Jeg har oplevet en meget kompetent, empatisk og professionel håndtering samt støtte fra Lederne i forbindelse med en arbejdsskadesag. For mig er Lederne uden tvivl blandt de stærkeste fagforeni... Ver mais
A empresa respondeu
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, gjorde jeg dette. Jeg har ikke i de 38 år jeg har været medlem fået nogen vejledning eller råd, hverken fra A-kassen eller fagforeningen. Jeg har ikke modtaget mit efte... Ver mais
A empresa respondeu
Lederne har været en helt utrolig hjælp for mig, og jeg kan varmt anbefale at blive medlem til alle, som varetager ledelse og ønsker en stærk og kompetent fagforening i ryggen. En særligt stor og va... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg gik fra mødet, hvor jeg fik meget mere viden end jeg forventede. Jeg har tidligere været medlem i mange år af en anden fagforening, hvor jeg slet ikke oplevede den samme høje faglighed. Jeg fik en... Ver mais
A empresa respondeu
Lederne er faglig organisation og A-kasse for alle ledere og særligt betroede medarbejdere. Vi repræsenterer over 115.000 medlemmer og sætter ledere og ledelse på dagsordenen. Læs mere om vores organisation og A-kasse her: www.lederne.dk
Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 82% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg stod med en ansættelseskontrakt der krævede en hurtig afklaring. Samme dag jeg blev medlem tog de fat på aftalen og dagen efter var vi i dialog med en yderst kompetent jurist. Hele kunderejsen har været sublim, fra første møde med "sælger" til rådgivning. En så positiv oplevelse, at jeg nu overvejer at flytte min akasse til Lederne ligeledes.

Resposta da Lederne
Jeg har i mange år været medlem af Lederne og har brugt dem hist og her til at gennemgå kontrakt, råd til lønsamtaler og andre småting. Altid rigtig venlige og kompetente.
Men har I særdeleshed haft meget brug for dem efter min fyreseddel for ikke så lang tid siden. Jeg har virkelig følt, at de har været der for én - jeg havde fx brug for trivselssamtaler og karriererådgivning. Og når jeg fx var ved at gå i panik var de hurtigt til at reagere for at snakke. Det har været 100% uvurderligt, og jeg anede ikke at en fagforening kunne gribe en på den måde - især når man arbejdsløs - der har man virkelig brug for det.
De har også været behjælpelig med at tage dialogen med min tidligere arbejdsgiver om udestående.
Har fået job nu - og takket været dem var jeg tålmodig nok til at vente på den helt rigtige stilling.
Kæmpe anbefaling.

Resposta da Lederne
Talte med en ung dame vedr. spørgsmål omkring karensperiode og beregning af dagpenges størrelse. Super kompetent svar, og samtidigt oplevede jeg at blive lyttet til uden overhovedet at blive afbrudt.
Herudover fik jeg tidligere på året en fantastisk sparring omkring lønforhandling.

Resposta da Lederne
Anbefal lederne til et nyt medlem? Nej det kan jeg ikke.
Jeg har været sygemeldt i 2 måneder og får pludselig brug for deres hjælp som fagforening efter jobcenteret uberettiget melder mig rask til trods for jeg er under udredning for en gl arbejdsskade på Rigshospitalet og derfra afventer ultralyd og MR scanning.
Jeg skriver til Lederne via deres eget mailsysystem, som i øvrigt er fyldt med fejl, den 7/8 om hjælp til at anke denne afgørelse og lige så vigtigt at få ret til at modtage ydelse i perioden indtil ankeafgørelse er truffet. Jeg har nu rykket herfor 3 gange og stadig intet modtaget herfra og idag har vi den 22/8!
Har du brug for en fagforening så find en der varetager dine interesser og ikke blot bruger sine ressourcer på hvorfor de netop ikke kan hjælpe dig😉😄

Resposta da Lederne
De lever på ikke op til hvad de lover, de skriver de hjælper gennem hele ens arbejdsliv men når det kommer til stykket afviser de en hvis man har brug for hjælp ved et bijob.
Svar til lederne
Det er korrekt at det ikke er den beskæftigelse jeg er ansat som funktionær i jeg har brug for hjælp til. I skriver selv at i hjælper hele vejen i mit arbejdsliv, så det du siger er at jeg skal være medlem af 2 fagforening? En til min embedsmand funktion og en til kompetenceudvikling/bijob.

Resposta da Lederne
Lederne er spild af penge. Find en ordenlig fagforening der interesserer sig for medlemmerne!

Resposta da Lederne
Jeg har aldrig oplevet så elendig en betjening som hos Lederne. Jeg ønskede at blive medlem på grund af deres organisation med sparring og andre fordele. Sælgeren informerede mig om, at det kostede 220 kr. månedligt. Jeg gjorde det klokkeklart for personen, at dette var meget for mit budget, men at jeg var villig til at acceptere det.
Men vupti-dupti, så modtager jeg en regning på 864 kr. for et kvartal? Jeg står tilbage med en følelse af at være totalt underinformeret. Når man forsøger at tage dialogen med Lederne, er der ingen, der tager ansvar for deres handlinger. Det er simpelthen for useriøst.
Mit råd er at holde sig væk fra Lederne, da der åbenbart ikke er meget lederskab at finde der. Sikke en behandling.

Resposta da Lederne
Sikke dog en amatør forening - været medlem i 30 år og en lang historie - de har kvajet sig og vil ikke tage ansvar - typisk 2024 - ingen vil tage ansvar - så typisk!!

Resposta da Lederne
Super skarpe på det faglige, samtidig med at de har stor forståelse for det at være menneske.
Både deres fagforening og a-kasse er fantastisk. Jeg har haft en lille håndfuld sager, som Lederne har gjort det milelængder lettere at navigere i. De har været dygtige til at løse de problematikker jeg har oplevet samt været grundige i at imødekomme mine særlige behov.

Resposta da Lederne
God modtagelse og vejledning.
Jeg har været igennem en kort ledighedsperiode, hvor jeg følte mig både godt modtaget og vejledt gennem mit forløb.

Resposta da Lederne
Jeg har været medlem afbåde Lederne's fagforening oga-kasse i alt for mange år,og har haft for travlt for at finde en ny a-kasse. Det gør jeg nu da deres rådgivning er langt under middelog deres organisation for tung at danse med. Det er en selv glad og selv fed organisation der sjældent har medlemmernes interesse -mere deres egne interesser. De bruger mange resourcer på at promovere egen forretning.

Resposta da Lederne
Hvis du raskmelder dig efter sygdom, skal du forvente, at lederne vil gøre alt for at stoppe dine dagpenge.
Erklære mig først rask på Jobnet som man skal og får så derefter sendt et skema, hvor jeg så erklære mig rask igen. Dette gør jeg og modtager så derefter et nyt brev om, at nu skal min læge også erklære mig rask, da medarbejderen hos lederne ikke mener jeg er rask og han smider da gerne en diagnose på også. Jeg vidste slet ikke at disse små personer hos lederne var uddannede læger. Vente tid hos lægen gør så at der ikke kommer penge til den 1 men som damen i a kassen siger, så er det jo lige meget om pengene kommer til den første eller sidst i måneden.
Magen til uprofessionel snylter biks skal man lede længe efter.

Opdatering 18/4:
Lederne har bedt mig henvende mig på ny, men vil ikke påtage sig ansvar for forkert rådgivning og vejledning. Hvis I gerne vil råde bod, må I gerne kontakte mig. Jeg har været i kontakt med jer flere gange hvor I ikke laver andet end at beklage, men I tager intet ansvar.
Opdatering 17/4:
Har fået et svar fra Lederne, som desværre er ubrugelig. Faktum er lovgivning er som den er, men at jeg ikke er blevet rådgivet korrekt af jeres team. Jeg lagde en plan i sammenråd med jeres konsulent, som ikke tog lovgivningen med ind i den rådgivning. I fralægger jer alt ansvar og formår ikke at fikse det, I har ødelagt. Faktum er også at 1/4 af jeres anmeldelser herpå er med 1 stjerne, over en hel stjerne lavere end a-kasser som ASE eller Krifa. Måske I skulle forstå hvor dårlig rådgivning man oplever, som medlem ved jer.
I har mine kontaktoplysninger og kan ringe hvis I vil løse det her og tage jeres ansvar seriøst.
____________________________________
Fik desværre en meget forkert vejledning i September 2023, imens jeg var på barsel og skulle forholde mig til mine muligheder med min virksomhed og mit lønmodtager job. Jeg lagde en plan i samarbejde med den (desværre inkompetente) medarbejder og da jeg i januar så får afslag på feriedagpenge, starter et kæmpe show, hvor det bliver tydeligt at jeg er blevet fejl vejledt.
Jeg har været medlem siden 2017 og aldrig haft behov for juridisk sparring og info, og på intet tidspunkt bliver Arbejdsløshedslovgivningen nævnt for mig - først da jeg får et afslag.
Jeg kører pt. en klagesag, som Ledernes juridiske afdeling ikke selv mener holder, så den er sendt videre til offentlig instans. Er jeg dog uforstående omkring, da den sidste medarbejder jeg talte med, tydeligt sagde at jeg havde belæg for en seriøs klage her.
I forvejen står en barslende kvinde super dårligt, ift lovgivningen, når man har virksomhed som bibeskæftigelse, men at man ikke får den korrekte vejledning af ens VELBETALTE a kasse, når man selv rækker ud for at få råd og vejledning, så er det fuldstændig uhørt at Lederne ikke tager ansvar for den mangelfulde rådgivning. Den rådgivning har desværre ødelagt mine andre MANGE muligheder.
Jeg vil aldrig råde nogen til at vælge Lederne som deres A-kasse. Så trist en oplevelse.

Resposta da Lederne
ADVARSEL… Indgå ALDRIG i nogen løn- eller indtægtssikring igennem Lederne eller Virksom. Det er fuldstændig humbug og kommer aldrig til udbetaling.
Som minimum bør du være klar over, at er din sygdom stressrelateret - så dækkes den ikke.
- og går du konkurs, så kan du (uanset din forsikringssum) ikke samlet få udbetalt mere end 90% af din tidligere løn. Har du så været så dum at kæmpe for virksomhedens overlevelse og undladt at trække løn ud til dig selv - ja så udbetaler de NULL.
Jeg har spildt 90.000 på de bedragere i Virksom og Lederne. Begå ikke samme fejl.

Resposta da Lederne
Efter mere end et årtis medlemskab hos Lederne har jeg for nyligt haft brug for deres støtte under en betydningsfuld overgangsperiode i min karriere. Min oplevelse har været intet mindre end fremragende, og jeg ønsker at fremhæve den værdi og støtte, Lederne har ydet, især i en tid, hvor jeg mest havde brug for det.
Da jeg stod over for en aftrædelsesproces fra min arbejdsplads, trådte Lederne til med øjeblikkelig og kompetent støtte. Deres indgående kendskab til juridiske og taktiske aspekter af min situation var yderst værdifuldt. Deres vejledning sikrede, at jeg navigerede gennem processen med den bedst mulige udfald.
En af de mest betydningsfulde aspekter af min interaktion med Lederne var invitationen til at deltage i et topledernetværksmøde. Dette netværk har ikke blot beriget mig med dets indhold, men har også væsentligt udvidet mit professionelle netværk, hvilket har haft en enorm indflydelse på min karriereudvikling.
Jeg vil gerne fremhæve Andreas Kruse, regionsleder hos Lederne, for hans exceptionelle støtte. Hans dedikation, empati og professionalisme har været afgørende for min positive oplevelse. Hans evne til at guide og støtte medlemmer gennem deres karriereudfordringer er virkelig beundringsværdig.
Derudover har Lederne tilbudt et imponerende udvalg af fordrag og kurser, som jeg har draget stor nytte af. Disse læringsmuligheder har bidraget væsentligt til min faglige udvikling og forståelse inden for ledelse.
Mit medlemskab af Lederne har været en investering, der har givet sig tilbage mange gange. Den støtte og de ressourcer, jeg har modtaget, har været uvurderlige, og jeg er dybt taknemmelig for den positive indflydelse, Lederne har haft på min karriere. En særlig tak til Andreas og hele teamet hos Lederne for deres enestående engagement i medlemmernes succes.
/Jesper Lau Borgen

Resposta da Lederne
rigtig fin service og god at snakke med.

Resposta da Lederne
For det første forhandlede de IKKE på mine vegne i forhold til den fritstilling jeg blev stillet af min arbejdsgiver. Jeg tænkte at det måtte være en fejl, men ak nej, det har været helt oppe hos Ledernes direktør og der er fuld enighed. Så spar dine penge og hyr en jurist den dag du får brug for det, det vil du få meget mere ud af. Meldte mig egentlig ud i 2008 efter elendig juridisk vejledning, men tænkte, jeg har bare været uheldig! Men NEJ!!!
Nu har jeg opsagt mit medlemskab i dec 2023 og så slutter de lige så nydeligt af med, at binde mig løbende mrd. + kvartal, så indtil 1. april, selvom jeg har opsagt i dec. Hold jer langt væk og vælg en rigtig fagforening, eller hyr en jurist den dag du får brug for det.

Resposta da Lederne
Jeg har gennem mange år været medlem hos lederne og altid fået super god rådgivning. Har brugt dem ved flere ansættelser og fratrædelser og fået juridisk sparring. I et en enkelt tilfælde udviklede sagen sig desværre uhensigtsmæssig og her var konsulenten faglig dygtig og hurtig til at kommunikere.
Deres karrieresparring har for mig været meget givende og god reflektion.
I Østjylland kører de topledernetværk, med mange spændende emner og godt til at netværke med andre ledere.
Kan kun anbefalde dem og deres sparring.
Deres hjemmeside kunne godt være lidt mere brugervenlig! Men der er til gengæld meget nyttigt information på.
Tak for jeres gode arbejde!

Resposta da Lederne
De dygtige konsulenter (i Østjylland) har forskellige personlige profiler, så man kan finde den som man bedst sparrer med i en given situation. Man skal selv være opmærksom på dette.
Arrangementerne er super gode med meget forskelligt indhold, så der er noget for alle. Der er både foredrag og virksomhedsbesøg, samt tid til at deltagerne lærer hinanden lidt at kende og kan netværke med ligesindede. De faciliteres professionelt og har generelt høj kvalitet.

Resposta da Lederne
Jeg har ikke været tilfreds med lederne i min ledelses periode i Lederne pro
1) Deres it system er utroligt langsomt og belastende at logge på. Det tager mange minutter at se det post de sender og oprette ny kommunikation
2) Da jeg blev opsagt ønskede de at jeg selv tog kommunikationen med min arbejdsplads på trods af at jeg var kritisk syg.
Et af argumenterne er at de ikke ville optrappe konflikten.
Det er ikke derfor jeg betaler til en fagforening hver måned
Medlemsnr 41980277

Resposta da Lederne
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.