Lauritz.com Avaliações 3.547

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

En mangelfuld beskrivelse af emnet medførte at jeg måtte annullere købet. Beskrivelser bør være udførlige og detaljerede. Specielt med sølvtøj/smykker. Hvad betyder stemplet "12"? på gammelt Pol... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Very friendly service, and it’s nice to know that when you’re bidding, the final price is the one shown and you don’t need to add extra costs.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Søde kompetente med arbejdere fra start til mål... lige med undtagelse af hende vurderings personen, hun skal nok lige mindes om at hun trods alt ikke arbejder hos Sotheby's men hos Lauritz i Glostrup... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Leilões online
  2. Galeria de Arte
  3. Designer de interiores

Sobre Lauritz.com

Escrito pela empresa

Dette er det nye Lauritz.com, som blev overtaget af ny ejer i august 2023. Vi overtog aktiviteterne fra det tidligere Lauritz.com efter konkursen og driver i dag Danmarks største auktionshus med de samme dedikerede eksperter og auktionshuse, som mange allerede kender.

Gennem Lauritz.com forbinder vi købere og sælgere over hele landet og åbner dørene til en verden af kunst, design, møbler, antikviteter, smykker og ure.

Lauritz.com står i dag for gennemsigtighed, kvalitet og troværdighed – med landsdækkende auktionshuse i Hørsholm, Brøndby, Roskilde, Odense, Vejle, Aarhus, Aalborg og på Bornholm.

Vi bygger videre på Lauritz’ stolte historie – men under nye ejere og med et klart fokus på service, bæredygtighed og tillid. Det gamle Lauritz.com er fortid; i dag arbejder vi målrettet for at give både sælgere og købere en tryg og professionel auktionsoplevelse.

Lauritz.com support - Vi er her for at hjælpe!

Escrito pela empresa

Har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe. Send os en mail på support@lauritz.com eller ring på 44509800.
Find også hjælp online
Vidste du, at du kan finde svar på en lang række spørgsmål direkte på hjemmesiden her: https://www.lauritz.com/da/om-os/sporgsmal-og-svar
Har du gode idéer?
Hos Lauritz.com er vi altid lydhøre overfor gode forslag og idéer, der kan bidrage til at øge brugervenligheden - og dermed være med til at serviceoplevelsen bliver endnu bedre. Skriv til os på support@lauritz.com

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 78% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

En fin oplevelse

En fin oplevelse - super service med at få varen ind i bilen 💥

9 de junho de 2026

Hej Kalle

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre at du fik ekstra hjælp til at få varen ind i bilen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

En mangelfuld beskrivelse af emnet…

En mangelfuld beskrivelse af emnet medførte at jeg måtte annullere købet.
Beskrivelser bør være udførlige og detaljerede. Specielt med sølvtøj/smykker.
Hvad betyder stemplet "12"? på gammelt Polsk sølvtøj.
I beskrivelsen burde være angivet 12/16= 3/4=750
Altså en del under 3-tårnet, 835-850 i sølvandel.
Således endte mit køb med at være uinteressant.
Tid kunne være sparet for alle parter, og jeg kunne have været fri for en dårlig oplevelse.

5 de junho de 2026

Kære Lars

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre om din oplevelse. Vi tager din feedback meget alvorligt, og vil tage den med videre i vurderingen af vores arbejdsprocesser.

rigtig godt

31 de maio de 2026

Hej Johnny

Mange tak for din fine anmeldelse, den er vi glade for.

7 de junho de 2026

Hej Kaj

Mange tak for din flotte anmeldelse. Den betyder meget for os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nice price,god service in vejle

Nice price,god service in vejle! tak

6 de junho de 2026

Hi Carsten

Thank you for a great review. We'll make sure to share your kind words with our colleagues in Vejle.

Best regards

Exceptionel service

Exceptionel service! Tusind tak!

Hej Tine

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at du værdsætter den exceptionelle service.

Very friendly service

5 de junho de 2026

Hi Roberto

Thank you for your great review. We're happy that you're happy with our bidding structure - and of course that you had very friendly service.

Best regards

En rigtig god oplevelse.

Jeg har flere gange købt på auktion ved Lauritz.com er er meget tilfreds med firmaets måde at holde auktion på. Jeg tænker her som køber, at det er den pris jeg byder på, er den pris pågældende ting koster. Alt er incl., altså ikke nogen skjulte gebyrer. Har altid fået en god behandling når jeg har besøgt deres Odense afdeling. Kan anbefale.

2 de junho de 2026

Hej Lars

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre at du er meget tilfreds, og kommer igen og igen.

Tak også for din ros til vores kolleger i Odense - den deler vi naturligvis med dem.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Utroligt høje gebyrer - Sælg andetsteds

Lauritz har håndteret salget af min vare godt. Til gengæld kan jeg nemt se hvordan nye sælgere (inklusive mig selv) føler sig snøret ved salg.
Lauritz reklamerer højt og helligt med 16% salær, men nævner ikke noget omkring købersalæren på 25% som jo også skal fratrækkes et bud for at få hammerslaget.

Min vare blev solgt for 25.000 og jeg får cirka 16.000 ud. Det er godt nok sløjt, og jeg kommer aldrig til at bruge auktionshuset igen.

14 de junho de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da Lauritz.com

Tak for tage dig tid til at dele din oplevelse.

Vi forstår godt, at afregningen kan virke uoverskuelig, hvis man ikke på forhånd har det fulde overblik over, hvordan en auktion er sammensat. Der er både køber- og sælgeromkostninger forbundet med auktioner, og vi bestræber os på at beskrive dem så tydeligt som muligt i vores købs- og salgsvilkår. Vilkår skal man altid læse og acceptere når man handler hos os.

Hos Lauritz.com dækker salæret hele håndteringen af salget – herunder vurdering, fotografering, markedsføring, sikker opbevaring, forsikring, kundedialog, aftalehåndtering og betalingsadministration. Vi tager kun salær, når en vare bliver solgt.
Auktionssiden viser købers pris, inkl. købersalær. Din afregning, baseret på din del sendes på mail. Har du brug for at gennemgang af dit salg er du meget velkommen til at kontakte os på support@lauritz.com eller telefon 44509800.

Vi tager din feedback alvorligt, så afregningen kan blive lettere at gennemskue for kommende sælgere. Det er et konstruktivt input, som vi tager med videre.

Retur

Jeg købte en vare, som jeg desværre var nødt til at fortryde. Det var absolut min egen fejl, varen fejlede ikke noget. Jeg nåede aldrig til at samle varen op.
Jeg skrev til dem at jeg fortrød, og i løbet af en time, have jeg fået et svar tilbage om at det var helt i orden og at købet var annuleret.

Hej Jørgen

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at du deler din oplevelse af en gnidningsfri fortrydelsesproces.

God service.

God service.

Haj Jannie

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at du fik god service. Det er et af vores største mål.

Generel god service

Generel god service, og så kunne jeg returnere en genstand som jeg havde fortrudt købet af, i en anden afdeling end hvor jeg havde hentet den.

23 de maio de 2026

Hej Jes

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at du oplever god service og fleksibel proces ved behov for fortrydelse.

Lauritz.com

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais