Minbil Avaliações 16

2,3

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

16 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Mycket dåligt kundbemötande

Mycket dåligt kundbemötande både av den snorkiga kvinnan i mottagningen och senare av ägaren. Håller inte prisförslagen och har sönder saker på bilen. Lämnar verkstaden för gott efter många år som kund.

10 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Välj en annan verkstad i framtiden

Välj en annan verkstad i framtiden. Min fru blev lurad av Mickael, en läskig typ. När han blir påkommen så vägrar han ta på sig ansvaret. Han passade också på att skada vår bil

6 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Noggranna, lyhörda och kunniga tekniker!

Min ögonsten är en "90-tals sportbil" som jag inte anförtror vem som helst att meka med.

Jag behövde få kamrem, vattenpump & multirem utbytta på den samt att montera nya bromsrör och broms-slangar. Ett jobb som inte är supersvårt men väldigt omständigt och tidsödande. Därför valde jag att denna gång inte göra det själv.

Efter noggrann research och personligt möte med olika verkstäder, valde jag att lämna in den till MinBil AB i Täby.

Deras mekaniker var noggranna, ansvarsfulla, tekniskt kunniga och lyhörda för mina önskemål.

Jobbet utfördes med bravur (även om det tog lång tid både att få delarna till en så ovanlig bil och att utföra själva jobbet) och kommunikationen var mycket god under tiden bilen var på verkstaden.

Jag kommer framledes att anlita MinBil AB i Täby igen och kan varmt rekommendera dem - oavsett bilmärke.

Eftersom jag som kund var väldigt tydlig med mina behov och önskemål (tex gällande kommunikation) så var förväntningarna tydliga för båda parter och infriades med råge.

23 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nej, Varning för detta företag !

Nej, Varning för detta företag ! De utförde en felsökning för 2600:- och gav en offert för 31000:-, när det var fel på bilbatteriet (å 1300:- som jag bytte själv) Deras kompetens är låg och samtidigt var de inte intresserade av att återbetala delar, av den felaktiga felsöknings avgiften. - Nej tack har jag sagt till alla mina bekanta om detta företag.

2 de maio de 2025

AVOID!!

AVOID!!! ZERO ETHICS!!

I brought my rental car in at 10:30 AM to fix a minor issue - a rear panel sticking out by 4mm. I was assured at reception that it would be ready by the afternoon for a pre-agreed price of ~4400 SEK. Since I had to return the rental car the next day before flying home, this timeline was crucial.

At 1:25 PM, I was informed the car was "ready." To my disbelief, the panel was still out of place, and now an additional section of it was misaligned—something that wasn’t an issue before! When I raised this, I was told by Daniel and his manager (a bearded man in his 30s) that they actually couldn’t fix it but could do it next week—an option that was useless given my deadline.

Then came the real shock: I was told I had to pay 2,400 SEK, despite the fact that they hadn’t delivered on their promise. I understand when they stated they did not have available necessary parts for completing the job, but I never authorized them to work on other parts of the bumper they did, yet they charged me anyway. When I disputed this with both, they refused to budge, basically forcing me to pay for unfinished work. The manager even had the audacity to say, "It is up to you what you do, whether you pay or go to the police."

To make matters worse, both suggested I take the car for a wash before returning it—implying that the rental company might not notice the defective panel. Both saying that it was a "moral dilemma." If that doesn’t scream dishonesty, I don’t know what does.

After an hour of back-and-forth, they graciously lowered the price to 2,200 SEK—further proving they knew they were in the wrong. If they had any integrity, they wouldn’t have charged me at all.

This place operates with zero ethics. They don’t honor their word, they take advantage of customers, and they clearly treat people differently based on how well they know them (per the manager's own words: "This is your first time here. We don’t know you.").

DO NOT trust them with your car. AVOID!!

