Kundeservice ud over det sædvanlige. 🥰 Jeg bestilte tre produkter med indpakning. Der var hurtig levering. Pakkerne kom i en smuk indpakning og var omhyggeligt pakket ned i en stor kasse med ekstra... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
D. 12. december bestilte vi en væveramme og allerede dagen efter var den ekspederet sammen med en personlig hilsen og et stykke chokolade! Det var dejligt at opdage, at væverammen var et kvalitet... Ver mais
Min datter fik en julegave købt hos Monito. Desværre var der fra start en flænge i legetøjet og selvom vi selv var lang tid om at kontakte webshoppen, var der hurtigt svar og et nyt stykke legetøj ble... Ver mais
Jeg fik super vejledning og de hjalp mig med at tjekke nogen ting ud på det jeg gerne vil købe, og fik sendt mine varer afsted få timer efter, så jeg havde dem næste dag. En af varerne var blevet besk... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Monito sælger kvalitetslegetøj hvor legen er i højsædet. Legetøj og spil er nøje udvalgt til at underholde, udvikle og stimulere børns fantasi, sanser og motorik. Besøg vores webshop eller vores fysiske butik i hjertet af Svendborg.
Informações de contato
Gerritsgade 38, 5700, Svendborg, Dinamarca
- info@monito.dk
- www.monito.dk
Hurtig fin levering👍🏻
Meget hurtig levering
En rigtig god oplevelse at handle hos…
En rigtig god oplevelse at handle hos jer. Og super hurtig levering. 😊😊
God og hurtig levering.
Fantastisk butik og personale
Gode produkter og god kundeservice!
Super fin butik med gode produkter
Super fin butik med gode produkter. Fin oplevelse
Må sige at jeg betalte dyrt for et net…
Må sige at jeg betalte dyrt for et net uden sommerfuglelaverne og fodret. Jeg blev slem skuffet da jeg så skulle gå ind og bestille yderligere for sommefuglelaverne og fodret.
Det var og diplomatisk at gøre for systemet vil ikke acceptere en kontobetaling af visa Electronic trods for man samtidigt havde sat ens bonus kode på også.
Hvis i forventer man skal hjælpe naturen skal i sende det hele samlet. Da post nord var virkelig hurtige til at komme frem med vare i løbet af et døgn så havde jeg det. Men var og blev virkelig skuffet over laverne og fodret ikke var med til den pris jeg måtte betale for et enkelt net.

Resposta da Monito
Hurtig til at sende varen og alt er ok😃
lynhurtig levering
Kan varmt anbefales
Fin og hurtig levering. Meget tilfreds. Ingen komplikationer.
Købte over nettet
Købte over nettet. Hentede i butikken.
Fejlfri kommunikation. Smukt indpakket til gave. Og fint kort som aftalt.
God kundeservice
Der var lidt problemer med leveringstid og en udsolgt vare, men kundeservice var meget hjælpsom og resten af varerne kom dagen efter👍🏻 Så I må undvære den sidste stjerne 🌟 men køber gerne hos jer igen.
Lynhurtig betjening
Super god oplevelse!
Bestilte torsdag og kunne afhente hos Post Nord lørdag😊
Prisen var også super god👍
fuldud tilfreds kan anbefales til anden side
Jeg vil gerne handle med Monito igen
mvh Keld Topgaard
Nemt og hurtigt
Bare en god oplevelse
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.