LETZ SUSHI Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Snasket, ikke rigtig rent, beskidte menu kort, beskidt vinkøler, beskidte glas, ikke lige stedet som opfordre til at spise rå fisk. Måske en gryderet der har kogt længe for at slå skidtet ihjel, kunne... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der er meget der skal fungere når man bestiller Letz Sushi - gennem WOLT - og ændre sin ordre undervejs. Forventning om, at alt skal være klart til tiden, kommunikation mellem Wolt og Letz Suhi, b... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

I had a 600 Kroner gift certificate to spend so decided on take out of a large menu of sushi rolls plus assorted sides. And was very unimpressed. Firstly, they gave way too little ginger and soya sauc... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De er ALTID forsinket!! Vi bor tæt på afdelingen på Frederiksberg og køber ofte hos Letz Sushi. 9 ud af 10 gange er maden ikke klar til det bestilte tidspunkt. Så irriterende, når man går ned for at h... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Restaurante

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vi vil forkæle Danmark med god sushi af høj kvalitet - hver gang!  LETZ SUSHI er Danmarks største sushikæde - der i mere end et årti har leveret håndlavet sushi og oplevelser af højeste kvalitet 362 dage om året. Her finder du os: www.letzsushi.dk

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En af de bedste sushi i dk

Kære Mohammad

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du har brugt tid på at vende tilbage til os for at fortælle om din gode oplevelse. Vi glæder os til at byde velkommen igen.

Var rigtig dejligt

14 de setembro de 2022

Kære Noura

Delicious food

Delicious food. Perfect service and good prices.
Recommend one hundred.

Dear Anas

Thank you very much for your great review and sharing your experience. We are very happy that you enjoyed visiting us and hope to see you soon, next time you feel like eating sushi!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nice food and very good service…

Nice food and very good service ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

1 de agosto de 2022

Dear Saadi

Nice food and very good service

Nice food and very good service

Recommend 👍🏻

Dear Nasser

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

It was so nice and taste 😋

17 de setembro de 2022

Dear Abas

Rigtig ubehagelig oplevelse

Min kæreste og jeg (mørke) var inde og spise derinde på valentinsdag. Da vi kom ind blev vi ignoreret (min kæreste prøvede flere gange at få øjenkontakt med en af medarbejderne uden held).
De lod som om de havde for travlt til at betjene os, men der var seriøst 3 borde der spiste og 3 medarbejdere der løb frem og tilbage som om de havde fuldt hus. De gik bare ind og ud af køkkenet hele tiden uden rigtigt at lave noget. Min kæreste sagde så, højt: “kan vi blive betjent? Vi har reserveret bord.” Først dér kommer en af medarbejderne op til os og sætter os ved bordet. (Det skal lige siges at det tog lang tid at blive sat fordi det tog dem utroligt lang tid at tjekke om vi havde reserveret). Vi får en menu men de kommer ikke ned til os efterfølgende. Der kommer et andet (hvidt) par ind mens vi venter på at få taget vores ordre. De bliver sat med det samme og de tager deres ordre før vores..
På dette tidspunkt havde vi virkelig lyst til at gå, men nu var vi der og vi var så sultne, så vi bed det i os og min kæreste fik endelig bestilt efter lang tid hvor han har prøvet at fange en af deres blikke. Under hele besøget bliver vi ikke tjekket op på.

Forfærdelig og virkelig ubehagelig oplevelse. Nu er det godt nok lidt tid siden.. Jeg tænkte ikke videre over det og ville ikke lægge mere energi i det, men efter der er så mange der er kommet frem med deres dårlige oplevelser derinde, ville jeg gerne dele.

14 de fevereiro de 2022

Kære Sandra

Tusind tak for din henvendelse. For at kunne følge op på henvendelsen vil vi gerne bede om information om tidspunkt og hvilken restaurant I har besøgt på info@letzsushi.dk.

Dårlig mad og service

Altså Maden var dårlig var ihvertfald så syg nogle dage efter at jeg sad på wc en uge efter. Derudover service Dee går 2-3 timer før maden var klar og folk som ikke er født i en dansk familie er ikke velkommen. Så turister Boykot dem med det samme ... DONT GO THERE ..

29 de julho de 2022

Kære Mads

Tusind tak for din henvendelse. For at kunne følge op på henvendelsen vil vi gerne bede om dato, tidspunkt og hvilken restaurant du har besøgt, på info@letzsushi.dk.

Perfect

Det er lækkert

19 de setembro de 2022

Kære Isabella

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har kun gode oplevelser hos Letz…

Jeg har kun gode oplevelser hos Letz Sushi. Jeg har efter hånden spist sushi derfra i mange år. De levere frisk og lækkert mad, jeg er ret vild med deres Bowls.

8 de setembro de 2022

Kære Martin

Engholmene.

Engholmene.
Ikke i den billige ende, men det er kvaliteten så sandelig heller ikke og tak for det.
Ventetid? Ja, sådan er det, når der er mega travlt. Men worth waiting for.
Tak.

2 de setembro de 2022

Kære Jens

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Useriøst skuffende.

Fik i dag leveret take away fra guldsmedgade Aarhus.
I havde glemt de fritterede squash, alle sticks var nærmest iskolde og når jeg forsøgte at ringe og brokke mig, kunne jeg ikke komme igennem. Det var så sidste gang i blev valgt til som sushi restaurant. Skuffende.

30 de agosto de 2022

I'm shocked

I'm shocked.

My girlfriend and I were celebrating our anniversary, we both craved sushi and usually ate at an "all-you-can-eat" sushi restaurant, but we thought that we would give "letz sushi" a go, since we have walked past one of their many restaurants before.

Upon arriving we made eye contact to one of the waiters. We stood at the entrance waiting to be seated, however, we never was. We decided to go and sit at an available table and awaited our menus. We never got them and I decided to go and take one myself. We waited for quite a while and no waiter came to take our order. We exited the restaurant and are so disappointed.

15 de agosto de 2022

Dear Hassan,

I am very sorry that you and your girlfriend have had such a bad experience with us. What you are describing, definitely does not meet the service-standards we want to maintain in all of our restaurants.

Can you tell me which restaurant you visited? Then I will make sure to notify the staff so that we can ensure that something like this does not happen again.

I am sorry for the inconvenience and I hope you had a lovely anniversary anyways.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har besøgt både lyngby og Hellerup og…

Har besøgt både lyngby og Hellerup og er yderst tilfreds. Lækker mad og hurtig afhentning. Det eneste jeg kan sige er at jeg synes stykkerne er en smule små til den nu dyre pris man betaler. Ellers er jeg så fint tilfreds

13 de agosto de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har ventet i over 2 timer på en…

Har ventet i over 1 time på en bestilling. Søde folk at snakke med i telefonen, men det går jo ikke at have en forretning, hvor logistikken ikke fungerer. I Valby-afdelingen var de dog meget flinke, og jeg fik en flaske champagne+rabat for ventetiden, og de var virkelig kede af det. Og maden var glimrende!

1 de agosto de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste betjening i mands minde

Har lige spist på jeres restaurant beliggende på Overgaden Neden Vande og bedre betjening skal man lede længe efter! Nå ja, maden var også lækker :-)

26 de julho de 2022

Kære Ulrik

Tusind tak for de 5 stjerner. Vi er glade for at du havde en god oplevelse hos os i vores restaurant på Christianshavn, samt at vores dygtige medarbejdere var med til at gøre den ekstra god. Vi ser frem til at byde velkommen igen.

Bedste hilsner
Emma LETZ SUSHI

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service på trods af teknikprob.

På trods at computer tekniske problemer blev vi serveret med smil og en udtrykt beklagen og gener teknikken havde forsaget. Maden var lækker som altid og min teen datter og jeg nød bordets glæder

26 de julho de 2022

Kære Sarah

Tusind tak for de 5 stjerner og de rosende ord. Vi er glade for at I havde en god oplevelse hos os trods vores tekniske udfordringer. Vi ser frem til at byde velkommen igen.

Bedste hilsner
Emma LETZ SUSHI

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais