Kunstgrasnet Avaliações

4.183
O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele fijne website. Makkelijk staaltjes aanvragen. Veel keuze... Duidelijke omschrijving van welk staaltje wat voor kwaliteiten heeft. Het bestellen ging heel makkelijk! En ik zie zelfs dat de bezorgi... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima bedrijf. Ik kreeg een doos met stalen zodat ik precies het juiste kunstgras kon uitzoeken. Goeie kwaliteit! Ook het leggen op mijn balkon is heel professioneel gedaan en in goed overleg. Het eni... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ontzettend snel geleverd. Keurig volgens afspraak geleverd. Eigenlijk nog eerder als we hoopten. Prachtige kwaliteit en een hele goede prijs. Telefonisch kontakt was keurig en snel. De mensen dac... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij kiezen na te zijn verhuisd weer voor Kuntsgrasnet omdat onze ervaring top is. Ik had gebeld om hetzelfde gras te bestellen als bij het oude huis, dat is er helaas niet meer, maar ik kreeg direct d... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Jardinagem

Sobre Kunstgrasnet

Kunstgrasnet is één van de grootste leveranciers van kunstgras in Nederland en België. Naast een zeer ruim aanbod van meer dan 40 verschillende soorten kunstgras die rechtstreeks geleverd wordt vanuit de groothandel kunnen wij tegen zeer scherpe prijzen de beste kwaliteit leveren.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

4 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 55% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(4.183)

474 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Heel goed materiaal

Heel goed materiaal, snelle bezorging

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het materiaal en de snelle bezorging. Veel plezier met je kunstgras!

Super klantvriendelijk

Werd keurig telefonisch te woord gestaan en geadviseerd, waarna de online bestelling super eenvoudig was. Ook daarna werd ik nog keurig gebeld voor de bevestiging en de lever termijn

18 de maio de 2026

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je goed telefonisch bent geholpen en dat het advies en de bestelling zo soepel zijn verlopen. Ook prettig dat de opvolging en bevestiging duidelijk waren.

Veel plezier met je kunstgras!

Top.

Top.. Optijd en juiste product

17 de maio de 2026

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles op tijd is geleverd en dat je het juiste product hebt ontvangen. Veel plezier met je kunstgras!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles klopt van stalen tot aan bezorging en communicatie!

Eerst een gratis proef staal besteld. Nou een proef staal, er kwam een hele doos met verschillende stalen. Daarna 1x een mail gehad alleen met de vraag of we het hadden ontvangen (dus geen agressieve verkoop TOP!).

De stalen allemaal bekeken en een keuze gemaakt samen met een stabilisatiedoek. Daarna een mail gestuurd voor een offerte/prijs (ben toch een Nederlander) en daar kregen we mooi prijs op.

Betaallink en betaald super communicatie vriendelijk en snelle reactie.

Nog een compliment aan de bezorgdienst. Zij werken met een live track and trace systeem waarbij elk kwartier een update komt. Zo kon ik rustig naar het werk en even naar huis om de bestelling in ontvangst te nemen. Behulpzame bezorger vrolijk ook top.

Nu moet het gras er nog in maar ook dat is met de installatie filmpjes op de site vast ook goed te doen.

Dit is wat je hoopt als je online iets koopt, en ja ik raad jullie zeker aan bij mensen.

16 de maio de 2026

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je geweldige en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat alles van begin tot eind zo goed is verlopen — van de stalen en het meedenken zonder opdringerige verkoop, tot de duidelijke communicatie en snelle afhandeling van de bestelling.

Ook goed om te lezen dat de levering met live track & trace en de behulpzame chauffeur zo positief is ervaren.

We waarderen je vertrouwen en aanbeveling enorm. Veel succes alvast met het leggen van het gras, en we zijn ervan overtuigd dat dat ook goed gaat komen met de instructievideo’s!

Team Kunstgrasnet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vrijdag besteld en de volgende dag al…

Vrijdag besteld en de volgende dag al geleverd en keurig in de tuin gelegd

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles zo snel is verlopen en dat het kunstgras netjes in de tuin is gelegd. Veel plezier ermee!

Ging snel

Ging snel, en ben blij met mijn gras!

19 de abril de 2026

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel is verlopen en dat je blij bent met je kunstgras. Veel plezier ermee!

Werkten netjes

waren op tijd
werkten netjes
met andere woorden goed gewerkt
en afgeleverd.

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles op tijd is verlopen en dat er netjes en goed gewerkt is. Veel plezier met je kunstgras!

goed werk geleverd

goed werk geleverd, aardige mensen ook

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het geleverde werk en het contact met ons team. Veel plezier met je kunstgras!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kunstgrasnet de levering !!

Ik heb bij ze 12 mei een stuk kunstgras besteld, en het zal de 15 mei geleverd worden. Want ik kon de bezorgings datum aan geven. Want zo een rol is groot (4meter breed).ik de hele dag gewacht kreeg meteen te horen we hebben het pakket ontvangen. Dus het komt.niet dus hele dag gewacht voor niets.

12 de maio de 2026

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor uw review en feedback. Vervelend om te horen dat u de levering zo heeft ervaren. Wij willen graag toelichten dat de bestelling wel op de door u gekozen datum van 15 mei is ingepland. Daarnaast heeft u direct een track & trace e-mail ontvangen waarmee de levering gevolgd kon worden.

We begrijpen dat het vervelend is wanneer een levering anders verloopt dan verwacht en komen graag met u in contact om dit verder te bespreken.

Team Kunstgrasnet

Top alles volgens afspraak

Top alles volgens afspraak

16 de maio de 2026

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen. Veel plezier met je kunstgras!

Prima snelle service

Prima snelle service

11 de maio de 2026

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle service. Veel plezier met je kunstgras!

Goede communicatie

Goede communicatie, harde werkers!

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de communicatie en het harde werk van ons team. Veel plezier met je kunstgras!

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf. Goede kwaliteit kunstgras voor een mooie prijs. Snel en vakkundig gelegd. Heel blij mee!

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, prijs en de vakkundige aanleg van het kunstgras. Geweldig dat je er zo blij mee bent! Veel plezier ermee!

Goed bedrijf.

We werden goed geholpen door een aardige verkoper. De communicatie daarna verliep ook snel en goed. Bestelling werd op tijd geleverd kortom, prettig zaken gedaan.g

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat de communicatie en levering soepel zijn verlopen. Geweldig dat alles zo prettig is gegaan. Veel plezier met je kunstgras!

Super snelle levering en goede kwaliteit

Super snelle levering en goede kwaliteit

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de goede kwaliteit. Veel plezier met je kunstgras!

Top service

Fijne mensen die meedenken! Snelle bezorging en service tot in de achtertuin. Ik raad hen aan!

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze service en het meedenken zo waardeert, en dat de bezorging tot in de achtertuin goed is verlopen. We waarderen je aanbeveling enorm! Veel plezier met je kunstgras!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De gratis proefstukjes waren erg fijn

De gratis proefstukjes waren erg fijn. Duidelijke site en uitleg er bij. Snelle levering en vriendelijke en behulpzame bezorger.

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de gratis proefstukjes goed hebben geholpen en dat je de site en uitleg duidelijk vond. Ook goed dat de levering snel was en de bezorger vriendelijk en behulpzaam.

Veel plezier met je kunstgras!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle en tijdige levering en eenvoudig…

Snelle en tijdige levering en eenvoudig te leggen (snijden).

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel en op tijd was en dat het kunstgras eenvoudig te leggen en te snijden was. Veel plezier ermee!

Super mooie kwaliteit

Super mooie samples, snelle levering en duidelijke uitleg.

Resposta da Kunstgrasnet

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de samples, de snelle levering en de duidelijke uitleg. Veel plezier met je kunstgras!