Polderscooter Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben voortreffelijk geholpen, door de heer Geerts. Alles ging vlot. Hij heeft de scooter, dezelfde dag gereed gemaakt. Zodat we gelijk ermee konden rijden. Gezorgd, dat de scooter (Kymco) op m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben een nieuwe GTS Palermo scooter voor onze dochter gekocht en we zijn zeer tevreden over de service. Heel goed geholpen en alles netjes uitgelegd en snelle levering. Als er iets mee is, staan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben een zo goed als nieuwe Kymco People S bij polderscooter gekocht. Het contact verliep prettig. We konden snel terecht en na een duidelijke uitleg hebben we de scooter meegenomen. Tot nu toe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het is dat we geen 10 sterren konden geven, anders hadden we het gedaan. In maart scooter gekocht voor onze dochter haar 16e verjaardag. Scooter mocht tot afroep juni daar blijven staan. Alles is netj... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

55 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

14 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Toppers

Ze zijn behulpzaam en denken mee. De scooter is gebracht en thuis nogmaals alle uitleg gekregen. Zeker een aanrader!

23 de março de 2022

Kundig en betrouwbaar

Kundig, goed advies, eerlijk advies en denkt mee met de klant. We voelden ons in vertrouwde handen. Goed gevoel in vergelijking bij een andere winkel.

23 de março de 2022

Super winkel

Super winkel. Ben al een jaar eigenaar van een niu. Elektrische scooter. Top scooter. Geen probleem. Doet het altijd. Als er iets is is er direct goede service. Onderdelen altijd op vooraad. Ben tevreden klant.

11 de novembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pas op met verzekeren via polderscooter!!

Ik ben blij te zien dat jullie nu wel binnen een dag kunnen reageren. Echter betreft dit niet mijn vriend, maar mijn scooter die gestolen is en ik kan jullie garanderen dat ik nooit heb gevraagd naar een opvoering omdat ik daar simpelweg geen wetenschap van heb gehad. Jullie vroegen mij letterlijk of ik de scooter opgevoerd wou hebben en toen ik vroeg of ik daar geen problemen met politie zou krijgen vertelde jullie mij dat het met een correctie binnen de wettelijke perken zou blijven, nergens is mij verteld dat ik hierdoor niet meer verzekert zou zijn, foutief geïnformeerd. Ik neem aan dat iedereen begrijpt dat als je door een opvoering niet meer verzekert bent je of niet de duurste verzekering neemt of hem niet laat opvoeren, deze keuze hebben jullie mij niet voorgelegd. En gezien de walgelijke reactie waarin jullie dit verhaal als zielig willen neerzetten en mij te vertellen dit als een man te moeten nemen gaat jullie duur te komen staan. Dit is niet hoe je met foutief geïnformeerde klanten omgaat.

19 de setembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pas op met verzekeren via polderscooter!

Nadat ik bij polderscooter mijn eerste scooter heb gekocht waren er de eerste jaar geen problemen. Tot mijn scooter gestolen werd. Polderscooter ziet af van elke soort van verantwoordelijkheid daar waar zij mij hebben voorgelegd de scooter te kunnen opvoeren zonder daar enige problemen mee te ervaren. Ik werd voorzien van foutieve informatie want u raadt het natuurlijk al, de scooter is niet verzekerd in verband met het opvoeren van de scooter. Ik heb dus een volledige jaar voor een scooter betaald die achteraf niet verzekert bleek te zijn. Toen ik met mijn verhaal bij polderscooter kwam,werd ik doorgestuurd naar mijn verzekering (wat totaal buiten de verantwoordelijkheid van mijn verzekeringen valt). Hun gaven aan dat dit een veel voorkomend probleem is wat mijn verbazing alleen nog maar meer wekt. Want er is niemand binnen polderscooter geweest die mij op de hoogte heeft gebracht van als ik mijn scooter (op hun eigen advies) opvoer dat ik mijn recht op verzekering verlies. Ik heb specifiek gevraagd of ik er problemen mee kon krijgen en het antwoord was heel duidelijk nee. Om er na een jaar achter te komen dat dit anders blijkt te zijn en de nonchalante manier waarop ik telkens door verwezen wordt laat mij dit bericht sturen. Mensen pas op met polderscooter en hun zogenaamde geweldige service. Ze zijn er puur om winst te maken nergens hebben ze mij het gevoel geven iets voor mij te willen betekenen na de scooter is verkocht.

19 de setembro de 2021
logotipo da Polderscooter

Resposta da Polderscooter

Nooit geen bijzonderheden gehad zoals je zelf ook aangeeft.
Wij adviseren nooit iemand om op te voeren, de vraag komt bij de klant zelf vandaan.
Ook bij opvoeren wordt duidelijk vermeld op de factuur dat het is uitgevoerd op verzoek van klant!
Opvoeren mag niet omdat de verzekering dit niet accepteert ,en dit niet mag volgens de wet.
Dit zal ook altijd worden aangegeven bij de verkoop in het gesprek, maar klant is koning.
Achteraf als het niet zo loopt als je had gehoopt moet je op de blaren zitten.
Hoe makkelijk is het dan om een triest verhaal op te hangen, wees een vent en neem het zoals het is.
vriendelijke groet,
Polderscooter

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nieuwe scooter gekocht, zelfde dag lopen met dat ding

Op 03-07-2021 Een NIEUWE elektrische scooter gekocht, ik heb hier 2800,- voor betaald. Volgens de verkoper zou ik er makkelijk 60Km mee moeten kunnen afleggen, met een volle accu.

Ik kreeg de scooter geleverd, om diezelfde dag nog een uur te moeten lopen met die nieuwe scooter aan mijn hand. Ik had namelijk zo'n 35Km ermee gereden en dat ding was compleet leeg.

Ik zocht contact met het bedrijf en gaf aan dat de scooter niet aan mijn verwachtingen voldeed en daarom mijn geld graag terug wou.

De verkoper zei dat ik daar geen recht op had want ik had een test rit gereden???
Wat dat met de nieuwe scooter te maken heeft is mij een raadsel. Ook gaf de man aan dat ik geen rechten had omdat ik de aankoop in de winkel had gedaan, ik had dus wel rechten gehad als ik het via internet had gekocht stelde hij.

Fijn, ik vroeg of ze mij dan op zn minst een accu konden geven welk ik daadwerkelijk 60KM mee zou kunnen afleggen.

Ik had de scooter pas een dag mensen! Ik mocht een week wachten dan zou de scooter opgehaald worden. Erg enthousiast klonk de meneer niet aan de telefoon.

Ik verwachtte er niet veel van, het is immers een familie bedrijf en daar hoef je in het algemeen al niet veel van te verwachten. En dit bleek ook.

Ik werd gebeld en wonderbaarlijk werd mij verteld dat ze de accu uitvoerig hadden getest en dat de accu een actieradius van 50KM zou hebben.

Ik de accu wederom vol opgeladen en gaan rijden, en Weer stond ik stil en mocht ik 1.5 uur lopen in de zinderende hitte, dit heb ik hen ook laten weten via hun service nr op watsapp, waarop ze gewoon weg niet reageren.

Mensen blijf weg van dit (familie) bedrijf, als hier iets koopt is het meuk, troep en de service is ver te zoeken. De scooter welk ik heb gekocht is 2800,- om vandaag op hun site te zien dat ze dezelfde scooter nu aanbieden voor 1900,- all in . Ik voel mij enorm bedonderd.

Je zou toch verwachten dat ze service bieden... en inzien dat ik veel te veel heb betaald, dan geef je er op zn minst toch nog een (gratis) 2de slechte accu erbij.... Twee slechte accu's is bij elkaar 1 goede in mijn opinie.

ik heb geen woorden voor dit bedrijf. Polderscooter te Dronten. Blijf er weg!

20 de julho de 2021

Zeer slecht

Zeer slecht
Me man heeft een scooter geleased maar heeft de scooter al wel 5 keer betaald aan reparatiekosten en zodra je dan terug gaat omdat je hem wil laten maken kun je alles zelf dokken want dan valt het NOOIT onder de garantie wat een slechte zaak snap niet dat mensen hier nog steeds een scooter aanschaffen 1 ding is zeker ons zien jullie NOOIT MEER

22 de junho de 2021

Elektrisch...

Alweer een aantal weken geleden heb ik de NIU-NPro gekocht bij Polderscooter. Mooie zaak in Dronten.
De verkoper heeft me echt uitgebreid ingelicht over deze scooter en kon mijn vragen ook goed beantwoorden. Voor een testrit hoefde ik niet naar te vragen, die werd me aangeboden. Nou doen dus.
Ik was (weer) om. Zo 'n 10 jaar geleden in de pionierstijd van elektrisch scooteren begon ik met mijn 1e elektrische scooter wat een debakel werd. Toen was ik even genezen betreft elektrisch rijden.
Deze scooter is degelijk, volwassen, rijdt heerlijk soepel. Ben een gelukkig scootermens.

13 de novembro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele goede scooter winkel!

Hele goede scooter winkel!
Een andere scooter verkoper had het voor mijn dochter flink verknald.
Wij zijn daarna bij Polderscooter gaan kijken en hebben bij hun een DJJD scooter gekocht.
Perfecte infornatie en levering en mooi op tijd! Daar kan veel concurentie nog veel van leren.
Daarna ook al de eerste onderhoudsbeurten bij hun laten uitvoeren. Ook dit ging exact volgens afspraken.
Bedankt Polderscooter, mijn dochter is jullie nog steeds dankbaar voor de snelle en eerlijke levering, zelfs in coronatijd.
Volgend jaar wordt hier de tweede dochter 16 jaar, dan komen we zeker weer bij jullie langs :-)

13 de novembro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Toonaangevende scooterdealer in de Flevopolder en zelfs daarbuiten!

Ik ben sinds 2016 klant bij deze zaak en altijd goed geholpen hier. De nieuwe showroom is ruim opgezet en bied een enorme keus aan modellen, benzine als ook elektrisch. Ik heb onlangs een Kymco New People S hier gekocht en heb er veel plezier van. Het contact met de verkopers is altijd erg vriendelijk en deskundig. Ik kom graag uit Ermelo hier in deze zaak langs. Daarom raad ik U ook zeker aan dit zelf eens te gaan doen. Ook de service en onderhoud hier, en ook aan huis, is prima. Kortom voor scooters moet U hier zijn!

29 de outubro de 2020

Superr!

Moest een scooter hebben om te pendelen tussen woning en station, en er zat een beetje druk achter, maar dat was helemaal niet nodig, scooter had ik binnen paar dagen en de service was onwijs goed, en alle informatie over scooter werd netjes verteld! Echt een aanrader voor toekomstige scooterkopers

23 de setembro de 2020

Toppie

Na een zeer goede uitleg over de scooters besloten om twee scooters te kopen .
Op een Dinsdagmiddag gekocht en vrijdagmorgen om 9 uur geleverd TOP.
Bij aflevering wederom goede uitleg .
Nu bijna 500 km verder nog zeer tevreden over zowel de scooters alsmede de mensen bij polderscooters .

1 de setembro de 2020
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima en geduldige uitleg zodat ik me…

Prima en geduldige uitleg zodat ik me goed kon oriënteren bij aankoop van nieuwe snorscooter. Goede uitleg bij aflevering, wel met niet eerder gegeven waarschuwing over afdekken cockpit om inbranden te voorkomen. Tankinhoud blijkt niet 7.5 maar 4 liter te zijn, maar alles overkomelijk.

1 de setembro de 2020