Inderdaad, ook ik ben opgelicht geweest :) Maar hier ga ik wel van genieten, ik heb met Paypal betaald met aankoopbescherming :) :) Jullie klootzakken gaan me dus braafjes mijn geld teruggeven. Ju... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Let op ! Mobielkoopjes.nl Oplichters internetsite. Alles is fake. Wel betalen ,maar geen goederen. Al manden geen telefonisch en email contact. De recensies op de site zijn fake. Een maand... Ver mais
Heb vorige week een hoesje besteld, zou met 1 dag geleverd worden. NIets meer gehoord of gezien. Telefonisch niet bereikbaar en op mail wordt niet gereageerd. Ze blijken ook helemaal niet aangesloten... Ver mais
UITERMATE SLECHT! eind februari al een hoesje en screenprotector besteld moet het nog steeds krijgen. Al vanaf toen niet telefonisch bereikbaar en op de mail reageert er ook niemand. Ook keer op ke... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Laan van Nieuw Oost-Indië 17, 2593BJ, 's Gravenhage, Holanda
- 070-7524735
- info@mobielkoopjes.nl
- www.mobielkoopjes.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Uitstekende service, goede website en vlotte afhandeling
Ik heb zondagavond een bestelling geplaatst, voor de eerste keer en ik zal als dat zo uitkomt beslist nog een keer bij Mobielkoopjes een bestelling plaatsen.
Een overzichtelijke bestelprocedure, een correcte afwikkeling en snelle bezorging van het bestelde artikel, zonder beschadigingen, de juiste kwalificaties en binnen twee werkdagen in de bus.
Prima service.
prima service
Metal Bumper Case Plain Blue - Sony Xperia Z
Wat een snelle levering en een goed product ! Past zeer goed !
What a fast delivery and good product! Fits very well!
Ik had het geld overgeboekt, maar had geen bevestigingsmailtje gehad, dus daar had ik een vraag via de mail over gestuurd. De volgende dag had ik een mailtje terug, waarin stond dat het geld ontvangen was en dat mijn bestelling dezelfde dag opgestuurd zou worden. Erg goede service!
top service ,graag weer
eerst een vraag gesteld ,die werd snel beantwoord waarna ik een bestelling heb geplaatst .
ook verzenden ging snel en correct
top product goede prijs
maurice j
leuke producten, goede service
Het bestelde telefoonhoesje ziet er geweldig hip uit, vrolijke, frisse kleuren, echt een aan rader.
Snel, goede prijs
Mobielkoopjes.nl levert snel tegen zeer gunstige prijzen. Bovendien korting op volgende bestelling.
Het assortiment is heel breed. Ik kom hier zeker terug.
Top service! Snelle en correctelevering!
Aanbevolen door een servicemedewerkster van T-mobile. Direkt besteld en de volgende dag al in de bus! Top!
supersnel en hele goede service
gewoon snel en komt afspraken na!
Pijlsnel,goed verpakt en in 1 dag,beter kan het niet!!
Exelent, snel en goed geregeld, heel tevreden, dit smaak naar meer!!
Geweldig
Deze site is echt in een woord geweldig.
Snelle levering en uitstekende kwaliteit wordt hier geleverd voor een lage prijs.
Ook krijg je snel antwoord op al je vragen.
In een woord: geweldig
iPhone 4 hoesjes
De foto gaf een realistisch beeld over het geen wat je krijgt. Het artikel was makkelijk en snel te bestellen. Levering was ook top, snel in huis.
Het enige wat even wennen was, was dat ik dacht dat ik een echt dik siliconen hoesje had besteld maar was meer harder plastic. Is niet erg verder
zeer snelle en goede service
bestelling binnen 1 dag in huis, goed verzorgd
Snelle levering, goede informatie
Over het algemeen zijn er niet veel (leuke) hoesjes/covers voor mijn LG L5 II. Mobielkoopjes heeft ruime keuze. Die ik wilde hebben, was op voorraad, dus snelle levering. Pakketje was netjes verpakt. De informatie klopte. Gewoon geleverd in de brievenbus, dus ik hoefde niet thuis te zijn. Allemaal prima!
fase 1: super...slecht, uiteindelijk: bwa, geen superervaring maar excuses welgemeend
Heb nieuw omhulsel voor nokia 6300 besteld bij hen. Vooreerst een snelle reactie, verzending en ontvangst. Dat was prima. Maar ontdekte bij het opendoen een bekrast product; dit wil ik dus niet want wou juist het mijne vervangen wegens beginnende krassen op het plastic display. Retourzending aangevraagd en ze stuurden mij een ander op. Lijkt ook weer prima: snelle reactie en al onmiddellijk vervangend product onderweg. Bij ontvangst WEERAL krassen en beschadigingen en nu nog feller dan de eerste keer. Weer email sturen voor retouraanvraag maar deze keer wens ik graag mijn geld terug. Eerst 5 dagen gewacht; dan nogmaals aanvraag retour gedaan en nu hoor ik van niemand iets. Conclusie: 2x geprobeerd 2x slecht product afleveren (hoe slecht en dom is dit voor jullie zaak??) en nu zelfs geen reactie meer! Ik koop dus niets meer bij hen!
Update: Eindelijk een deftige reactie; dank daarvoor!
Hoop dat jullie volgende klanten zo'n mail sneller ontvangen en niet pas bij een slechte beoordeling; voor alle partijen beter.
Update 22/09: de controle op mijn beoordeling blijkt van groot belang te zijn voor mobielekoopjes.nl. Er worden nogmaals excuses aangeboden en er wordt verduidelijkt dat ze het goed menen en hun best gedaan hebben. Dit vind ik positief, klopt ook enigszins en daarom krijgen ze betere punten. Het blijft echter een soort vijgen na pasen. Ok, misschien (hopelijk!) uitzonderlijk 2x hetzelfde product beschadigd leveren maar daarenboven een (eerst ontbrekende en dan) te late reactie (7d + pas bij beoordeling) kan toch niet volledig overtuigen.

Resposta da Mobielkoopjes.nl
Goede en snelle service!
Donderdagavond om half 12 een bestelling geplaatst en zaterdagmorgen in huis.
heel goed
eerste ervaring met mobielkoopjes.nl en direct heel goed, zeker voor herhaling vatbaar. 3 dagen moeten wachten op bestelling voor naar belgie, zeer snel zou ik zeggen. Echt een aanrader voor iedereen.
dank u mobielkoopjes.nl
Geen goede ervaring
Tijdje geleden een stekker besteld via deze site. Toen ik de bubbeltjesenvelop opende zag ik dat het plastic gedeelte om de stekker geheel kapot was. Heb daarop een mailtje gestuurd met de vraag of ik een nieuwe kon krijgen. Ze zeiden van wel, maar 10 dagen daarna nog niks ontvangen. Toen ik nogmaals mailde om te vragen waar het bleef, kreeg ik een kort antwoord: "deze is al verstuurd".
Ze krijgen van mij twee sterren: De eerste keer was de levering wel snel, maar beschadigd. Dit kan door de post komen, maar uiteindelijk stopt mobielkoopjes.nl het slechts in een plastic zakje met bubbeltjesplastic eromheen. Om daarna te zeggen dat je het wél hebt verzonden maar ik niet ontvangen, dat kan ik natuurlijk nooit controleren. Volgende keer eens een andere winkel proberen.
Super
Nu al voor de tweede keer iets bij ze besteld en voor de tweede keer binnen 24 uur geleverd.
De tweede levering (een schroeverdraaiersset en een batterij voor de iphone 4s) blijken geen van beiden geschikt voor de Iphone 4s terwijl dat op de site wel zo staat vermeld.. Na een telefoontje hebben ze direct de beschrijving op de site aangepast en sturen me een correcte set.
Wat ik vooral goed vind is dat ik niet eerst het verkeerd geleverde terug hoef te sturen en pas daarna een vervangend artikel krijg. Ze begrijpen dat de fout feitelijk aan hun lag en sturen direct (uiteindelijk duurde het in totaal 1 1//2 week doordat ze de juiste artikelen niet op voorraad hadden) een nieuw artikel, in vertrouwen dat ik het verkeerd geleverde daarna netjes terug zal sturen.
Zo zie ik het graag; vertrouwen in de klant net zoals je nog wel eens tegenkomt bij de kleine doe-het-zelf vakman om de hoek.

Resposta da Mobielkoopjes.nl