Kroon Tuinverzorging Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Thomas verzorgt al bijna 10 jaar onze stads binnentuin. Onze achtertuin is in samenspraak met een tuin architect volledig gerenoveerd. We genieten daar nog elk jaar van. De voorjaar beurt (snoeien, s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze VvE gebruikt Kroon al jaren voor het onderhoud van de binnenplaats van ons appartementen gebouw. Begin van het jaar krijgen we de data door van hun komst en 4 keer per jaar komen ze bijna altijd... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Thomas, en niet te vergeten de rest van zijn team, hebben fantastisch werk geleverd. We zijn verliefd op onze prachtige voortuin! 😍. Wij kunnen Kroon Tuinverzorging van harte aanbevelen. Vanaf de br... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De hoveniers van Kroon komen drie keer per jaar waar ik me iedere keer weer op verheug. Inmiddels heb ik ervaren dat snoeien nodig is opdat andere planten ook prettig kunnen groeien en bloeien. Ik st... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de paisagismo
  2. Barragem
  3. Centro de Jardinagem
  4. Jardineiro
  5. Arquiteto paisagista

Informação fornecida por fontes externas variadas

Hoveniers Den Haag | Kroon Tuinverzorging. Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Passie en enthousiasme voor het vak. Kies voor kwaliteit.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

96 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel blij met de aanleg van onze tuin…

Heel blij met de aanleg van onze tuin door Thomas Kroon en zijn medewerkers! Fijn overleg gehad met Thomas over het ontwerp, de kosten van verschillende ideeën etc. Uitvoering ging snel en resultaat is top!

Resposta da Kroon Tuinverzorging

Super. Graag gedaan Janna.

TOP TUINVERZORGING BEDRIJF

Deskundige tuinverzorgers. Leveren zeer goed werk. Voeren het tuinafval af en laten de tuin keurig netjes achter.
Het is een TOP bedrijf.

Resposta da Kroon Tuinverzorging

Graag gedaan. Tot volgende keer!

Netjes gewerkt

Netjes gewerkt, alles precies volgens afspraak afgemaakt, flexibel en vriendelijk!

Bedankt Remco!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne hulp voor mijn mooie tuin!

Eens per jaar wordt mijn tuin weer goed verzorgd! En daar geniet ik het hele jaar van!

Resposta da Kroon Tuinverzorging

Dank je wel Thea. Tot snel.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het was weer helemaal top

Het was weer helemaal top, van het begin tot het eind!

9 de março de 2020

Dank je wel Lot. Graag gedaan

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het plaatsen van een tuinhuis.

Het plaatsen van een tuinhuis.
Goed gewerkt volgens afspraak.
Offerte in overeenstemming met factuur.
Op tijd gekomen en schoon gewerkt.
Wij kunnen Kroon Tuinverzorging zeker aanbevelen en komen voor andere tuin aangelegenheden zeker terug.

9 de março de 2020

Resposta da Kroon Tuinverzorging

Bedankt voor je review, Myriam! Fijn dat alles naar tevredenheid is.
Tot volgende keer.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beste Kroontuinverzorging,

Beste Kroontuinverzorging,

We begonnen hoopvol met de planning in 2018.
Maart 2019 beginnen klaar binnen twee maanden.
Vlak van de voren kreeg ik een appje dat de tuin afbreken kon gebeuren in maart, maar het opbouwen pas in eind juni begonnen kon worden. Of terwijl ik zat echt enige maanden met een kale zandvlakte.
Kroon vertelde mij dat hij te weinig personeel had op dat moment daar er mensen weggegaan waren bij zijn onderneming en een ander project eigenlijk voorrang had.
De mensen die ik te zien kreeg op mijn werk plek waren rokende langzaam werkende mensen.
De kosten begroting werd met volledig met 150 procent meer overschreden.
De excuses waren: Ja maar zo een tuin kost zoveel?
Het hele werkstuk was een zware bevalling.
Nu als sluitstuk zie ik dat mijn stenen muur beschadigd is door Kroon Tuinverzorging.
Helaas niemand thuis.
De hele vertoning verdient eigenlijk geen ster maarja dat is er niet

8 de março de 2020

Beste Peter,

Dank voor je reactie.
We hebben al een aantal keer over de begroting/schatting gesproken en het bleek halverwege het project al dat dit niet haalbaar zou zijn. Dit heb ik meerdere malen al met je gecommuniceerd. De schatting was te laag, dat heb ik ook toegegeven.
Er zijn een aantal zaken aangepast waardoor de kosten veel hoger zijn geworden. Irrigatie was geen onderdeel van het ontwerp en zit ook niet in mijn eerste inschatting. En zo zijn er nog meer dingen: het volledig integreren van de schuur in de nieuwe schutting en de bestaande schuren van de buren, zat niet in de eerste schatting, dit is op jouw verzoek gedaan. Het voorbereiden van diverse stukken volgens ontwerp, daarna moest het aangepast worden omdat jij het anders wilde, dit is allemaal extra werk en zat niet in de schatting. Het gesteggel met de buren, jij vroeg mij dit te regelen, dit heb ik gedaan en kost ook erg veel tijd. Herhaaldelijk bestellen en afbestellen van materialen zorgen ook voor extra werk en dus extra kosten. Met andere woorden; deze zaken had ik niet kunnen voorzien.
We hebben vooraf afgesproken om het op uurbasis te doen, hiermee ben je akkoord gegaan. Het is dus flauw om elke keer terug te komen op de allereerste schatting die in het begin is gegeven waarvan al is vastgesteld dat deze niet haalbaar zou zijn.
De reden van het uitstel is gekomen door o.a. het weggaan van twee medewerkers in zeer korte tijd. Hier kan ik zelf niets aan doen; overmacht. Er was geen andere tuin. Ik heb gekozen om de bestaande planning aan te houden en jouw project in tweeën te delen. Dit heb ik uitgelegd. Goede hoveniers zijn dun gezaaid, een zoektocht naar goede vervangers zou even duren, ik heb het ruim van tevoren aangegeven dat de plannen gingen wijzigen. Na overleg besloten wij samen om dan de rest in juni uit te voeren. Dit hebben we zo gedaan en hiermee ben je ook akkoord gegaan.
Wat betreft rokende mensen, dit heb ik al toegelicht. De tijd die aan roken en pauze wordt besteedt, wordt in mindering gebracht. Deze tijd wordt niet door de klant betaald.
Mijn verhaal is heel duidelijk en is gebaseerd op de werkelijk geleverde uren en materialen, zoals overeengekomen. Een bedrijf heeft allerlei kosten die betaald moeten worden, dat weet jij ook. Het uurloon was, gezien de omvang van het project, verlaagd naar ca. 36 euro excl. per uur. Dit leek ons alleszins redelijk.
We hebben niet langzamer gewerkt dan anders en we hebben alles netjes bijgehouden. Bovendien heb ik alles volgens jouw wensen uitgevoerd. De tuin is toch mooi geworden?
Na afloop van het grote project hebben we nog een extra opdracht van je gekregen, wat we zeer waardeerden, zeker omdat je eerder je onvrede had geuit betreft bovenstaande zaken. Ik dacht dus dat we hierover uitgepraat waren.
Het is jammer dat je, nu dat je ontdekt hebt dat er schade is aan je muur, alle oude koeien, zie hierboven, uit de sloot haalt. Ik heb al gezegd dat deze schade niet door ons is ontstaan. Als dit wel zo was, dan zou ik dit uiteraard toen hebben aangegeven, nu hebben toegegeven en het proberen op te lossen. Ik heb voorgesteld om er een schade-expert naar te laten kijken.
Tevredenheid van de klant staat bij ons hoog in het vaandel, maar we kunnen niet schuld bekennen aan iets waar wij geen schuld aan hebben.

Thomas Kroon