En mangelfuld beskrivelse af emnet medførte at jeg måtte annullere købet. Beskrivelser bør være udførlige og detaljerede. Specielt med sølvtøj/smykker. Hvad betyder stemplet "12"? på gammelt Pol... Ver mais
A empresa respondeu
Very friendly service, and it’s nice to know that when you’re bidding, the final price is the one shown and you don’t need to add extra costs.
A empresa respondeu
Søde kompetente med arbejdere fra start til mål... lige med undtagelse af hende vurderings personen, hun skal nok lige mindes om at hun trods alt ikke arbejder hos Sotheby's men hos Lauritz i Glostrup... Ver mais
Escrito pela empresa
Escrito pela empresa
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 78% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Lauritz.com
En mangelfuld beskrivelse af emnet medførte at jeg måtte annullere købet.
Beskrivelser bør være udførlige og detaljerede. Specielt med sølvtøj/smykker.
Hvad betyder stemplet "12"? på gammelt Polsk sølvtøj.
I beskrivelsen burde være angivet 12/16= 3/4=750
Altså en del under 3-tårnet, 835-850 i sølvandel.
Således endte mit køb med at være uinteressant.
Tid kunne være sparet for alle parter, og jeg kunne have været fri for en dårlig oplevelse.

Resposta da Lauritz.com
Købte et par "ting" i odense afdeling , betalt nemt og hurtigt , afhentede i odense ,alt okay

Resposta da Lauritz.com
Det kørte bare som det skulle og var forventet.
Let og hurtigt

Resposta da Lauritz.com
Jeg har flere gange købt på auktion ved Lauritz.com er er meget tilfreds med firmaets måde at holde auktion på. Jeg tænker her som køber, at det er den pris jeg byder på, er den pris pågældende ting koster. Alt er incl., altså ikke nogen skjulte gebyrer. Har altid fået en god behandling når jeg har besøgt deres Odense afdeling. Kan anbefale.

Resposta da Lauritz.com
Lauritz har håndteret salget af min vare godt. Til gengæld kan jeg nemt se hvordan nye sælgere (inklusive mig selv) føler sig snøret ved salg.
Lauritz reklamerer højt og helligt med 16% salær, men nævner ikke noget omkring købersalæren på 25% som jo også skal fratrækkes et bud for at få hammerslaget.
Min vare blev solgt for 25.000 og jeg får cirka 16.000 ud. Det er godt nok sløjt, og jeg kommer aldrig til at bruge auktionshuset igen.

Resposta da Lauritz.com
Der er god behandling fra Lauritz.com før under og efter købet.

Resposta da Lauritz.com
Jeg købte en vare, som jeg desværre var nødt til at fortryde. Det var absolut min egen fejl, varen fejlede ikke noget. Jeg nåede aldrig til at samle varen op.
Jeg skrev til dem at jeg fortrød, og i løbet af en time, have jeg fået et svar tilbage om at det var helt i orden og at købet var annuleret.

Resposta da Lauritz.com
Generel god service, og så kunne jeg returnere en genstand som jeg havde fortrudt købet af, i en anden afdeling end hvor jeg havde hentet den.

Resposta da Lauritz.com
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.