Bra kundservice, ringde in efter beställning då jag ville försöka få hem kontrollen innan helgen. Beställde på en torsdag och varan i hand på fredagen. Valde hem leverans med tids passning vilket jag... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Supernöjd! Har handlat här flera gånger och det har alltid fungerat kanon. Senast behövde jag ändra en grej i min order som var slut i lager. Fick svar direkt från kundtjänst som löste det på en gång... Ver mais
Handlat många gånger från MaxGaming och det har alltid gått bra. När jag nu dessutom hade en handkontroll som blivit defekt så gick returen fruktansvärt snabbt och smidigt! Ett av få svenska föret... Ver mais
Det är väldigt enkelt att köpa från MaxGaming, men så fort det uppstår ett problem med en retur visar de sin svaga kundsupport. Jag har råkat ut för ett tekniskt fel med en Instabox-lucka som aldrig... Ver mais
Detalhes da empresa
Vi är specialister på gaming och esport, med över 20 års erfarenhet inom branschen. Hos MaxGaming hittar du inte bara coola gamingprodukter av högsta kvalité, utan också ett sortiment som är noga utvalt och ständigt uppdateras för att ge dig som gamer allt du behöver. Oavsett om du är en casual spelare eller en professionell esportare, har vi något som passar dina behov. Utforska vår breda kollektion av gamingtillbehör, allt från musmattor och tangentbord till hörlurar och specialbyggda datorer, och ta ditt spelande till nästa nivå. Vi tror på att erbjuda det bästa för att förbättra din spelupplevelse.
Informações de contato
Johanneslundsvägen 14, 194 61, Upplands Väsby, Suécia
- 0840015090
- info@maxgaming.se
- www.maxgaming.se
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 89% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Fullständig information om produkten
Fullständig information om produkten, enkelt shoppa och bra alternativ vid betalning.

Blixtsnabbt och smidigt
Snabbt och smidigt. Enkel hemsida. Blixtsnabb leverans. Beställde på eftermiddagen och dagen därpå hade jag paketet. Fem dansande +++++.

Resposta da MaxGaming.se
Ni har ett bra utbud det gillar min son…
Ni har ett bra utbud det gillar min son 👍😉

Resposta da MaxGaming.se
Otroligt dålig service vägrar hjälpa en dåligt!
Har köpt en Razer soundbar med sub. Ljudet lägger av hela tiden det sprakar sedan lägger det av. Har testat 3 datorer samma där. Maxgaming vägrar laga eller betala tillbaka pengarna trots fel på det. Men pengarna passade bra för dom. Minna ca 5.500 gåt upp i rök pågrund av dom. tänker givetvis inte handla där med. Märks tydligt att dom inte vill ha kunder mer. Har till o med lämnat in min data på felsökning men inget fel.

Smidigt att hitta rätt
Smidigt att hitta rätt, tydlig information om lagerstatus och alltid snabb frakt.

Wow!
Wow!
Så himla snabb leverans! Beställde på fredag e m och på lördag lunch kunde jag hämta ut varan! Aldrig varit med om så snabb leverans!

Resposta da MaxGaming.se
Att man får hem sina varor i inte helt…
Att man får hem sina varor i inte helt skick alltså brutna, jag skickar bild på hur det ser ut 3 veckor senare ber det mig att fotta en kartong som det har varit packat i som om jag skulle spara den kartongen för museum fyyy skäms på er det handlar om några hundra lappar som ni inte kan stå för fy fy fy jag vill lämna tillbaka men det vägrar att ta emot jag gör en anmälan till anr köp inte här jag varnar er

Dålig service
Jag köpte en ny musmatta och allt verkade bra tills den fick luftbubblor, så jag lämnade tillbaka den. Jag pratade med support och fick en ny utskickad. När den kommer fram är musmattan vikt i ett hörn, så den inte går att använda.

Snabb leverans men...
Snabb leverans men fick en Kinesisk strömkabel. Krångligt sätt att kontakta support då det bara går via mail och då som först får man en länk man använder sig av för att registrera problemet. Varför inte ha en länk direkt på hemsidan? Allt löste sig till slut i alla fall.

Toppen för gamers
Toppen! Bästa gaming-butiken online. Önskar lite roligare musmattor dock! 🎮

Otroligt snabb leverans
Otroligt snabb leverans! Rätt produkt till ett mycket bra pris!
Ett givet alternativ när nästa inköp av liknande produkter sker.

Fantastisk upplevelse
Fantastisk upplevelse, de är väldigt hjälpsamma om något oväntat skulle hända.

Resposta da MaxGaming.se
När det kommer till gaming så är…
När det kommer till gaming så är maxgaming nummer ett i Sverige. Snabba leveranser och har märken på produkter från hela världen.

Resposta da MaxGaming.se
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.