www.planteskoler.dk Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Undgå at handle med dem Problemet med ordre annullering, ligesom andre skriver. Lang leveringstid. Levering uden besked at planterne bliver leveret. Meget dårligt kvalitet vs. pris. Man kan få meg... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mest vanvittige oplevelse! Bestilte planter d. 27/4 fortrød (efter at have læst anmeldelser) og annullerede min ordre d. 8/5 altså inden 14 dage. I nat 15/6 er der blevet stillet to kasser sølle u... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi havde bestilt forskellige planter til grunden ved sommerhuset. Planterne blev derfor bestilt til sommerhusets adresse. Da vi kommer ud i sommerhuset et par uger senere, viser det sig, at planterne... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har efterhånden købt mange træer hos Planteskoler.dk, over flere bestillinger. Vores første oplevelse, var en træls oplevelse, da de 1800 træer vi havde bestilt, kom flere uger før aftalt, og b... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 22% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

33 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi bestilte nogle forskellige græsser…

Vi bestilte nogle forskellige græsser og 3 sommerfuglebuske i foråret .. græsserne kom fint , ingen af sommerfuglebuskene var der derimod liv i .. efter mange måneders snak frem og tilbage med planteskoler.dk afviste de pure at give os vores penge retur eller sende nye buske .. vi havde naturligvis tilbudt at sende de dødebuske retur som bevis for hændelsesforløbet.. Vi kan på Ingen måde anbefale planteskoler.dk til andre .. 🙁

3 de setembro de 2025

Hej Esben Dahl
Ja den 09.06.2025 lovede vi dig 3 nye til september 2025 - uden beregning og så den 03.09.2025 sætter du denne Trustpilot ind?????
Her er den mail jeg sendte til dig: Jeg kan se at vi har skrevet lidt sammen og at du nu også har brugt nettes mafia TRUSTPILOT, fordi vi ikke ønskede at sende dig 3 nye uden beregning. men vi vil stadig tilbyde dig dette, som skrevet til dig 21.08.2025
Vi har først opdaget dette da vi skulle til at klargøre forsendelsen til næste uge..
Så vi lukker sagen og håber du har haft fornøjelsen af at skrive på Trustpilot.
planteskoler.dk
11.09.2025
Du får 3 nye uden beregning til september når de nye er klar.
09.06.2025
Planteskoler.dk
Men efter at du har sat denne på Trustpilot - har vi annulleret vores aftale for ellers passer dit indslag jo ikke - Hvis du ønsker 3 nye kan du jo kontakte os og vi sender dem til dig og du sletter denne Trustpilot eller retter den, så den stemmer overens med virkeligheden.

Svindel

Vi fik langt fra fra hvad vi bestilte og alt muligt vi ikke have bestilt. Og så blev vi hevet i retten da vi ikke ville betale før det vi ikke havde bestilt blev krediteret.
Han er udpræget en svindler og har ikke styr på sine ting.

20 de maio de 2025

Dårligt service

Her fået tilsendt to planter med gls. De var ødelagt og planteskoler.dk siger at det ikke er deres problemer også selv om de ikke var pakket i en passende emballage. Kun i plast og tape. Og vil ikke svare på mine henvendelser

16 de julho de 2025

Hej Jesper
Vi har talt i telefon flere gange om din uheldige oplevelse med leveringen med GLS - Vi har bedt dig sende os nogle billeder og vi har modtaget noget fra dig der ikke kan åbnes. Men du har stadig ikke sendt nogle billeder vi kunne gå videre med til GLS. Og som vi snakkede om den 23.06 skulle du skynde dig at sende dem da reklamationsperioden for en ødelagt forsendelse skal ske omgående efter leveringen. Så nu skriver du her på siden, hvilket jo ikke hjælper så meget når du ikke vil efterkomme vores mail og sende brugbare billeder. Vi har talt i telefon 7 gange og sendt 4 mails til dig. Du fik pakken den 13.06 kl. 9:18 og du pakker den først ud den 16.06 hvor du ringer kl. 9:30 - der går 3 dage. Pakken GLS leverede ser på leveringsbilledet rigtig pænt ud og helt uden en skrammer. (flot arbejde af GLS). Har du lyst til at se GLS’ levering, kan du finde billedet på vores hjemmeside - kundebilleder nr. 21148960. Vi kan ikke gøre så meget, når en kunde ikke vil samarbejde om en reklamation.
Nu har kontant på DR1 igen taget Trustpilot op til diskussion – Vi støtter ikke Trustpilot med 3.000 kr. om måneden for at få fjernet en del dårlige anmeldelser – i stedet får vi fjernet mange gode anmeldelser og som en medarbejder sagde – ”i kan jo bare betale. Eller også må i lære det ved at det er os der bestemmer hvem og hvad der vises” Men det er jo godt for Trustpilot når kunderne sender dårlige anmeldelser, så kan de bruges til reklame plads imellem for tilsvarende virksomheder.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte en sommerfugleblomst fik 10l…

Bestilte en sommerfugleblomst fik 10l sprøjtevæske.
Skulle efterfølgende bruge tid på at sende sp
røjtevæsken retur.
Efterfølgende når man spørger om lidt kompensesation får man at vide det ikke er deres skyld men GLS.
Har handlet med planteskoler.dk 3 gange.
Første eneste og sidste.
Poul Henning Jørgensen.

5 de agosto de 2025

Den dårligste planteskoleoplevelse nogensinde

Jeg har ALDRIG før lavet en anmeldelse på Trustpilot. Men jeg er nødt til at advare ALLE havemennesker om at købe noget hos Planteskoler.dk - det er et scam. Jeg har lavet mange haver, jeg har lavet tv-programmer om have, podcast om have, jeg har skrevet 14 havebøger, jeg har haft rigtig meget at gøre med haver i tre årtier og har også indkøbt rigtig mange planter til forskellige formål. DETTE ER DEN VÆRSTE OPLEVELSE NOGENSINDE. Jeg køber "stinkende nyserod" i januar, hører intet, rykker, rykker igen, i marts er de stadig ikke kommet, jeg aflyser handlen. Det accepterer Kurt (vogt dig for ham). Jeg får så at vide at det SKULLE have været skriftligt. Jeg aflyser handlen skriftligt. Jeg får pakken alligevel (1.april) og får at vide, at jeg bare skal returnere den (til afsender naturligvis). Det gør jeg. På min regning (400 kr). Kurt og co. vælger nu at lade være med at afhente kassen. Og beskylder mig for at have returneret den til forkert adresse (jeg gjorde som jeg fik besked på - returnerede den). Den skulle have været sendt til Sønderjylland (?). Jeg har ikke kassen. Som var meget lille - planter for 1800 kr engros plejer at fylde og plejer at ankomme plantevogn - her var det meget meget små stilkinger, de må have været døde ved ankomst. Kassen var meget let - kunne holdes med en hånd. Kassen er ikke i min besiddelse fordi jeg jo returnerede kassen. Men jeg er blevet truet med inkasso osv. Jeg har betalt, fordi jeg ikke orker mere hetz fra firmaet. Men I må ikke komme i samme situation, så lad være med at købe noget fra Planteskoler.dk. Det ser professionelt ud, men er det overhovedet ikke... Mvh Signe Wenneberg

1 de julho de 2025

Køb ikke her fra.

Køb ikke her fra.
Ud over at der hele tiden var problemer med at vejret ikke var til at grave alle planter op (så til sidst aflyste jeg resten af ordren og købte fra Aldershvile, som er dyrere men der er kvaliteten i top), så var nogle af de planter der var købt som “i potte med klump”, de var barrodsplanter der til dagen var sat i en potte.. fik bl.a. 2 paradisæbletræer på ca. 1,5 m - de var 1 lang tynd pind…
Betalte kassen for cedertræer på 2-2,5 m høje og glædede mig til nogle træer der ville fylde lidt i haven.. men sidegrenene var klippe af, så de kun stak 20 cm ud fra stammen - da jeg brokkede mig, fik jeg at vide hvordan de ellers skulle kunne transportere dem 😳
Så tænker nogle at jeg skulle have nægtet modtagelse af planterne.. de blev leveret kl. 23.45, midt om natten som et andet lysky firma, og der sov vi…
Købte også 2 birketræer, de er aldrig sprunget ud, de har nu skudt nede fra jorden af, men vi betalte for træer der var 2,5 m høje.. så kunne have sparet en masse penge ved at købe nogle på 40 cm…
Yderligere da jeg havde aflyst resten af ordren, gik der 3-4 måneder inden de overkom at sende en regning på de planter de kunne levere..
Så hold jer LANGT væk fra dette firma…

2 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Overraskende godt produkt til prisen

Jeg bestilte 20 barrodstræer uden helt at vide hvad barrodstræer var. Blev derfor en smule overrasket over så lille pakken var, da træerne ankom.
Fakta her mange måneder efter er, at alle 20 træer er i formidabel vækst.
Jeg er superglad for mit køb; flotte flotte træer til en super god pris.

