Poul Sejr Nielsen A/S Avaliações 1.683

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik akut besøg af Victor som er hurtigt effektiv og opfindsom. Et rør var gået fra på min varmtvandsbeholder som til slut faldt ud af væggen. Victor fandt hurtigt en løsning som fungerede til det blev... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Selve installationen gik fint, men desværre blev der ikke vist meget respekt for vores have undervejs. En potte blev væltet og smadret, og planterne endte med at blive trampet ned i græsset. Det er sm... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5.3.2026: Fjernvarmeanlæg. Min mand og jeg havde lige købt et rækkehus i Hillerød, da vi til vores frustration opdagede at fjernvarmeanlægget lækkede vand (det viste sig ifølge vvs at være et pr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kom til aftalt tid i en meget vanskelig situation pga de mange fridage mellem jul/nytår 2025. Udkaldet var akut og drejede sig om udskiftning af 2 styk ældre armaturer i håndvaske / badeværelse. Trods... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Encanador
  2. Eletricista
  3. Telhadista

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vi leverer serviceydelser og totalløsninger inden for EL, VVS, ventilation, energioptimering, vedvarende energi, tag og facade. Poul Sejr Nielsen er en af Nordsjællands største teknikentreprenører med over 170 medarbejdere og 70 biler på vejene. Vi tilbyder hele teknikpakken og har den samlet under ét tag. Vores målsætning er tilfredse kunder. Det får vi ved et tæt, løbende samarbejde med vores kunder og stile mod at levere den bedste service og den højeste kvalitet.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 71% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og hjælpsom service til…

Hurtig og hjælpsom service til kloakproblem

Resposta de Poul Sejr Nielsen A/S

Tak for din anmeldelse, Knud!
Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og hjælpsom service i forbindelse med dit kloakproblem. Det betyder meget for os at kunne hjælpe effektivt, når behovet opstår.
Du er altid velkommen til at kontakte os igen.'

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at du fik hurtig hjælp til dit eroderede vandrør, Bjørn!
Det er vigtigt for os at reagere hurtigt og levere en løsning, der virker. Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis behovet opstår.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kort ventetid for løsning af et akut…

Kort ventetid for løsning af et akut problem.

13 de março de 2026

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe hurtigt med dit akutte problem – vi ved, at den slags ikke lige passer ind i kalenderen. Du er altid velkommen til at kontakte os igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget dygtig og kompetent montør

Meget dygtig og kompetent montør, flot arbejde 🤗

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores montør – vi sørger for at give rosen videre. Og vi er helt enige, flot arbejde fortjener lidt ekstra anerkendelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Allerede inden for en time efter…

Allerede inden for en time efter opringning efter hjælp, var arbejdet fuldført.
Pænt ryddet op efter arbejdet.

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at vi kunne være fremme hurtigt og få løst opgaven på under en time – og efterlade stedet så pænt, at man næsten ikke kan se, vi har været der (udover at problemet er væk).
Du er altid velkommen til at kontakte os igen.

Vh. PSN

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God og effektiv udførelse af opgave

Jeg havde problemer med gulvvarmen. Opgaven er blevet løst, og der er nu god varme i huset. Jeg er meget tilfreds.

Resposta de Poul Sejr Nielsen A/S

Tak for din anmeldelse, Christina!
Vi er glade for at høre, at din gulvvarme igen fungerer, og at varmen er tilbage i huset. Det er altid rart, når tingene hurtigt kommer op at køre igen. Tak for de pæne ord – vi sætter stor pris på din tilfredshed.

Med venlig hilsen Team PSN

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tak for din anmeldelse!
Kort og godt – præcis som god service skal være. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse!

Meget tilfreds

Meget tilfreds

24 de fevereiro de 2026

Tak for din anmeldelse!
Det er kort og præcist – og vi er meget tilfredse med, at du er meget tilfreds. Tak fordi du valgte os!'

I rykkede ud straks og løste problemet

I rykkede ud straks og løste problemet

10 de março de 2026

Resposta de Poul Sejr Nielsen A/S

Tusind tak for de fine ord!
Vi ved godt, at det ikke altid er sjovt at sidde og vente på varmt vand – så vi gør vores bedste for at komme hurtigt frem. Dejligt at høre, at det lykkedes denne gang. Vi håber ikke, vi ses igen for snart – men er du i nød, ved du, hvor vi er! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Total renovering af badeværelse.

Selv om tiden for at total renovere mit badeværelse blev lidt længere end forventet, er resultatet meget tilfredsstillende.

9 de março de 2026

Tak for din anmeldelse!
Vi sætter pris på din tålmodighed undervejs og er glade for, at slutresultatet lever op til dine forventninger. En badeværelsesrenovering må gerne tage lidt ekstra tid, når det ender med et resultat, man er rigtig tilfreds med.

Dårlig service

Dårlig service - ville ikke deres fejl

23 de fevereiro de 2026

Resposta de Poul Sejr Nielsen A/S

Vi beklager din oplevelse af den service, vi har udført.

Vi vil dog gerne præcisere, at vores serviceaftale er indgået med Halsnæs Forsyning og omfatter service og vedligeholdelse af den fjernvarmeunit, som vi har installeret. Vores ansvar gælder derfor selve fjernvarmeunitten – ikke den øvrige eksisterende installation i boligen.

Ved vores gennemgang kunne vi konstatere, at fjernvarmeunitten fungerer, som den skal. Problemet skyldes derimod installationen på radiatorerne, hvor der sidder returventiler på alle radiatorer. Disse begrænser flowet så meget, at der ikke kan komme tilstrækkeligt varmt vand ud til radiatorerne.

Selvom dette ligger uden for vores serviceaftale, har vi alligevel gjort jer opmærksom på fejlen og forklaret, hvordan problemet kan udbedres.

Vi har altså udført det arbejde, der er omfattet af vores aftale, og samtidig forsøgt at hjælpe med at identificere årsagen til problemet i resten af installationen.

Vi kan derfor ikke se, at opgaven kunne være håndteret anderledes fra vores side, men vi beklager naturligvis, hvis du har haft en oplevelse af, at servicen ikke levede op til dine forventninger.

Poul Sejr Nielsen A/S

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Rigtig god service men alt for dyrt.

Rigtig god service men alt for dyrt.

13 de fevereiro de 2026

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse som vi sætter pris på.

Vores målsætning er at skabe tryghed for vores kunder og levere kvalitet i det udførte arbejde.

Vi forsøger også at tilbyde vores ydelser til markedspriser, og er samtidig klar over der findes både billigere og dyrere alternativer på markedet.

Vi er dog meget glade for at du har oplevet vores gode service og sætter pris på den.

PSN VVS Service

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid godt vel udført arbejde

Altid godt vel udført arbejde, og laaaaaang tid før regningen kommer.

12 de fevereiro de 2026

Hej Vibeke

Mange tak for de flotte 5 stjerner!
Vi må stramme os lidt an med at få sendt fakturaen liiiidt hurtigere næste gang :-)

De bedste hilsner
Team VVS Service

Dårlig oplevelse

Bad PSN om at komme og skifte en udendørs vandhane og havde gjort alt klar til dem. en opgave der var lige til højrebenet, dog formår de at bruge 2,5 time + opstart + kørsel ( de bor 10 min fra mig ) og ja alting tager tid.

Stoler generelt på folk og beder dem lave arbejdet på timerløn, det skulle jeg måske ikke have gjort i dette tilfælde og tænker at de nok ikke lære noget af denne anmeldelse, men oplevelsen var ikke god.

Dog føler jeg mig snydt og over faktureret.

10 de fevereiro de 2026

Tak for din feedback.

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse og følt dig overfaktureret. Opgaven blev udført på timebasis inkl. opstart og kørsel, og det samlede tidsforbrug afspejler det arbejde, der blev udført på dagen.

Efter vores telefoniske dialog gennemgik vi vores flådestyring og kunne se, at montøren havde registreret for meget tid. Derfor krediterede vi naturligvis de 30 minutter, som ved en fejl var blevet faktureret. Vi tager kunders oplevelser alvorligt – også når der er forskellige forventninger til tidsforbruget.

Vi kan ikke se, at opgaven kunne være håndteret anderledes, men vi beklager naturligvis, at din forventning til prisen var en anden.

Lars Kjellberg - VVS Service

I reagerede lynhurtigt

I reagerede lynhurtigt, og den tilkaldte kloakmester gjorde sit arbejde godt og professionelt.

13 de fevereiro de 2026

Resposta de Poul Sejr Nielsen A/S

Mante tak, Kate! Det er vores mål at hjælpe kunderne hurtigt og professionelt.

Vh. PSN VVS

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg har fået installeret fjernvarme

Jeg har fået installeret fjernvarme, men har ikke fået nogen brugsanvisning om hvad de forskellige lamper betyder, så derfor kan jeg kun give 3 stjerner.
Jeg har også fået installeret gulvvarmesystemer, der var service helt i top.

5 de fevereiro de 2026

Resposta de Poul Sejr Nielsen A/S

Tak for din anmeldelse, Lene – og for de pæne ord om installationen af gulvvarmen. Det sætter vi stor pris på.

Som vi talte om i telefonen er vi selvfølgelig kede af, at du ikke har oplevet at få tilstrækkelig vejledning i forbindelse med fjernvarmeinstallationen. Det er vigtigt for os, at man føler sig tryg ved sit nye anlæg og ved, hvad de forskellige indikatorer betyder.

Vi kan forstå, at der har været usikkerhed omkring betydningen af lamperne på styringen, og hvornår man eventuelt skal kontakte os. Der har været dialog internt om forløbet, og uanset hvad beklager vi, hvis informationen ikke har stået klart nok.

Vi er underlagt retningslinjer fra forsyningsselskaberne, som begrænser, hvor meget der må justeres på selve styringen. Det betyder, at vi skal være forsigtige med, hvilke instruktioner vi giver. Det ændrer dog ikke på, at vejledningen naturligvis skal være tydelig.

På baggrund af din oplevelse vil vi se på, hvordan vi kan gøre informationen endnu mere tilgængelig i fremtiden.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en gennemgang igen – vi hjælper gerne.

PSN VVS

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais