Jeg afleverede 8 engangskameraer og 2 filmruller hos PhotoCare i Ågade – billeder fra vores bryllup og bryllupsrejse. Jeg bad om at få billederne fra kameraerne både som print og digitalt, m... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Gik ind for at få et hurtig print i Viborg. Et så kaldt ekspress foto. Elendige farve på billedet, er i start af februar absolut ingen tørt græs men alligevel er mit græs gulligt på billed... Ver mais
A empresa respondeu
Photocare Aålborg PhotoCare ågade Rigtig god oplevelse. Jeg fik taget nye billeder gratis, fordi det første billede var lidt for mørkt. Kai var meget venlig, imødekommende og professionel, og der... Ver mais
Bestilte en ny printer og ønskede levering til døren fordi jeg er gangbesværet og ikke kan løfte tunge ting. Men da jeg ikke lige var hjemme, var der blot en seddel om, at jeg kunne hente pakken på næ... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Digital billeder i bedste kvalitet. Hent inspiration til portræt-fotografering, pasfoto, fotobøger, fotogaver og print i storformat.
Informações de contato
Storhaven 7, 7100, Vejle, Dinamarca
- loe@photocare.dk
- www.photocare.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig ekspedition af ordre
Hurtig ekspedition af ordre. Super.

Købte objektiv
Købte en EF 24-70mm f/2.8L II USM om fredagen. Havde den tirsdag eftermiddag.
Nem hjemmeside uden bøvl.

Resposta da PhotoCare Danmark
Jeg bestilte en Tamron 90 mm macro; og tog billeder med den 2 dage efter. Det kan man kalde hurtig levering

Bestilte et kamera online
Bestilte et kamera online. Hurtig fragt og perfekt stand.

Resposta da PhotoCare Danmark
For de jeg fik fave patron så hurtigt…
For de jeg fik fave patron så hurtigt dagen efter kommer også i butikken og købe dem

Hurtig og præcis levering
Hurtig og præcis levering, og super service i butikken.

Leverede hurtigt
Leverede hurtigt, grunden til kun 4 ud af 5 er den manglende information om hvilke SD kort der passede med det kamera jeg købte.

Resposta da PhotoCare Danmark
Nem og hurtigt indkøb af…miniprinter Canon
Nem og hurtigt indkøb af miniprinter,Foto papir og blæk.
Hurtig levering, ingen problemer alt fungerer perfekt.

Resposta da PhotoCare Danmark
Nemt at bestille på deres hjemmeside
Nemt at bestille på deres hjemmeside, hurtig levering, samt totalt overblik over hvad det kostede.

Resposta da PhotoCare Danmark
skod firma der nedgør en fordi man…
skod firma der nedgør en fordi man måske har lidt gammelt udstyr

Glade kunder.
Jeg har idag mødt Finn i Photocare Hillerød og hvor er jeg bare glad for den service jeg har fået. Sikke et behageligt menneske, som både har ydet smilende, hjælpsom og endda hurtig og god service til min lille datter og mig, da vi skulle have printet billeder og taget pas fotos. Tak til Finn for at gøre vores lille gåtur i byen til en glædelig oplevelse.

Resposta da PhotoCare Danmark
Dårlig servise ude i foretning i…
Dårlig servise ude i foretning i Dalumcenteret Odense.
Kold og arrogant ekspedient.

Virkelig god service
Virkelig god service, meget hurtig levering og absolut problemfri returnering, fordi jeg desværre havde fået bestilt en forkert vare (min egen skyld). Vil helt klart anbefale PhotoCares webshop.

Resposta da PhotoCare Danmark
Dårlige farver og rævedyrt.
Gik ind for at få et hurtig print i Viborg.
Et så kaldt ekspress foto.
Elendige farve på billedet, er i start af februar absolut ingen tørt græs men alligevel er mit græs gulligt på billedet.
Derudover er det flabet dyrt, 29 kroner i ordregebyr.
Så 59 kr for et 13*18 billede, eller nå ja 30 +29 kr ordregebyr.
Selvom du selv står og ordner det hele. Eneste butikken gør, er at taste beløbet ind på kasseapparat og opkræve pengene.
Fremadrettet bliver det bare nettet, flottere farver og noget billigere.

Bad quality pasfoto
Not satisfied with the quality of their pasfoto. My 2yr old just had her pasfoto in photocare køge and there is no proper lighting so the print is a bit gloomy, and the picture is not sharp. Bad photo in general.
150kr for a not so good product.
Fremragende!
Aktuelt produkt, fin pris, nem butik, fleksibel og hurtig levering - Fremragende!

Resposta da PhotoCare Danmark
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.