Jeg elsker idéen bag Manelleh. Skønne produkter, hurtig levering og nem hjemmeside. Elsker at ikke alle har det samme som mig samtidig med at jeg støtter kvinder.
Veja o que dizem as avaliações
Total lækker dug med flot print, min tidligere har holdt farve og form vask efter vask, så måtte have endnu en 🌟 Hurtig levering efter bestilling og endnu bedre at man støtter et god formål samtidig... Ver mais
A empresa respondeu
Igen en meget positiv oplevelse at besøge butikken. Hvor er der hyggeligt og smukt indrettet med masser af smukke farver. Meget inspirerende butik og Marias engagement betyder vildt meget i forhold ti... Ver mais
A empresa respondeu
Flotte, håndlavede produkter med en super kvalitet og et godt formål - at gøre en forskel for kvinder over hele verden. What’s not to like? Leveringen var hurtig, og det personlige, håndskrevne takke-... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi sælger håndlavet interiør, accessories og gaver. Alle produkter er bæredygtige og lavet hos små, sociale fair trade-virksomheder, som styrker marginaliserede kvinder. Hver gang du køber et produkt hos Manelleh, bidrager du til, at flere kvinder har ordentlige, meningsfulde og værdige jobs. Dit køb er med til at gøre en vedvarende og positiv forskel for kvinderne og deres familier.
Informações de contato
Amager, 2300, København, Dinamarca
- 51 51 82 30
- contact@manelleh.com
- www.manelleh.com
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig levering og varer
Hurtig levering og varer, der levede op til forventningerne. What's not to like!?

Super god service
Super god service - Maria vender altid hurtigt tilbage, når man stiller spørgsmål.

Resposta da Manelleh
Hurtig levering af smukke produkter…
Bestilte fredag morgen og modtog lørdag formiddag🤩
Smukkeste taske og så fulgte der endda en lille “gave” med.
Verdensklasse butik🫶🏼

Resposta da Manelleh
Super hurtig og god service
Super hurtig og god service. Fine produkter. Jeg kan varmt anbefale Manelleh.

En glad kunde :-)
Pakken kun hurtigt og produktet (en smuk dug) var helt som lovet på hjemmesiden. Det var en rigtig god oplevelse.

Godt produkt og god sag
Rigtig fint produkt (toilettaske) som blev sendt hurtigt. Super godt at kunne støtte en vigtig sag samtidig med at man køber flotte og gode produkter!

Perfekt oplevelse
Perfekt oplevelse. Smukkeste håndtrykte dug. Sødt pakket. Håndskrevet kort🤩 Leveringtid asap. 🦋

Resposta da Manelleh
Expedit levering og håndskreven hilsen fra leverandør 👍🥰
Hurtig levering og utrolig venlig service.

Resposta da Manelleh
Jeg har bestilt flere kurve fra denne…
Jeg har bestilt flere kurve fra denne hjemmeside og hver gang har jeg fået den bedste og sødeste service. Jeg er vild med tanken om at Firmaet forhandler håndlavede varer som kvinder i fattige landsbyer sælger så de bliver selvhjulpne❤️

Super smuk dug
Super smuk dug, som jeg glæder mig til at bruge i vores hus i Sverige.

Resposta da Manelleh
Dejligt sted at handle - godt koncept
Dejligt sted at handle. Ualmindelig venlig og god kundebetjening og service samt hurtig levering.
Godt koncept, smukke varer.
Kan kun anbefales.

Supergod service
Jeg havde overset, at dét tørklæde, jeg havde bestilt var beskrevet som lidt stift på webshoppen. Jeg skrev til Maria, at jeg var skuffet, og straks ringede hun tilbage og lavede en aftale om, at jeg kunne vælge et andet og sende det “forkerte” retur - uden omkostninger for mig! Supergod service - og så leveres varerne rigtigt hurtigt

Resposta da Manelleh
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.