Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestilt gravidklær og de er bra, men tar alt for lang tid før de sender bestillingen. Det tok 9 dager før pakken var sendt i posten. (Bestilte 7.juni og fikk den levert 18.juni) Holder ikke mål me... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Köp aldrig barnstrumpor här!! De smular isönder efter bara någon enstaka tvätt. Vi pratar alltså 2-3 tvättar. Ica har bättre kvalitet än det här. Jag är helt för att återvinna bomull men andelen åte... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Köpte kläder i present till min mamma som bor utomlands. Storleken passade tyvärr inte och jag bad kundtjänst om ett engångsundantag att få förlänga det öppna köpet med några veckor tills jag är til... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dahlia T-shirt liemenėlės iš pradžių paliko labai gerą įspūdį – patogios, gražios ir atrodė kokybiškos. Tačiau jau antrai liemenėlei po kelių mėnesių nešiojimo lūžo lankelis, todėl jos tapo nebetinkam... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de lingerie
  2. Loja de Moda Infantil
  3. Loja de Roupas
  4. Loja de Calçados
  5. Loja especializada em roupas íntimas
  6. Loja de moda feminina

Informação fornecida por fontes externas variadas

Lindex.com - Women's Clothing - Womens Fashion- Lingerie - Childrens Clothing - Cosmetics - Lindex Shop Online

Informações de contato

1,9

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

407 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Utrolig dårlig kundeservice når man…

Utrolig dårlig kundeservice når man handler på nett. Gjentatte ganger har jeg kontaktet de og gjort de oppmerksom på at det ikke går an å logge seg inn. Det går ikke å endre passord. Ingen hjelp å få fra dem

29 de outubro de 2025

Very disappointing experience – avoid if you live in Germany

Do not order from Lindex if you live in Germany. In case the product doesn’t fit or you simply want to return it, you have to handle the return completely on your own — including writing the address and paying for shipping yourself. The return postage costs between €20 and €30 for just one item, which is completely unreasonable.

This kind of return policy is extremely unprofessional and not customer-friendly at all. I definitely wouldn’t recommend shopping here again.

15 de outubro de 2025

Lindex- pilasitte maineenne

Lindex- pilasitte maineenne !
En osta enää ikinä mitään Lindexiltä, ihan ala-arvoista toimintaa.
Asiakaspalvelu ei pitänyt luvatuista asioista kiinni, ja kieltäytyi korvaamasta tuotetta joka oli luvattu korvata.

10 de outubro de 2025

Bästa bebiskläderna

Bästa bebiskläderna! De är hållbara, mjuka, växer med barnet och har ofta supererbjudanden som "3 för 2" eller "25% rabatt på hela köpet". En absolut favorit att shoppa på online

1 de julho de 2025

Älskar deras jeans.

Älskar deras jeans.
Sitter jättesnyggt och är inte så dyra. Har även köpt flera par shaping trosor, strumpor och många fina barnkläder till dottern. Supernöjd med det mesta. Brukar beställa hem och leveransen brukar gå snabbt och smidigt, lätt att returnera i butik om något inte passar.

4 de outubro de 2025

Tilfreds

Jeg har trods dårlige anmeldelser købt 2 strikcardigan. Blev inspireret efter annonce i ugebladet SØNDAG.
Og mine købte varer kom hurtigt, og var som beskrivelsen.
Dette er ofte billige ting vi kan købe hos Lindex.

Jeg bestiller en frakke nu, og håber da ikke, den skal returneres. Da jeg kan læse her på TrustPilot, der ofte er problemer ifm returneringer.

Men jeg har indtil videre, kun godt at sige om Lindex👌

16 de setembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hej Lindex Malmö Jägersro.

Hej Lindex Malmö Jägersro.
Jag köpte föregår massa barn kläder !
Efter gick jag hem och tittade på kläder tillsammans med barnen. Alla tröjor , thisrt har redan hål i fram sidan och baksidan precis på platsen som varit magneten varit lagt.
Eftersom kläderna är ganska dyr hos är vill inte sönder kläder !
Rekommenderar att ni ska lägga magneten i den tjocka material runt halsen eller längst när på trojan därför syns väldigt dålig utt.

