LETZ SUSHI Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Snasket, ikke rigtig rent, beskidte menu kort, beskidt vinkøler, beskidte glas, ikke lige stedet som opfordre til at spise rå fisk. Måske en gryderet der har kogt længe for at slå skidtet ihjel, kunne... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der er meget der skal fungere når man bestiller Letz Sushi - gennem WOLT - og ændre sin ordre undervejs. Forventning om, at alt skal være klart til tiden, kommunikation mellem Wolt og Letz Suhi, b... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

I had a 600 Kroner gift certificate to spend so decided on take out of a large menu of sushi rolls plus assorted sides. And was very unimpressed. Firstly, they gave way too little ginger and soya sauc... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De er ALTID forsinket!! Vi bor tæt på afdelingen på Frederiksberg og køber ofte hos Letz Sushi. 9 ud af 10 gange er maden ikke klar til det bestilte tidspunkt. Så irriterende, når man går ned for at h... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Restaurante

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vi vil forkæle Danmark med god sushi af høj kvalitet - hver gang!  LETZ SUSHI er Danmarks største sushikæde - der i mere end et årti har leveret håndlavet sushi og oplevelser af højeste kvalitet 362 dage om året. Her finder du os: www.letzsushi.dk

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nu er det slut!

Nu er det 2. gang, jeg har bestilt take away online fra Letz Sushi, hvor ordren ikke er gået igennem og jeg har gået måtte gå slukøret fra butikken, hvor jeg skulle have hentet min mad! Begge gange har jeg skulle holde fest, så det har efterladt mig i en meget presset situation.
Jeg har ellers handlet meget hos Letz Sushi, men nu tør jeg ikke mere og jeg kan kun fraråde andre at gøre det samme!

27 de fevereiro de 2022

Kære Heidi,

Det er virkelig beklageligt at samme systemfejl er sket to gange og det er fuldt forståeligt at dette gør dig påpasselig med at bestille hos os en anden gang.

Jeg vil rigtig gerne høre fra dig på info@letzsushi.dk så vi både kan rode bod herfor samt spore os ind til hvad der er gået galt de to gange.

De bedte hilsner fra LETZ SUSHI

Latterlig kundeservice

Latterlig kundeservice. Jeg bestiller sushi til levering og betaler med MobilePay. Da jeg ingen bekræftelse modtager på mail ringer jeg til restauranten, hvor jeg får af vide at det er helt standard at bestillingerne ikke går igennem når man vælger levering og betaler med MobilePay. Så nu får vi ingen sushi leveret, og jeg har bekræftet beløbet til at kunne trækkes på MP. Hvad med at lade være med at tilbyde levering og en betalingsmetode, hvis det er “standard” at det ikke virker, og kunden selv skal følge op?

26 de fevereiro de 2022

Kære Trine,
Det er absolut ikke standard at MobilePay bestillinger ikke går igennem hos os og jeg vil derfor dybt beklage at du har fået dette af vide.

Du er mere end velkommen til at skrive til os på info@letzsushi.dk så vi kan få rodet bod på denne oplevelse.

De bedste hilsner fra LETZ SUSHI

Ringe produkt

Nu har jeg ved 3 forskellige lejligheder købt en af jeres færdigretter i et supermarket. Alle gange har en lille plastik kup været ødelagt, så der var risiko for små plastik stykker i maden. Til den pris i tager skulle man tro i havde mere styr på det. Hvor ringe et produkt / kvalitetsikring skal man lige have for at det sker så ofte.

21 de fevereiro de 2022

Kære John,
Jeg er selvfølgelig ked af at du flere gange har oplevet samme problem med vores plastik kopper. Det er absolut ikke godt nok og derfor skal du have tak for at have gjort os opmærksomme herpå.

Vi havde sat stor pris på en mail på info@letzsushi.dk i stedet men det kan nås endnu og jeg håber derfor du vil skrive til os samt vedlægge kvittering og evt. billeder. Hermed har vi mulighed for at undersøge sagen nærmere.

De bedste hilsner fra LETZ SUSHI teamet.

Tør og kedelig mad

Vi fik maden en halv time forsent. Da maden endelig kom var den kold. Vi havde heller ikke fået spisepinde eller soya med i vores bestilling. Maden var desuden kedelig og tør, og dårligt rullet. Meget lidt man får for pengene.

15 de fevereiro de 2022

Kære Ida,
Det lyder bestemt ikke til at din ordre levede op til hverken dine eller vores kvalitetskrav og det vil vi virkelig gerne beklage!

Jeg vil sætte rigtig stor pris på, hvis du vil kontakte mig på info@letzsushi.dk med lidt mere info om din oplevelse. Så har jeg mulighed for at følge mere konkret op på din klage og sikre dette ikke sker fremadrettet samt sende dig en opfølgning.

Vi håber at høre fra dig!

Svindelforetgagende - hold jer væk

Min veninde Anne Elisabeth bestilte idag, søndag den 6/2 2022 ca. kl. 14 sushi til levering på Østerbro kl 19:35. Letz Sushi hævede pengene med det samme.
Kl. ca. 20:30 ringede vi og rykkede for maden, men fuldstændig forgæves. Ingen hos Letz Sushi kunne se ordren, uanset min veninde havde ordrebekræftelsen fra Letz Sushi. Letz sushi tilbyd at undersøge nærmere og ville ringe tilbage den følgende dag ????
Når et firma modtager ordren, og samtidig modtager betalingen, udover at levere, er det vel det der i daglig tale kaldes BEDRAGERI !!!

6 de fevereiro de 2022

Kære Ole,
Vi har haft en korrespondence med Anne Elisabeth d. 7. februar hvorefter en løsning blevet fundet samme dag.

En MobilePay betaling er ikke en hævning af beløbet "med det samme" men en betalingsreservation. Vi har derfor aldrig hævet betaling herfor og reservationen blev fjernet efterfølgende.

Vi beklager selvfølgelig meget den IT fejl i har oplevet hos os som gjorde at jeres ordre desværre ikke gik fuldt igennem vores system. Denne fejl er blevet udbedret og bør ikke forkomme fremadrettet.

I ønskes begge alt godt !
Vh. LETZ SUSHI teamet

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kommer aldrig til at bestille fra dem…

Kommer aldrig til at bestille fra dem mere…
Leveringen var forsinket, og da vi endelig fik maden manglede der en ret, fik tilbudt at vi kunne få det leveret dog med en ventetid på yderligere 45 min det bare ikke i orden efter den i forvejen lange ventetid på vores mad til at starte med.

29 de janeiro de 2022

Kære Nadia,

Jeg vil først og fremmest gerne beklage forsinkelsen du har oplevet på din ordre hos os. Vi vil på dine vegne rigtig gerne tage sagen videre med vores leveringpartner så de hermed er opmærksomme på uacceptabel ventetid hos vores gæster.

Dernæst at der manglede en ret er selvfølgelig ikke godt nok og derfor håber jeg du vil skrive til mig på info@letzsushi.dk så vi sammen kan komme frem til en løsning herpå.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Virkelig godt vegansk udvalg

Virkelig godt vegansk udvalg, som smager fantastisk. Kan sagtens anbefales, på trods af at det er lidt dyrt.

Eneste kritik er at stykkerne er blevet mindre med tiden. Det tænker jeg kun ville være fair, i forbindelse med et tilsvarende prisfald.

25 de janeiro de 2022

Kære Nikita,

Tusind tak for en rigtig flot anmeldelse ! Det sætter vi stor pris på.

Vi er stolte af vores udvidelse af vores veganske udvalg og derfor varmer det med din gode feedback herpå.

Vi har haft en længere periode med mangel på hænder i vores køkkener og er først nu kommet over den udfordring. Det betyder dog at vi har kokke som er nye hos os.
Dette kan have haft en påvirkning på størrelsen af vores ruller men jeg kan forsikre dig om at vi arbejder på sagen.

Vi håber at se dig hos os snart igen :-)

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Stykkerne bliver bare mindre og mindre

Stykkerne bliver bare mindre og mindre. 40 store makier kunne ikke en gang mætte 2 personer. Her bestiller jeg ikke igen!

22 de janeiro de 2022

Kære Thomas,
Vi er kede af at du har valgt ikke at bestille hos os igen efter denne oplevelse.

Vi har haft en længere periode med mangel på hænder i vores køkkener og er først nu kommet over den udfordring. Det betyder dog at vi har mange ny kokke.

Dette kan have haft en påvirkning på størrelsen af vores ruller men jeg kan forsikre dig om at vi arbejder på at sikre standardstørrelsen af vores ruller.

Vi håber du vil genoverveje et besøg hos os næste gang du får lyst til sushi.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Tjeneren her på elmegade er så ny at…

Tjeneren her på elmegade er så ny at hun endnu ikke er blevet oplært i at lave the, men alligevel er hun alene på arbejde. Med de priser I tager for Københavns mindste stykker sushi, burde der sgu at være råd til at oplære sit personale!

22 de janeiro de 2022

Kære Kim,

Vi har fulgt op på pågældende servicemedarbejder så en ligende situation ikke gentager sig fremadrettet.

Vi har haft en længere periode med mangel på hænder i både køkken og service. Vi er først nu kommet over den udfordring. Det betyder dog at vi har mange nye medarbejdere på nuværende tidspunkt.

Dette kan have haft en påvirkning på størrelsen af rullerne men jeg kan forsikre dig om at vi arbejder på at sikre standardstørrelsen af vores ruller.

Vi håber du vil give os muligheden for at give dig en langt bedre oplevelse en anden gang.

Du er også mere end velkommen til at tage fat i os på info@letzsushi.dk så vi kan tage hånd om din oplevelse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg havde bestil sushi og blev…

Jeg havde bestil sushi og blev pwrsinlig meget overrasket.. jeg synes de var alt for små størrelsessig der var i sket stor en ændring i størrelserne.. det virker somom at de er blevet for nærrige

21 de janeiro de 2022

Kære Gulay,

Vi har haft en længere periode med mangel på hænder i vores køkkener og er først nu kommet over den udfordring. Det betyder dog at vi har mange nye kokke.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækker mad og dejlig oplevelse i…

Lækker mad og dejlig oplevelse i restauranten. Den sødeste tjener på Strandvejen:)

20 de janeiro de 2022

Resposta da LETZ SUSHI

Tusind tak for din fine anmeldelse Klara! Det er altid dejligt at høre om vores gæsters gode oplevelser.

Vi har sat os et mål om at redde verdenshavene som er i stor nød - derfor takker vi dig også for at have valgt os og dermed støttet vores sag!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ikke værd at skrive hjem om

Ikke værd at skrive hjem om . Førstegangs kunde . Sushien var sovset ind i rogn og en eller anden sauce og var alt for våd at få i munden . Tempura rejen virkede ikke frisk . Laksen på nigiri var alt for tykt skåret og risen virkede ikke frisk heller . Ærgerlige 200 kr . ..

17 de janeiro de 2022

Kære Susja,
Vi er rigtig kede af den oplevelse du beskriver her og har bestemt taget den til efterretning så vi kan sikre os imod noget ligende fremadrettet.

Jeg vil sætte stor pris på, hvis du vil kontakte mig på info@letzsushi.dk. Hermed vil jeg have mulighed for at følge mere konkret op og sende dig en opfølgning på din klage.

Jeg håber at høre fra dig!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

super lækker sushi 5 stjerner til…

super lækker sushi 5 stjerner til kokkene og nul stjerner til personalet.
Personalet skal have et kursus i kundeservice og være serviceminded overfor kunderne.

Kommer gerne igen, men det kræver dog at kvaliteten af kundeservicen og personalet bliver mere serviceminded.

Mvh. Martin

Jeg elsker at spise sushi og prøver gerne nye steder.

14 de janeiro de 2022

Kære Martin,

Tusind tak for din ærlige anmeldelse !

Det varmer at du roser vores sushi men det er selvfølgelig ærgerligt at servicen ikke har levet op til samme standard.

Det beklager vi selvfølgelig dybt og jeg vil sætte stor pris på, hvis du vil kontakte mig på info@letzsushi.dk. Hermed vil jeg have mulighed for at følge mere konkret op på vores servicepersonale og sende dig en opfølgning herpå.

Sushien er god

Sushien er god. MEN stykkerne bliver mindre og mindre, en menu til 2 er til 1, hvis man skal blive mæt.

13 de janeiro de 2022

Kære Helle,

Dette kan have haft en påvirkning på din oplevelse men jeg kan forsikre dig om at vi arbejder på at sikre standardstørrelsen af vores ruller i alle afdelinger.

Du er mere end velkommen til at tage fat i mig på info@letzsushi.dk så vi kan tage hånd om din oplevelse.

super uprofessionel service!

Fem stjerner til kokken og en Til Tjeneren

Wauv for en lækker oplevelse... Super lækker sushi, Letz sushi er intet mindre det bedste sushisted jeg kender - og jeg har prøvet en del forskelligt ;)
Altid dejligt mad, med store stykker og lækker kvalitet. Køkkenet gør det simpelthen

Men Hold nu op et uprofessionelt Personale der arbejder på Strandvejen i dag Hvis jeg havde dem ansat i min butik Var der kun en vej og det var ud Der var intet kontakt til dem vi starter med at komme ind venter 5 minutter før der Kommer Nogle og tager imod os. Restauranten var helt tom Ingen kontakt imens vi spiser Vi skal kontakten dem Hver gang vi skal bestille de kommer ikke ned og Spørger indtil maden. De ved ikke hvad de serverer.

Et smil kunne gøre meget

6 de janeiro de 2022

Hej Brian.

Først og fremmest tak for de flotte ord! Hvor er det fedt at høre, at sådan en garvet sushi-spiser som dig foretrækker os. Jeg giver dine rosende ord videre til kokkene på Strandvejen.

Jeg beklager til gengæld rigtig meget, at du har haft en så dårlig serviceoplevelse i restauranten. Det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker at give og det lever absolut ikke op til de standarder, vi forsøger at opretholde i alle vores restauranter Jeg sørger for at give din feedback videre til manageren i restauranten, så vi kan sikre, at det ikke sker igen en anden gang.

Tak fordi du tog dig tid til at vende tilbage til os. Det sætter vi stor pris på!

Hav en skøn dag 😄​

De bedste hilsner
Frederikke // LETZ SUSHI

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

God sushi men super uprofessionel…

God sushi men super uprofessionel service!

Jeg havde bestilt deres nytårsmenu men min bestilling går igennem 2 gange på grund af en fejl i deres bookingsystem.

Jeg ender med at ringe til letz sushis kundeservice og butikken på Østerbro hele tre gange på to dage, da ingen kan finde ud at at annullere den ekstra ordre deres system selv har lavet.

Jeg bliver forsikret om, at der et styr på det hele, men jeg er alligevel blevet opkrævet 2489kr to gange!!

Igen er det super svært at komme igennem til en medarbejder som rent faktisk ved noget om ordrerne og hvordan man annullere.
M

1 de janeiro de 2022

Resposta da LETZ SUSHI

Hej Sine. Det beklager jeg meget! Det nytter naturligvis ikke noget, at du skal bruge så meget tid og energi på at rette en fejl, som vi og vores system har været skyld i. Din feedback er hermed givet videre til manageren på Østerbro, så vi kan forbedre vores service og sikre, at lignende fejl ikke sker en anden gang. Kan jeg lokke dig til at sende en mail til info@letzsushi.dk med din kvittering? Så sørger jeg for at dine penge bliver tilbageført. Beklager ulejligheden! De bedste hilsner Frederikke, LETZ SUSHI

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

150kr for en kold kotelet med kolde ris.

23 December skulle der hygges med lidt andet end julemad. Priserne fra denne restaurant tydet på at man kunne forvente god kvalitet. Det var bestemt ikke tilfældet. Betalte 150 kr for en bøtte ris og en lille bitte kotelet. Det var det. Korteletten var is kold og helt slatten. Vi bestilte via Wolt og bor kun 10 min væk på gåben (forventede kort levering+varm mad) Men der var 90 minutters levering. Det kan tilgives når det travlt, ikke et problem. Men her var det tydeligt at maden blev tilberet hurtigt og så stod posen ellers bare i 40+ minutter og ventede på en kurer fra wolt. Sushien vi også fik var sådan set alright men var ikke noget jeg ville bestille fra igen. Smagte ikke helt frisk.

Har skrevet til restaurante og sendt billeder, men ikke fået svar. Det også jul så derfor må længere svartid forventes.

Men til alle som vil bestille her, lad være. Det er alt for dyrt og absolut 100% IKKE pengene værd ifht kvalitet.

26 de dezembro de 2021

Kære Emil,

Vi beklager dybt både forsinkelsen på WOLTs vegne og at din Tonkatsu samt sushi ikke levede op til din forventning.

Hvad du beskriver er absolut ikke den oplevelse vi ønsker at give vores gæster og repræsentere ikke den kvalitet som vi tilbyder vores gæster dagligt.

Derfor håber jeg, du vil skrive til os på info@letzsushi.dk med din ordrebekræftelse, så vi kan tage fat i de ansvarlige og finde en løsning på denne kedelige oplevelse.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Gammel fiskesmag i deres tempurastarters....

Udemærket sushi som udgangspunkt, men deres tempurastarters 'croquettes' var forfærdelige - de smagte af gammel fisk, hvorfor vi smed dem ud efter at have smagt en enkelt. Herfra var det svært at være positive med den samlede oplevelse.
Det er utroligt skuffende, da vi gerne vil støtte det bæredygtige fiskeri og de økologiske ris m.m. Men det er ikke sikkert, at vi kommer til at bestille herfra igen lige snart.

21 de dezembro de 2021

Kære Malone,

Jeg vil rigtig gerne beklage at dine croquetter ikke levede op til dine forventninger og at dette skulle påvirke den samlede oplevelse.

Jeg håber du vil tage kontakt til os på info@letzsushi.dk så vi sammen kan finde en god løsning på dette kedelige tilfælde.

Fantastisk service

Fantastisk service! Hun hjalp mig igennem menukortet fordi jeg ikke er så god til navne på de forskellige sushier og selvom jeg stillede mange dumme spørgsmål (synes jeg selv) så kunne man ikke mærke på hende at hun syntes det samme. Jeg var oven i købet rigtig ked af det da jeg ankom, men da jeg gik derfra var det med en helt anden følse!! Det kalder jeg service! Jeg er ny i København og fortalte hende at jeg synes det var lidt svært og hun talte til mig som om det interesserede hende. Som om jeg var den eneste kunde i den ellers proppede restaurant og hun kiggede mig i øjne. Jeg sad der i noget tid og bare beundrede hende og det skal ikke lyde mærkeligt, men hun var bare så sød og bar den sødeste energi. Hun kom hen og spurgte om jeg kunne tænke mig en smagsprøve på deres lækre lemonade som godt nok er en kæmpe anbefaling herfra. Jeg fik godt nok også brugt en masse penge. Hun fortalte mig hvilke steder jeg skulle besøge og jeg følte mig slet ikke alene selvom jeg lidt ensomt var taget ud og spise alene for at samle tankerne. Samtidig rigtig rigtig lækker sushi. Jeg håber hun er der igen næste gang jeg skal forbi hovedbanegården og jeg er ked af at hun ikke fik nogle drikkepenge. Det gør hun næste gang!
TAK søde dig

14 de novembro de 2021

Kære Sofie,
Kæmpe tak for den flotte anmeldelse som gjorde os alle glade, men ikke mindst min kollega som du nævner. Det er desværre ikke så tit at man hører disse dejlige solstråleoplevelser fra vores gæster på trustpilot.
Vi håber virkelig at se dig en anden god gang :-D

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

betalte to gange - skod service

Jeg kom til at betale for maden to gange, og blev snydt for 14 kr da tjeneren ikke kunne finde ud at regne ud hvor mange penge jeg skulle have tilbage. Da jeg bad om bonnen ville hun ikke give mig den. Tjeneren blev mere og mere uforskammet og talte ned til mig, det endte med at jeg gik i vrede.

Besøg aldrig letz sushi i Vanløse !!!

12 de novembro de 2021

Kære Jonas,

Jeg er umådelig ked af at høre du har haft en dårlig serviceoplevelse med mine kollegaer i Vanløse. Det repræsentere bestemt ikke det serviceniveau vi hver dag stræber på at give vores gæster.

Jeg vil tage fat i vores floormanager så vi kan sikre os en bedre service fremadrettet.

Har du betalt for noget som du ikke har bestilt eller ønsker de 14 kr. refunderet skal du være mere end velkommen til at skrive til os på info@letzsushi.dk. Så skal vi nok sørge for at fejlen rettes hurtigst muligt.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais