Prestige Watches Sweden AB Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

5,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Supernöjd med köpet! Jag hade bara sett klockan på bilder innan köpet och var därför lite nervös över att köpa en begagnad Rolex utan att ha sett den i verkligheten. Men när jag fick h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service från första kontakt till avslutat köp! Personalen var kunnig, engagerad och tog sig verkligen tid att hjälpa mig hitta rätt klocka. Man kände sig aldrig stressad eller påprackad – b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prestige Watches köpte min Rolex. Upplevelsen var perfekt, snabbt/smidigt och med bra kommunikation rakt igenom. Kommer garanterat höra av mig till Christopher nästa gång jag ska köpa/sälja klockor.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag köpte en Rolex utav Christopher på Prestige Watches. Ett fantastiskt bemötande och bra service, jag la en beställning på fredagen. Paketet skickades på måndagen och jag hämtade ut pakete... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Relojoaria

Välkommen till Prestige Watches! Vi är största aktören i Norra Sverige som köper, byter och säljer exklusiva begagnade armbandsur från Rolex. Närmare dig som kund – Både digitalt och på distans, är vi stolta över att bidra till Norrlands och hela Sveriges växande intresse för exklusiva klockor.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

421 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

35 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smidigare köp går knappast hitta!

Köpte min första Rolex ifrån Christopher på Prestige Watches! Otroligt smidig affär! Såg klockan på Blocket där efter tog jag kontakt och vi löste affären inom 48h! Pengarna skickades den 21 November! Idag den 22a November så har jag den runt handleden! Stort tack Christopher! Rekommenderar alla som vill köpa en Rolex, vänd er till Christopher på Prestige!

22 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Otroligt smidigt köp av min klocka!

Affären gick riktigt smidigt till! Fick ett bra bud, tydliga instruktioner i förväg om hur affären görs upp, mycket bra kontakt med Christopher under hela processen. Helt klart det bästa av det bästa!

7 de novembro de 2023

Sålde min Rolex till Prestige Watches

Sålde min Rolex till Prestige Watches. Måste säga att jag var något skeptisk först till att skicka iväg ett så dyrt föremål. Men allt gick precis perfekt. Fick tydliga instruktioner om hur jag skulle göra. Betalningen kom in samma dag som klockan kom fram. Kommer helt klart användas igen både vid köp och försäljningar i framtiden.

2 de novembro de 2023

Rolex Datejust

Jag är så nöjd som man kan bli med mitt köp. Grym Rolex Datejust i topp skick. Tack för utmärkt service Christopher och för att du gjorde mitt första Rolex-köp till en minnesvärd och positiv upplevelse! Kommer helt klart att köpa av Christopher igen!

26 de outubro de 2023

Strålande!

Klockan (Submariner date) jag köpte var fantastisk. Den överträffade mina förväntningar och levererades i perfekt skick. Christoffers proffsiga service och den snabba leveransen gjorde hela köpupplevelsen enkel och smidig. Jag är väldigt nöjd med mitt köp och rekommenderar verkligen PW!

18 de outubro de 2023

Min första Rolex

Jag köpte min första Rolex (bluesy) av Christoffer på Prestige Watches Sweden. Hela affären från förfrågan till att klockan satt på armen var fantastik. Jag kände mig riktigt trygg och jag fick hela tiden information om status på min order, så jag kunde sitta lugnt i båten och se min order hela vägen till den va i min hand. Fantastik bra service och engagemang med kunden i fokus. Om ni funderar på att någon gång investera i en Rolex så kan jag med gott samvete varmt rekommendera Prestige Watches. Ni kan inte bli missnöjda!!!

//Patrik

17 de outubro de 2023

Helt OTROLIGA!

Prestige Watches bygger broar och löser bra affärer på en helt ny nivå. Kundkontakt & Service är bland det bästa jag någonsin varit med om.
15/10 i Betyg!

16 de outubro de 2023

Unbeatable service.

Selling a high-value watch online one has a couple of options. Chance it with Chrono 24 and if lucky, keep most of the value minus the 6,5%. Or, sell it to a store in Östermalm that will lowball you the price at least 40 000 SEK of what they will sell it for. Or, you can sell it to Christopher at Prestige who will give you a respectful price, incredible service, and give you comforting updates at every step of the process. In fact, the experience was one of the best of selling anything, let alone a luxury timepiece. At first I was nervous shipping away 100k worth of watch, but I received the money as promised without any complaint less than 24 hours AFTER SHIPPING. Top quality service. If I had more Rolexes to sell, I would definitely sell with Christopher.

11 de outubro de 2023

Fantastisk upplevelse!

Fantastisk upplevelse att köpa klocka av Christopher på Prestige Watches. Seriöst intryck från första samtalet fram till köpet. Sammanfattningsvis en grym service, leverans och upplevelse. Rekommenderas!!!

12 de setembro de 2023

Lyhörd och pålitligt. Känns tryggt

Extremt lyhörd gentemot mig som kund, uppmärksam och snabb feedback och svar på frågor som man kan ha. Christopher förstår verkligen att det handlar om en seriös och dyr transaktion för alla inblandade och bemödar sitt yttersta för att bistå. Jag är väldigt nöjd genom hela processen och kan varmt rekommendera Prestige Watches

19 de setembro de 2023

Otroligt smidig upplevelse

Otroligt smidig upplevelse. Gjort affärer med Christopher vid 2 tillfällen, köpt klocka förra året och sålt häromdagen.
Smidig, punktlig och säker affär. Ger ett seriöst och kunnigt intryck både som köpare och som säljare. Smidig vid leverans också. Trots att jag är från Stockholm gick affären friktionsfritt med frakten.
Pengarna på kontot morgonen därpå. Härligt!

Rekommenderas starkt. 5/5!

18 de setembro de 2023

Enastående service & bemötande

Christoffer på PW karaktäriseras av respekt, tillgänglighet, ansvar och lojalitet mot sin kund. Jag genomförde ett byte av en klocka mot en annan och allt fungerade klockrent. Leveransens omfattning var klockren och allt som vi kom överens om på förhand fanns med. Skicket var precis som avtalat och alla tillbehör var med enligt överenskommelse. Jag anser att Christoffer är en av den mest seriösa och professionella aktörerna där ute och den bästa jag gjort en klockaffär med. Vid fler klockaffärer kommer Christoffer på PW vara ett självklart val. Rekommenderas verkligen!

1 de setembro de 2023