Manelleh Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg elsker idéen bag Manelleh. Skønne produkter, hurtig levering og nem hjemmeside. Elsker at ikke alle har det samme som mig samtidig med at jeg støtter kvinder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Total lækker dug med flot print, min tidligere har holdt farve og form vask efter vask, så måtte have endnu en 🌟 Hurtig levering efter bestilling og endnu bedre at man støtter et god formål samtidig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Igen en meget positiv oplevelse at besøge butikken. Hvor er der hyggeligt og smukt indrettet med masser af smukke farver. Meget inspirerende butik og Marias engagement betyder vildt meget i forhold ti... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flotte, håndlavede produkter med en super kvalitet og et godt formål - at gøre en forskel for kvinder over hele verden. What’s not to like? Leveringen var hurtig, og det personlige, håndskrevne takke-... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Artesanato

Escrito pela empresa

Vi sælger håndlavet interiør, accessories og gaver. Alle produkter er bæredygtige og lavet hos små, sociale fair trade-virksomheder, som styrker marginaliserede kvinder. Hver gang du køber et produkt hos Manelleh, bidrager du til, at flere kvinder har ordentlige, meningsfulde og værdige jobs. Dit køb er med til at gøre en vedvarende og positiv forskel for kvinderne og deres familier.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

77 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Kære Rikke,

Tusind tak for de 5 stjerner og din søde anmeldelse! Det glæder os helt vildt at høre, at du er glad for varerne, og at leveringen gik lynhurtigt.🧡

God betjening

God betjening , flotte produkter

28 de maio de 2026

Hej Henrik,
Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os meget at høre, at du er glad for både vores betjening og vores produkter. 🧡

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt fungerede bare perfekt.

Alt fungerede bare perfekt.
Service og god info hurtig behandling og jeg elsker jeres smukke kimonoer og ikke mindst det gode formål.❤️

1 de junho de 2026

Hej Inge,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi bliver så glade over at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du er vild med vores kimonoeer🧡

Det gør os så glade, at du værdsætter formålet bag vores virksomhed. Det er netop det, der driver os hver dag.

De varmeste hilsner,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Total lækker dug med flot print

Hurtig levering efter bestilling og endnu bedre at man støtter et god formål samtidig med købet 🧡

28 de maio de 2026

Kære Mette,

Wow, tusind tak for de 5 stjerner og de søde ord! Det er den bedste kompliment, vi kan få, når en kunde vender tilbage✨

Vi er så glade for, at du er glad for både printet, den hurtige levering og ikke mindst, at du støtter op om vores mission🧡

Kærlig hilsen,

Så smukke ting

Kære Marianne

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner!💛 Det glæder os utrolig meget at høre, at du synes om vores varer.

Lækre produkter

Altid fin og hurtig levering, fantastisk lækre produkter...jeg elsker konceptet.

29 de abril de 2026

Kære Anne-Mette

Tusind tak for de 5 stjerner og de utrolig søde ord! ✨ Det varmer helt vildt at høre, at du elsker konceptet bag Manelleh, det er netop det, vi brænder for. Vi er glade for, at både produkterne og leveringen lever op til dine forventninger.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Igen en helt igennem tilfredsstillende…

Igen en helt igennem tilfredsstillende oplevelse at handle hos Manelleh.

Kære Merete

Tusind tak for de 5 stjerner!✨
Det gør os ekstra glade at læse, at du har handlet hos os igen og endnu engang har haft en god oplevelse. Vi glæder os til at ekspedere din næste ordre! 💛

Hurtig levering og en smuk vare

Hurtig levering og en smuk vare

29 de abril de 2026

Kære Gudrun

Hvor er det dejligt at høre! 🌸
Tak for din feedback. Vi gør vores bedste for at få de smukke varer hurtigt ud til vores kunder, så vi er glade for, at alt er forløbet perfekt.

Flotte og gode varer

Flotte og gode varer. Meget hurtig ekspedition

1 de maio de 2026

Kære Jane

Tusind tak for de fine ord og de 5 stjerner! ✨
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både vores produkter og ekspeditionstid.🌸

Altid hurtig respons

Altid hurtig respons, - og meget lækre produkter.

Kære Marianne

Hvor er det dejligt at læse, tusind tak! 💛
Vi er virkelig glade for, at du har haft en god oplevelse med både vores service og produkterne. Hurtig og personlig kundeservice betyder meget for os, så din feedback gør os ekstra glade.

Tak fordi du handler hos Manelleh ✨

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter. Meget venlig og imødekommende service. Jeg kan kun anbefale Manelleh.

Kære Niels

Tusind tak for de flotte ord og den varme anbefaling! 🌟
Det betyder utrolig meget for os at høre, at du både er glad for produkterne og har haft en god oplevelse med vores service. Vi gør os umage for at give den bedste oplevelse, så din feedback varmer virkelig💛

Isadora✨

Kære Dorte
Tusind tak forde 5 stjerner!🌟

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og produktet. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Isadora ✨

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais