Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rizraz catering til konfirmation 50 personer. Lækkert som altid, mere end rigeligt og lige til at servere. Vi bestilte ved et møde på restauranten. Jeg følte mig godt vejledt. Hvis man kan lide rizraz... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jättebesviken på Nyårsmenyn. Det var mindre antal rätter än vid tidigare besök. Alla rätter var kalla Även om det var tänkt att köttet skulle vara varmt. saknade falafel , pizza bitar , pasta,varma... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg besøgte restauranten i aften sammen med min veninde, og desværre var oplevelsen meget skuffende. Servicen var dårlig, og maden blev serveret kold og uden særlig smag. Derudover talte tjeneren ku... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meget dårlig oplevelse nytårsaften. Totalt urimelig lang ventetid på serveringer og nærmest umuligt at bestille drikkevarer. Vi havde meget klart bestilt uden Fois Gras da vi er meget imod dette, alli... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Stort arrangement på Rizraz

Jeg afholdte et arrangement for 170 personer på restauranten i Kompagnistræde, og vi var overraskede over, hvor professionelle og hjælpsomme personalet var. Samtidig var maden virkelig lækker. Det kan klart anbefales til store selskaber.

16 de junho de 2016

Skøn oplevelse igen

Besøgt stedet igen fredag aften og blev mødt med opmærksom og venlig betjening. Mad var vidunderlig der blev nydt i de skønne opgivelser.
Det kan I godt være stolte af.

11 de junho de 2016
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God service og fornuftig pris

Jeg havde en god proces med bestilling og Riz Raz svarede meget hurtigt på beskederne og var fleksible ift. vores ønsker. Med vores selskab på 70 personer, var der ingen problemer med pladsen og maden blev serveret som aftalt. Desværre havde vi en del ventetid, før det sidste bord kunne gå op til buffeten.

10 de março de 2016
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En dejlig nem aften der var hver kroner værd

Når man skal være værtinde for 25 kolleger med adskillige kostbehøv er det RizRaz' Grønt Buffet der mætter dem bedst - og til en pris der ikke får projektet til at løbe tør for penge. Hjælpsomme og venlige tjenere gjorde meget for at gøre vores aften til en succes. Tak RizRaz, vi sværmer ind igen snarest.

9 de março de 2016
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Framragende oplevelse på Rizraz i København.

Vi var et selskab på 50 personer, som indtog en fortræffelig middag.
Alle deltagere var vilde med det grønne udvalg af retter, som kendetegner stedet. Efter aftale, fik vi dertil serveret dejligt oksekød, og sluttede med en henrivende dessert. Betjeningen var helt i top, priserne meget rimelige så alt i alt fik selskabet på 50 personer fra Fyn, en uforglemmelig oplevelse den aften på Rizraz. Vi har allerede bestilt en aften igen.
Glæd dig, du vil ikke fortryde, hvis du vælger at spise her.

9 de março de 2016

Varme anbefalelser herfra

Rigtig god service, smilende og imødekommende personale, fantastisk godt udvalg i menuen og gode vine til en overkommelig og fornuftig pris. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer der...thumbs up

19 de fevereiro de 2016

Ærlig Mad!

Salaterne er friske, sprøde og har et gennemgående præg af friske urter i variation. Udvalget er bredt og smagen er god.

Stor ros til jeres hjemmegravad laks, og den italienske pino nero.
ligeledes ros til personalet.

Alt i alt udstråler Riz Raz i Kompagnistræde et ærligt madhus, som gør en indsats.

17 de fevereiro de 2016

God mod og god service

Jeg besøger ofte restauranten med grupper af studerende, og både de og jeg er yderst tilfredse med kvaliteten af mad og service

17 de fevereiro de 2016
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækker mad, god service, og behagelig atmosfære

Efter nu mange gange at have besøgt RizRaz har oplevelsen altid været fantastisk. Én ting er omgivelserne og stemningen; man følser sig både ude og hjemme på én gang. Denne følelse bliver bekræftet af det søde personale og velkommende/personlige behandling man får på stedet. En anden ting er maden; et skønt udvalg af lækre sager fra en klassisk burger til en eksotisk forførelse.
Mange tak til RizRaz for mange gode aftener
Vi ses

1 de fevereiro de 2016

Sen Julefrokost

Mit firma og jeg afholdte sen julefrokost på kompagnistræde i starten af Januar.
Nogle af os var noget skeptiske, men må indrømme at vi blev meget overraskkede.
Fede lokaler, dedikerede og imødekomme personale, og super lækker mad.
Kan varmt anbefales til andre virksomheder

27 de janeiro de 2016

Skøn Mad Ud Af Huset

I forbindelse med en stor 50 års fødselsdag, bestilte vi mad ud af huset fra RizRaz, da vi tidligere har haft gode erfaringer med dette.
Proceduren ved bestilling på nettet er nem og endnu en gang leverede de varen. Vi fik skønne friske salater og lækkert kød.
Gæsterne var glade - og det var vi også!

Jeg kan kun anbefale RizRaz´s mad ud af huset.

Meget for pengene

Kære Riz Raz

Jeg blev meget overrasket da jeg besøgt jer i weekenden.

Fik Carpaccio til forret som kostede 55,- hvilket jeg synes var alt for billigt da der også kom trøffel og god parmesan med. alt fra service til mad spillede, også venligt personale - kommer helt sikkert igen.

Laver i også mad ud af huset?

Kh Poul A

logotipo da Rizraz

Resposta da Rizraz

Kære Poul,

Tak for din feedback.

Vi har også catering.
Se mere på vores hjemmeside under fanebladet Ud Af Huset.

Rizraz

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Rizraz serverer kun halal kød uden at oplyse det

Det er ikke i orden, at Rizraz kun serverer halal kød uden at oplyse det. Og de skriver oven i købet på deres hjemmeside, at de kun bruger kød fra dyr, der har haft det godt. Det er da løgn. Hvordan kan det føles godt at få halsen skåret over uden bedøvelse?
Hvis man fik muslimer til at spise haram kød, uden at de vidste det, vil der opstå ramaskrig, men det er åbenbart i orden at sælge halal kødretter til ikke-muslimer.
Fy, skam jer, Rizraz! Jeg er færdig med at spise der.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Nytårsaften.

Var ikke nogen god oplevelse. Alt for mange mennesker til buffet.
Der var alt for lidt plads. Man stod længe i kø. Prisen var også høj efter hvad man fik for pengene. :-(

11 de janeiro de 2016
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

herlig mad og overskuds agtig betjening nytårs aften

Maden var herligt frisk og vel tillavet, især de sprørde hassebach kartofler og det møre oksekød var skønt. Lækre salater.Søde og smilende unge mennesker sørgede for os og gjorde helt klart deres bedste. Eneste minus var lang kø ved den vanlige buffet med kun en række mulig på en travl aften.

10 de janeiro de 2016

Super til pengene

Dejligt med salater især på en nytårs aften.
Den marinerede laks var vidunderlig.
Vi smutter tit forbi, og dejligt at vide at I nu har åbent nytårs aften.

10 de janeiro de 2016

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais