Kroon Tuinverzorging Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Thomas verzorgt al bijna 10 jaar onze stads binnentuin. Onze achtertuin is in samenspraak met een tuin architect volledig gerenoveerd. We genieten daar nog elk jaar van. De voorjaar beurt (snoeien, s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De hoveniers van Kroon komen drie keer per jaar waar ik me iedere keer weer op verheug. Inmiddels heb ik ervaren dat snoeien nodig is opdat andere planten ook prettig kunnen groeien en bloeien. Ik st... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de paisagismo
  2. Barragem
  3. Centro de Jardinagem
  4. Jardineiro
  5. Arquiteto paisagista

Informação fornecida por fontes externas variadas

Hoveniers Den Haag | Kroon Tuinverzorging. Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Passie en enthousiasme voor het vak. Kies voor kwaliteit.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

96 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Prettig bedrijf

Prettig bedrijf. Houden zich aan de afspraken, werken snel en en geven goede adviezen.Ook in het verleden goede ervaringen. Toen een boom dreigde om te vallen een er storm op komst was, kwamen ze direct met 3 man en hadden de klus binnen een uur geklaard.Ik vind dit een betrouwbaar bedrijf.

23 de março de 2021

Resposta da Kroon Tuinverzorging

Dank u wel Carina! Graag tot volgende keer!

Hele goede service van Team Kroon

Hele goede service van Team Kroon! Snel reageren, denken in oplossingen en vlot in de uitvoering.

23 de março de 2021

Resposta da Kroon Tuinverzorging

Dank jullie wel. Tot snel. Als het goed is hebben jullie bericht gehad van Thomas :0

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bomen zijn uitstekend gesnoeid

Bomen zijn uitstekend gesnoeid. Alle rotzooi keurig opgeruimd. Hard gewerkt door de mannen.

Resposta da Kroon Tuinverzorging

Dank je wel! Graag tot volgende keer.

Tuin onderhoud.

In mijn tuin is een hoge heg gesnoeid en een boom moest gesnoeid.
Vooraf is mij heel duidelijk en vriendelijk uitgelegd wat ik kon verwachten en zo is het ook gegaan.
Na afloop van de werkzaamheden is alles zéér schoon en netjes achtergelaten.
Ik heb voor dit bedrijf gekozen omdat ik hier al eerder goede ervaringen mee had.
Ik zou dit bedrijf ook zeer aanbevelen.

Resposta da Kroon Tuinverzorging

Dank voor je positieve feedback!

Fantastisch!!

Thomas, en niet te vergeten de rest van zijn team, hebben fantastisch werk geleverd. We zijn verliefd op onze prachtige voortuin! 😍. Wij kunnen Kroon Tuinverzorging van harte aanbevelen. Vanaf de brainstorm sessie waar we samen het concept hebben uitgedacht tot de aanleg. We zijn super tevreden. Heel erg bedankt!

Avaliação não solicitada

Resposta da Kroon Tuinverzorging

Dank! Geniet deze zomer maar extra van jullie tuin.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed gewerkt volgens opdracht

Goed gewerkt volgens opdracht. Soms wat rommelig met afspraken maken maar het eindresultaat was goed.

Resposta da Kroon Tuinverzorging

Dank voor je feedback Iris, we werken er aan! We zijn er ons zeker van bewust ;)

Fijn en betrouwbaar

Ongeveer 8 jaar geleden naar volle tevredenheid de achtertuin laten veranderen/aanleggen.
Sindsdien verzorgen ze ook jaarlijks het snoeiwerk.
Heel fijn en betrouwbaar bedrijf.

Avaliação não solicitada

Dank je wel :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedankt voor de goede service

Bedankt voor de goede service. We zijn heel blij met onze nieuwe tuin. De werkzaamheden zijn netjes en volgens afspraak uitgevoerd. Thomas stond open voor aanpassingen en die zijn aangepast, volgens afspraak. Dit kostte wel iets meer, maar we zijn zeer tevreden. Transparant en eerlijk. Soms een beetje moeilijk bereikbaar, maar dat is begrijpelijk in verband met de drukte.
Bedankt jongens! Succes en tot volgende keer!

Dank je wel!

Prima

Prima, nauwkeurig werk. Vriendelijk, deskundig en bekwaam

Dank je wel!

vakkundig en betrouwbaar

Onze VvE gebruikt Kroon al jaren voor het onderhoud van de binnenplaats van ons appartementen gebouw. Begin van het jaar krijgen we de data door van hun komst en 4 keer per jaar komen ze bijna altijd op de afgesproken datum. Bij verhindering wordt er correct doorgegeven wanneer ze wel kunnen komen.
Qua vakkundigheid hebben we niets dan lof hebben. Ze snoeien er lustig op los , verwijderen het onkruid en in de herfst de blaadjes..

10 de fevereiro de 2021

Resposta da Kroon Tuinverzorging

Dank voor de review, tot snel!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vakwerk: vlot, flexibel en vriendelijk

Vlot, flexibel en vriendelijk - goed schoonmaken van doorloop door het huis elke dag - ook doorwerkend met slecht weer. Extra schutting geplaatst op verzoek en tijdens werk. Binnen afgesproken tijd goed werk geleverd. .

10 de fevereiro de 2021

Dank!

Prima!!

Ik ben gewoon heel blij met het resultaat van de grote wintersnoei in mijn verwaarloosde tuin!!!

9 de fevereiro de 2021

Net werk geleverd

Alhoewel ze het druk hebben toch redelijk snel geholpen en daarna wederom redelijk snel het werk naar tevredenheid uitgevoerd. Was op zoek naar een al wat oudere (10+ jaar) appelboom en die is besteld en is netjes geplant.

9 de fevereiro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Grote betrokkenheid, flexibel en creatief

Thomas Kroon met zijn mensen hebben met veel inzet, betrokkenheid en deskundigheid onze grote tuin geheel gerenoveerd en daarbij zeer flexibel, meedenkend en creatief onze steeds wisselende wensen en extra's vorm gegeven. We zijn erg tevreden over hoe het er nu uitziet en krijgen veel complimenten van buren uit de straat.

27 de janeiro de 2021