Jeg har oplevet en meget kompetent, empatisk og professionel håndtering samt støtte fra Lederne i forbindelse med en arbejdsskadesag. For mig er Lederne uden tvivl blandt de stærkeste fagforeni... Ver mais
A empresa respondeu
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, gjorde jeg dette. Jeg har ikke i de 38 år jeg har været medlem fået nogen vejledning eller råd, hverken fra A-kassen eller fagforeningen. Jeg har ikke modtaget mit efte... Ver mais
A empresa respondeu
Lederne har været en helt utrolig hjælp for mig, og jeg kan varmt anbefale at blive medlem til alle, som varetager ledelse og ønsker en stærk og kompetent fagforening i ryggen. En særligt stor og va... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg gik fra mødet, hvor jeg fik meget mere viden end jeg forventede. Jeg har tidligere været medlem i mange år af en anden fagforening, hvor jeg slet ikke oplevede den samme høje faglighed. Jeg fik en... Ver mais
A empresa respondeu
Lederne er faglig organisation og A-kasse for alle ledere og særligt betroede medarbejdere. Vi repræsenterer over 115.000 medlemmer og sætter ledere og ledelse på dagsordenen. Læs mere om vores organisation og A-kasse her: www.lederne.dk
Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 82% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super kompetent og hurtig hjælp fra Lederne. Jeg virkelig har kun ros til overs for dem. Har brugt dem igennem flere år til kontraktgennemgang og senest til en fratrædelses aftale som de også hjalp mig med. Har kun godt at sige, specielt om Katrine Smetana :-)

Resposta da Lederne
På trods af klage over medarbejders inkompetence og arrogance, som jeg fik skriftlig medhold i, så fortsatte dårlig oplevelse en efter en. At være betalende medlem er ikke bare dyrt, men også tidskrævende under helt urimelige vilkår som et dårligt IT-system, medarbejdere med en nedladende attitude og total mangel på 'medlems-situation', inkompetence og fejloplysninger (som man selv må gøre opmærksom på) og dertil umulige at få telefonisk kontakt til sagspersoner. Dertil er det min oplevelse, at der er utrolig mange stud.jur eller kontor elever, som har en form for praktik - men mangler kompetent erfaring og modenhed.
Jeg orker ikke at fortsætte, men er pt ved at melde mig ud hvilket også viser sig at være 'en problematik'. NB. I behøver ikke at svare for AL TILLID til jer er opbrugt for længst og intet I skriver kan undskylde eller forklare det jeg har oplevet hos jer.

Resposta da Lederne
Absolut IKKE anbefalelsesværdigt eftersom de ikke er faglige kompetente og i bedste fald er ligeglade med deres medlemmer bortset fra at gerne vil have dit kontigent.
Ledernes i kompetance og fejl kostede mig et meget stort 6 cifret tab og endnu værre en stor menneskelig nedtur efter at have været i kløerne af dem og iøvrigt betalt kontigent til dem i Ca 20 år.
STAY AWAY!!!!!!

Resposta da Lederne
Jeg kan kun råde folk til at holde sig langt væk fra Lederne som fagforening.
Hvis du allerede er medlem, så find en anden fagforening.
De beskytter ikke dine rettigheder som arbejdstager, og jeg mistænker dem for at være en flok svindlere, der stjæler folks penge uden efterfølgende at ville stå på mål for medlemmernes rettigheder.
Min oplevelse med dem er så gennemgående sindssyg, at det skriger til himlen.
Jeg søgte en stilling som topleder i en offentlig myndighed, men min ansøgning blev – kort sagt – smidt i skraldespanden af et rekrutteringsbureau og nåede derfor aldrig frem til dem, der reelt havde ansættelsesmyndigheden.
Derudover har myndigheden begået en række forvaltningsretlige fejl, og de kan på ingen måde dokumentere, at min ansøgning har gennemgået nogen form for screening.
Det hele er åbenlyst ulovligt.
Men i stedet for at Lederne tager sagen op og fører den på vegne af mig som medlem, oplever jeg i stedet, at de tager arbejdsgiverens parti.
Det betyder helt konkret, at de – i stedet for at finde et juridisk grundlag for at føre sagen – begynder at lede efter et grundlag for ikke at føre den, på trods af at de erkender at det som myndigheden har gjort, er ulovligt.
Jeg oplever f.eks., at Ledernes jurachef ført påstår der kun er en lille fodfejl. Derefter må han indrømme der er flere fejl. Så begynder han at henvise til hjemmel i kommunalstyrelsesloven, som slet ikke er gældende for den pågældende myndighed. Han bruger derefter dette forkerte narrativ som begrundelse for, at Lederne ikke skal behandle sagen.
Derudover kommer han med flere nederdrægtige udtalelser om, at jeg efter hans mening slet ikke var kvalificeret til stillingen. Han begynder endda at fluekneppe enkelte sætninger fra min ansøgning.
Så den person, som burde være på min side, opfører sig som modparten – blot for at slippe for at udføre det arbejde, jeg som medlem betaler ham og Lederne for.
Det skal lige siges, at jeg har betalt penge til dem i over 10 år, så de har grundlæggende stjålet tusindvis af kr. fra mig, uden de har leveret noget som helst tilbage for de penge de har modtaget.
Så hold jer lang væk fra disse svindlere. I får meget mere ud af at sætte jeres penge i f.eks. S&P500 over tid og så bruge de penge til at hyre en advokat, når I får brug for det.
Lederne får I intet ud af. Det er total splid af penge, medmindre I er meget glad for at betale for deres direktørs designerkjoler.
EDIT 01-07-2025: Det svar i ser fra Lederne, er sådan et rigtigt CBS-kommunikationssvar, hvor Lederne skriver at de internt blev enige om at røve mig for tusinde kr. og så ikke leve op til deres ansvar som fagforening i en sag, hvor der er tydelige lovovertrædelser.
Det er ret tydeligt at de er pænt ligeglade med, at de har lavet en biased skodvurdering, som er fyldt med juridiske fejl, hvor de primært forsøgte at finde argumenter for ikke at behandle sagen. Der bliver lige sluttet af med, at de ikke har tænkt sig at gøre noget som helst for at ændre dette.
Lav være med at køb dette BS. Den støtte og rådgivning jeg har modtaget, er ikke-eksiterende. Lederne har i denne sag 100 pct. fungeret som en modpart og ikke som en støtte.
Ledernes rådgivning har været så elendig og biased, i sådan en grad, at de reelt har fungeret som min modparts advokat. Så det eneste jeg kan bruge deres "rådgivning" til, er som forberedelse til hvordan min modpart i den offentlige myndighed vil sætte deres juridiske argument op.
EDIT 11-07-2025: Jeg har nu fundet ud af at direktøren for Lederne har en relation til til den person som fik stillingen. Herunder har han medvirket i reklamer for lederne og fremtræder på hendes Instagram.
Det forklarer en del om hvorfor Lederne ikke ville i en ansættelsessag, selvom der var helt tydelige lovovertrædelser.

Det minder om MAFIA METODER
Kunne jeg give 0 stjerne havde jeg gjort det.
Jeg kan se, at jeg ikke er den eneste der bliver fanget af mangelfuld rådgivning i forbindelse med opsigelse af medlemskab.
Jeg talte med en rådgiver i oktober måned i forbindelse at jeg skulle overgå til en fleksjob ansættelse og at jeg efter 1. november ikke længere besad et lederjob og derfor ikke skulle være medlem af Lederne.
Jeg oplever nu at de fortsætter med at opkræve mig kontingent og nu truer mig med diverse gebyrer for manglende betaling. Dette på trods af jeg ikke længere er medlem.
Ved kontakt til medlemsservice får jeg besked på at jeg ikke kan betragtes som udmeldt før de har modtaget fleksjobbevilling samt deres egen blanket for udmeldelse.
Dette er jeg jeg først blevet oplyst om i slut april selvom de godt kan se at der ligger et telefonnotat på min sag.
Jeg mener, at Lederne har et rådgivningsansvar og ikke bare kan være passive og dermed opkræve mig flere tusinde kroner (hvilket er mange penge når man er i fleksjob).
Hvor er jeres ansvar??
Er det en måde at behandle et mangeårigt medlem på?
I har et ansvar her for at rådgive og vejlede.
Dette har I tilsidesat og truer mig nu med økonomiske gebyrer hvis jeg ikke makker ret.
Pas på med medlemskab af denne fagforening.
De stavnsbinder jer og benytter sig af trusler.
Hold jer LANGT væk fra denne fagforening.
Tro på de anmeldelser I læser. Både anmeldelserne her og på Google

Resposta da Lederne
Har været medlem i 1 år, skulle bruge hjælp til lønforhandling,ingen medarbejder kunne hjælpe mig ☹️☹️ de ville ringe hurtigst mulige, det er 6 uger siden nu🤣🤣 og lønforhandlingen er afsluttet...
Kan ikke anbefale ledernes !!

Resposta da Lederne
Jeg har været medlem i en del år nu, og har efter mange gange haft flere kedelige oplevelser med lederne, både med rådgivning, hjælp. Når man endelig skal bruge dem, kan man ikke få fat på dem, i stedet stilles man altid over til receptionen. Og man betaler flittigt sin abonnement hvert måned, men når man skal bruge dem, så kan man ligeså godt opgive.

Resposta da Lederne
Jeg talte med en rådgiver i oktober måned i forbindelse at jeg skulle overgå til en fleksjob ansættelse og at jeg efter 1. november ikke længere skulle være medlem af Lederne.
Dette er jeg jeg først blevet oplyst om nu (i slut April) selvom de godt kan se at der ligger et telefonnotat på min sag.
Jeg mener at Lederne har et rådgivningsansvar og ikke bare kan være passive og dermed opkræve mig flere tusinde kroner (hvilket er mange penge når man er i fleksjob).
Hvor er jeres ansvar??
Er det en måde at behandle et mangeårigt medlem på?
Er ved at nå alder for at stoppe med arbejdet.
Lederne glemmer bevidst at orientere i tide om at evt opsigelse ikke udløser dagpenge men folkepension.
Jeg opsagde derfor A-kasse kontigentet - 1 måneds opsigelse er fair.
Efter at have overvejet en måneds tid ville jeg også opsige medlemskabet - varslet er en måned til et kvartalskifte. :-( , det vil sige opsigelse i marts er så med udgang af juni.
Jeg skrev for at høre om det var rigtigt og blev bare henvist til en side på lederne.dk der indeholdt en 7-8 forskellige overenskomster/aftaler - så kunne jeg selv finde den rigtige.
Dårlig service ved exit efter rigtig mange år som medlem - skam jer.

Resposta da Lederne
Jeg blev ringet op af en sælger og jeg tænkte at jeg efter 15 års medlemsskab hos HK måske skulle rykke da jeg i dag selv er leder.
Vi aftaler at jeg skal betale 518kr for a-kassen som jeg siger ja til. 3 måneder senere modtager jeg en regning på 1861kr. Jeg ringer ind til dem og får fat i en kvinde som er yderst ubehøvlet. Hun forklarer mig at jeg bliver opkrævet for både fagforening og a-kasse og derfor denne regning. Jeg forklarer hende at jeg i første omgang kun har sagt ja til a-kassen hvorefter hun bliver vildt fornærmet over at jeg dog ikke kunne tænke mig fagforeningen.
Hun forklare mig at “så må hendes leder jo lytte samtalen jeg har haft med sælgeren igennem” igen med en tone af “mistro”.
I dag modtager jeg så et brev om at de nu har afmeldt mig fra fagforeningen men nu skal jeg så betale 1917kr for administrationsgebyr og min a kasse. Altså en regning der er dyre end den første. Selvom der på deres side tydeligt fremgår at a-kassen er 518kr og her fremgår ingen administrationsgebyr. At de nu også kræver et administrationsgebyr, som ikke var oplyst på deres hjemmeside, virker meget problematisk.
Det handler for mig slet ikke om de småpenge der, det er en principsag at man har en aftale når man laver en aftale - også skal der ikke tillægges gebyrer der ikke er aftalt eller fremgår nogen steder.
Har nu været her i 3 måneder og jeg er virkelig skuffet. Dette er den dårligste oplevelse, jeg har haft med en fagforening. Uigennemsigtige priser, dårlig kundeservice og en arrogant tilgang til deres medlemmer. Jeg skifter tilbage til HK og kan absolut ikke anbefale Lederne til nogen.. desværre

Resposta da Lederne
Jeg må indrømme at jeg er noget så skuffet over at have prøvet et medlemskab hos jer.
Jeg bliver kontaktet med et 3 måneders gratis prøveperiode, hvor at jeg ikke får det job, som jeg søgte, hvor at jeg melder mig ud hos jer 2 uger inde i min prøve.
Og hvad er jeres respons? En regning på 400 kroner, fordi mit medlemskab hos jer, skal vare med en månedsopsigelse plus en måned plus den nærmeste kvartal...
Jeg sagde op d.3 marts, men er nu tvunget til at betale medlemskab helt til første 1. Juli, alene af den grund at jeg gav jer en chance.
Dette har ikke været proceduren ved hverken DM, Djøf, Krifa eller Business Danmark med deres medlemskaber og jeg føler mig virkelig bondefanget af denne ordning. 4 måneders medlemskab, selvom jeg har frabedt det??
Jeg valgte at give jer en chance, da jeres organisation vil være det oplagte sted for mig fremadrettet, men med denne behandlingen, er jeg godt nok meget chokeret over behandlingen af jeres kommende kunder.

Resposta da Lederne
Jeg har nu været medlem af lederne både a-kassen og fagforening og har altid fået en super service.

Resposta da Lederne
Jeg vil anbefale dem til alle. de greb, mig med det samme og gav mig den tid der var brug for, uden nogen form for unødvendig pres. jeg forlader dem nu, med et held og lykke brev da jeg skal en helt ny vej i livet. men kommer jeg nogensinde tilbage til ledelse, så høre de fra mig med det samme igen. Tak for jer! i gør det fantastisk!!

Resposta da Lederne
Vi havde en yderst kompetent og meget venlig og rådgivende Carsten fra Køge til at hjælpe med at få tegnet nye forsikringer.
I øvrigt var alle 5 forsikringer billigere end hvor vi tidligere har haft forsikringerne.
Tak, fra Mads og Inge Frederiksberg

Manglende rådgivning.
Er du selvstændig, så lad vær med at bruge tid/penge på Lederne og deres lønsikring. det er ubrugeligt når det kommer til stykket, ikke dækkende og fyldt med alle muligt faldgrupper.
Havde man sat sig ind i mig som kunde tidligere og i mine telefon opkald, og havde kundeservice kendt til reglerne, så havde jeg haft en indtægt. Nu må jeg spise havregryn og gå tiggergang. Tak for hjælpen.
En kunde mindre er i blevet.

Resposta da Lederne
Jeg har gentagne gange forsøgt at komme i kontakt med en relevant person hos Lederne, men det er umuligt at få et opkald tilbage. Hver gang jeg ringer, lover de, at den rette person vil kontakte mig, men det sker aldrig. I stedet får jeg kun automatiske beskeder, som ikke hjælper med mit problem.
Som medlem forventer jeg, at en fagforening, der skal repræsentere mig, også kan levere ordentlig kundeservice. Denne mangel på kommunikation er fuldstændig uacceptabel. Jeg overvejer stærkt at melde mig ud, hvis dette ikke bliver løst.
Pas på, hvis du overvejer at melde dig ind – du kan ende med at føle dig fuldstændig overladt til dig selv.

Resposta da Lederne
Har lige nu brug for ledernes juridiske hjælp i en sag, og er lykkelig over at jeg netop har lederne til at hjælpe mig. Min sag køres af Jonas Madsen, som jeg kun kan rose for hans rolige måde at behandle sagen på, samt hans måde at berolige mig på. Jeg føler mig i trygge hænder hos ham, og kan kun rose alle de meget venlige og hjælpsomme personer i både juridisk afd men også i A kassen. Man føler sig godt taget om og informeret fuldt ud i alt. TAK for jer🙏

Resposta da Lederne
Hmm.... lederne smider en ud af foreningen. Men 6 måneder efter ringer de for at vile have en tilbage. Man skulle måske lige overveje sine salgs teknikker. Ikke særligt professionelt, og siger en del om deres struktur.

Resposta da Lederne
Jeg kontaktede deres a-kasse, fordi jeg havde haft et fantastisk forløb med deres uddannelse og ønskede at blive medlem. Sælgeren lovede mig guld og grønne skove: alt ville køre automatisk med månedlige betalinger.
Kort efter modtog jeg et brev om betaling for tre måneder. Det undrede mig, men jeg betalte beløbet uden spørgsmål. Derefter begyndte problemerne. Betalingen gik i kludder, og de viste ingen interesse i at hjælpe mig med at overføre min 8 års anciennitet, som jeg havde optjent gennem HK.
Sælgeren, jeg talte med fra starten, ringede til mig fire gange uden nogensinde at nævne risikoen for, at jeg kunne miste min anciennitet. Da jeg for nylig tog kontakt for at få hjælp, blev jeg mødt med manglende vilje til at lytte og finde en løsning. I stedet gjorde de mig til syndebuk og virkede ligeglade med at jeg ville miste noget så vigtigt som min anciennitet.
Jeg spurgte dem direkte: "Hvorfor ringer I ikke og informerer mig om, hvad der er ved at ske?" Deres svar var, at de havde tusinder af medlemmer, der stod over for opsigelse, og derfor kunne de ikke kontakte mig personligt. I stedet sendte de information til min mail – ikke min e-Boks, men min almindelige mail. Hvad siger GDPR-loven til det?
Hvis du ønsker at undgå dårlig service og risiko for at miste din anciennitet, vil jeg anbefale, at du vælger en anden a-kasse end Lederne.

Resposta da Lederne
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.