⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg var lidt bekymret for at bestille et frugttræ online, da jeg har hørt om mange tilfælde, hvor planter bliver beskadiget under transport hos forskellige webshops. Derfor skrev jeg i k... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Købte i maj måned georginer/daliaer, der iflg. illustrationen på poserne skulle blive høje og storblomstrede (dobbelte), men nu hvor blomstringen er i gang, så er planterne lave og enkelte (kedelige).... Ver mais
Meget tilfreds. Jeg har netop modtaget min ordre (via Brink Transport), bestillingen på en japansk dværgløn blev afgivet søndag aften. Her tirsdag formiddag står den så foran min hoveddør. Den er he... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Oplevelsescenter med alt til havelivet, boligelivet og dyrelivet
Informações de contato
Lyshøjen 12, st. th., 8520, Lystrup, Dinamarca
- kundeservice@plantorama.dk
- www.plantorama.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 94% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Meget tilfreds
Meget tilfreds.
Jeg har netop modtaget min ordre (via Brink Transport), bestillingen på en japansk dværgløn blev afgivet søndag aften. Her tirsdag formiddag står den så foran min hoveddør. Den er helt som forventet ud fra billedet på Plantoramas hjemmeside.
Perfekt
Perfekt
jeg kunne hele vejen følger hvor min pakke var
hurtig levering
Hurtig afsendelse og levering
Hurtig afsendelse og levering. Rigtig flot havemøbelsæt.
Hurtig levering flot plante
Farverne på de spanske margueritter som…
Farverne på de spanske margueritter som jeg fik leveret er fine, men nogle af planterne er så ranglet,at det klart ville være nogen jeg ville være gået uden om selv. Derudover er de enten pakket så hurtigt/ hårdt eller så er det under transporten de er blevet håndteret hårdt for flere af stængerne var knækket. Alt i alt en lidt øv oplevelse da jeg jo satte min lid til at min order ville blive håndteret på en måde og i en kvalitet som jeg selv ville ha gjort.

Flot til prisen.
Da jeg modtog Samir vandspil, var den gået lidt stykker bagpå, men det jeg limet - nogenlunde. Betyder ikke så meget, for man kigger ikke bagpå 😉
Fik tilføjet en lille led lyskæde bagpå og hvide pynte sten i bunden.
Varerne blev leveret
Varerne blev leveret, pludselig var de i indkørslen
som fortsættelse af min anmeldelse af…
som fortsættelse af min anmeldelse af Plantorama i Tåstrup,er den negative anmeldelse jeg lavede, har de vendt til en positiv, ved at give mig ret i en part af min klage, og tilbyde mig en anden form for køb af foder.
Jeg er yderst tilfreds med dere tilgang.
Meget fin og hurtig betjening med…
Meget fin og hurtig betjening med godeoplysninger om pakkens vej
Hurtig levering og god service
Vi købte et udendørs loungesæt og fik leveret til døren allerede to dage efter, hvor vi forventede levering efter en uge. Det var vi meget imponeret over. Da vi samlede sættet var en skrue til den ene loungestol defekt og kunne ikke samles korrekt. Vi kørte samme dag ind til Plantorama i Aalborg og fik en ny stol med hjem med det samme. Det er vi virkelig tilfredse med. Kvaliteten på møblerne føler vi er i top og vi er virkelig glade for det.
Tak for god service af en bestilt vare…
Tak for god service af en bestilt vare -varen kom hurtigt -før aftalt tid .
Vi kan varmt anbefale Plantorama og vil snart handle der igen-Tak.
Nemt at finde, små forbedringer :)
Det var nemt at finde de ting jeg skulle bruge.
Små feedback ting:
Jeg ville ønske at man lettere kunne sortere hvilke ting som man kunne købe online.
Jeg købte en del stueplanter, og ville så købe jord med, og så så jeg at det hævede prisen på min levering - hvilket selvfølgelig er i orden, men det ville også være rart hvis man lettere kunne se hvilken vare i kurven som det var der hævede den :)
Hurtigt og nemt
Nemt at taste oplysningerne, gavekortet var muligt at printe 5 minutter senere
Plantorama Egå
Jeg havde en rigtig god oplevelse i Plantorama Egå. Det er en flot og velholdt butik med stort udvalg af alt til bolig og have. Jeg fik grundig vejledning af Lea, som havde stor viden om planterne og var yderst hjælpsom med at finde de rette planter til min nye have. Jeg kommer helt sikkert igen en anden gang!
Fin forklaring ang
Fin forklaring ang. køb af gavekort.
Men jeg så ikke på hjemmesiden at den straks blev sendt på mail til udprintning.
dejlige sunde planter ankom i god…
dejlige sunde planter ankom i god stand , alt ok - sr fint ud .
Planter i krukke
Jeg har I dag blevet oplyst, at planter i krukker er der ingen garanti for, selv om planten åbenbart ikke var “levende “ ved køb.
Mit formål er, at gøre andre opmærksom på det, da det ikke bliver informeret ved køb.

Nem og overskuelig hjemmeside
Hamster
Hej.
Vi har desværre købt 2 hamster der er døde nu, efter meget kort tid "1 mån".
Jeg vil overhovdet ikke anbefale dette sted for at købe hamster.
Både os voksen og vores børn bliver jo tilknyttet til disse dyr.
Og jo vi har andre dyr.

Resposta da Plantorama
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.