Kunstgrasnet Avaliações

4.188
O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles ging volgens afspraak. Nog even extra gebeld, snel en deskundig geholpen. Afleveren keurig op tijd. Ik had , per ongeluk , de factuur gewist, na betaling. Even gebeld, geen probleem, ik kre... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele fijne website. Makkelijk staaltjes aanvragen. Veel keuze... Duidelijke omschrijving van welk staaltje wat voor kwaliteiten heeft. Het bestellen ging heel makkelijk! En ik zie zelfs dat de bezorgi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ontzettend snel geleverd. Keurig volgens afspraak geleverd. Eigenlijk nog eerder als we hoopten. Prachtige kwaliteit en een hele goede prijs. Telefonisch kontakt was keurig en snel. De mensen dac... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima bedrijf. Ik kreeg een doos met stalen zodat ik precies het juiste kunstgras kon uitzoeken. Goeie kwaliteit! Ook het leggen op mijn balkon is heel professioneel gedaan en in goed overleg. Het eni... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Jardinagem

Sobre Kunstgrasnet

Kunstgrasnet is één van de grootste leveranciers van kunstgras in Nederland en België. Naast een zeer ruim aanbod van meer dan 40 verschillende soorten kunstgras die rechtstreeks geleverd wordt vanuit de groothandel kunnen wij tegen zeer scherpe prijzen de beste kwaliteit leveren.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

4 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 55% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Todas as avaliações

(4.188)

478 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Blij met mijn kunstgras!

Dankzij de gratis stalen heb ik een keuze kunnen maken en heb ik kunstgras waar ik heel blij mee ben. Het ziet er perfect uit op mijn balkon en het is lekker zacht.
Ik woon op de 4e etage maar de vriendelijke bezorger kwam het netjes boven brengen, terwijl het toch een heel zwaar pakket was (2m x 9m).

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! Fijn om te horen dat de gratis stalen je hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze en dat het kunstgras zo goed bevalt op je balkon. Geweldig dat het er mooi uitziet én lekker zacht aanvoelt.

Ook fijn dat de bezorger het zware pakket netjes naar de vierde etage heeft gebracht — we geven het compliment zeker door! Veel plezier met je kunstgras!

Nette prijs

Nette prijs, snelle levering.
Prima.

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs en de snelle levering. Veel plezier met je kunstgras!

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je de website duidelijk vond en tevreden bent over de afhandeling. Veel plezier met je kunstgras!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede kwaliteit duidelijke website…

Goede kwaliteit duidelijke website duidelijke kleur stalen komen goed overeen met de realiteit

Bezorging was niet de snelste maar geduld is een schone zaak

Duidelijke track & trace en goed verpakt

Aanrader

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je uitgebreide review en aanbeveling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, de duidelijke website en dat de kleurstalen goed overeenkomen met het eindproduct. Ook goed dat de track & trace en verpakking naar wens waren.

We nemen je opmerking over de bezorgsnelheid mee om te blijven verbeteren. Veel plezier met je kunstgras!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooi grastapijt voor een goede prijs.

Mooi grastapijt voor een goede prijs.
Goed verpakt.
fijn dat het in de juiste maat te leveren was.

29 de abril de 2026

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het grastapijt, de verpakking en dat alles netjes op maat geleverd is. Veel plezier met je kunstgras!

Kunstgras Luxor, aanrader

Kunsgras Luxor besteld. Mooie kwaliteit kunstgras en lijkt net echt. Netjes verpakt voor vervoer en in 2 dagen geleverd. Vervoerder ook vriendelijk en behulpzaam.

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het Luxor kunstgras en dat het er zo realistisch uitziet. Goed om te lezen dat de levering snel en netjes is verlopen en dat ook de vervoerder vriendelijk en behulpzaam was.

Veel plezier met je kunstgras!

Snel geleverd

Snel geleverd
Goede kwaliteit
Precies de kleur rood wat ik zocht

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent over de kwaliteit en de kleur die precies naar wens is. Veel plezier met je kunstgras!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vlotte service en meer materiaal…

Vlotte service en meer materiaal gekregen dan dat nodig was dus had ruim voldoende.

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de service vlot was en dat je zelfs wat extra materiaal hebt ontvangen, zodat je ruim voldoende had. Veel plezier met je kunstgras!

Ruime tastbare keuzes

Ik ontving een doos met “stalen”,een groot aantal voorbeelden. Wij hebben een keuze gemaakt.de bestelling wordt medio mei geleverd.

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je een ruime set stalen hebt ontvangen en zo een goede keuze hebt kunnen maken.

We zorgen ervoor dat je bestelling medio mei netjes wordt geleverd. Veel plezier alvast met je kunstgras!

Prima ervaring!

We waren op goed geluk naar Genemuiden gereden om de verschillende grassen in het "echt" te zien. We werden goed geholpen, ondanks dat we geen afspraak hadden.
Kunstgras gekocht, werd na 3 werkdagen afgeleverd en netjes op de plek gebracht.
Toen wij het kunstgras hadden gelegd, (ziet er prachtig uit) wilden wij toch nog een paar meter extra hebben, en dat toen online besteld. Ook dat werd weer na 2 werkdagen geleverd.
Kortom we zijn heel tevreden en raden het zéker aan om daar kunstgras te kopen!

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! Fijn om te horen dat jullie zonder afspraak toch goed zijn geholpen in Genemuiden en dat het kunstgras zowel bij de eerste levering als de nabestelling zo snel en netjes is bezorgd.

Geweldig dat het eindresultaat er prachtig uitziet en dat jullie zo tevreden zijn. We waarderen je aanbeveling enorm! Veel plezier met jullie kunstgras!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kon gratis stalen van verschillende soorten kunstgras aanvragen. Deze werden snel geleverd in een doos waar ook een uitgebreide uitleg in staat hoe je het kunstgras aanlegt.
Hier na keuze gemaakt en werd ook snel geleverd. De rol werd tot in de achtertuin gebracht.

3 de maio de 2026

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! Fijn om te horen dat de gratis stalen en de uitleg je hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. Geweldig dat de levering daarna snel is verlopen en dat de rol netjes tot in de achtertuin is gebracht.

Veel plezier met je kunstgras!

super snelle levering

super snelle levering, dinsdag 11:00 uur besteld en woensdag morgen om 06:00 uur geleverd.

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de levering zo snel is verlopen en dat alles al de volgende ochtend bij je was. Veel plezier met je kunstgras!

Top geregeld

2 de maio de 2026

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles top is geregeld. Veel plezier met je kunstgras!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ipv 2 monster heb ik 4 monsters…

Ipv 2 monster heb ik 4 monsters gekregen en zo een nog betere keuze kunnen maken. Na bestelling is alles snel geleverd. Bezorger heeft het zelfs tot achter in de tuin afgeleverd en binnen het afgesproken tijdslot.

2 de maio de 2026

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de extra stalen hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. Geweldig dat de levering snel verliep en dat de bezorger het zelfs netjes achter in de tuin heeft afgeleverd binnen het afgesproken tijdslot. Veel plezier met je kunstgras!

Reageren snel en correct

Reageren snel en correct
Keurige prijs en netjes gewerkt
Zeer tevreden

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle en correcte communicatie, de prijs en het nette werk. Geweldig dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met je kunstgras!

mooie website

mooie website, snelle levering van de stalen en daarna heel snel de grasmat in huis

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je de website mooi vindt en dat zowel de stalen als de grasmat snel geleverd zijn. Veel plezier met je kunstgras!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het gewicht komt niet overeen met de…

Het gewicht komt niet overeen met de aanbieding op de wensite

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor uw review en feedback. Vervelend om te horen dat het gewicht niet overeenkomt met de informatie op onze website. We begrijpen dat dit verwarrend is en nemen uw opmerking mee om de productinformatie te controleren en waar nodig aan te passen.

Team Kunstgrasnet

Prima

Goede service en netjes gelegd

26 de abril de 2026

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat alles netjes is gelegd. Veel plezier met je kunstgras!