2 de agosto de 2025

Völlig überzogene Versandkosten

Ich habe bei Lindex bestellt und musste 24 € Versand von Deutschland nach Schweden zahlen – völlig überzogen! Für ein europäisches Unternehmen ist das absolut unverhältnismäßig. So bestelle ich dort sicher nicht noch einmal.

4 de agosto de 2025

Katastrofalt Lindex Farsta

Vet inte vad som krävs för att få jobba i kassan på Lindex Farsta – men tydligen inte servicekänsla, respekt eller ens grundläggande hyfs. Kvinnan ”M” som ”bemötte” mig kastade skannern i bordet flera gånger, avbröt mig aggressivt och drog kvittot ur min hand som om jag störde hennes dag. Om det här är det bemötande Lindex vill stå för, då säger det mer om ledningen än om mig som kund. Kanske dags att se över personalen – vissa verkar ha hamnat helt fel.

26 de julho de 2025

Dårlig kundeservice

Hun i butikken informerte meg før jeg en gang hadde spurd at hun ikke kom til å bruke tid på å skjule prisene på klærne, selv om det var ingen andre i kø (dette var en gave). Det måtte jeg gjøre selv hjemme informerte hun om.

Jeg fikk en gaveeske og i det hun skulle tape ga jeg vennlig beskjed om at hun ikke trengde å tape igjen fordi jeg skulle ha mer i (og dekke prisene). Hun svarte «jo, du får revet den opp lett senere». Merkelig oppførsel.

14 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag handlade en tunika på Lindex19juni…

Jag handlade en tunika på Lindex19juni 2025 i Södertälje.När jag skulle betala frågade kassörskan om jag var klubbmedlem.När jag sa Ja sa hon att jag måste visa leg.Jag hade inte mitt leg med mig men fick i allafall lov att betala till slut.Sen vek kassörskan ihop tunikan och fäste den fram till mig.Ska jag inte ha en påse ,sa jag
Det kostar ,sa kassörskan
Jag hade inte sett några påsar någonstans och om jag hittat nån hade jag så klart tagit den och betalat den extra avgiften för den.Men nu verkade det vara för sent.Skulle jag alltså behöva lägga tunikan i handväskan?Tillslut gav kassörskan mig en påse gratis.Har aldrig blivit så förödmjukad nån gång.

19 de junho de 2025

Bedrövligt kundservice

Gjorde en beställning den 3/6 på kläder för 2000kr. Fick i förrgår ett sms från Budbee då paketet var för stort för boxen så jag ringde Lindex idag som sa att JAG skulle kontakta Budbee och fråga var paketet tagit vägen. Paketet var iaf på väg tillbaka till Lindex efter kontakt med fraktfirman.
Mitt paket kan jag glömma enligt Lindex då den kommer behandlas som en retur. Ni verkar inte vara måna om era kunder Lindex!
Väntade även på ett svar när jag chattade med Lindex men har ännu efter 1.5 dygn inte fått något svar.

11 de junho de 2025

Lindex Farsta

Lindex Farsta.
Köpte för två veckor sedan en tröja från Holly and White, Lindex eget märke alltså. Åkte på semester. När jag satte på mig tröjan första dagen ramlade ärmen av. Jaja tänkte jag, jag går tillbaka med den när jag kommer hem. I förrgår var jag där och fick det suraste bemötande jag någonsin fått i en butik tror jag. Den unga tjejen med blond page skulle verkligen behöva en kurs i kundbemötande. Hon fick mig att känna mig som att jag gjort något fel, trots att det är butiken som uppenbarligen sålt en defekt vara. Det suckades och surades och svarades knappt på tilltal. Jag hade min dotter med mig och ville inte bli lika otrevlig tillbaka men det stör mig nu i efterhand att jag lät den där expediten behandla mig på det där sättet. Kommer inte handla i den butiken igen.

6 de junho de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.