LETZ SUSHI Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Snasket, ikke rigtig rent, beskidte menu kort, beskidt vinkøler, beskidte glas, ikke lige stedet som opfordre til at spise rå fisk. Måske en gryderet der har kogt længe for at slå skidtet ihjel, kunne... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der er meget der skal fungere når man bestiller Letz Sushi - gennem WOLT - og ændre sin ordre undervejs. Forventning om, at alt skal være klart til tiden, kommunikation mellem Wolt og Letz Suhi, b... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

I had a 600 Kroner gift certificate to spend so decided on take out of a large menu of sushi rolls plus assorted sides. And was very unimpressed. Firstly, they gave way too little ginger and soya sauc... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De er ALTID forsinket!! Vi bor tæt på afdelingen på Frederiksberg og køber ofte hos Letz Sushi. 9 ud af 10 gange er maden ikke klar til det bestilte tidspunkt. Så irriterende, når man går ned for at h... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Restaurante

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vi vil forkæle Danmark med god sushi af høj kvalitet - hver gang!  LETZ SUSHI er Danmarks største sushikæde - der i mere end et årti har leveret håndlavet sushi og oplevelser af højeste kvalitet 362 dage om året. Her finder du os: www.letzsushi.dk

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super lækker mad

Super lækker mad, god kvalitet og venligt personale.

4 de outubro de 2022

Kære Benjamin

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du har brugt tid på at vende tilbage til os for at fortælle om din gode oplevelse. Vi glæder os til at byde velkommen igen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gammel Mad

Har købt noget takeaway from jeres restaurant på Islands Brygge. Men det var bestemt ikke nogen god oplevelse. Maden smager ikke godt og ligner noget som var til overs fra i går eller tidligere. Og det er ikke første gang det er sket. Det er godtnok ikke pengene værd.

4 de outubro de 2022

Kære Morten

Først og fremmest skal du have stor tak for at vende tilbage til os med din oplevelse. Det er slet ikke den gode kvalitet, som vi hver dag knokler for at skabe på tværs af alle vores restauranter.

Jeg vil sætte stor pris på, hvis du vil kontakte mig på info@letzsushi.dk med lidt mere info om din oplevelse, herunder hvornår I besøgte os. Så har jeg mulighed for at følge mere konkret op på din klage og sende dig en opfølgning.

Bedste hilsner

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid fået helt fantastisk sushi fra…

Altid fået helt fantastisk sushi fra Letz Sushi - i dag bestilte vi fra deres restaurant i Valby og det smagte fantastisk 👌

28 de setembro de 2022

Kære Maria

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du har brugt tid på at vende tilbage til os for at fortælle om din gode oplevelse i Valby. Vi glæder os til at byde velkommen igen.

God og høflig service

God service, god mad og god behandling overfor alle kunder.
Hvad jeg har oplevet hver gang på Letz Sushi og heriblandt flere forskellige restauranter i København.

24 de setembro de 2022

Kære Robert

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du har brugt tid på at vende tilbage til os for at fortælle om dine gode oplevelser på tværs af vores restauranter. Vi glæder os til at byde velkommen igen.

Altid gode oplevelser

Altid lækkert og klar til tiden

Kære Kirstine

Sort bælte i service!

Top kvalitet og utrolig god service. Der er ingen tvivl om, at personalet kæler for maden og gæsterne. Stor anbefaling!

12 de setembro de 2022

Kære Karoline

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Letz sushi er en af de bedste sushi…

Letz sushi er en af de bedste sushi steder jeg og min familie har spist, både mega venlige og imødekommende medarbejder og ejer, men også kvalitets sushi! Medarbejderne stod til at hjælpe med det mindste vi skulle bruge selvom de havde travlt, så ville virkelig anbefale det🙌🏽

2 de setembro de 2022

Kære Omar

Glimrende sted

Glimrende sted, med god mad og lige så god service.

Kære Kapser

Altid god sushi!

Vi bestiller næsten altid fra Letz Sushi og har fået forrygende sushi HVER gang!
Vi vender sjovt nok altid tilbage til jer, når vi en sjælden gang bestiller fra et andet sted.

15 de julho de 2022

Kære Maria

Glimrende til prisen.

23 de setembro de 2022

Kære Ron

Dejlig aften

Tak for en skøn oplevelse dejlig mad og god og venlig betjening.
Kan klart anbefales 😉

Kære Jacob

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt var som det skulle være

Alt var som det skulle være. Men lad være med at være nærig med wasabi og ingefær.

21 de junho de 2022

Kære Dennis

Altid en god oplevelser

Altid en god oplevelser. Maden smager godt, de er søde de forskellige steder vi kommer.

Kære Mona

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk restaurant med friske og…

Fantastisk restaurant med friske og økologiske råvarer👍. Vi har spist på LETZ SUSHI mange gange i flere år og har ALTID fået en fantastisk betjening og god sushi!
Kan på det varmeste anbefales🙏

9 de setembro de 2022

Kære Peter

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du har brugt tid på at vende tilbage til os for at fortælle om jeres gode oplevelser. Vi glæder os til at byde velkommen igen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lækker mad og sød betjening (Lyngby)

Lækker mad og sød betjening (Lyngby). Der blev taget fint hensyn til en allergiker i vores selskab.

21 de setembro de 2022

Kære Line

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du har brugt tid på at vende tilbage til os for at fortælle om din gode oplevelse i Lyngby. Vi glæder os til at byde velkommen igen.

Top kvalitet

Har fået det friskeste, mest appetitlige og velsmagende sushi alle gange jeg har besøgt Letz Sushi.
100% anbefalelsværdigt.

19 de fevereiro de 2022

Kære Per

Meget god og lækker

15 de setembro de 2022

Kære Almsri

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Letzsushi har altid haft God mad

Letzsushi har altid haft God mad , god service .. jeg synes at de fortjener hele 5 stjerner

Kære Bata

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I ate here a week ago It was really cool and delicious and it was really…

I ate here a week ago and it was really great and this is one of the best sushi really delicious thank you and I'm going there tomorrow too

15 de setembro de 2022

Dear Mayada

Thank you very much for your great review and sharing your experience. We are very happy that you enjoyed visiting us and hope to see you soon, next time you feel like eating sushi!

Best regards,
LETZ SUSHI

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais