Manelleh Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg elsker idéen bag Manelleh. Skønne produkter, hurtig levering og nem hjemmeside. Elsker at ikke alle har det samme som mig samtidig med at jeg støtter kvinder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Total lækker dug med flot print, min tidligere har holdt farve og form vask efter vask, så måtte have endnu en 🌟 Hurtig levering efter bestilling og endnu bedre at man støtter et god formål samtidig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Igen en meget positiv oplevelse at besøge butikken. Hvor er der hyggeligt og smukt indrettet med masser af smukke farver. Meget inspirerende butik og Marias engagement betyder vildt meget i forhold ti... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flotte, håndlavede produkter med en super kvalitet og et godt formål - at gøre en forskel for kvinder over hele verden. What’s not to like? Leveringen var hurtig, og det personlige, håndskrevne takke-... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Artesanato

Escrito pela empresa

Vi sælger håndlavet interiør, accessories og gaver. Alle produkter er bæredygtige og lavet hos små, sociale fair trade-virksomheder, som styrker marginaliserede kvinder. Hver gang du køber et produkt hos Manelleh, bidrager du til, at flere kvinder har ordentlige, meningsfulde og værdige jobs. Dit køb er med til at gøre en vedvarende og positiv forskel for kvinderne og deres familier.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

77 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Alt perfekt

28 de janeiro de 2026

Kære Kirsten

Mange tak for de 5 stjerner! Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for varerne :) Det gør os glade.

God solskinsdag til dig ☀️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt var som det skulle være

Hurtig levering, god service og et godt formål.

1 de abril de 2026

Kære Mathilde

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse af os! ⭐️
Jeg håber du er blevet rigtigt glad for din ordre :)

Top 10

Som altid perfekt og I gør det nærværende ved de små personlige kort

7 de abril de 2026

Kære Birte

Tusind tak for din søde anmeldelse af os 🧡
Hvor er det dejligt, at du sætter pris på vores håndskrevne kort.

God dag til dig.

Skønne og unikke ting

Skønne og unikke ting, man bliver afhængig🥰. Og der er hurtig levering.

7 de abril de 2026

Kære Tina

Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐️
Hvor er det dejligt, at du er så glad for produkterne! Vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Flot tørklæde men lugter gammelt

Flot tørklæde men lugter gammelt, ærgerligt når man gerne vil give sin kone en lækker gave.
Hej Maria
Tak for svar og samtale og selvfølgelig vil vi handle ved dig igen😊
Vh Brian

1 de abril de 2026

Kære Brian

Tusind tak, fordi du har handlet hos os og for din feedback. Jeg er super ked af at høre, at tørklædet havde en gammel lugt, da dine kone pakkede det ud.

Nogle af de gamle sarier bærer stadig noget af lugten fra Bangladesh, og det er desværre ikke dem alle, vi fanger, inden vi sender dem ud. Det gjorde mig rigtig glad at høre, at tørklædet nu er vasket, dufter godt og er i brug :-).

Det var en stor fornøjelse at tale med dig over telefonen. Dejligt med feedback og fordi du tog så positivt i mod mit opkald.

Jeg håber, at du på trods af oplevelsen med tørklædet, måske alligevel har lyst til at vende tilbage til Manelleh en anden gang.

Endnu engang tak for feedback.

Maria

Meget personlig betjening

Meget personlig og professionel betjening😃

31 de março de 2026

Kære Ulrikke

Tusind tak for din søde anmeldelse! Hvor er det dejligt, at du havde så god en oplevelse.
Vi glæder os til at betjene dig igen en dag. :)

Fantastisk stoftrykdug

Glæder mig til at bruge festdugen, så smuk

27 de março de 2026

Kære Karin

Tusind tak for de 5 stjerner! Vi håber du bliver glad for dugen og at der bliver holdt mange skønne fester med den på bordet. :)
God dag!

Meget glad for at handle hos jer

Meget glad for at handle hos jer

2 de março de 2026

Kære Susanne

Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐️
Hvor er det dejligt, at du er glad for at handle hos os og støtte op om Manelleh. Det sætter vi uendelig stor pris på.

Meget tilfreds

Rigtig god service. God kvalitet. Hurtig levering. Handle gerne igen😊

25 de fevereiro de 2026

Kære Kanjana

Tusind tak for din anmeldelse! Den sætter vi enormt stor pris på.
Vi håber du er blevet rigtig glad for de fine Manelleh produkter og glæder os til at sende flere håndlavede varer, din vej i fremtiden :)

Farver og god samvittighed

Dejligt atmosfære i en farvestrålende butik. En betjening med både vejledning og mulighed for at kigge på varerne i sit eget tempo.
Et fantastisk koncept, hvor kvinderne der syr alle de fine ting, får løn og ordentlig arbejdsforhold.

26 de fevereiro de 2026

Kære Dorte

Tusind tak for de 5 stjerner og din virkelig fine anmeldelse! Vi bliver så glade, når vi hører om jeres oplevelser hos os :)

Mange tak, fordi du støtter op om Manelleh og alt det vi står for.

Spændende butik

Fed butik med mange flotte ting utrolig rar og imødekommende behandling

26 de fevereiro de 2026

Kære Lena

Tusind tak for din søde anmeldelse af os!
Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse her! Vi glæder os meget til at betjene dig igen en anden dag.

God betjening kan anbefales

God betjening. Blev ringet op fordi varen jeg havde bestilt ikke var der. Fik i stedet 2 stk og et net for samme pris.

Kære Jannie

Hvor er det dejligt at høre, at du blev glad for dit køb alligevel.

Det sker jo desværre en sjælden gang imellem, at der er fejl på lageret. Og det mærker vi ekstra meget, da mange af varerne er unika.

Men så er det dejligt, at vi har så søde kunder som du, som tager det så pænt.
Tak fordi du støttede os :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget smukt tørklæde jeg fik

Meget smukt tørklæde jeg fik. Så vist online. Modtaget nemt og hurtigt

Kære Jannie

Tusind tak for din fine anmeldelse. Håber du får stor gavn af tørklædet :)

Elskede min nye dug.

Kære Lisbeth

Hvor er det dejligt at høre! Jeg håber du får gavn af den i mange år frem.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt virkede som det skulle

Alt virkede som det skulle. Og tørklædet er bare helt perfekt

7 de janeiro de 2026

Kære Lisbeth

Hvor er det dejligt at høre! Håber du bliver glad for tørklædet i lang tid frem<3

Venlig og imødekommende behandling

Venlig og imødekommende behandling. Hurtig og effektiv ekspedition af min ordre.
U.A.

7 de janeiro de 2026

Kære Ulla

Sikke en dejlig anmeldelse at læse! Tak for den :)
Jeg håber du er glad for det du fik.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Puderne er utrolig smukke og af en…

Puderne er utrolig smukke og af en lækker kvalitet. Som altid utrolig smukke varer😍 Jeg er aldrig blevet skuffet over de varer jeg har købt og levering er i øvrigt også altid meget hurtig.

5 de janeiro de 2026

Kære Tanja

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse! 😃 Den er skøn at læse på sådan en fredag.
Vi er ekstra glade, når I er glade for de fine produkter.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Manellehs tæpper og puder lyser op i hjemmet

Manellehs hjemmeside er nem at finde rundt i, og hjemmesiden er i det hele taget kundevenlig, og varerne kommer ift. lovet tid.

Manellehs puder og tæpper er uden sammenligning med, hvad resten af markedet udbyder. Desuden arbejder virksomheden ud fra en social agenda.

Manelleh får mine bedste anbefalinger.

6 de janeiro de 2026

Kære Iben

Wow en flot anmeldelse! Tusind tak for den og de 5 stjerner.

Jeg håber meget, at du er glad for alle varerne du har modtaget.

Vi glæder os til at betjene dig igen en dag.

Caroline

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais