Onze VvE gebruikt Kroon al jaren voor het onderhoud van de binnenplaats van ons appartementen gebouw. Begin van het jaar krijgen we de data door van hun komst en 4 keer per jaar komen ze bijna altijd... Ver mais
Thomas, en niet te vergeten de rest van zijn team, hebben fantastisch werk geleverd. We zijn verliefd op onze prachtige voortuin! 😍. Wij kunnen Kroon Tuinverzorging van harte aanbevelen. Vanaf de br... Ver mais
De hoveniers van Kroon komen drie keer per jaar waar ik me iedere keer weer op verheug. Inmiddels heb ik ervaren dat snoeien nodig is opdat andere planten ook prettig kunnen groeien en bloeien. Ik st... Ver mais
Hoveniers Den Haag | Kroon Tuinverzorging. Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Passie en enthousiasme voor het vak. Kies voor kwaliteit.
Zilverschoonstraat 1, 2555NH, Den Haag, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Wij zijn erg tevreden over Kroon Tuinverzorging Landscaping. Zij hebben onze betonnen schutting vervangen door een prachtige houten schutting, en het resultaat mag er zeker zijn. Wat ons vooral opviel is dat Kroon echt meedenkt in oplossingen en niet zomaar standaard te werk gaat. Daarnaast is het werk zeer vakkundig uitgevoerd, met oog voor detail en kwaliteit. Betrouwbaar, professioneel en absoluut aan te raden!
De medewerkers van Kroon, hebben een positieve werkhouding, ze denken graag met je mee en adviseren waar nodig. Het zijn hardwerkende mensen en aan het einde van de dag ruimen ze alles netjes op. Het werk is binnen de afgesproken tijd afgerond.
Thomas en zijn team hebben een prachtige overkapping met schuur voor onze tuin gemaakt. Prachtwerk met veel aandacht voor de details. We zijn meer dan tevreden!
Thomas verzorgt al bijna 10 jaar onze stads binnentuin. Onze achtertuin is in samenspraak met een tuin architect volledig gerenoveerd. We genieten daar nog elk jaar van. De voorjaar beurt (snoeien, straat schoonspuiten, kleine herstel werkzaamheden, zoals tuindeur en bestrating) wordt ieder jaar gedaan. We zijn daar zeer tevreden over.
Thomas denkt in oplossingen en dat stellen we zeer op prijs

Resposta da Kroon Tuinverzorging
Matige afwerking. Bij vragen hierover krijg je met de eigenaar gelijk een discussie over meerwerk...

Resposta da Kroon Tuinverzorging
Enorm profesioneel en serieus bedrijf. Nemen de rijd voor hun klanten, denken mee en beschikken over fijne, heldere communicatie.
Ik zou hen 100% aanraden!

Resposta da Kroon Tuinverzorging
De heren hebben een op maat gemaakte hekje in de tuin geplaatst voor de veiligheid van ons dochtertje (onze tuin heeft een lager gelegen gedeelte). Ziet er fantastisch uit met duidelijke communicatie vooraf. Zijn tevens erg vriendelijk en behulpzaam!

Resposta da Kroon Tuinverzorging
Thomas en/of zijn medewerkers komen jaarlijks langs en de tuin ziet er dan weer picobello uit. Er wordt ook goed meegedacht. Zo wordt de schutting, die door storm en begroeiing, uit balans was niet vervangen maar vakkundig gestut. Je moet soms even geduld hebben voor een afspraak, maar dat is de moeite waard.

Resposta da Kroon Tuinverzorging
Ik stuur altijd een wensenlijst die soms niet helemaal afgewerkt kan worden. Aangezien uitgelegd wordt waaróm niet, is dat prima. Soms loopt een eerdere afspraak uit; dan word ik tijdig op de hoogte gesteld en krijg een alternatief. Dat is heel plezierig. Kortom, in november komen ze weer, ik verheug me nu al!

Resposta da Kroon Tuinverzorging
Prima hoveniersbedrijf. Onze boom vaart wel bij de jaarlijkse snoeibeurt!
Prettige mensen, komen afspraken na en zijn vriendelijk in het contact.
Soms wel even geduld hebben voor je aan de beurt bent, maar dat hebben we er wel voor over.

Resposta da Kroon Tuinverzorging
Super blij met de aanleg van onze nieuwe tuin .Zeer vakkundig aangelegd.Thomas is meedenkend en zeer vakkundig.Ook zijn personeel zeer vakkundig.Werken erg netjes .De nazorg is ook zeker prima .Kortom zeer tevreden met Kroon tuinverzorging een aanrader!!

Heel fijn bedrijf.
Duidelijke afspraken. Werken en komen op tijd.
Creatief in alles.
Alles bespreekbaar .
Kortom super tevreden

Resposta da Kroon Tuinverzorging
Top bedrijf. Wij hebben onze voortuin laten aanleggen door Kroon Tuinverzorging. En sindsdien wordt ook het onderhoud jaarlijks verzorgt. Thomas en zijn team zijn vakmensen. Wij zijn enorm tevreden!!

Resposta da Kroon Tuinverzorging
Heel prettig bedrijf met erg fijne en deskundige mensen die met veel plezier en naar volle tevredenheid al jaren onze tuin onderhouden en dit jaar ook het dak van de schuur erg goed hebben gerepareerd na stormschade. Echt een aanrader.

Resposta da Kroon Tuinverzorging
Onze VVE had een slecht onderhouden gemeenschappelijke tuin
Sinds de onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd door Thomas Kroon en zijn team kunnen we er weer trots op zijn.
Kort samengevat: deskundig, betrouwbaar.

Resposta da Kroon Tuinverzorging
Fantastisch bedrijf en leveren altijd kwaliteit af. Zeer tevreden over Thomas en zijn team. Wij maken al ruim 20 jaar gebruik van zijn diensten. 👌

Resposta da Kroon Tuinverzorging
De werkzaam heden die Thomas tot nog toe, al jaren, bij mij in de tuin doet, zijn altijd naar mijn wens. Samen altijd overleggen. Goeie tips van Thomas waar ik wat mee kan.
Kundig en verantwoordelijk te werk gaan, dat staat altijd voorop bij Thomas. Ik ben zeer tevreden over zijn werkzaamheden, en geniet elke dag van mijn tuin.

Resposta da Kroon Tuinverzorging
Geweldig bedrijf, de tuin was echt hopeloos en zag door het hoge onkruid de tegels niet meer. Maar daar was Kroon tuinverzorging, de mannen hebben hard gewerkt. Er werd meegedacht en de oplossing was er dan ook gelijk. En na de werkzaamheden werd alles netjes achtergelaten. De tuin ziet er weer top uit en ik kan zeker Kroon Tuinverzorging aanbevelen. Top werk mannen en nogmaals bedankt.

Resposta da Kroon Tuinverzorging
Super snelle service. Werken met zeer professioneel materiaal en hebben kennis van al het groen in de tuin.
Zijn echte tuinliefhebbers!

Resposta da Kroon Tuinverzorging
Ontzorging als je geen groene vingers hebt.
Heerlijk dat de crew van Thomas het onderhoud Vd de tuin weer heeft gedaan. Altijd keurig werk; naast de plantjes ook zorg en oog voor netheid. Alles netjes aanvegen, daar word je echt blij van. De tuin is weer startklaar voor de zomer. Ook goede prijs-kwaliteit verhouding.