⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Supernöjd med köpet! Jag hade bara sett klockan på bilder innan köpet och var därför lite nervös över att köpa en begagnad Rolex utan att ha sett den i verkligheten. Men när jag fick h... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fantastisk service från första kontakt till avslutat köp! Personalen var kunnig, engagerad och tog sig verkligen tid att hjälpa mig hitta rätt klocka. Man kände sig aldrig stressad eller påprackad – b... Ver mais
Prestige Watches köpte min Rolex. Upplevelsen var perfekt, snabbt/smidigt och med bra kommunikation rakt igenom. Kommer garanterat höra av mig till Christopher nästa gång jag ska köpa/sälja klockor.
Jag köpte en Rolex utav Christopher på Prestige Watches. Ett fantastiskt bemötande och bra service, jag la en beställning på fredagen. Paketet skickades på måndagen och jag hämtade ut pakete... Ver mais
Detalhes da empresa
Välkommen till Prestige Watches! Vi är största aktören i Norra Sverige som köper, byter och säljer exklusiva begagnade armbandsur från Rolex. Närmare dig som kund – Både digitalt och på distans, är vi stolta över att bidra till Norrlands och hela Sveriges växande intresse för exklusiva klockor.
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Snabba svar och snabba leveranser
Snabba svar och snabba leveranser. Bra kunskap!!
Viktigt i denna branschen
En av många affärer
Jag har både köpt och sålt ett flertal klockor till och från PrestigeWatches. Skickade ett mail sent igår eftermiddag med en försäljningsförfrågan och fick ett snabbt svar med ett rättvist erbjudande om att köpa min Daytona. Idag hämtade Christopher upp klockan på lunchen och nyss hade jag pengarna på kontot. Snacka om smidig affär! Jag har slutat att höra av mig till andra handlare för den service och respekt man bemöts av som säljare och kund är enastående. Hatten av!
Med en kundservice i världsklass
Med en kundservice i världsklass, rättvisande bilder på objekt, humana priser och med snabba leveranser har jag både köpt och sålt flera klockor till Prestige watches genom åren. Trygghet är A och O för mig vilket gör att prestige watches är det självklara valet för mig när det kommer till Pre Owned.
Går som en dans! 🕺
Har gjort flera affärer med PW. Sällsynt smidigt, trevligt och proffesionellt. Allt går som en dans! Enastående faktiskt!
kundservice i världsklass
Precis avslutat ett köp med Prestige Watches,(köp och inbyte) är riktigt imponerad av bolaget, otrolig service från start till mål, jag har handlat klockor med många bolag men detta är min hitintills bästa upplevelse, snabb och diskret leverans med en kvalitet på varan som 100% överensstämde med beskrivningen.
Man blir så glad, Kan varmt rekommendera bolaget, världsklass!
Sålde min klocka till prestige watches…
Sålde min klocka till prestige watches och jag måste säga att de kunde inte ha gått smidigare än vad de gick. De svarade snabbt och de blev inget strul. Från att jag skickade klockan tills jag fick pengarna tog det 2 dagar.
REKOMMENDERAR starkt!
Skulle sälja mina andra Rolex till dem
Skulle sälja mina andra Rolex till dem. Kändes VÄLDIGT skeptiskt att skicka en sån dyr klocka på posten. Men till min förvåning så gick det fruktansvärt bra med jättetrevlig & proffsig personal. Pengarna fanns på kontot dagen efter jag postade den. Kommer definitivt göra affärer med er i framtiden.
Bytt in och förvärvat ett nytillskott
Bytt in och förvärvat ett nytillskott. Super trevlig service genom hela affären, tryggt, smidigt och enkelt! Kan varmt rekommendera Christopher på Prestige💫
Riktigt snabb och smidig affär
Riktigt snabb och smidig affär.
Väldigt proffsigt på alla sätt 5 av 5 stjärnor ⭐️!
Snabbt och smidigt
Att skicka iväg klockor för x antal 100k kändes väldigt nervöst till en början men nu när affären är klar kan jag varmt rekommendera detta företag. Super seriöst och smidigt. Skickade klockorna igår eftermiddag enligt tydliga instruktioner och idag kl 10:00 satt pengarna på kontot!
Förstklassig service!
Sålde min klocka och mindre än 24 h senare så hade jag mottagit mina pengar. Christopher är otroligt förtroendeingivande samt hjälpsam. Kan varmt rekommendera Prestige Watches. Förstklassig service från start till slut.
Grym service och exakt skick som beskrivet
Mycket bra kommunikation och bra service från Christopher. Flexibel med frakt och klockan i exakt skick som beskrivet. Kan varmt rekommendera Prestige Watches Sweden AB
Mycket trevligt och proffsigt bemötande…
Mycket trevligt och proffsigt bemötande redan från början till snabbt levererat!
Försäljning av klocka
Så här ska det gå till när man säljer en klocka 🤩 Detta är en handlare i världsklass rakt igenom. Så otroligt snabb och proffsig och hade rekommenderat alla denna trevliga herre från norr 👌
De va nog den trevligaste jag pratat…
De va nog den trevligaste jag pratat med på länge Christoffer allt du sa stämde ju Så fantastiskt alltså Tack tack 🙏🇸🇪🇸🇪👍🇪🇸
Fem stjärnor hela vägen!
Fem stjärnor hela vägen!
Jag är mycket nöjd med köpet av min klocka. Christopher är en mästare i kundkontakten från val av klocka till den nu sitter på min arm.
Top Notch rakt igenom hela affären!
Detta var nog det bästa bemötande jag fått vid köp av en ny Rolex. Säljaren Christopher var extremt kunnig samt tog sig verkligen tid att svara på mina frågor och funderingar kring klockan. Jag ser redan framemot min nästa affär med detta seriösa företag
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande. Snabb och enkel affär. Klockans skick motsvarade beskrivningen. Rekommenderas
Grymt proffsig och snabb service
Grymt proffsig och snabb service. Produkterna stämmer överens med vad som sagts. Kan varmt rekommendera Christopher och Prestige Watches.