Louis Poulsen Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Gut verpacktes Produkt. Leider katastrophale Lieferung dank GSL, das Paket wurde nicht an die Paketstation geliefert sondern vor die Haustüre gestellt. Bei dem Preis nicht besonders hilfreich!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Love the product and the packaging. Didn’t love the 5 month lead time. Also the light bulb required is different from what is shown on the paperwork. The paperwork shows an A19 bulb with an E26 base.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ware kam schnell und gut verpackt an. Versand erfolgte schnell, andere Shops hatten für das gleiche Produkt mehrere Wochen Lieferzeit angegeben - da geht es direkt beim Hersteller doch schneller. Lamp... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Todo perfecto! La lámpara ha llegado en perfecto estado y muy bien embalada. La información de seguimiento del paquete estuvo disponible desde que la enviaron. La lámpara es preciosa, con un diseño... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fabricante de Luzes
  2. Fornecedor de Abajures
  3. Loja de Iluminação

Escrito pela empresa

Louis Poulsen has always sought, not only to design lamps, but also to shape light and create an atmosphere that makes people feel good, both in- and outdoors. The shape of light creates space and our products should live harmoniously within the space they define - indirect, soft and inviting.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

185 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Perfekt kundeservice

Stor ros til Louis Poulsens kundeservice for imødekommende og professionel håndtering af vores forespørgsel om en forsinket levering. Tårnhøjt serviceniveau med hurtigt og venligt svar, som gav os en forklaring på problemet – og mere til. Tak for det – det kan ikke gøres bedre.

31 de outubro de 2025

Hej Carsten

Tusind tak for de varme ord. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det glæder os at høre, at vores team kunne give dig både en forklaring og en god serviceoplevelse - det er præcis sådan, vi gerne vil hjælpe vores kunder.

…detaillierte und zeitnahe…

…detaillierte und zeitnahe Informationen zum Bestell- und Liefer-Prozess

28 de outubro de 2025

Hi xyz,

Thank you very much for your review. We’re delighted to hear that you found our ordering and delivery information detailed and timely. Your satisfaction is very important to us, and we’ll continue working hard to ensure a smooth experience for all our customers.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Leider kam meine Lampe defekt

Leider kam meine Lampe defekt, ich gehe davon aus, dass hier schnell eine Lösung gefunden wird, aber der extra Aufwand nervt.

29 de outubro de 2025

Dear Jonas,

We’re truly sorry to hear that your lamp arrived defective. We completely understand how frustrating it is to experience this, especially when it creates extra effort on your part. That’s not the experience we want for our customers.

Please write to us at reviews@louispoulsen.dk
with your order number, and we’ll make sure to find a quick and smooth solution for you. Thank you for your patience and for bringing this to our attention. We’ll do our best to turn this around for you.

Tillid

Super orientering om købsprocessens forløb.
Tillid er nøgleordet her.

28 de outubro de 2025

Hej Peter

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med købsprocessen – og at du føler tillid til os. Det betyder rigtig meget for os.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang.

Hurtig levering efter bestilling

Hurtig levering efter bestilling

25 de outubro de 2025

Hej Frank

Mange tak for de fem flotte stjerner. Vi er glade for at det modtog din lampe hurtigt.

Vi håber, at du får stor glæde af den mange år frem.

Christina- Louis Poulsen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

My gorgeous lamp came after only 2 or 3…

My gorgeous lamp came after only 2 or 3 days. Perfectly securely wrapped.

19 de outubro de 2025

Hi Alexandra,

We’re glad your gorgeous lamp reached you in just 2–3 days. Your satisfaction is our top priority, and we appreciate your confidence in our service.

We hope the lamp brightens up your space beautifully.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har ventet fire måneder på mine…

Jeg har ventet fire måneder på mine lamper – og har stadig ikke modtaget dem.

Fordi ventetiden var så lang, og lamperne ikke blev afsendt, blev betalingen annulleret. Louis Poulsen sendte dog ikke et nyt betalingslink, så jeg måtte selv opdage fejlen og kontakte dem for at sikre, at de lamper, der var reserveret til mig, ikke blev solgt til andre.

Da lamperne endelig blev sendt med GLS, havde Louis Poulsen ikke videregivet mine kontaktoplysninger. Jeg kan derfor se i Track & Trace, at lamperne er afleveret på et udleveringssted, men jeg har ikke fået de nødvendige oplysninger til at hente dem.

Samtidig svarer Louis Poulsen hverken på mails, og deres kundeservice tager ikke telefonen. En meget skuffende oplevelse.

21 de outubro de 2025

Kære Louise

Tak for din anmeldelse. Først og fremmest er vi meget kede af den den utilfredsstillende oplevelse, du har haft hos os. Det er bestemt ikke det serviceniveau, vi ønsker at levere, og vi forstår fuldt ud din frustrationn over både ventetid og manglende information.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre og undersøge sagen nærmere. Du er derfor velkommen til at kontakte os direkte på reviews@louispoulsen.dk med dit ordrenummer, så vi kan se ind i det med det samme.

Expérience eshop agréable

Expérience eshop agréable, délais respectés et aucun problème lors de la livraison.

9 de outubro de 2025

Hi Victor,

Thank you for your kind review. We're delighted to hear that you had a smooth and enjoyable experience with our onlinestore, and that your new lamp was delivered on time.

We hope the lamp brings both beauty and atmosphere to your space. If you have any questions or need further assistance in the future, we’re always here to help.

Faultless service

The service provided by Louis Poulsen was faultless and nothing was too much trouble . They kept me fully informed from the date of placing my order to delivery . Any questions I asked were dealt with quickly a d with courtesy .

14 de outubro de 2025

Hi David,

Thank you so much for your kind words - we’re truly glad to hear that your experience with us was smooth from start to finish. It means a lot to know you felt fully supported and well-informed throughout the process.

We always aim to provide a service where nothing is too much trouble, so your feedback is both encouraging and appreciated.

Meget god hjelp

17 de outubro de 2025

Hej Ida

Mange tak for din positiv anmeldelse. Den er vi meget glade for.

Vi håber, at du får stor glæde af din lampe.

Lange Lieferzeit, schlechter Kundenservice

Lieferzeit wurde deutlich überschritten. Anfragen werden nicht zeitnah und nicht zufriedenstellend beantwortet. Schade, deutlich hinter den Erwartungen.

16 de outubro de 2025

Dear Hessenlöwe,

We’re very sorry to hear that your experience did not meet expectations. We sincerely apologize for the delayed delivery and for not responding to your inquiries in a timely and satisfactory manner.

This is not the level of service we aim to provide, and we fully understand your frustration.

If there is anything we can still assist with, please don’t hesitate to contact us at reviews@louispoulsen.dk with your order details. We’d appreciate the opportunity to help resolve any remaining issues.

Tydlig produkt info krävs

Ni behöver se över er produkt information, mycket svårt att förstå hur man ska agera.
När jag läser om pollarna med spett så står det, plug and play, bara att köra. När man lusläser faktablad börjar man förstå att man ska ha en adaptor också....inte tydligt. Behövde ringa er support två gånger för att få rätt guidning....tydligen finns denna under tillbehör....och sedan ska man ta den rätta därifrån. Ni behöver omarbeta hela konceptet och göra det tydligt och lätt tillgängligt. Det måste åtminstone stå vilken adaptor man ska välja och var man hittar den. Faktiskt riktigt dåligt. Jag hade er support i telefonen när jag la min beställning...så att alla val blev rätt. Ikväll ska jag få leveranser, hoppas att den ska vara rätt nu.

8 de outubro de 2025

Hej Marie

Tak for din ærlige feedback og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Vi beklager meget, at informationen om vores pullerter og tilbehør ikke har været tydelig nok. Det skal selvfølgelig være nemt at forstå, hvad der kræves for installation, og vi forstår godt din frustration.

Vi tager din tilbagemelding seriøst og vil se nærmere på, hvordan vi kan forbedre både produktbeskrivelser og vejledning fremadrettet.

Det er godt at høre, at du fik hjælp via supporten og vi håber, at leverancen lever op til dine forventninger.
Vi er klar til at hjælpe dig og vejlede dig skulle der være det mindste spørgsmål undervejs.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Købte 2 stk limited edition pH lamper…

Købte 2 stk limited edition pH lamper så snart de blev frigivet til køb - modtaget begge lamper, og ser til min store overraskelse at 3 ud af 6 skærme er flækket. Det må gå usandsynligt dårlig hos Louis poulsen siden de vælger at spare på kvalitetssikringen!!.

6 de outubro de 2025

Hej Rune

Mange tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse. Det er naturligvis meget skuffende at modtage lamper i den stand, og det beklager vi dybt.

Det lyder som om, der kan være sket en skade under transporten, hvilket desværre kan ske, selvom vi gør vores yderste for at sikre forsvarlig emballering og håndtering. Det ændrer dog ikke på, at du selvfølgelig skal have dine produkter i perfekt stand.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre og finde en løsning.
Du må meget gerne sende os dit ordrenummer samt billeder af de beskadigede lamper til reviews@louispoulsen.dk, så vi kan få set på det med det samme.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Meget lige ud af landevejen

Meget lige ud af landevejen, du finder et produkt, dufår en ok pris og der er 100% styr på levering

3 de outubro de 2025

Hej Morten

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord.
Vi er glade for at høre, at du har haft en god og ligetil oplevelse hos os - med både pris og levering i orden.

Vi håber du får stor glæde af din lampe mange år frem.

Amazing

Amazing. If you are thinking about getting one.. just do it. Zero regrets. LOVE my light. I want them all.

11 de outubro de 2025

Hi H Y,

Thanks so much for your kind feedback. We are thrilled to hear that you love your new Louis Poulsen fixture!

Best Regards,
Beau - Louis Poulsen USA

Kvalitetsprodukter

Kvalitetsprodukter
God kundeservice
Blid og hyggelige medarbeidere

30 de setembro de 2025

Hej Heidi

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både kvaliteten af vores produkter, den gode kundeservice og vores venlige medarbejdere. Det betyder meget for os.

Underbar!

Snabb leverans! Otroligt vacker produkt!

7 de outubro de 2025

Hej Mikael

Tusind tak for din positive anmeldelse.
Vi er så glade for, at du er tilfreds - det betyder virkelig meget for os.

Skønt at høre, at både levering og produkt har levet op til forventningerne.

Rask leveranse

Rask leveranse, godt innpakkede varer, og god informasjon om status underveis fra bestilling til mottak av lampene!

6 de outubro de 2025

Hej Astrid

Mange tak for den positive anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering, den gode indpakning og informationen undervejs.

Vi håber, at du får stor glæde af lamperne i mange år frem.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Schnelle Lieferung und perfekte…

Schnelle Lieferung und perfekte Verpackung, gerne wieder.

2 de outubro de 2025

Hi Ela,

Thank you so much for your positive review.

We’re glad to hear that you were happy with the fast delivery and careful packaging. It’s always great to know our efforts are appreciated.

Christina - Louis Poulsen

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais