, der var tilpasset mig og mine preferencer.
Min træner Camilla, var en super dygtig og kompetent træner og hun var en mega god støtte i min livsstilsændring. Kostvejledningen var nem at gå til og der var mange foreslag til opskrifter.
Camilla var super konstruktiv og en god sparringspartner, når det var svært og heppede på mig hele vejen. Hun var derudover, god til at huske mig på hvor langt jeg var kommet, både fysisk og mentalt, når jeg ikke selv kunne se det. Kæmpe anbefaling herfra :)

Resposta da Knaap - Kost • Træning • Coaching
Tak for de første 16 uger.
Jeg vil anbefale Knaap til alle, der har udfordringer, om det er med træning, vægttab eller muskelmasse opbyggelse.
Jeg har lige afsluttet en forløb med Gita og desværre er jeg blevet en af de sidste da hun er stoppet 😭
Jeg tog kontakt til Knaap, Da jeg har problemer med et vægttab.
Gita har været en kæmpe hjælp med den viden hun har. Hun har fået mig til at tænkte på en hel ny måde.
Det fantastiske ved knaap er også du har din egen personlige træner igennem hele forløbet, og der bliver skræddersyet til dig og dine behov mere kan man ikke ønske sig, de der online coaches bliver krøllet samme. Knaap er unikt.
Som sagt så er Gita desværre stoppet, men det har jo så gjort at skulle have en ny, jeg har fået Caroline til de sidste 3 træninger jeg har. nu har jeg så haft muligheden for at kunne evaluere 2 cocahes, jeg kan bare sige her hos Knaap er de mega kompetente.

Resposta da Knaap - Kost • Træning • Coaching
Mit mål med forløbet hos Knaap var i…
Mit mål med forløbet hos Knaap var i bund og grund at komme i gang med træning (igen) i en hektisk hverdag med børn, arbejde mv. samt at blive strammet op og tonet (og som bonus tabe nogle kilo). Jeg havde brug for nogle øvelser som kunne laves derhjemme. Der blev tilføjet flere og flere øvelser - ud fra mine forudsætninger og de redskaber jeg havde til rådighed. Der kom altid gode råd til alternativer til øvelserne for variationens skyld. Derudover havde vi fokus på TRX øvelser som kan laves over det hele. Der var altid god stemning samt professionalisme ved træning, kostrådgivning og status gennem forløbet. Min coach var Alexander, som jeg klart kan anbefale til godt, grundigt og professionelt forløb. Jeg har kunnet se og mærke forandringerne i løbet af de 8 uger som jeg har været undervejs og helt sikkert ændringer jeg kan blive ved med at holde fremover.

Tak for forløbet!
Knaap kan klart anbefales
Jeg startede mit forløb i april på 8 træninger, hvor jeg fik Alexander som træner.
Han er en rigtig dygtig træner og vejleder, og var gennem hele forløbet god til at lytte og hjælpe med vejledning af både kost og træning.
Det var altid sjovt og fysisk hårdt at være til træning, og det har hjulpet mig rigtig meget med at få en sundere livstil. Alexander har lært mig rigtig meget om, hvordan min kost og træning bør være for at opnå en sundere livstil, som var mist primære mål.
Mit forløb har været en rigtig god investering, og jeg kan klart anbefale Knaap, hvis man ønsker at omstille sin livstil, blive mere erfaren med træningsøvelser og kost.

Resposta da Knaap - Kost • Træning • Coaching
Mit Knaap-forløb har givet mig masser af energi og kæmpe træningsglæde!
Mit fantastiske forløb hos Knaap er den bedste investering, jeg nogensinde har gjort. Min ugentlige aftale med min personlige træner og diætist, Alexander, er et af højdepunkterne i min hverdag, og jeg cykler altid derfra med fornyet energi, tro på mig selv og et kæmpe smil. Udover at faciliteterne bare er i top hos Knaap, så har jeg en træner, som virkelig lytter til mig, som løbende sørger for god kommunikation og evaluering, og som er både dygtig, empatisk og investeret i at hjælpe mig med at nå mine mål.
Det er hårdt arbejde at lave større livsstilsændringer, men det gør en vanvittig forskel at have en træner, som støtter mig, hepper på mig og kommer mig i møde - både når det går rigtig godt og når det hele er lidt svært. Jeg føler mig meget stærkere, sundere og gladere efter jeg er begyndt i mit forløb med Alexander, og det har skabt en fantastisk positiv ændring i mit liv. Jeg kan kun anbefale Knaap, og jeg ville give 10 stjerner, hvis jeg kunne.

Kæmpe anbefaling af Knaap og Jan som coach
Hvis du ønsker dig at få nogle bedre vaner og værktøjer, at gå ned i vægt og blive stærkere, så vil jeg varmt anbefale et forløb hos Knaap!
Jeg startede et forløb hos Knaap, fordi jeg havde et ønske om at få nogle bedre kostvaner og gå ned i vægt og har netop valgt at forlænge mit forløb, med yderligere 16 sessioner.
Grunden til at jeg valgte Knaap, var at der her var fokus på ændringer af kostvaner og ikke på kalorietælling og restriktive kostplaner. At man samtidig får 1-1 træning var kun et ekstra plus for mig.
Jeg er tilknyttet centret på Østerbro og har Jan som coach.
Jan giver virkelig god vejledning i forhold til kosten og de dage hvor jeg føler mig demotiveret eller frustreret, er han god til, at hjælpe motivationen på vej igen med gode råd og snak.
Ud over at jeg er gået ned i vægt, er jeg også blevet stærkere og sætter virkelig pris på den personlige træningen der følger med forløbet. Jan er god til, at introducere mig til nye træningsøvelser, udfordre mig og gøre det sjovt at træne. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre coach.
Mit forløb hos Knaap har virkelig givet mig et skub i den rigtige retning og jeg glæder mig til at fortsætte rejsen.
Stort anbefaling herfra.
Rikke

Resposta da Knaap - Kost • Træning • Coaching
Knaap har vist vej til en realistisk sund livsstil
Jeg er nu halvvejs i mit forløb med Dina, og jeg er virkelig virkelig glad for det og hende hidtil. Der er plads til nedture, opløftende opkald og fokus på realistiske sunde vaner - og træninger som motiverer. Min målsætning er at tabe 30 kg. over 1,5 år og opbygge nogle stabile og holdbare træningsvaner. hidtil efter 4 måneder har jeg tabt 5 kg. rent fedt, men bibeholdt min muskelmasse og er gået fra at alsidig at gide løbe mere end 3 km, til nu at nyde 5-7,5 km. ture. Det føles fedt! Alene bare den bevidsthed man får omkring at nyde og fokuserer mere på proces kontra resultat, synes jeg har været helt vild værdifuld.
Jeg vil anbefale Knaap til enhver der har brug for at komme ned i sin krop og som ønsker en livsstilsændring på den lange og realistiske bane. Knaap har været noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i mit 32-årlige liv, når også børn, arbejde og venner fylder en masse.

Den sublime træningsmakker
Jeg vil i høj grad anbefale KNAAP til alle, der ønsker et styrke deres fysiske og mentale sundhed.
Min personlige træner Christian i Valby har formået at præsentere en lang række af redskaber, der er relativt simple og let anvendelige, men som alligevel har hjulpet mig helt ekstraordinært – både med et vægttab, men også med at finde mere energi og overskud i en presset hverdag.
Hans tilgang er nysgerrig og forstående, og har excelleret ved at tage afsæt i netop mine personlige udfordringer - uden fordømmelse eller forudindtagethed. Han er dygtig til at motivere og skræddersy øvelser og kostforslag, så de stemmer overens med mine muligheder og ønsker.
Samtidig mestrer han at finde den perfekte balance mellem at skabe et trygt og humoristisk rum, som stadig skubber fysiske grænser og udfordrer ens forståelse for vaner, kost og træning.
Jeg ser altid frem til mine trænings- og sparringssessioner med Christian, og har stor glæde af hans stærke faglige og menneskelige kompetencer.

Alle pengene værd
Jeg er superglad for mit træningsforløb med Dina på Østerbro. Mit mål var at forstå min træning, hvorfor øvelserne giver mening, hvad jeg skal være opmærksom på, når jeg træner, og opbygge muskelmasse.
Dina har givet tips, tricks, tegnet og fortalt, mens hun har “tæsket” mig igennem en masse øvelser, der giver god mening for mig.
Stemningen er god, der er tid nok, og det er dejligt at indgå i et samarbejde med en træner, der er ambitiøs og realistisk på ens vegne.
Stor anbefaling herfra.

Stor anbefaling herfra
Jeg har haft en super forløb med Dina og kan varmt anbefale hende og Knaap. Mit mål var vægttab samt at blive stærkere og jeg har opnået begge dele. Det har været en fornøjelse at komme til mine sessions, både snakken om ugens forløb og selve træningen. Dina er super god til at motivere med en rolig og positiv personlighed. Hun er god til at hjælpe med at sætte ord på hvorfor en uge er gået som den er gået og til at hjælpe med at man selv bliver nysgerrig på sine valg og vaner. Hun er også rigtig god til at bygge på øvelserne så man hele tiden bliver udfordret.
Det har også været et mål for mig at træning skulle blive en naturlig del af min hverdag, også efter endt forløb. Jeg er ret sikker på at jeg fremover fortsætter de gode rutiner og træningspas Dina har lært mig, ikke mindst at jeg presser mig selv når jeg træner - noget jeg tydeligt kan mærke at jeg ikke gjorde ved tidligere selvtræning:-)
Stor anbefaling herfra!

Resposta da Knaap - Kost • Træning • Coaching
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.