3 de abril de 2025

go oplevelse

🌱 Fantastisk service og flotte planter! 🌱
Jeg har handlet hos Planteskoler.dk . Udvalget er godt og varieret.
Planterne ankom i super god stand, flot pakket med omtanke for, at de skulle klare forsendelsen.

Jeg anbefaler dem gerne til andre.

⭐⭐⭐⭐⭐ – fem store stjerner herfra!

19 de abril de 2025

NUL STJERNER HERFRA

NUL STJERNER HERFRA.

Jeg købte 25 barrods platantræer i oktober. Da planterne ankom var rødderne knastørre. Jeg plantede dem straks, men ud af de 25 træer er der kun 2 der er kommet tilfredsstillende og 12 er helt døde. Kurt siger at rødderne skal være tørre, for ellers vil de få svamp og dø. Jeg er ikke enig… Google heller ikke… her står der:

“Rødderne på barrodsplanter er meget følsomme over for udtørring, og det kan skade eller endda dræbe planten. Det er vigtigt at plante barrodsplanter hurtigst muligt efter køb og at holde rødderne fugtige under plantningen”

Kontordamen bad mig om at sende billeder af planterne, men dem kunne Kurt ikke åbne.

Selvom det hedder Planteskoler.dk kommer planterne fra Tyskland.

Kurt sagde at jeg da bare kunne have tegnet en forsikring, eller også skulle jeg have købt den ved Jespers planteskole. Det eneste han ville tilbyde mig var at jeg kunne købe 25 ny planter og så betale ekstra for en forsikring.

Jeg køber helt sikkert ikke planter her igen.

19 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hold jer langt væk! Lang leveringstid, dårlig kvalitet af planter!

Hold jer langt væk.
Planter af dårlig kvalitet, lang leveringstid, jeg modtog mine planter 1,5 måneder efter bestilling og de var i mine øjne slet ikke salgsbare.
Jeg måtte i de halvanden månede rykke flere gange for et leverings status.
Jeg har sendt billede af de planter jeg modtog, klaget og kvaliteten.
Jeg har gjort insigelse mod fakturaen men alligevel sender de mig rykkere for betaling, den eneste respons jeg har modtaget fra planteskoler.dk er at mine planter nok skal “ komme sig.. “
Jeg køber da ikke planter der nok skal blive noget efter tid!
Stor skuffelse!

13 de abril de 2025

Resposta da www.planteskoler.dk

Vi er kede af at høre, at du er utilfreds med din oplevelse, men vi vil gerne præcisere nogle forhold, da din fremstilling ikke giver et retvisende billede af forløbet.

Du bestilte planter, som vi på forhånd oplyste kunne have forlænget leveringstid, da de var sæsonvarer og ikke på lager ved bestilling. Dette fremgik tydeligt af ordrebekræftelsen. Vi holdt dig løbende opdateret, når der var nyt fra vores leverandør, og vi svarede på dine henvendelser så snart muligt.

Da planterne blev leveret, modtog vi din klage med billeder. Vi vurderede, at planterne var i naturlig og forventelig tilstand efter transport og sæsonskifte, og derfor informerede vi dig om, at de med korrekt pleje ville komme sig – en vurdering vi står inde for fagligt. Det var på ingen måde ment som en afvisning, men en professionel vurdering baseret på erfaring.

Siden da har vi forsøgt at kontakte dig telefonisk tre gange for at finde en løsning, men uden held. Vi ville meget gerne have talt direkte med dig og fundet en vej videre – vi er altid åbne for dialog.

At du efter modtagelse af varerne nægter at betale fakturaen, uden at vi har haft mulighed for en reel dialog, har tvunget os til at sende rykkere i overensstemmelse med vores handelsbetingelser.

Vi vil dog gerne understrege, at hvis planterne mod forventning ikke kommer sig hen over sommeren, så tager vi naturligvis reklamationen op igen i efteråret, hvor det er muligt at vurdere deres tilstand mere retvisende.

Vi står fortsat klar med vejledning og hjælp – vores mål er altid tilfredse kunder, men vi kan kun hjælpe, hvis vi har mulighed for at komme i kontakt.

Planteskoler.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais