Mønthuset Danmark Avaliações 1.748

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ufattelig dårlig service. Jeg har modtaget x2 mønter af den samme - og betalt for dem begge. Mønthuset vil ikke lade mig returnere det ene af dem. Og mønterne er ikke ligefrem billige, så at skulle be... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skræmmende at denne virksomhed får lov at fortsætte og bondefange borgere som intet ved om mønter og deres reelle værdi. De sælger mange produkter til groteske overpriser og lokker potentielle kund... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sikke en venlig og behagelig samtale man møder kundeservice hos mønthuset. De forstår virkelig hvordan man kan hjælpe sine kunder og altid står klar til at hjælpe dig. Og så er deres produkter i topkl... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har tidligere skrevet, om man var stavnsbundet af mønt samlinger fra mønthuset. Jeg vil hermed give en tilbagemelding, at jeg nu er blevet kontaktet af en meget sød medarbejder fra mønthuset. Han... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Revendedor de Moedas

Escrito pela empresa

Mønthuset Danmark varetager markedsføring, salg og distribution af eksklusive samlermønter, officielle jubilæumsmønter samt medaljer i guld og sølv til det danske marked. De er ejet af det finske møntværk og et norsk firma der hedder Samlerhuset A/S. De arbejder tæt sammen med IOC og FIFA og har eksklusiv ret til forhandling af mønter fra OL i Beijing 2008, OL i Vancouver 2010 samt VM i fodbold i 2006. Det betyder, at de har gode kontakter til, og er officiel distributør for forskellige nationalbanker og møntværker rundt omkring i Europa og så langt væk som Rusland, USA, Australien og Kina. Mønthuset Danmark A/S har kontor i Brøndby og har ca. 50 ansatte.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 45% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Det var en SUPER samtale

Det var en SUPER samtale, altid behageligt at tale med den venlige og hjælpsomme herre.
Jeg fik svar på alle mine spørgsmål , så jeg er en glad kunde. Tak

E. Hall
Vardevej 21 1 th
7100 Vejle

Godmorgen

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse herinde, det er meget værdsat.

Pernille

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super rart medarbejder hjælp mig hvad…

Super rart medarbejder hjælp mig hvad jeg havde brug for at vide og rigtig god ekspedering Og forståelse da det tog lidt tid

Hej Daisy,

Tak for din venlige feedback! Vi er glade for at høre, at vores medarbejder kunne hjælpe dig med det, du havde brug for, og at du oplevede god ekspedering og forståelse. Vi sætter stor pris på din tålmodighed og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mønten kom hurtigt og afbestilling af…

Mønten kom hurtigt og afbestilling af efterfølgende mønter forgik uden problemer

Hej Flemming,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du modtog mønten hurtigt, og at afbestillingen af de efterfølgende mønter gik problemfrit. Vi sætter stor pris på din tilfredshed og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Mønthusets super Uffe

Jeg fik en rigtig god oplevelse ved at ringe til Mønthuset, det får jeg næsten ofte. Den første medarbejder stillede mig om til super Uffe, som jeg har talt med en del gange. Jeg havde et for mig meget stort problem, hvor han brugte rigtig lang tid og stor tålmodighed på at guide mig igennem, ja, så skete det helt fantastiske at det lykkedes. Else

10 de fevereiro de 2025

Kære Else,

Tusind tak for din fantastiske feedback! Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse hos Mønthuset, og at Uffe kunne hjælpe dig på den måde. Vi sætter stor pris på din tid og dine pæne ord – det betyder meget for os.

De bedste hilsner,
Pernille

Seriøst et dårligt firma

Seriøst et dårligt firma, som fortsat bliver ved med at kime en ned med opkald, gerne flere gange om formiddagen, trods man har fortalt dem at man ikke ønsker opringninger og at ens nummer bør slettes. Kan ikke anbefale dette firma overhovedet. Virkelig frustrerende at man som firma ikke forstår at man ikke ønsker flere opkald!

4 de fevereiro de 2025

Kære Mathias,

Vi beklager meget at høre om din oplevelse med vores firma. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere, og vi forstår fuldt ud din frustration over de gentagne opkald.

Vi vil straks sørge for, at dit telefonnummer bliver fjernet fra vores opkaldsliste, men du må meget gerne lige henvende dig til os så vi ved hvad dit kundenummer er så vi kan få lavet en note på det.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Endnu en gang undskyld for ulejligheden.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg nægtede at modtage en pakke hos…

Jeg nægtede at modtage en pakke hos postnord fra Mønthuset. Pakken blev scannet og sent retur. Senere fik en rykker ang. pakken. Mønthusets kundeservice lovede at starte en efterlysning hos postnord. Intet skete, intet svar om undersøgelsen blev gjort hos dem selv eller hos postnord.
Nu har jeg fået en rykker igen, men nu lyder det at det fra Mønthuset at der ikke er brugt en returlabel…?
Jeg skal bare betale siger de, for en vare jeg har nægtet at modtage…

3 de fevereiro de 2025

Kære Anita,

Tak for din tålmodighed og for at gøre os opmærksomme på situationen.

Vi beklager meget for den ulejlighed, du har oplevet med din pakke. Vi forstår, at du nægtede at modtage pakken, og at den blev scannet og sendt retur. Vi vil bede dig om at ringe til os på 77 30 20 10 eller skrive til os på kunde@monthuset.dk såfremt der stadigvæk er noget der skal undersøges i denne sag.

Vi sætter stor pris på din forståelse og tålmodighed i denne sag. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os.

Forfærdelig mange fejl

Jeg har tidligere anmeldt mønthuset for at have venlige medarbejdere, men lave mange fejl. Jeg har desværre siden da oplevet endnu flere fejl samt medarbejdere, der ikke længere er til at samarbejde med. Jeg har flere gange sagt, jeg ikke ønsker flere mønter, men de bliver ved med at kontakte mig angående salg. Jeg har sågar fået sendt en mønt, jeg aldrig har bestilt, som de ikke vil tage retur på deres regning. Derfor ændrer jeg min anmeldelse til 1 stjerne nu. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og håber ikke, andre skal tages ved næsen, som jeg er blevet.

28 de janeiro de 2025

Kære Helene,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om dine oplevelser med vores service, og vi beklager de fejl, du har oplevet. Vi sætter stor pris på din tidligere anmeldelse om vores venlige medarbejdere, og det er beklageligt, at vi ikke har kunnet leve op til dine forventninger siden da.

Vi tager dine kommentarer meget alvorligt og vil gerne undersøge de specifikke problemer, du har nævnt, nærmere. Vi vil også gerne sikre, at du ikke modtager yderligere uønskede kontakter eller produkter fra os. Hvis du vil ringe os op således vi kan lave en note på dig og finde frem til hvad du hedder udover Helene og notere i vores system at du ikke vil ringes op.

For at løse dette hurtigst muligt, bedes du kontakte vores kundeservice direkte på 77 30 20 10, så vi kan finde en løsning, der er tilfredsstillende for dig.

Vi håber, at vi kan genoprette din tillid til os og forbedre din oplevelse fremover.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sender pakke jeg ikke har bestilt og vil have penge for den

Havde bestilt en ting fra dem for to år siden og nu bliver de ved med at ringe til mig, ender med at snakke med en telefon sælger for en uge siden som ikke forstår et nej med nummeret 71479383, ender med at blokker nummer så det ikke længer kan ringe til mig og nu har de sendt en pakke til mig som jeg ikke har bestilt med et faktura brev i med at jeg skal betale for den, har enda flyttet siden så de har været inde og finde min nye adresse for at kunne sende den til mig

27 de janeiro de 2025

Kære Mathias,

Vi beklager meget, at du har haft denne oplevelse med os. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere. Vi vil gerne undersøge sagen nærmere og sikre, at du ikke modtager uønskede pakker eller opkald fra os fremover.

Kan du venligst kontakte vores kundeservice direkte, så vi kan få løst dette hurtigst muligt?

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at vi kan genoprette din tillid til os.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De her virkelig en manglende indsigt

De her virkelig en manglende indsigt. Man ender i intrum fordi de ikke kan finde ud af at sende den rigtige regning.

1 de janeiro de 2025

Kære Stine,

Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med vores fakturering. Det er bestemt ikke den standard, vi stræber efter. Vi vil gerne undersøge din sag nærmere og sikre, at vi får rettet op på eventuelle fejl.

Kan du venligst kontakte vores kundeservice, så vi kan få løst dette hurtigst muligt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Købte en mønt for over et år siden nu

Købte en mønt for over et år siden nu, de har trukket pengene, men jeg fik aldrig den mønt jeg har betalt for, så hold jer væk fra dem

23 de janeiro de 2024

Kære Tor,

Tak for din henvendelse. Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og beklager dybt, at du ikke har modtaget den mønt, du har betalt for.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere så du må meget gerne kontakte os og tale med vores kundeservice.

Vi forstår din frustration og ønsker at rette op på situationen hurtigst muligt. Vi sætter stor pris på din tålmodighed og håber, at vi kan genoprette din tillid til os.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fusker og svindler og bedragere er…

Fusker og svindler og bedragere er mønthuset desværre

22 de janeiro de 2025

Kære Jakob,

Tak for din henvendelse og for at dele dine bekymringer med os. Vi er kede af at høre om din oplevelse og vil gerne forsikre dig om, at vi tager dine kommentarer meget alvorligt.

Vi stræber altid efter at levere produkter og tjenester af høj kvalitet, og vi beklager, hvis vi ikke har levet op til dine forventninger. Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og finde en løsning, der kan rette op på situationen.

Kan du venligst give os flere detaljer om dit køb og de problemer, du har oplevet og tage kontakt til os? Dette vil hjælpe os med at forstå situationen bedre og tage de nødvendige skridt for at forbedre vores service.

Du har foretaget mange forskellige køb af medaljer og mønter så det er vigtigt du henvender dig til os så vi kan få styr på situationen.

Vi ser frem til at høre fra dig og håber, at vi kan genoprette din tillid til os.

Aggressiv telefonopkald fra tlf

Aggressiv telefonopkald fra tlf. 71479383.. Ringer konstant.. Har blokeret nummeret..
Overvejer at politianmelde det som sikane..
Agter ikke at købe mere der fra..
Ærger mig at være så naiv at tro de var seriøse..

21 de janeiro de 2025

Kære Carsten Urban,

Vi beklager dybt de gener, du har oplevet med de gentagne telefonopkald fra vores nummer. Vi tager denne sag meget alvorligt og vil straks undersøge sagen internt for at forhindre, at det sker igen.

Vi forstår din frustration og vil gerne forsikre dig om, at vi sætter stor pris på vores kunder og stræber efter at levere en seriøs og professionel service.

Vi håber, at vi kan genoprette din tillid til os og er åbne for at diskutere, hvordan vi kan forbedre din oplevelse fremadrettet.

hurtig og god kundeservice

1 de janeiro de 2025

Kære Katrine,

Tak for din besked og de pæne ord om vores kundeservice. Vi er glade for at høre, at du har haft en hurtig og god oplevelse med os.

Hvis der er noget mere, vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os.

Snyd og bedrag!

Snyd og bedrag!

Mønthuset svindler aldrig køb noget derfra!!
Har betalt for en medlaje og aldrig fået den de siger jeg selv har annulleret men bad bare om den ene medalje istedet for et abonnement i mailen!! Så og pengene er faktisk trukket på min konto ka jeg se!!

Det er snyd og bedrag

18 de janeiro de 2025

Kære Kamilla,

Tak for din besked. Jeg er meget ked af at høre om din oplevelse, og jeg forstår din frustration.

Medalje og abonnement: Jeg beklager, hvis der er sket en misforståelse omkring din bestilling. Hvis du har bedt om kun at modtage én medalje og ikke et abonnement, burde dette naturligvis være blevet respekteret, men mange af vores medaljer sælger vi som start på et abonnement og dette burde du være blevet gjort opmærksom på også skriftligt i ordrebekræftelsen.

Hvis der stadig er ting der skal stoppes eller ændres skal jeg bede dig om at henvende dig til os pr. telefon eller pr. email.

Tak for din tålmodighed, og jeg beklager endnu en gang for ulejligheden.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bliver faktureret helt i smadder…

Jeg bliver faktureret helt i smadder for alt muligt jeg ikke har købt…

Jeg købte en mønt. Jeg kunne få den gratis. De flere uger senere får jeg så en faktura på portoen. Med en rykker (aldrig modtaget den første. Fair nok, der kan være fragten..).

Så valgte de at sende en samlemappe med den her gratis mønt som jeg ikke har valgt. Nu får jeg f….e også en faktura for en samlemappe jeg ikke har bedt om.

17 de janeiro de 2025

Kære Anders,

Tak for din besked. Jeg beklager meget de problemer, du har oplevet med dine fakturaer.

Gratis mønt og porto: Det er korrekt, at der kan være en portoafgift for den gratis mønt. Jeg forstår, at du ikke har modtaget den første faktura, og jeg beklager ulejligheden med rykkeren.

Normalt modtager du ikke nogen faktura for en samlemappe, men for medaljer/mønter og derfor må du godt henvende dig til os hvis du er blevet opkrævet for selve samlermappen da det må skyldes en fejl der skal rettes.

Tak for din tålmodighed, og jeg beklager endnu en gang for ulejligheden. Vi sætter stor pris på, at du har gjort os opmærksom på dette, så vi kan forbedre vores service.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har købt flere mønter uden der var…

Jeg har købt flere mønter uden der var vrøvl men den sidste har de sendt flere rykkere for selv om jeg har betalt med kort jeg har endda sendt oplysninger fra banken til dem men de vil stadigvæk have at jeg skal sende reference nr og klokkeslæt men hvam kan huske de en måned efter når det ikke står nogle steder i banken

17 de janeiro de 2025

Kære Bjarne,

Tak for din besked og for at være en værdsat kunde hos os. Vi beklager de problemer, du har oplevet med din seneste ordre.

Vi forstår, at det kan være svært at finde specifikke betalingsoplysninger efter en måned. For at hjælpe dig bedst muligt, vil vi gerne bede dig om at sende os de oplysninger, du har, og vi vil derefter undersøge sagen nærmere. Du kan sende dette på kunde@monthuset.dk.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og håber, at vi kan løse dette hurtigt og effektivt. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os direkte

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg var engang en glad kunde

Jeg har været glad kunde hos mønthuset og har købt op til flere mønter derfra, men de forsætter med at ringe for at sælge flere mønter, selv når man siger det ingen interesse har, dette resulterer i at jeg ender med at melde fra og bede dem slette mig fra deres system.

De forstår ikke en hentydning og bliver ved med at ringe, så jeg bliver nødt til at blokerer nummeret +4571479383 (Hvis dette tilhører en bestemt person, er han den værste sælger jeg nogensinde har mødt).
Man skulle tro at dette var nok for at stoppe dem. De ringer i dag 12:43, hvilket bliver blokeret automatisk. SÅ RINGER DE MED HEMMELIG NUMMER, blot for at kunne komme igennem og kunne sælge mig noget. Det er så usmagelig.

KØB ALDRIG HERFRA, du kommer aldrig ud af deres system igen.

16 de janeiro de 2025

Kære Michael,

Tak for din feedback. Vi beklager dybt de gener, du har oplevet med vores opkald. Det er bestemt ikke vores hensigt at forstyrre eller irritere vores kunder.

Jeg har lavet en note i vores system om du ikke ønsker at blive ringet op således vi ikke forstyrer dig igen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ringer for at få bedre anmeldelser

Har tidligere givet en anmeldelse på 2 stjerner. Blev derefter ringet af mønthuset for at få mig til at ændre den til noget bedre eller trække den tilbage.
I den forbindelse kunne jeg gratis få en jubilæumsmønt.
Jeg takkede nej og i dag er så 3. eller 4. gang de ringer for at få mig til at ændre mening.
Kære mønthuset, hvis I ikke kan tåle lidt kritik så lad være med at bede om en anmeldelse på trustpilot.

13 de janeiro de 2025

Kære Trine,

Tak for din feedback og for at dele din oplevelse med os. Vi beklager dybt, at du har følt dig presset til at ændre din anmeldelse. Det er bestemt ikke vores hensigt at skabe ubehag for vores kunder.

Vi sætter stor pris på ærlig feedback, da det hjælper os med at forbedre vores service. Vi vil tage dine kommentarer til efterretning og sikre, at vores fremgangsmåde i fremtiden er mere respektfuld og hensynsfuld.

Hvis der er noget, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Endnu en gang tak for din ærlighed.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Tænk at vi skulle så langt ud

Ja - enden på hele min kedelige sag med mønthuset, fik for mig en retfærdig udgang. Jeg fik Jonas fra mønthuset i tale og det var så den første mand jeg mødte gennem mønthuset, som anskuede gennem kundens perspektiv. Tak Jonas for din retfærdighed, tak Jonas fordi du kunne afslutte min sag i intrum og tak Jonas for den tillid du viste mig.
Jeg har følt mig så svigtet, så mistænkt, så sårbar fordi et incassofirma havde kløerne i mig. Jeg kunne ikke hamle op med mønthusets kundepolitik og følte mig fuldstændig umyndiggjort selvom jeg viste at jeg havde rent mel i posen. Nu kan jeg trække vejret igen - men mønthuset får aldrig nogen sinde besøg af mig igen - det har jeg ikke nerver til.

12 de janeiro de 2025

Kære Søren,

Tak for din besked og for at dele din oplevelse med os. Vi er meget kede af at høre om de udfordringer, du har stået overfor, og vi forstår fuldt ud din frustration og følelse af svigt.

Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig og afslutte din sag på en retfærdig måde. Vi sætter stor pris på din feedback, og vi vil sørge for, at den bliver delt med resten af teamet, så vi kan forbedre vores kundeservice fremadrettet.

Hvis der er noget som helst, vi kan gøre for at genoprette din tillid, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Endnu en gang tak for din ærlighed og for at give os mulighed for at forbedre os.

Kunderservice

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hold kæft et kæmpe bondefangeri

Hold kæft et kæmpe bondefangeri. Er business virkelig blevet så svært at man skal lave en sådan forvirring for at tage pengene op af folks lommer. Købte en mønt og de sendte den og noget andet som hvis jeg ville ønskede det skulle sende det tilbage plus at hver måned ville der komme nye mønter til betaling. Der var ved sendt så mange forskellige ting af tidskrævende karakter som skulle gennemlæses og svares på og dette er arbejde i sig selv. Mønthuset er desværre nød til at få en stjerne som de ikke er berettiget til. Er meget forundret over noget som mønthuset vælger denne forretningspolitik. Hold jer fra dette fup firma….æv altså

9 de janeiro de 2025

Kære Henrik,

Jeg er meget ked af at høre om din oplevelse med Mønthuset. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at sætte for vores kunder. Jeg forstår din frustration over den uventede levering og de ekstra omkostninger.

Vi vil gerne rette op på situationen og sikre, at du får den service, du fortjener. Du kan returnere de uønskede varer.

Venligst kontakt vores kundeservice på 77 30 20 10, så vi kan hjælpe dig med returneringen og besvare eventuelle yderligere spørgsmål.

Endnu en gang beklager vi ulejligheden og håber at kunne genoprette din tillid til os.

Mønthuset Danmark A/S

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais