Pit&Pit Avaliações 36.751

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn pakket was kwijtgeraakt bij PostNL. Pit&Pit heeft het onmiddellijk in orde gebracht, nadat ik het via een mailtje gemeld had. Ik kreeg zonder omwegen een nieuw pakket. Snelle reactie, goede terug... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestelling geplaatst, iets vergeten en dat kon via de mail gewoon mee. Scheelde me verzendkosten. Keurig verzorgd, vriendelijke mail en alles op tijd geleverd. Fijn als mensen meedenken! Fijn ook als... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Normaal altijd 5 sterren maar door de samenwerking met Post NL die zogezegd weeral leverden maar waar nergens een pakje te vinden was maar 4 sterren. Pit & Pit heeft mijn bestelling opnieuw verzonden... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik bestel al jaren bij Pit & Pit en ben altijd heel erg tevreden!!....ze hebben een grote keuze aan gezonde voedinswaren, specerijen, kruiden en veel meer! Dank u wel! Ps; ik heb dit bedrijf al aa... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de fitness e nutrição
  2. Venda de Café
  3. Loja de Produtos Saudáveis
  4. Loja de comidas naturais
  5. Loja de alimentos orgânicos

Onze droom is dat jij kan genieten van krachtige en smaakvolle voeding. Gezond genieten is ons motto! Wij willen dat je steeds alle producten vindt die jij nodig hebt. Unieke kruiden, heerlijke smaken, boordevol werkzame stoffen... Voor elk wat wils! Ons doel is dat iedereen kan genieten van het leven, zowel door heerlijk smakende voeding en kruiden als door gezonde producten.

Pit&Pit

Gegarandeerde kwaliteit voor meer dan 2.000 natuurlijke producten
Kwaliteit verzekerd door controles en analyses

Gratis en snelle verzending

Vandaag besteld, morgen in huis!

Vandaag besteld, morgen in huis!
Bestel je op werkdagen voor 16u, dan heb je je bestelling morgen al in huis in Nederland en België. De verzending is helemaal gratis voor elke bestelling vanaf 40 euro.

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

37 mil avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gemak en kwaliteit op een adres. Het is fijn om grotere hoeveelheden te…

Het is fijn om grotere hoeveelheden te kunnen kopen en dat dat een korting oplevert. Goede produkten, snel geleverd. Precies wat ik gebruik: noten , peuvruchten, cacao, zaden, alternatief meel zoals bv boekeeitmeel. Ideaal om dit op een adres te kunnen bestellen.

25 de março de 2026

Resposta de Pit&Pit

Bedankt voor de super mooie en lieve woorden Carla! Geniet nog van jouw Pit&Pit producten en deze zonnige dinsdag!

Alles correct en snel

Alles correct en snel. Dankje wel Pit&Pit.

Resposta de Pit&Pit

Dankjewel voor je feedback Antonio! We zijn blij dat de levering snel was en dat je tevreden bent!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, met oog voor mens en milieu. Fijn dat je grotere hoeveelheden kruiden en specerijen kunt bestellen.

Resposta de Pit&Pit

Bedankt voor de mooie woorden, dit betekent veel voor ons!

Ananassap smaakte prima

Resposta de Pit&Pit

Leuk om te horen dat het ananassap in de smaak is gevallen! Fijne en zonnige dinsdag gewenst Hans.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit bedrijf is super betrouwbaar.!

Dit bedrijf is super betrouwbaar.!! Als je een probleem hebt kan je ze gewoon contacten en komt het gewoon weer helemaal goed.!! Verder is het altijd keurig netjes verzorgd goed verpakt nooit geen problemen gehad een top bedrijf een bedrijf waar vele mensen zouden moeten gaan kopen Betrouwbaar en helemaal niet duur.!! Warme groet, Eugène De Schrijver

Resposta de Pit&Pit

Wauw wat een mooie en lieve worden Eugène! Dankjewel! Dat betekent echt veel voor ons. Ik wens je nog een heel zonnige dinsdag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Correcte aflevering van heerlijke noten

Correcte aflevering van heerlijke walnoten en paranoten.

Resposta de Pit&Pit

Oh heel leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze noten. Laat het smaken en ik wens je nog een zonnige dinsdag verder!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer snel verzonden en netjes gestuurd

Zeer snel verzonden en netjes gestuurd. Heel blij met de Kleefkruid thee.. werkt super! Groetjes Yolande

Resposta de Pit&Pit

Bedankt voor de super lieve woorden Yolanda! Ik wens je nog een heel fijne en zonnige dinsdag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede producten en goede service.

Goede producten en goede service.
Er is een heel groot gamma aan producten. De levering is heel snel.

Resposta de Pit&Pit

Wauw, 5 sterren! Daar doen we het voor. Heel veel plezier met je mooie producten Carine!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Heb lindenthee besteld maar de smaak…

Heb lindenthee besteld maar de smaak /kwaliteit is slecht zonde van mijn geld. Zat meer bladeren dan de linden bloemen in de zogenaamde lindenthee.

Goedemorgen Ergun

Hartelijk dank voor dit bericht. Onze klantendienst zal je hieromtrent vandaag nog contacteren. Zij zullen dit samen met jou verder bekijken en je ongetwijfeld een geschikte oplossing aanbieden.

Mooie dinsdag wensen we je!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vaker bij Pit&Pit besteld en ben heel…

Vaker bij Pit besteld en ben heel tevreden. Kom daarom steeds bij hen terug.

Resposta de Pit&Pit

Wat een top review! Ontzettend leuk om te lezen, geniet van jouw Pit&Pit producten. Ik wens je nog een heel zonnige dinsdag Gemma!

Altijd prima levering

Altijd prima levering, en op tijd.
Netjes verpakt.

Resposta de Pit&Pit

Wat fijn om te horen dat je overal tevreden mee bent! Dankjewel voor de positieve review Hilde!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lovely customer experience except the…

Lovely customer experience except the sizes of some goods were so much smaller than I had anticipated.

Resposta de Pit&Pit

Thank you for your feedback! We’re glad to hear you enjoyed your overall experience. We appreciate your note about the product sizes and will take it into account to make our descriptions as clear as possible for future orders.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.