Ik heb al eerder bij Petssupermart besteld en net weer een nieuwe bestelling ontvangen. Heel snel contact en de verzending werd meteen opgevolgd; 2 dagen later binnen. Ik ben tevreden.
Ich habe bei Pet Supermart bestellt und bin insgesamt zufrieden. Die Bestellung wurde korrekt abgewickelt und die Ware ist wie erwartet angekommen. Natürlich hat der Versand etwas länger gedauert... Ver mais
sehr nette Kommunikation,da meine Bestellung Lieferschwierigkeiten hatte,teilte man dies mir sofort mit. Ich konnte mich zwischen Geld zurück oder vergleichbarer Ware entscheiden. Man schickte mir... Ver mais
Welkom in de wonderbaarlijke wereld van voeding en verzorging voor uw paard, hond, kat, rundvee, varkens, schapen............. Ontdek alle produkten die het leven van uw dier(en) gezonder en prettiger maken. Met ruim 35 jaar ervaring in paarden en honden verzorging, zijn wij trots als marktleider, op hoge kwaliteit en zowel vernieuwende als traditionele produkten tegen onverslaanbare prijzen. Inmiddels levert PetsSupermart niet enkel in Europa, maar ook diereneigenaren in Rusland, Suriname, de Verenigde Arabische Emiraten, Turkije en Japan verzorgen hun dieren nu optimaal met produkten uit ons assortiment. Alle dieren zijn afhankelijk van de zorg die zij van hun eigenaar krijgen, met ons uitgebreide assortiment van ruim 6000 hoogwaardige produkten kunt u aan al hun wensen voldoen.
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
(Duth) Al lang klant. Vriendelijk en goede service. Ruim assortiment, veel keuze voor veel dieren. Bij vragen over een product of bestelling of voorraad op korte termijn antwoord. Ik vind de nieuwe website heel fijn, makkelijk ook om van taal te veranderen indien nodig.
(English) Long time customer. Friendly and great service. Wide range of products for a lot of animals. Questions about a product or order or stock get answered swiftly. I like the new website, it's also easy to change languages if needed. <3
Wat een oplichters. Betalen, maar er worden geen producten geleverd. Vele male gebeld en mails vestuurd. Altijd weer een smoes klaar. Tevens zeer racistisch op alles wat maar een beetje ander kleur heeft. Zeer actief op Facebook Thyra Schijven met heftige racistische uitspraken. Een werkelijke schande.

Resposta da Petssupermart
Natürlich hat der Versand etwas länger gedauert, aber man sollte dabei auch berücksichtigen, dass gerade Ferien- und Urlaubszeit war und es sich hier nicht um einen riesigen Konzern, sondern um einen kleineren Shop handelt. Ich finde, wir haben uns durch Amazon inzwischen ziemlich an „heute bestellt, morgen da“ gewöhnt. Diese Erwartung kann man meiner Meinung nach nicht automatisch auf jeden kleineren Händler übertragen.
Entscheidend ist für mich, dass die Ware ordentlich angekommen ist und am Ende alles funktioniert hat. Die Auswahl und die Preise fand ich ebenfalls gut. Ich würde dort wieder bestellen und Pet Supermart weiterempfehlen.

Resposta da Petssupermart
Top Service & Zeer Redelijke Prijzen,Bedankt.

Resposta da Petssupermart
Ich habe am 9.6.26 das Geld überwiesen bis heute 21.7.26 keine Lieferung erhalten auf Mails wird nicht geantwortet habe um 150.- bestellt.Ein absolutes NEIN
Anfang August die Bestellung erhalten auf meine Mails wurde erst geantwortet nach der Trustbewertung

Resposta da Petssupermart
Zaterdag besteld, maandag verzonden en dinsdag geleverd. Top service.

Resposta da Petssupermart
Bestelling netjes volgens afspraak geleverd gekregen.

Resposta da Petssupermart
Petssupermart heeft veel affectie voor dieren.
Helaas, niet zoveel voor moslims.
En dat heb ik ook gemerkt toen ik de winkel binnenliep. De dame in kwestie gaf mij vanaf het begin een nare blik. Het duurde niet lang voordat ik kon achterhalen wie deze het was. En daarna kwam ik schokkende online uitlatingen tegen.
Voor de betreffende uitlatingen, zet het volgende achter imgur punt com: /a/P1G2NQw
Volgens Thyra Schijven mogen de minderwaardige moslims namelijk terug naar hun eigen land. Mag ik wel de katten meenemen mevrouw Schijven? Of moet ik die hier achterlaten?
Ik denk dat jullie het beste dat racistje de laan uit kunnen sturen. Want dit verhaal gaat anders een staartje krijgen.
Groet.
S

Resposta da Petssupermart
Habe wieder einige Sachen bestellt zum Entwurmen für meine Schafe und Hunde . Die Ware wurde sofort verschickt und ich bin zu 100% immer zufrieden und kann Petssupermart nur weiterempfehlen . Mfg Gotthard Kaiser bin schon einige Jahre ein zufriedener Kunde

1- Confirmation de mon avis
Une commande réglée par virement le dimanche 15 février 26, apparaît annuléesur le site.
2- Ensuite il y a eu une demande de paiement alors que celui-ci a déjà été effectué.
3- Enfin, la commande a été expédiée et devrait être livrée demain effectivement 11 jours après la commande.
4- Mon avis est donc plus favorable qu'au début.
5- Ils sont compétitifs, mieux vaut essayer de payer par carte, pour éviter les désagréments que j'ai rencontrés. Leur délai de livraison attendue demain n'est pas très rapide mais demeure acceptable.

Resposta da Petssupermart
Dit keer t 5 sterren omdat het echt binnen 2.3 dagen geleverd is. Voorgaande keten duurde het vaak een week of langer. Producten zijn altijd goede kwaliteit.

Resposta da Petssupermart
Commande passée le 22 décembre 2025 et payée directement par carte bancaire (202500228740)
Contact écrit le 5 janvier et réponse indiquant un statut d'envoi le 8/1/2026
Suivi colis sur DHL (3SMYPA6231790) indique qu'ils n'ont reçu mon colis
Aujourd'hui le 20 Janvier 2026, je n'ai aucune trace de mon colis et le service client ne répond pas ni aux formulaires de contact, ni au téléphone...

Resposta da Petssupermart
I buy from this shop constantly for many years now, because its products are much cheaper than in Germany (where I live).
Na een paar dagen niks gehoord te hebben en ook niks ontvangen te hebben begon ik 'm te knijpen, maar na 9 dagen toch netjes het pakketje ontvangen. Superblij ermee!

Resposta da Petssupermart
Ich habe am 06.11.25 bei Petssupermart.com Entwurmungsmittel bestellt. Bisher erhielt ich keine Lieferung. Ich habe mehrfach um Auskunft gebeten entweder direkt auf der Website oder per Email. Nach einem Konfliktlösungsantrag über PayPal wurde ich über die Telefonnummer von Petssupermart.com angerufen (via Computer nur 8 Sekunden) und um eine Speicherung dieser Telefonnummer in meinem WhatsApp-Account gebeten. Das geht gar nicht. Ich hoffe nun, dass ich über den Käuferschutz mein Geld über PayPal zurückbekomme.
Neueste Nachricht von Petssupermart: Angeblich geht das Paket verspätet in den Versand, da man in Urlaub war. Auch eine gängige Antwort des Shops!
Bin gespannt, ob und wann die Lieferung ankommt und meiner Bestellung entspricht.
Mittlerweile ist am 24.11.25 die Lieferung eingegangen.
Ich rate dem Shop, Ihre Kundschaft besser zu betreuen und die Ware nach Bezahlung sofort auf den Weg zu bringen oder der Kundschaft wenigstens mitzuteilen, dass die Zahlung eingegangen ist. Außerdem wäre eine Abwesenheitsnotiz hilfreich.

Resposta da Petssupermart
Bestelling gedaan maar nooit gekregen.
meerdere keren gemaild, meerdere keren (op verschillende dagen en verschillende tijdstippen) gebeld en whatsapp berichten gestuurd. Maar krijg geen contact! Nu heb ik dus betaald voor niks.. echt schaamteloos.
Update n.a.v reactie hieronder: Het betreft Order 2025001962 omdat ik via trustpilot niet kan reageren onder reacties doe ik het zo.
Update2: bedankt dat jullie toch nog reageren. Het is voor mijzelf. Omdat ik ernstigs spierproblemen heb en dit helpt het te ontspannen. Jullie hebben mijn email en adres gegevens neem ik aan van de bestelling? Zou dit contact dan verder via de mail kunnen dat is handiger?

Prompte, schnelle Lieferung.
Angemessene Preise.