Værelset minder mig om mit barndomshjem i 70'erne i Aarhus midtby. Lille, smalt og uden personlig præg og en seng på 200x 80 bag en dør. Badeværelset som kun kan italesættes som toilettet, hvor bruse... Ver mais
A empresa respondeu
1. På os virkede det som det der med hotelgæster, der ikke er tilknyttet jeres mange konferencer, er ikke noget i går sønderligt meget op i. 2. Jeg tror at i ville få et straks påbud fra... Ver mais
A empresa respondeu
Skønt ophold. Er netop kommet hjem fra et lille 4-dags sommerophold på Hotel Nyborg Strand. Rigtig fine værelser, det ene af ældre dato men med skøn altan mod havet, utroligt sødt og imødekommende... Ver mais
A empresa respondeu
Fint besøg i Bistroen. Vi var fredag 7 personer til aften i bistroen. Det var generelt rigtig lækker mad og meget friskt. Meget lækker laks (dagens fangst), lækker fiskefilet til mit barn og læk... Ver mais
Hotel & Konferencecenter
Østerøvej 2, 5800, Nyborg, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Der er pænt og rent... Når det er sagt, så kan jeg kun advare mod et værelse i "Tusindfryd annekset" Det ligner det gamle DDR. Gråt i gråt beton, ligger værelserne i mørke lange gange, så langt fra receptionen at det føles som om man har krydset en kommunegrænse, når man endelig når frem til det sparsomme værelse. Indendørs klimaet i gangarealet skriger på en udluftning. Værdiskab findes ikke. Ingen minbar og én eneste slags sodavand i receptionen kan man købe. Ét stykke frugt koster i øvrigt den beskedne sum af 10,-
Man skal ikke være nervøs for at sove for længe, da man alligevel er vågen det meste af natten pgr af brag fra døre der lukker og giver fantastisk ekko I betonbyggeriet. Gummilister ville være guld værd!
Det er simpelthen for dyrt det hotelværelse, ift hvad der er. Jeg kommer ikke igen. Fyn mangler jo heller ikke hoteller at være imellem.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Var d.d. på Bistroen, hvor vi købte højreb, på hver taller var der lagt 3 -4 skiver kød, det var lige i overkanten. Der var ikke plads til det andet på tallerken
Det ville ha' været en meget bedre oplevelse, hvis der kun var lagt 1 - 2 skiver og tjeneren når han/hun, havde set at vi var ved at være færdige med at spise, havde spurgt
" Ønsker De/du mere kød?"
Det var ikke billigt, med vi kommer IKKE igen

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Vi nød 2 dage på hotellet som turist.
Det ligger tæt på stranden og i god kørsel afstand til Egeskov slot.
Resturanten bød på alt fra mormor buffet til bøf.
En klar anbefaling til at prøve.
Dog vil jeg dog sige, at hvis man har større børn, så skal man nok ikke anvende deres køjesenge, men de skal have deres egen store senge.
Men et sted som vi godt ville besøge igen.
2020
Har besøgt jer i efterårets ferien.
Utrolig lækker mad vi fik og fik nydt jeres wellness afdeling.
Forsæt jeres gode arbejde

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Nyborg Strand er mestre til at afholde konferencer. Når der ikke er sådanne, forsøger man at lege turiusthotel. Det er lidt sværere end man åbenbart tror, Turister vil ikke vækkes klokken 9 en lørdag i juli for at få redt sengen - et skilt med VIL IKKE FORSTYRRES betyder nej. Turister vil gerne have andet og mere end en spanskinspireret buffet til 250 kr. i restauranten. Turister vil gerne have mulighed for at spise i det fri. Turister vil gerne have værelser med møbler, der ikke ligner noget, man har kasseret da man arvede oldemors sommerhus. Tusindfryd-anneksets stueetage er ikke at se på nettet. Hotellet holder etagens tilstand skjult, men opkræver lystigt samme pris for værelserne indrettet i 1977 som for de helt nye og lækre værelser i andre dele af komplekset. Og i Tusindfryd kan man ikke engang spise mad bragt af room service (til 50 kr. ekstra pro persona) for der er kun een stol og et skrivebord som en hængebro. Plus et ca 25 sm højt sofabord klinet sammen med to liggestole også fra 70erne. Det er en ren cash cow for firmaet. Ikke et smilende ansigt, intet andet end nej, nej, nej. Et æældre ægtepar med rollatorer blev meget brysk sendt væk fra bistroen uden noget bud på, hvordan de skulle få mad.
Vi har med andre ord boet på et halvdårligt B & B - det kan gøres noget sjovere ude på landet, hos private.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.