LETZ SUSHI Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der er meget der skal fungere når man bestiller Letz Sushi - gennem WOLT - og ændre sin ordre undervejs. Forventning om, at alt skal være klart til tiden, kommunikation mellem Wolt og Letz Suhi, b... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De er ALTID forsinket!! Vi bor tæt på afdelingen på Frederiksberg og køber ofte hos Letz Sushi. 9 ud af 10 gange er maden ikke klar til det bestilte tidspunkt. Så irriterende, når man går ned for at h... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Restaurante

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vi vil forkæle Danmark med god sushi af høj kvalitet - hver gang!  LETZ SUSHI er Danmarks største sushikæde - der i mere end et årti har leveret håndlavet sushi og oplevelser af højeste kvalitet 362 dage om året. Her finder du os: www.letzsushi.dk

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har været til forskellige restauranter…

Har været til forskellige restauranter af denne kæde, og sushien har frisk og gode i dem alle

19 de julho de 2022

Kære Danny

Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord. Jeg er glad for at høre at du har haft en god oplevelse på tværs af vores restauranter. Vi glæder os til at byde velkommen igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Noget af det bedste sushi jeg har fået…

Noget af det bedste sushi jeg har fået - måske det bedste. Slår klart konkurrenterne. Skulle have opdaget Letz Sushi noget før.

19 de julho de 2022

Kære Nielsen

Tusind tak for de 5 stjerner og de fantastiske ord. Det er skønt at høre at du har haft en god oplevelse hos os og så endda noget af det bedste sushi du har fået! Vi er glade for at du har opdaget os og glæder os til at byde velkommen igen.

Intet for pengene

Kedelig, tør omgang sushi. Vi bestilte fra too Good to go, men blev mødt af et kedeligt syn da vi kom hjem. Maden var aldeles tør og ikke nok med maden ikke var i top, så var der kun 5 stykker sushi, og vi gav 70kr for det. Det kan ikke anbefales at bestille TooGoodToGo fra Letz sushi…

10 de julho de 2022

Kære Nicklas

Tak for at have skrevet ind til os med din oplevelse hos os via. Too Good to Go. 5 stykker sushi er bestemt ikke vores standard og det beklager jeg. Jeg vil sætte stor pris på at du kontaktede mig på info@letzsushi.dk, så vi sammen kan finde en løsning. Jeg håber at høre fra dig.

Letzsushi Vanløse

Snasket, ikke rigtig rent, beskidte menu kort, beskidt vinkøler, beskidte glas, ikke lige stedet som opfordre til at spise rå fisk. Måske en gryderet der har kogt længe for at slå skidtet ihjel, kunne gå an her. Høflig betjening, dog virkelig uerfaren, jeg åbnede selv vinen og ryddet bordet for tjeneren.

10 de julho de 2022

Kære Kim

Tak for at have skrevet ind med din oplevelse, som bestemt ikke lever op til vores standarder. Jeg er ked af at rengøringen ikke var i orden i vores restaurant i Vanløse og vil informere de ansvarlige herom. Jeg vil sætte stor pris på at du kontaktede mig på info@letzsushi.dk med hvilken dag er tale om og så vi sammen kan finde en løsning. Jeg håber at høre fra dig.

Sushi Tivoli Foodhall, elendig service

Vi var i Letz Sushi Tivoli Foodhall. Helt ok sushi, men altså mens folk omkring os fra de andre spisesteder spiste af rigtige tallerkner måtte vi sidde med tarvelig pap. Min kone ville købe et glas bobler som var på på deres menu men nej de ville kun sælge i flasker. De havde den som stod de solgte i glas. Jeg fik en hvidvin. Fin smag men wauw det var ikke et helt glas. Fik det serveret i det man må kalde et glas til dessert vin og der var måske et halvt glas. Igen kunne vi kigge på folk som fik vin fra andre steder i glas som passede og i rigtig mængde. Min kone købte bobler fra et andet sted og der var mere en dobbelt op på hvad jeg fik af vin i mit glas
I baggrunden kunne vi gøre medarbejderne tale om at hvis en bestemt medarbejder stoppede ville alle stoppe da det var den ene medarbejder der gjorde de ville være der

Letz Shusi var det eneste sted som lukkede sig om sig selv ved at stable en masse pap æsker rundt om køkkenet så ingen kunne se ind. Det kunne man alle andre steder

Kommer vi igen. NEJ

8 de julho de 2022

Kære Johnny

Først og fremmest skal du have stor tak for at dele din oplevelse med os. Det er absolut ikke den gode service vi ønsker at give på tværs af vores restauranter. Derudover er vi rigtig kede af det med boblerne og vinen. Vi vil informere manageren herom. I forhold til vores tallerkener er det en beslutning vi har taget, da vi oplevede mange tallerkener forsvinde dagligt i Tivoli Foodhall, da vores gæster sidder mange forskellige steder. Jeg vil sætte stor pris på at du kontaktede mig på info@letzsushi.dk, så vi sammen kan finde en løsning. Jeg håber at høre fra dig.

Bestilte på nettet

Bestilte på nettet. Man skulle både angive mail adrese og mobil nr. Da det skal afhentes, er det 25 min forsinket. Det kunne de godt have sendt besked på en sms om. Som kompensation fik vi to små bøtter med chilli majo. Sushien var overdynget med chilli majo, man kunne næsten ikke smage fisken.
Vi havde bestilt en suppe med rejer og tofu. Der var ingen rejer i.
Øv

27 de junho de 2022

Kære Anne

Tusind tak for at have skrevet ind til os med din oplevelse. Vi vil rigtig gerne beklage for din oplevelse hos os! Det er slet ikke den gode oplevelse, som vi hver dag knokler for at skabe på tværs af alle vores restauranter.
Jeg vil sætte rigtig stor pris på, hvis du vil kontakte mig på info@letzsushi.dk, så har jeg mulighed for at følge mere konkret op på din klage.

Bedste hilsner Emma
LETZ SUSHI

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så dejlig service i Letz Sushi på Valby…

Så dejlig service i Letz Sushi på Valby Langgade <3 Smilende, venlige og tilbød kold vand i det varme vejr - tusind tak for en dejlig oplevelse ! Kan varmt anbefale

15 de junho de 2022

Kære Emma

Tusind tak for de fine ord. Det er altid dejligt at høre om vores gæsters gode oplevelser. Vi glæder os til at byde velkommen i LETZ SUSHI i fremtiden.

Lang ventetid i Roskilde

Lang ventetid i Roskilde, men god mad. Bestilte take away klokken 17 med afhentning til 17:40. Endte med at stå 25 minutter ekstra og vente i butikken inden den var klar. Giv i det mindste besked på ordren hvis den bliver forsinket, så man ikke behøves at stå og se dum ud.
Ordre nr 221640000649675

13 de junho de 2022

Kære Eskild

Tusind tak for at have skrevet ind til os med din oplevelse. Vi vil rigtig gerne beklage forsinkelsen! Det er slet ikke den gode oplevelse, som vi hver dag knokler for at skabe på tværs af alle vores restauranter.

Bedste hilsner Emma
LETZ SUSHI

Udmærket kvalitet

Udmærket kvalitet

Godt sted at re-kreere. Afdeling i Roskilde er dog ret lille. Da jeg var der i sidste uge, var der gæster der røg i restaurant udendørs. Der lugtede af røg indenfor mens vi spiste :(

9 de junho de 2022

Resposta da LETZ SUSHI

Tusind tak for de 3 stjerner og for at have skrevet ind til os med jeres oplevelse. Vi vil rigtig gerne beklage at I blev generet af røg fra udendørs. Vi håber I alligevel får lyst til at besøge os igen i fremtiden.

LÆKKERT

LÆKKERT, Letz Sushi Bruunsgade!

8 de junho de 2022

Kære Cecilie

Tusind tak for din flotte anmeldelse ! Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Først og fremmeste er maden på letz…

Først og fremmeste er maden på letz formidabel! Bestiller altid den samme poke bowl 😍 godt nok lidt tør da man selv skal betale for en omgang chili mayo (15 kr)

Kritikken kommer her.. gang på gang oplever jeg at blive afvist i døren, trods det faktum at restauranten er tom. Det virker lidt som om I ikke vil have mig som kunde? Tilbyder endda altid selv at sidde udenfor. Sidst fik jeg endda af vide at de fik en masse nye kunder ind om lidt, men jeg stod og holdte øje. Ikke en eneste kom.

Øv letz, det gør mig godt nok ked af det men mad det kan I squ lave.

Restauranten der er tale om er selvfølgelig den i Aarhus på mp Bruuns gade

7 de junho de 2022

Kære Thilde

Tusind tak for at have skrevet ind til os og delt din kærlighed til vores lækre sushi.

Jeg er rigtig ked af at høre, at du ikke har følt dig velkommen i vores restaurant. Jeg vil selvfølgelig tage hånd om dette. Jeg håber at du vil skrive til mig på info@letzsushi.dk, hvilke dage det drejer sig om, for vi vil selvfølgelig meget gerne byde dig velkommen.

Jeg ser frem til at høre mere fra dig,

Emma

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Var på Letz Sushi i Lyngby igår og…

Var på Letz Sushi i Lyngby igår og ligger med salmonellaforgiftning idag. Vi fik rådden avocado, rå kyllinge sticks og næsten frosne kyllingeboller på sticks.

Føj hvor klamt, kommer aldrig på nogle af deres steder igen….

De startede med at afvise kunder inden vi forlod maden grundet de var “løbet tør” for råvare.

27 de maio de 2022

Kære Andreas,
Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, da det lyder som en ubehagelig omgang.

Vi gør rigtig meget for at sikre vores hygiejne og fødevaresikkerhed da det er en overskyggende prioritet for os. Vi følger selvfølgelig fødevarestyrelsens regler til punkt og prikke og vores restauranter vurderes jævnligt heraf. Vi har faste procedurer indført der sikre at vores kokke arbejder med det højeste niveau af hygiejne.

Når det så er sagt, så er din henvendelse ikke noget vi tager let på, og de ansvarlige er hermed blevet underrettet. Vi følger naturligvis op på, at alle procedurer bliver overholdt.

Jeg vil på det kraftigeste bede dig skrive til os på info@letzsushi.dk så vi kan indberette dette til Fødevarestyrelsen og blive vurderet heraf hurtigst muligt.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bestilte the Bowl og 1 styk yuzo…

Bestilte the Bowl og 1 styk yuzo lemonade og noget soja, måtte dog efter at have hentet min bestilling som var klar da jeg kom gå tilbage fordi de ikke havde pakket yozo lemonade, det er hva det er.
Maden var dejlig, dog synes jeg at det hele bliver lidt "tørt" i forstand uden noget form for dressing. Men dejlig meget laks og tun og rejer og alt det anden så det ikke bare er ris, og lenonaden er god👍👍

20 de maio de 2022

Hej Lea,
Tusind tak for din feedback, den sætter vi stor pris på.

The Bowl kommer rigtig nok ikke med dressing men man er velkommen til at bestille dette ved siden af.

Vi beklager selvfølgelig forglemmelsen af din limonade i første omgang. Men godt at du fik den med til sidst.

Vi håber at se dig igen en anden gang så vi kan give dig en endnu bedre oplevelse :-)

Not impressed.

I had a 600 Kroner gift certificate to spend so decided on take out of a large menu of sushi rolls plus assorted sides. And was very unimpressed. Firstly, they gave way too little ginger and soya sauce for such a large amount of sushi. But more importantly, the sushi we got was extraordinarily ordinary. That heavenly taste one should experience when setting a piece of sushi in ones mouth was simply not there.

7 de maio de 2022

Hi Steve,
Thank you for your honest review.

We are sorry that your experience with us did not live up to your expectations.

If you should be interested in giving us another go we would love to hear from you on info@letzsushi.dk

I am confident that we can give you that great experience that you are looking for.

Lang ventetid mm. I Roskilde

Vi ankom 19:10 hvor vi fik besked om at vores mad ville være klar. Vi ventede i 30minutter på vores mad, og derudover glemte de også at tage betaling som vi selv skulle huske dem på.

4 de maio de 2022

Hej Anton,
Tak for din anmeldelse !

Vi beklager selvfølgelig ventetiden af 30 min. Vi arbejder på at få justeret alle vores processer så vi kan følge med den varme modtagelse vi har fået i Roskilde.

Jeg kan forsikre dig om at vi sætter alt ind for at ligende forsinkelse ikke sker fremadrettet.

Jeg vil sætte rigtig stor pris på, hvis du vil kontakte mig på info@letzsushi.dk med lidt mere info om din oplevelse. Så har jeg mulighed for at følge mere konkret op på din klage og sende dig en opfølgning.

Mega dyrt

Mega dyrt - kontra kvaliteten. Ikke et sted jeg vil købe fra igen ej heller anbefale.

2 de maio de 2022

Kære Daniella,

Vi mener dog, at vores priser stemmer overens med kvaliteten af vores certificerede fisk og råvarer.
Vi arbejder med bæredygtige produkter som ikke er de billigste på hylden. Vi har også løbende rabatkampagner som kan hjælpe på prisen.

Hvis du har lyst til at uddybe er du mere end velkommen til at tage fat i os på info@letzsushi.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I never write reviews but this was so nice that I decided to do it (in my work time)

I never write reviews. Waste of time since most just come to complain. But the crew here at Roskilde was so nice and sweet.
Yes they just opened so there are some hiccups, but they just opened, it's expected. I would go again and I live in Copenhagen where there are 10 other Letz sushis, but this one is extra hygge and nice. Loved the toilet, I could live in there.

2 de maio de 2022

Resposta da LETZ SUSHI

Thank you a million times for this lovely review!

We are as you mention new in Roskilde. We really appreciate your understanding and is grateful for your reception of us.

We really do hope to see you another time !

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Havde bestilt mad fra den nye letz…

Havde bestilt mad fra den nye letz sushi i Roskilde fredag aften. Maden var 35 minutter forsinket, da restauranten var løbet tør for ris…

1 de maio de 2022

Kære Camilla,

Det er gået over al forventning og Roskilde har virkelig taget pænt imod os.

Desværre opstod der en fejl omkring kl 16:00 i vores it-system, som styrer vores kapacitet for bestillinger. Vi har et meget veludviklet it-system, som (normalvis) sikrer at vi ikke havner i situationer, hvor der kommer flere ordrer ind end vi kan håndtere.
Dette system fejlede og derfor fik vi alt for mange ordrer ind til at vi kunne håndtere disse på en god nok måde. Det gjorde desværre at vi løb tør for ris alt for hurtigt.

Udfordringen er nu løst og dette vil ikke ske fremadrettet.

Jeg kan kun dybt beklage at vi fejlede i din første oplevelse med os i Roskilde. Vi er virkelige kede af den ventetid du oplevede…

Vend endelig tilbage til os på mail til info@letzsushi.dk så vi kan følge op på din klage.

????

Vi havde her til aften bestilt bord på den nyåbnede Letz Sushi i Roskilde.
Vi havde reserveret bord kl. 19, men da vi er på vej til restauranten bliver vi kl.18.50 ringet op af restauranten, der meddeler os at de må aflyse vores reservation, da de mangler ris......
Det må da være den største joke nogensinde at en sushi restaurant mangler ris.....
Det blev så til en aften på sofaen, da det var umuligt at finde en anden restaurant med ledigt bord kl. 19 fredag aften.

29 de abril de 2022

Kære Dorthe,

Vi er som du selv skriver nyåbnet i Roskilde. Vi havde før det en forrygende prøvemiddag i onsdags og første dag i torsdags. Det er gået over al forventning og Roskilde har virkelig taget pænt imod os.

Desværre opstod der en fejl omkring kl 16:00 i vores it-system den pågældende dag, som styrer vores kapacitet for bestillinger. Vi har et meget veludviklet it-system, som (normalvis) sikrer at vi ikke havner i situationer, hvor der kommer flere ordrer ind end vi kan håndtere.

Udfordringen er nu løst og dette vil ikke ske fremadrettet.

Jeg kan kun dybt beklage at vi fejlede i jeres første oplevelse med os i Roskilde. Vi er virkelige kede af det situation vi har bragt jer i…

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt i alt skøn oplevelse

Eminent service!!! Vi elskede hvert sekund på trods af legepladsen ved siden af som var meget støjende. Sushi var helt i top smagsmæssigt, men de faldt nemt fra hinanden og det er såmænd det eneste jeg kan sætte en finger på. Det var nok restaurantens service som fik os til at skrive denne anmeldelse. Magen til persona finder man ikke hver dag.
Imens vi sad og spiste blev der kastet slik ned på os fra etagen oven over af nogle små drenge, så vi blev rykket til en anden plads og fik en kande lemonade gratis på huset.
Min datter taler stadig om at hun har redet en skildpadde. Fantastisk!
På trods af legeplads og slikregn var det en rigtig fin oplevelse. Vi bestiller nok take away frem over 😃

13 de abril de 2022

Resposta da LETZ SUSHI

Tusind tak for en dejlig anmeldelse Sol! Kom endelig igen en anden god gang :-)

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais