Lauritz.com Avaliações 3.549

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

En mangelfuld beskrivelse af emnet medførte at jeg måtte annullere købet. Beskrivelser bør være udførlige og detaljerede. Specielt med sølvtøj/smykker. Hvad betyder stemplet "12"? på gammelt Pol... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

I like that your price is final with commission included . Makes it much easier to buy and calculate. I don't buy more items with Lauritz.com because you charge storage fee af 150 dkk for each item... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har flere gange købt på auktion ved Lauritz.com er er meget tilfreds med firmaets måde at holde auktion på. Jeg tænker her som køber, at det er den pris jeg byder på, er den pris pågældende ting k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Very friendly service, and it’s nice to know that when you’re bidding, the final price is the one shown and you don’t need to add extra costs.

Detalhes da empresa

1. Leilões online
  2. Galeria de Arte
  3. Designer de interiores

Sobre Lauritz.com

Escrito pela empresa

Dette er det nye Lauritz.com, som blev overtaget af ny ejer i august 2023. Vi overtog aktiviteterne fra det tidligere Lauritz.com efter konkursen og driver i dag Danmarks største auktionshus med de samme dedikerede eksperter og auktionshuse, som mange allerede kender.

Gennem Lauritz.com forbinder vi købere og sælgere over hele landet og åbner dørene til en verden af kunst, design, møbler, antikviteter, smykker og ure.

Lauritz.com står i dag for gennemsigtighed, kvalitet og troværdighed – med landsdækkende auktionshuse i Hørsholm, Brøndby, Roskilde, Odense, Vejle, Aarhus, Aalborg og på Bornholm.

Vi bygger videre på Lauritz’ stolte historie – men under nye ejere og med et klart fokus på service, bæredygtighed og tillid. Det gamle Lauritz.com er fortid; i dag arbejder vi målrettet for at give både sælgere og købere en tryg og professionel auktionsoplevelse.

Lauritz.com support - Vi er her for at hjælpe!

Escrito pela empresa

Har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe. Send os en mail på support@lauritz.com eller ring på 44509800.
Find også hjælp online
Vidste du, at du kan finde svar på en lang række spørgsmål direkte på hjemmesiden her: https://www.lauritz.com/da/om-os/sporgsmal-og-svar
Har du gode idéer?
Hos Lauritz.com er vi altid lydhøre overfor gode forslag og idéer, der kan bidrage til at øge brugervenligheden - og dermed være med til at serviceoplevelsen bliver endnu bedre. Skriv til os på support@lauritz.com

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 78% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt og venligt personale.

Hele vejen igennem tilfreds med købet og afhentningen var ligeledes rigtig fint med godt og venligt personale.

Hej Søren

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at du oplevede hele processen, samt vores personale, godt og tilfredsstillende.

God og hurtig service

Alle produkterne levede helt op til beskrivelsen, kan kun anbefales.

Hej

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os at effekterne levede op til beskrivelse og forventning, og vi takker for din anbefaling.

Alt fungerede fint.

11 de abril de 2026

Hej Nellie

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at alt fungerede fint.

Ingen service

Ingen service ifm. udlevering af varen.

Hej Henrik

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre at du ikke har oplevet tilfredsstillende service. Det er aldrig vores mål.

Hvis du har lyst til at uddybe yderligere, må du meget gerne kontakte support@lauritz.com. Vi kan altid blive bedre, men det kræver at vi kender detaljerne.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Søde kompetente med arbejdere fra start…

Søde kompetente med arbejdere fra start til mål... lige med undtagelse af hende vurderings personen, hun skal nok lige mindes om at hun trods alt ikke arbejder hos Sotheby's men hos Lauritz i Glostrup hvor der kommer helt almindelige mennesker som mig...

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at du deler din oplevelse, og vi tager din feedback til efterretning.

fin behadling

1 de abril de 2026

Hej Henning

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at du har fået fin behandling, det er lige som det skal være.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Forfærdelig Auktionshus

Den mest beskidte hjemmeside jeg nogensinde har arbejdet med.
Der er så mange skjulte gebyr hvis du sælger noget for 2000 kr. så er du heldig hvis du får 1000 kr..
Hold jer langt langt væk fra det auktionshus.
Beskidt hjemmeside

17 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Hej

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi forstår godt, at afregningen kan virke uoverskuelig, hvis man ikke på forhånd har det fulde overblik over, hvordan en auktion er sammensat. Der er både køber- og sælgeromkostninger forbundet med auktioner, og vi bestræber os på at beskrive disse så tydeligt som muligt i vores vilkår.

Hos Lauritz.com dækker salæret hele håndteringen af salget – herunder vurdering, fotografering, markedsføring, sikker opbevaring, forsikring, kundedialog, aftalehåndtering og betalingsadministration. Vi tager kun salær, når en vare bliver solgt.

Vi tager din feedback alvorligt, så afregningen er lettere at gennemskue for kommende sælgere. Det er et konstruktivt input, som vi tager med videre.

Du er meget velkommen til at kontakte os på support@lauritz.com eller telefon 44509800, hvis du ønsker en konkret gennemgang af din afregning.

Hvor gik det nent

Tak for god betjening

Hej Anders

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at det gik nemt og du fik god betjening.

Let købsproces

Let købsproces. Super service ift venlighed, kontaktlethed og levering ;o)

Hej Kenneth

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at at du deler din oplevelse om den lette købsproces, super service og meget mere.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg vil gerne rose Casper Reifenberg…

Jeg vil gerne rose Casper Reifenberg Rydings fantastiske service. Mange fra Sjælland ville ikke købe blankvåben fra auktionshuset i Vejle, hvis han ikke havde medbragt blankvåben til København gratis. Og kommunikationen med ham er fantastisk.

Hej Alexsandar

Mange tak for din fine anmeldelse, og for din ros af vores gode kollega Casper. Den sørger vi for deles med ham.

Vi er glade for at du både oplever god kommunikation samt servicen i hjælp til leveringen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fungerede perfekt online og også

Fungerede perfekt online og også, da jeg ved personligt fremmøde fik min vare

Hej Jeanet

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at du synes det fungerede perfekt, både online og ved personligt fremmøde.

Jeg bød og fik

Jeg bød, Jeg fik hammerslaget, og et par dage efter modtog jeg det skønneste maleri - Godt indpakket.

Hej Bente

Mange tak for at dele din oplevelse - det sætter vi stor pris på.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Har endnu ikke modtaget forsendelsen…

Har endnu ikke modtaget forsendelsen selvom det er længe siden jeg betalte for både det jeg havde budt på (møbelstof) og forsendelse af samme til min privatadresse i Roskilde. Ved ikke hvad problemet er. Men tilfreds med den manglende forsendelse er jeg ikke. Gad vide hvad problemet er.

Hej Bente

Mange tak for din anmeldelse.

Vi kan se at du har bestilt levering med fragtmand, og også at varen er afhentet. Du bør derfor bestemt høre fra leverandøren meget snart (husk at holde øje om det kan ende i dit spamfilter/uønsket mails).

Har du brug for hjælp til transporten, eller har du andre spørgsmål, så ræk endelig ud til vores kundeservice via support@lauritz.com.

Transparency of price

Great transparency when the bid price is including all costs, extremely careful packaging of the order - a much better ecperience than the previous Lauritz

Hi Poul

Thank you for your feedback. We're very happy to hear that you appreciate our price transparency, and that you've gotten extremely careful packaging.

Best regards

Always good experience!

Always good experience!

Hi

Thank you for your excellent feedback, we really appreciate it.

Best regards

Nemt og god information

Nemt og god information

Hej Frederik

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at du både oplever det nemt og med god information.

Det forløb egentligt godt

Det forløb egentligt godt, men hjemtransporten tog meget lang tid, og var bestemt ikke billigt.

27 de março de 2026

Hej Henning

Mange tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.

Vi tager din feedback om hjemtransport med i vores videre evaluering af samarbejdet med transportøren.

Lauritz.com

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais