Banner for MaxGaming.se

MaxGaming.se Avaliações

1.370
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra kundservice, ringde in efter beställning då jag ville försöka få hem kontrollen innan helgen. Beställde på en torsdag och varan i hand på fredagen. Valde hem leverans med tids passning vilket jag... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supernöjd! Har handlat här flera gånger och det har alltid fungerat kanon. Senast behövde jag ändra en grej i min order som var slut i lager. Fick svar direkt från kundtjänst som löste det på en gång... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Handlat många gånger från MaxGaming och det har alltid gått bra. När jag nu dessutom hade en handkontroll som blivit defekt så gick returen fruktansvärt snabbt och smidigt! Ett av få svenska föret... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det är väldigt enkelt att köpa från MaxGaming, men så fort det uppstår ett problem med en retur visar de sin svaga kundsupport. Jag har råkat ut för ett tekniskt fel med en Instabox-lucka som aldrig... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de computadores e acessórios
  2. Loja de Informática
  3. Loja de Jogos

Vi är specialister på gaming och esport, med över 20 års erfarenhet inom branschen. Hos MaxGaming hittar du inte bara coola gamingprodukter av högsta kvalité, utan också ett sortiment som är noga utvalt och ständigt uppdateras för att ge dig som gamer allt du behöver. Oavsett om du är en casual spelare eller en professionell esportare, har vi något som passar dina behov. Utforska vår breda kollektion av gamingtillbehör, allt från musmattor och tangentbord till hörlurar och specialbyggda datorer, och ta ditt spelande till nästa nivå. Vi tror på att erbjuda det bästa för att förbättra din spelupplevelse.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 89% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

(1.370)

428 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Bra service

Bra utbud, pris, leverans och service

6 de fevereiro de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din feedback! Kul att höra att du är nöjd med utbud, pris, leverans och service.

Snabba.

Otroligt snabb och bra service. Tog inte ens 24 timmar mellan beställning och leverans till utlämningsstället.

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din feedback! Fantastiskt att höra att leveransen gick så snabbt och att du är nöjd med servicen 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Måste vara det sämsta företaget jag…

Måste vara det sämsta företaget jag någonsin stött på.

Avaliação não solicitada

Resposta da MaxGaming.se

Det är verkligen tråkigt att höra att du upplevt oss så, och vi beklagar att din erfarenhet inte motsvarat förväntningarna.

Vi vill gärna förstå vad som har hänt och se om vi kan reda ut situationen. Kontakta oss gärna via kundservice med ditt ordernummer eller mer information, så tittar vi närmare på ärendet och försöker hitta en lösning.

Supporten är ett skämt!

Supporten är ett skämt!

Mailar man till dem tar det 5 dagar minst för att få svar
För att få tillbaka reklamations pengarna man måste själv kontakta Billie som dessutom har inte tel support
Handlar inte av de det blir bara problem

Avaliação não solicitada

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din feedback. Vi förstår att det här upplevs som frustrerande och beklagar om kommunikationen inte varit tillräckligt tydlig.

Vi vill förtydliga att återköpet genomfördes från vår sida, och att det idag är den andra arbetsdagen sedan återbetalningen gjordes. Återbetalningar kan ta upp till tre arbetsdagar innan de syns hos betalningsleverantören eller på mottagande konto, särskilt vid företagsorder där en extern betalningspartner hanterar utbetalningen.

Vi ber därför om lite tålamod medan processen slutförs. Skulle pengarna fortfarande inte ha kommit efter detta, hjälper vi självklart gärna till att följa upp ärendet vidare.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Sjukt smidigt att beställa

Sjukt smidigt att beställa, bra pris på varan jag köpte. Gick att betala med Swish och levererad till mitt postombud på mindre än 24h efter beställningen! 10/10

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din recension! Grymt kul att höra att beställningen var smidig, priset bra och att leveransen gick så snabbt 🙌
10/10 uppskattas verkligen, varmt välkommen tillbaka!

Billigt, bra och snabbt

Billigt produkt med bra kvalitet som uppfyller sin funktion och snabbt leverans

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din feedback! Kul att höra att du är nöjd med priset, kvaliteten och den snabba leveransen.

Trevlig bemötande

Trevlig bemötande, snabbt

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din feedback! Kul att höra att bemötandet var trevligt och snabbt!

Tack :-)

Beställde varan vid frukost, dagen efter vid lunch kunde jag hämta varan. Det är ju inte första gången det har hänt. Otroligt snabbt och bra. Tack så mycket.

3 de fevereiro de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din recension! Fantastiskt kul att höra att leveransen gick så otroligt snabbt – och dessutom inte bara en gång 😊
Stort tack själv och varmt välkommen tillbaka!

dålig packetering

erbjuder en fraktnings metod men kan inte ens frakta den till mig för att ni packeterat den till 2kg?

3 de fevereiro de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din feedback. Det låter som att du haft en frustrerande upplevelse, vilket vi självklart beklagar.

Vi vill gärna titta närmare på vad som har hänt i ditt ärende och reda ut situationen. Kontakta oss gärna via kundservice med ditt ordernummer eller mer information, så ser vi till att följa upp detta och hjälpa dig vidare.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det går riktigt snabbt att få grejorna

Det går riktigt snabbt att få grejorna. Beställde en grej från maxgaming i söndags och fick den på tisdagen. Jag rekommenderar verkligen maxgaming om du vill ha prisvärda grejor och snabb leverans

2 de fevereiro de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din recension! Riktigt kul att höra att leveransen gick så snabbt och att du är nöjd med både pris och leverans 😊
Stort tack för rekommendationen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Toppen som de tidigare gånger jag…

Toppen som de tidigare gånger jag handlat av Maxgaming. Denna gång kom paketet fram på mindre än 19 timmar. 👍🏼

30 de janeiro de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din feedback! Fantastiskt att höra att allt var toppen även denna gång och att paketet kom fram på under 19 timmar.
Varmt välkommen tillbaka!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.