28 de março de 2025

Varning

Varning! ⚠️ lämnade in bilen på service. Upptäckte att det var flera saker som inte stod rätt till. Pratade med vd Mickael som är svår att nå. Han ber mig ganska kort och otrevligt att komma in igen. Själv har jag ont om tid men får planera om. Når jag lämnar bilen så förstörs lacken. Mickael vill inte ta ansvar för detta utan tycker att han gjort tillräckligt. Varning! ⚠️ Gå inte hit. Framstod väldigt bra innan problemen kom.

11 de outubro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

MinBil i Täby tar 1.995 för en timmes…

MinBil i Täby tar 1.995 för en timmes felsökning trots att bilbesiktningen tydligt angivit vilka felen var. Har tidigare haft bilen där, de bytte tryckregulatorn vilket inte hjälpte och gav bilen några extra bucklor. Aldrig mer den verkstaden.

12 de setembro de 2024

Dålig service

Hej, Jag lämnade in min Kia Niro på ’Min Bil Tyresö’ förra veckan och blev riktigt illa bemött. När jag skulle hämta ut bilen så gick vi igenom serviceprotokollet där det ingick kontroll av bilen och uppdatering av mjukvara. Bilen skulle även varit provkörd av verkstaden. När jag kom ut till bilen så lyste motorlampan. Jag gick in och påtalade detta och fick till svar att detta var vanligt på Kia eftersom det nu blandas i 10% etanol i bensinen. Jag nöjde mig inte med svaret utan bad dem scanna ODB porten och släcka felkoden. Detta gjordes motvilligt. Jag noterade då att bilen hade 2st ECU uppdateringar tillgängliga. Påtalade detta för verkstaden som svarade att deras uppgift var att kontrollera eventuella uppdateringar, inte installera dem. Enligt dom var det en tolkningsfråga från deras sida. Jag noterade även att Navigatorn inte var uppdaterad. Fick då som svar att verkstaden inte uppdaterade den utan det fick kunden göra själv, trots att det stod i offert och servicebeskrivning att kartorna skulle uppdateras. Verkstaden lovade att kolla upp både ECU och kartor. De återkom inte på flera dagar utan jag fick kontakta dem. Fick som svar att kartorna fick jag själv uppdatera och tillgängliga ECU uppdateringar stämde inte, de hävdade att jag sett fel på Kia teknikerna datorn.  Är det såhär en verkstad ska behandla en trogen Kia kund? Ger mindre bra förtroende.

4 de setembro de 2023

Bedrägeri!

Så fruktansvärt upplevelse.
Michael sedvall var så oerhört oprofessionell och försökte lura mig att betala två gånger!! Kommer förmodligen bli en polisanmälan för bedrägeri. Håll er borta!!!

28 de abril de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utmärkt

Jag är väldigt nöjd med skadereparation på Minbil skadecenter i Tyresö. Där jobbar kunniga och professionella människor. Tack. Rekommenderar.

1 de abril de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oseriös firma. Tecknar försäkring utan min vetskap

OSERIÖS BILFIRMA! Tecknar på försäkringar utan ens vetskap, sa tydligt NEJ vid affär om deras försäkring men antagligen får han provision och valde teckna på den ändå. Dessutom svarar dem inte när man skriver eller försöker ta kontakt, när man väl lyckas få kontakt efter en vecka får man ett kort & o otrevligt svar, som inte alls är hjälpsamt. Inte alls tillmötesgående & har ingen som helst känsla för service yrket. Dålig attityd & man känner sig inte alls trygg med sitt bilköp. Köper man bil av en random privatperson känner man sig mer trygg kan jag lova! Läst flera recensioner om att firman är oseriös, kan inte annat än hålla med.

16 de novembro de 2021

Minbil Ab

Minbil Ab
Uppsalas bästa Bilhandlare expert på att lura människor....

26 de dezembro de 2020
logotipo da Minbil

Resposta da Minbil

Hej Henrik. Trist att läsa vad du råkat ut för. Vill förtydliga att ditt omdöme hamnat helt fel för vi har absolut inget med MinBil Uppsala att göra. Vi är en fristående verkstadskedja i Stockholm.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.