La Buena Vida Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

1. Buena Vida biedt kwaliteitsvolle en zeer lekkere wijnen aan degelijke prijzen aan. 2. Je wordt altijd heel vriendelijk en gastvrij ontvangen. 3. Super dat zij elke eerste zaterdag van de maand op... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Toen de voorraad van Pintia wijn uitgeput was stelde ""La Buena Vida" zelf voor mij te verwittigen wanneer deze wijn terug voorradig zou zijn. Dit gebeurde onlangs spontaan en zulke service is vrij ui... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bestelling, levering alles prima verlopen. Wat wel handig zou zijn is een tracker om de levering te kunnen volgen en je weet rond welk uur de levering aankomt. Vermelding bij ons was levering vrijdag.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de vinhos

La Buena Vida is vandaag de belangrijkste referentie voor Spaanse wijnen in de Benelux. Niettemin hanteren wij nog steeds dezelfde filosofie als toen wij de kleinste referentie waren, helemaal in het begin; wij werken namelijk enkel met kleinere familiedomeinen met kleine producties - meer dan de helft bio en proberen nog steeds het allerbeste van elke appellatie naar België te halen. Kwaliteit en authenticiteit zijn nog altijd de belangrijkste sleutelwoorden in onze selectie. Een andere rode draad is onze keuze voor finesse en elegantie. Wij vallen minder voor het "blockbuster" type, nochtans een soort wijn dat vaak voorkomt in Spanje en ook steeds garant staat voor hoge scores. Wij geloven echter in onze eigen smaak en hanteren onze eigen selectie criteria, wars van scores of commentaren. Spanje en Spaanse wijn is immers ons vak, we zijn er 100% mee bezig en al jarenlang.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

447 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

135 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Resposta da La Buena Vida

Bedankt voor de 5 sterren!
Ook tijdens het bouwverlof staan de Spaanse wijnen niet stil 😉. Fijn dat we u goed hebben kunnen verder helpen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De eerste keer dat ik hier bestelde maar niet de laatste

De eerste keer dat ik hier bestelde. Wat ik alvast aangenaam vond is dat ik ook per fles kon bestellen en niet onmiddellijk een doos van 6 flessen hoefde te nemen. Verder werd ik heel goed geïnformeerd over de levering aan huis, zowel door Buena Vida als de uiteindelijke bezorgdienst zelf.

3 de agosto de 2026

Resposta da La Buena Vida

Bedankt voor deze fijne review!
Leuk dat uw eerste kennismaking met La Buena Vida meteen goed zat. We maken het u graag zo makkelijk mogelijk om nieuwe Spaanse wijnen te ontdekken en helpen u graag uw selectie maken.
Veel plezier met uw Spaanse topwijnen en graag tot een volgende keer!

Levering

Vlotte afhandeling
Correcte informatie via mail

19 de julho de 2026

Resposta da La Buena Vida

Dank voor de mooie score!
Fijn dat alles vlot is verlopen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer duidelijke website met goede info

Zeer duidelijke website met goede info. Gemakkelijk om te bestellen en snelle levering.

26 de julho de 2026

Resposta da La Buena Vida

Bedankt voor deze topscore!
Leuk om te lezen dat ook onze website u goed bevalt. We besteden veel aandacht aan duidelijke informatie, zodat kiezen net zo aangenaam is als genieten.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ruim aanbod en perfect geleverd volgens…

Ruim aanbod en perfect geleverd volgens afspraak.

11 de dezembro de 2025

Resposta da La Buena Vida

Dank u wel voor de 5 sterren!
Mooi om te lezen dat u vlot uw keuze vindt in ons aanbod en dat alles netjes volgens afspraak is verlopen.

Rapide et parfait

Rapide et parfait. Très bon choix de vins espagnols.

12 de julho de 2026

Resposta da La Buena Vida

Merci beaucoup pour cette belle note de 5 étoiles !
Quel plaisir de lire que tout s'est bien déroulé et que notre sélection de vins espagnols vous plaît.
Profitez de vos grands vins espagnols !

Mooi aanbod

Mooi aanbod, vlotte levering, lekkere vermouth.

16 de julho de 2026

Resposta da La Buena Vida

Bedankt voor de 5 sterren!
Naast Spaanse topwijnen hebben we inderdaad nog enkele andere mooie ontdekkingen in huis 😉 Fijn dat onze vermouth u kon overtuigen.
Geniet ervan!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Impeccable service and beautiful…

Impeccable service and beautiful quality wines at unbeatable prices, highly recommended!

15 de julho de 2026

Resposta da La Buena Vida

Thank you for the wonderful 5-star review!
It’s great to hear that you enjoyed both our wines and our service. Recommendations like yours truly mean a lot to us.
Enjoy your Spanish wines!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uistekende produkten en correcte…

Uistekende produkten en correcte leveringsservice

9 de julho de 2026

Resposta da La Buena Vida

Bedankt voor deze top review!
Altijd fijn om te lezen dat de levering goed is gegaan en dat onze Spaanse wijnen in de smaak vallen, geniet ervan!

Lekkere wijn

Lekkere wijn
Correcte levering

8 de julho de 2026

Resposta da La Buena Vida

Dankuwel voor de 5 sterren!
Fijn dat de levering naar behoren is verlopen en dat u onze Spaanse topwijnen weet te smaken... Geniet ervan!

Op tijd

Op tijd, professionneel, vriendejijk.

29 de junho de 2026

Bedankt voor de mooie 5 sterren!
Leuk om te lezen dat alles naar wens verlopen is. Daar doen we het voor.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele snelle en correcte levering

Hele snelle en correcte levering ! Hartelijk dank !

17 de junho de 2026

Bedankt voor de mooie 5 sterren!
Graag gedaan. Een snelle en correcte levering hoort erbij, dus leuk dat u dat zo waardeert.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering - ook goede communicatie

21 de junho de 2026

Bedankt voor de mooie 5 sterren!
Fijn dat alles helder en vlot verlopen is. Zo houden we het graag, van communicatie tot levering.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bezorgdienst en info omtrent de diverse…

Bezorgdienst en info omtrent de diverse wijnen

10 de junho de 2026

Resposta da La Buena Vida

Dank u wel voor deze mooie beoordeling!
We delen graag onze passie voor Spaanse wijnen, dus fijn dat ook de informatie daarbij geapprecieerd wordt.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alhoewel levering door Verhoeven…

Alhoewel levering door Verhoeven kompleet is misgegaan, werd dit door LBV zelf snel en accuraat opgelost.

14 de junho de 2026

Resposta da La Buena Vida

Hartelijk dank voor uw review!
Het doet plezier te lezen dat onze aanpak werd geapprecieerd. We vinden het belangrijk dat alles uiteindelijk goed terechtkomt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles vlot verlopen zowel bestelling…

Alles vlot verlopen zowel bestelling als afwerking

2 de junho de 2026

Resposta da La Buena Vida

Bedankt voor de topscore! Fijn om te lezen dat alles naar behoren is verlopen, daar streven we steeds naar! Geniet van uw Spaanse topwijnen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede opvolging in een drukke tijd (…

Goede opvolging in een drukke tijd ( primeurs)

22 de maio de 2026

Resposta da La Buena Vida

Hartelijk dank voor de 5 sterren!
Ook tijdens drukke periodes blijft een goede opvolging belangrijk voor ons. Fijn dat dat zo werd ervaren.