Lauritz.com Avaliações 3.547

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

En mangelfuld beskrivelse af emnet medførte at jeg måtte annullere købet. Beskrivelser bør være udførlige og detaljerede. Specielt med sølvtøj/smykker. Hvad betyder stemplet "12"? på gammelt Pol... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har flere gange købt på auktion ved Lauritz.com er er meget tilfreds med firmaets måde at holde auktion på. Jeg tænker her som køber, at det er den pris jeg byder på, er den pris pågældende ting k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Very friendly service, and it’s nice to know that when you’re bidding, the final price is the one shown and you don’t need to add extra costs.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Søde kompetente med arbejdere fra start til mål... lige med undtagelse af hende vurderings personen, hun skal nok lige mindes om at hun trods alt ikke arbejder hos Sotheby's men hos Lauritz i Glostrup... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Leilões online
  2. Galeria de Arte
  3. Designer de interiores

Sobre Lauritz.com

Escrito pela empresa

Dette er det nye Lauritz.com, som blev overtaget af ny ejer i august 2023. Vi overtog aktiviteterne fra det tidligere Lauritz.com efter konkursen og driver i dag Danmarks største auktionshus med de samme dedikerede eksperter og auktionshuse, som mange allerede kender.

Gennem Lauritz.com forbinder vi købere og sælgere over hele landet og åbner dørene til en verden af kunst, design, møbler, antikviteter, smykker og ure.

Lauritz.com står i dag for gennemsigtighed, kvalitet og troværdighed – med landsdækkende auktionshuse i Hørsholm, Brøndby, Roskilde, Odense, Vejle, Aarhus, Aalborg og på Bornholm.

Vi bygger videre på Lauritz’ stolte historie – men under nye ejere og med et klart fokus på service, bæredygtighed og tillid. Det gamle Lauritz.com er fortid; i dag arbejder vi målrettet for at give både sælgere og købere en tryg og professionel auktionsoplevelse.

Lauritz.com support - Vi er her for at hjælpe!

Escrito pela empresa

Har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe. Send os en mail på support@lauritz.com eller ring på 44509800.
Find også hjælp online
Vidste du, at du kan finde svar på en lang række spørgsmål direkte på hjemmesiden her: https://www.lauritz.com/da/om-os/sporgsmal-og-svar
Har du gode idéer?
Hos Lauritz.com er vi altid lydhøre overfor gode forslag og idéer, der kan bidrage til at øge brugervenligheden - og dermed være med til at serviceoplevelsen bliver endnu bedre. Skriv til os på support@lauritz.com

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 78% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Til at stole på

Til at stole på. 😀👍

17 de maio de 2026

Hej Jesper

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre om din oplevelse, det er enormt vigtigt for os at vores kunder kan mærke at vi er til at stole på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Varen var som beskrevet i god stand og…

Varen var som beskrevet i god stand og så kan jeg godt lide at prisen er uden ekstra omkostninger

Hej Freddie

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre om din oplevelse med varen. Det glæder os også at du er glad for vores gennemskuelige prisstruktur.

Alt gik som det skulle og god handel

Alt gik som det skulle og god handel

10 de maio de 2026

Hej Liselotte

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre om din oplevelse, det er skønt at alting gik som det skulle, og at du gjorde en god handel på vores platform.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget fin service af den våben…

Meget fin service af den våben ansvarlige i kbh og Vejle!
Vh
Jørn

17 de maio de 2026

Hej

Mange tak for din anmeldelse, og din personlige feedback om vores kollega. Den sørger vi for at dele med ham.

God service

God service

15 de maio de 2026

Hej Xin Liu

Mange tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Håbløs leveringsservice

købet hos Lauritz fugerer fint, men deres leverandør er håbløs. Da jeg ikke havde modtaget varen efter 17 dage henvndte jeg mig og fik et direkte usandt svar på hvorfor det havde taget så lang tid. De hævde at have prøvet to gange. Der har ikke været sendt email om levering til mig, Leverandøren som hævdes at have været på min adresse på et tidspunkt hvor vi var hjemme, har ikke været der. Begrundelsen for ikke at aflever var at døren til opgangen var låst, vi bor i villa med et åbent skur hvor varen evt kan stilles

27 de maio de 2026
Avaliação não solicitada

Hej

Mange tak for din feedback. Den betyder meget for os - både om købet som gik fint, men også om leveringen som ikke har været tilfredsstillende.

Vi er altid kede af når der opstår udfordringer, og tager gerne din feedback med videre i vores evaluering af samarbejdet med transportøren. I den forbindelse håber vi at du vil kontakte support@lauritz.com med en uddybning af din oplevelse og gerne et varenummer, så vi kan gå videre med den konkrete sag.

Vi håber at se dig igen på Lauritz.com i fremtiden, og minder om at du altid har frit transportvalg når du handler med os. Du kan således selv arrangere afhentning, og blot give besked til vores kundeservice hvem der vil afhente dit køb.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Helt som forventet

Helt som forventet. Og god betjening i receptionen/ afhentningen i Vejle

13 de maio de 2026

Hej Leif

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi sørger for at dele din personlige feedback med vores kolleger i Vejle showroom.

Skønne smykker

Skønne smykker, fornuftige priser.

5 de maio de 2026

Hej Anette

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Det glæder os meget at du er tilfreds med både smykkerne og priserne.

it is easy to bid

it is easy to bid, and service are good, the only thing in mine mind that because I am interested in Chinese staff, so it will be nice as a customer you can source more and write more about the history of the staff you sell, I think it will be good for both you as a company and me as a customer

3 de maio de 2026

Hi Xiao

Thank you so much for the great review.

We are pleased to hear that you find the bidding process pleasant and appreciate our service.
Your feedback is highly appreciated, and we will certainly keep it in mind as we continue evaluating and improving our processes regarding lot descriptions and item information.

Best regards

Lauritz OK

OK, Blot er der lang transportventetid på køb på/fra Sjællandssiden.

Hej Jørgen

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at handlen gik som forventet og sætter stor pris på din feedback. Den tager vi med i vores videre arbejde med at evaluere og forbedre vores processer og samarbejder.

Det er vigtigt at understrege, at du altid har frit valg af transport. Vi tilbyder en løsning, men ønsker du at benytte en anden, er du meget velkommen til blot at give os besked.

Du kan altid række ud til vores kundeservice for råd, vejledning og oplysninger (support@lauritz.com).

Fungerer fint

Fungerer fint, og overskueligt med alt inklusiv i budgivningen - det du byder, er det du betaler. Basta!

3 de maio de 2026

Hej Berg

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Vi er glade for, at du har haft en god og overskuelig oplevelse med budgivningen.

Alt ok hurtig levering

1 de maio de 2026

Hej Eddie

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med både service og hurtig levering.

Ok handel

Ok handel. Varen var som forventet.

Hej Ruth

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for, at varen var som forventet.

God oplevelse

God oplevelse

8 de maio de 2026

Hej Edith

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med dit køb.

fin vare god forsendelse

fin vare god forsendelse. alt ok

20 de abril de 2026

Hej Vibeke

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det glæder os at både varen og leveringen levede op til forventningerne.

Perfect

Perfect - nice communication quick replay - they do a very good job !

1 de maio de 2026

Hi Marc

Thank you very much for the great review.

It is wonderful to hear that you experienced nice communication and quick replies to your inquries.

Best regards
Lauritz.com

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais