Mobielkoopjes.nl Avaliações

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Inderdaad, ook ik ben opgelicht geweest :) Maar hier ga ik wel van genieten, ik heb met Paypal betaald met aankoopbescherming :) :) Jullie klootzakken gaan me dus braafjes mijn geld teruggeven. Ju... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Let op ! Mobielkoopjes.nl Oplichters internetsite. Alles is fake. Wel betalen ,maar geen goederen. Al manden geen telefonisch en email contact. De recensies op de site zijn fake. Een maand... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heb vorige week een hoesje besteld, zou met 1 dag geleverd worden. NIets meer gehoord of gezien. Telefonisch niet bereikbaar en op mail wordt niet gereageerd. Ze blijken ook helemaal niet aangesloten... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

UITERMATE SLECHT! eind februari al een hoesje en screenprotector besteld moet het nog steeds krijgen. Al vanaf toen niet telefonisch bereikbaar en op de mail reageert er ook niemand. Ook keer op ke... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

602 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

kwaliteit en snelle levering

Mobielkoopjes heeft een superservice die supersnel levert (3-5 dagen) en alles is dan nog ook van topkwaliteit en je krijgt er dan ook gratis cadeaus boven.
De 5 sterren zeker waard!!

28 de novembro de 2013

Service is top

Na vaker te hebben besteld, toevallig bij laatste bestelling kleine beschadiging aan het artikel.
Info gevraagd, duidelijk verteld wat ik moest doen, prima opgelost en binnen paar dagen vervangend artikel in huis, zo hoort het te zijn, hulde!

25 de novembro de 2013
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima, aanbod, prima prijzen, prima service...

Ik had een kabeltje nodig voor mijn nieuwe LG smartphone. Op mobielkoopjes zo gevonden: juiste soort, mooi prijsje. Meteen maar besteld. Kreeg het per kerende post binnen! Met een attentie erbij, een soort mobielhoes geloof ik, ik ben niet zo op de hoogte met dat spul, heb het doorgegeven aan de kinderen. Absoluut aan te raden deze shop, als je iets nodig hebt op dit gebied.

18 de novembro de 2013

Snelle levering, goede service

Toppie wat een service, bedankt voor het cadeautje wat erbij zat. Ga zeker deze site aanbevelen bij mijn vrienden. Weet jullie te vinden als ik weer wat nodig heb. Succes met jullie werk.

15 de novembro de 2013

Echt geweldige service

Wij zijn super tevreden. Er waren problemen met de levering. Maar die zo correct opgepakt door mobielkoopjes. Dochter was helemaal blij dat er nog een tweede hoesje bij zat. In 1 woord super service!!

13 de novembro de 2013

Super service!!!!

Wij hebben een super ervaring met Mobielkoopjes wat service betreft! Een product besteld en dat was na de montage al gebroken, kosteloos retour gestuurd en door Mobielkoopjes vervangen door een van betere kwaliteit zonder bijbetaling. Helaas paste het tweede product niet goed en werkte niet naar behoren. Weer kosteloos terug gestuurd en vervangen door een derde!!! We kregen zelfs ook de keuze om het geld retour te ontvangen! Gelukkig hoefde dat niet want nu is het opgelost. Echt geweldige service. Mobielkoopjes bedankt!

10 de novembro de 2013
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Toppie top producten , snelle nette levering en blijverrast met een extra attentie !

Wij hebben gister een mooi beschermhoesje mogen ontvangen voor de mobiel .
We waren zeer blij verrast toen er nog een 2e hoesje als cadeautje bijzat !
Wij willen jullie heel erg hartelijk danken voor de snelle nette levering binnen 24 uur !
En dan ook nog eens een cadeautje !! echt vet top !!!
De site zullen wij zeker in de gaten houden !
Bedanky

8 de novembro de 2013

Super snelle levering!!!

Dit is een ideale site om goed en goedkoop al je mobielkoopjes te doen! Van harte aan te bevelen.
Wij hadden aan het eind van de middag een bestelling gedaan en de volgende dag hadden we het al in huis!
Geweldige service.

1 de novembro de 2013

Henk

Ik bestelde een leren hoesje voor een pas uitgekomen smartphone. Ik kreeg meteen een bevestiging, de dag erna bericht dat het hoesje verzonden was en twee dagen later de vraag of de zending goed aangekomen was. Nog nooit zoiets meegemaakt. Kortom: goed produkt, goede prijs en voortreffelijke service.

29 de outubro de 2013

een uitstekend servies

ik had iets besteld en na 2 dagen had ik het al ,ik vind het sevies heel goed en is heel betrouwbaar wat je van veel andere sites niet kan zeggen.Ik ben heel tevreden met mijn bestelling en is aan te raden

grtjs claudia

25 de outubro de 2013

Vlotte bezorging

Binnen 12 uur had ik het bestelde telefoonhoesje in goede orde ontvangen!
Toppie hoor, als ik nog wat nodig heb dan weet ik waar ik moet zijn :)
Groetjes Joke

24 de outubro de 2013

Perfecte en snelle service

Ik had een telefoonoplaadsnoer besteld en per ongeluk de verkeerde. Ik mocht het kosteloos retourneren en de volgende dag was het goede oplaadsnoer alweer onderweg.Ik zeg perfecte service. Ik zal de volgende keer weer als eerste op mobielkoopjes kijken als ik iets nodig heb voor mijn mobieltje.

24 de outubro de 2013