Nul stjerner herfra. Købte en Hunter hundesele hvor plastic spændet knækkede kort tid efter, de vil ikke ombytte eller refundere pengene uden kvittering til trods for jeg kan fremvise selve trækningen... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg var lidt bekymret for at bestille et frugttræ online, da jeg har hørt om mange tilfælde, hvor planter bliver beskadiget under transport hos forskellige webshops. Derfor skrev jeg i k... Ver mais
Meget tilfreds. Jeg har netop modtaget min ordre (via Brink Transport), bestillingen på en japansk dværgløn blev afgivet søndag aften. Her tirsdag formiddag står den så foran min hoveddør. Den er he... Ver mais
Vi købte et udendørs loungesæt og fik leveret til døren allerede to dage efter, hvor vi forventede levering efter en uge. Det var vi meget imponeret over. Da vi samlede sættet var en skrue til den ene... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Oplevelsescenter med alt til havelivet, boligelivet og dyrelivet
Informações de contato
Lyshøjen 12, st. th., 8520, Lystrup, Dinamarca
- kundeservice@plantorama.dk
- www.plantorama.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 91% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Intet og klage over
Intet og klage over , hurtigt behandling 🇩🇰🇩🇰🇩🇰👍
Har handlet ved jer før og fåetvaren…
Har handlet ved jer før og fåetvaren leveret. Super service. Handler gerne igen og vil også anbefale andre at handle her.
Mangelfuld vare beskrivelse.
Jeg købte på websiden nogle Indianer Bananer. Da jeg har hentet og betalt disse, kan jeg ikke se hvilken sort de er. Ved kontakt til kundeservice oplyser de mig at de ikke er en sort men dyrket fra frø. Dette stå ingen steder hverken på planten eller på websiden. Frø planter vil tage mellem 7-10 år før de kan danne frugter og disse kan være uspiselige. Jeg har således købt et ikke brugbart produkt som heller ikke lever op til beskrivelsen på websiden. Plantorama vil ikke tage disse return, selvom jeg gerne ville have en tilgodeseddel og havde håbet på en mindelig løsnig

Resposta da Plantorama
Kan ikke anbefale levering fra…
Kan ikke anbefale levering fra Plantorama. De glemte at medsende 4 varer, jeg havde betalt for. Jeg skulle bruge tid på at skrive og ringe til dem efterfølgende.
Håber de indfører noget kvalitetssikring af deres leveringer.

Resposta da Plantorama
Blomsterne var bare SÅ flotte denne…
Blomsterne var bare SÅ flotte denne gang. Kun 3 stjerner da den forrige ordre med en marguerit busk i mellem, var SÅ TØR at alle knopper var visne og faldt af., så måtte bestille ny til den ene udendørskrukke,
Flotte planter levering til dør
Top service i Plantorama Egå
Jeg var i dag forbi Plantorama i Egå og havde en rigtig god oplevelse. En meget sød og hjælpsom medarbejder tog sig tid til at vejlede mig om den rette jord til min nye plante. Det var tydeligt, at hun havde stor viden og gerne ville hjælpe.
God service, fint med transporten.
5 ud af 6 planter var fine, den sidste snakker vi ikke om, så derfor 4 ud af 5 stjerner 👍
stort flot center med masser af sjove…
stort flot center med masser af sjove ting
Bestilling
Lige bestilt let at komme rundt på hjemmesiden, så venter spændt på mine varer
Altid venlig betjening
It was very easy to make an order…
It was very easy to make an order online, and there was a sale on the product I wanted.
Der står på jeres side i randers at i…
Der står på jeres side i randers at i har masser af agurk planter hjemme, men nej alt var væk, tyder på at i får folk til butikken lokker med det,det er bondefangeri.

Nemt og billigt
Kan ikke anbefales
Plantorama har bedt mig dele min oplevelse, så det kommer her:
Jeg bestilte planter med udbringning.
Plantorama stillede planterne i en stor papkasse, så de har raslet rundt under kørslen.
Plantorama bruger firmaet Brink Transport til levering.
De hentede planterne i torsdags og lod dem stå på deres lager til i dag - mandag, selvom de skrev at planterne kom fredag senest 16.30.
Så jeg har lige modtaget 3 tørre rabarberplanter med flere knækkede stængler.
Ingen ulejliger sig med at orientere mig om at leveringen er forsinket - og kundeservice hos både Plantorama og Brink holdt weekendlukket.
Brink har lige opdateret deres track & trace med at planterne kommer i dag kl. 15.26, samtidig med at deres chauffør efterlod planterne ved døren lige før, altså kl. 09, så der er vist ikke helt hold på logistikken.
Umiddelbart efter fik jeg dog en mail om, at nu var planterne leveret.
Så jeg kan bestemt ikke anbefale at købe planter med levering hos Plantorama eller at bruge Brink Transport.
Mvh Heidi

Resposta da Plantorama
Jeg havde skrevet at jeg ville have…
Jeg havde skrevet at jeg ville have leveret mine varer d. 11.6 eller d. 12.6. Men fik dem leveret d. 3.6. Og da det var en levering til mit sommerhus skal planterne nu stå ude ved vejen til jeg kommer derop d. 12.6.

Resposta da Plantorama
Mega godt personale og stort udvalg af…
Mega godt personale og stort udvalg af varer. Det er dejligt med noget ungdom i butikken
Det hele hjemmeside er overskueligt
Det hele hjemmeside er overskueligt.
Nent at navigere, jeg kan ikke ønsker om en bedre service
Virkelig lækkert havecenter med mange…
Virkelig lækkert havecenter med mange lækre varer og top service. Det er et ægte gammeldags havecenter med charme og små gange, som er sjovt at gå på opdagelse i.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.