Bestilt gravidklær og de er bra, men tar alt for lang tid før de sender bestillingen. Det tok 9 dager før pakken var sendt i posten. (Bestilte 7.juni og fikk den levert 18.juni) Holder ikke mål me... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Köp aldrig barnstrumpor här!! De smular isönder efter bara någon enstaka tvätt. Vi pratar alltså 2-3 tvättar. Ica har bättre kvalitet än det här. Jag är helt för att återvinna bomull men andelen åte... Ver mais
Köpte kläder i present till min mamma som bor utomlands. Storleken passade tyvärr inte och jag bad kundtjänst om ett engångsundantag att få förlänga det öppna köpet med några veckor tills jag är til... Ver mais
Dahlia T-shirt liemenėlės iš pradžių paliko labai gerą įspūdį – patogios, gražios ir atrodė kokybiškos. Tačiau jau antrai liemenėlei po kelių mėnesių nešiojimo lūžo lankelis, todėl jos tapo nebetinkam... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de lingerie
- Loja de Moda Infantil
- Loja de Roupas
- Loja de Calçados
- Loja especializada em roupas íntimas
- Loja de moda feminina
Informação fornecida por fontes externas variadas
Lindex.com - Women's Clothing - Womens Fashion- Lingerie - Childrens Clothing - Cosmetics - Lindex Shop Online
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Utebliven leverans ger ingen kompensation
Köpte två vita bh:ar online den 27/5 och idag 5/6 har dem fortfarande inte kommit. Efter att ha suttit en halvtimme i telefonkö till kundservice så provade jag deras chattfunktion istället och kom fram direkt. Efter mycket om och men, där skulden gärna skulle läggas på kunden ( du måste installera PostNords app), så konstaterades det att min order försvunnit och en ny leverans ska skickas ut.
Jag bad om nån form av kompensation, då jag blev tvingad att gå ut och köpa en bh fysiskt pga av utebliven leverans, men det erbjuder inte Lindex, därav detta dåliga omdöme.
Racist clothing store.
Lookup "Lindex".
Results: Swedish-Finnish / Nordic clothing store.
All their ads practically represent anyone but Swedish-Finnish / Nordic people.
I know what their counter argument will be already "we try to represent everybody", that's just a lie.
I'd recommend you represent people respectfully proportionally.
So not flexible
So not flexible, old age system. If you buy it in store even if you give you member number they cant track it. Lost the receipt and it was a present so nothing can be done... it so inflexible will never ever buy anything again ( and I have been a huge customer).... 2025 and the digital era just passed them by. I understand its not the clerks fault but they could be a bit flexible , its not like it happens everyday and they put so much stress on the client with this no flexible way. I could not even get a gift card because these do not exist anymore... are you freaking kidding me!
Otroligt dålig kvalitet på byxor
Otroligt dålig kvalitet på byxor. Köpte leggins med borstad insida. Inget har hållt mer än 3 veckor. Hål på de mest märkliga ställen.
Gentagende kunde
Jeg handler ofte hos Lindex - både online og fysisk (i de svenske butikker). Altid god service og jeg syntes tøjet er en god kvalitet til den pris der betales for det.
Karen flare jeans = otroliga!!
Karen flare jeans = otroliga!!! Även jättebra kvalitet på strumpbyxor 40 den. Lindex har steppat upp!
Miranda jättebra personal
Jag vill gärna ge ett stort tack till medarbetaren Miranda i er butik. Hon var väldigt trevlig och bemötte mig på ett varmt och professionellt sätt. Det gjorde verkligen min upplevelse mycket bättre. Så fint att träffa personal som verkligen bryr sig. Medans två andra stod bakom kassan och märkte inte ens något att man behövde hjälp och de är inte trevliga.
Service?
! Oprofessionell personal !
Visar klart och tydligt att de ej orkar heller.
Effettuato un reso,corriere mai passato…
Effettuato un reso,corriere mai passato e mi hanno mandato il recupero crediti... merce mai usata,pagata con tanto di mora. Mai più!!! Uno schifo!!!
Dåligt att samma plagg kostar 150% mer…
Dåligt att samma plagg kostar 150% mer i butik än online när det inte finns tillgängligt online. Och när man ifrågasätter det så ger de ingen rimlig förklaring. Ingen hjälp
Placed an order on Sunday
Placed an order on Sunday, tracking says the package was on its way and by Thursday I received an email saying the return was processed. I never received the package and when I called customer service, they said the label was created on the Monday and she couldn’t do anything further.
I don’t know whether that item ever existed but they were very happy to take £50 from me and never send the item.
Jag är extremt besviken på bemötandet…
Jag är extremt besviken på bemötandet jag fick på Lindex i Lidköping. När jag ville byta eller returnera en produkt blev jag mött av en oerhört otrevlig personal. Hennes attityd var både nedlåtande och oprofessionell – istället för att hjälpa mig att förstå returprocessen, talade hon på ett oartigt sätt och fick mig att känna mig dum. När jag inte omedelbart förstod hur bytet fungerade, höjde hon rösten och skällde ut mig, vilket är helt oacceptabelt.
Ingen kund ska behöva uppleva sådan respektlöshet. Jag förväntar mig bättre service från en butik som Lindex, men efter den här incidenten kommer jag aldrig att handla där igen. Jag kommer också att dela min upplevelse med andra, för ingen förtjänar att bli behandlad så här. Den här personen behöver verkligen utbildning i kundbemötande – det är det minsta man kan begära i en kundservicebransch
Samma trista överallt i branschen
Samma trista färger beige, grått, svart och lite annat begränsat utbud som vanligen överallt i klädbutikerna. De flesta bara vänder i dörren och - ingen affär.
Fann hårsnoddar men dem tar de 50 kr för trots de kostar bara några ören att tillverka. Beställde nu via nätet mycket billigt.
Midleads customers
Could not exchange the size of baby clothes. Informational message in the store doesno indicate the size until i cant exchange it. Not reasonable, as buying the same via internert you can even return it. Not practical, poor information on customers. Very disappointed. Wont ever come back
Return was never processed
Return was never processed. Customer service not responding. Cost me €20,00 to send it back. Scammers!
Items never arrived
Items never arrived. Lindex asked me to contact UPS and nobody responds to calls at UPS! I should have read the other reviews. Ordering online is a scam.
Försöker förgäves beställa via nätet
Försöker förgäves beställa via nätet, men trots medlem MÅNGA ÅR finns jag inte med där som kund!?
Så det slutar med att jag blir utan plagg.
Trist. Undrar varför?
Mvh./ MW
Lindex Odenplan
Lindex Odenplan, personalen på underkläderna i går kväll. Fantastisk hjälp och support!
De hade startat dagen tidigt med inventering men var ändå proffsiga och hjälpsamma.
Resulterade med en nöjd kund!
Rask levering
Rask levering, hyggelig kundeservice og god kvalitet på plaggene. Anbefalles!
Dålig kvalitet
Valde att handla byxor från Lindex till min son då de var dyrare än t ex HM och hoppades på bättre kvalitet. Valde byxor med stärkta knän, 4 st. Hål på samtliga i knäna efter 3 månader. Mycket besviken och vilken oerhört slöseri med resurser att producera kläder i så dålig kvalitet.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.