Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rizraz catering til konfirmation 50 personer. Lækkert som altid, mere end rigeligt og lige til at servere. Vi bestilte ved et møde på restauranten. Jeg følte mig godt vejledt. Hvis man kan lide rizraz... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jättebesviken på Nyårsmenyn. Det var mindre antal rätter än vid tidigare besök. Alla rätter var kalla Även om det var tänkt att köttet skulle vara varmt. saknade falafel , pizza bitar , pasta,varma... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg besøgte restauranten i aften sammen med min veninde, og desværre var oplevelsen meget skuffende. Servicen var dårlig, og maden blev serveret kold og uden særlig smag. Derudover talte tjeneren ku... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meget dårlig oplevelse nytårsaften. Totalt urimelig lang ventetid på serveringer og nærmest umuligt at bestille drikkevarer. Vi havde meget klart bestilt uden Fois Gras da vi er meget imod dette, alli... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rigtig hyggelig Nytårsaften

Vi har nu holdt vores Nytårsaften hos Rizraz (dog ikke i 2014) i 5 år og det har været en rigtig god buffet hvor der absolut ikke har manglet noget. Men her i 2015, blev vi rigtig frustrerede over at der kun var 1 buffet opstillet til 300 mennesker og den var nedenunder hvor folk kom ind og ud ad døren for også at stå i kø for at blive anvist bord. Når man kun er 2, skulle man enten tage alle ens privat ting med ned i lang kø og tage mad samtidig - eller også skulle man gå ned én ad gangen hvor den anden så måtte sidde i 20 min alene, og derefter når den der hentede mad kom tilbage, så kunne den sidde mens den anden gik ned i kø.
Talte med ejerne, som var helt utrolig søde og forstående, og vi fik ordnet det helt tilfredsstillende, og de lovede at der næste år igen vil blive stillet 2 buffeer op. Så vi er helt klar på igen at holde vores næste Nytår hos Rizraz 2016.
ALLE - og jeg mener ALLE - tjenere vi stødte på oppe på 1. sal i løbet af aftenen var utrolig opmærksomme og søde og smilende, og betjeningen var hurtig og præcis.

God stemning

Rigtig god stemning på trods af travlhed nytårsaften. Meget hjælpsomt og smilende personale.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

dobbeltbooket

Vi havde holdt nytår hos Rizraz i 2014 og vi glædede og meget til at komme der igen. Og der er intet at sige om mad kvaliteten, mums!! Men vi kom kl. 19 og fik ad vide at alt var dobbeltbooket så vi havde kun bordet til kl. 21, så vi skyndte os at spise så vi i det mindste kunne nå det. Der var så et bord ledigt efter kl. 21 men der havde vi slugt maden for at nå det. Så rigtig meget af hyggen forsvandt. Øv at man dobbeltbooker på en nytårsaften, vi følte os rigtig meget til grin. Vi fik intet som kompensation for den manglende service. Derudover var køen til maden enorm, stedet er vist ikke beregnet til så mange gæster

Slap betjening ....

Besøgte RizRaz søndag aften ved 17-tiden. Da vi kom sagde vi goddag og bedte om et bord til 2. Det første bord vi så valgte, ville den meget unge og usikre tjener helst ikke have vi tog, da der var 4 pladser og det ville de gerne holde til, hvis der kom 4 gæster. Helt i orden - vi valgte et andet bord. Lidt efter kom 2 damer - de fik anvist 4-mandsbordet ...??? Nå, vi fik et menukort og bestemte os rimeligt hurtigt. Ingen tjener kom, så jeg måtte selv rejse mig og gøre opmærksom på, at vi var klar til at bestille. Den samme unge og usikre tjener tog imod vores bestilling uden blok og pen. Resultatet var da også at han bremsede mig, da jeg var på vej mod toilettet og spurgte mig, hvad det nu var jeg havde bestilt. Vi ventede 9 minutter på drikkevarer, og så sagde han, at til min mands lammekrone var der kun bearnaise sauce i køkkenet. Min mand valgte derfor saucen fra. Vi ventede 25 minutter på maden - den var til gengæld god. Da vi gerne ville betale, fik vi regningen, men tjeneren kom aldrig tilbage efter betaling, så jeg måtte igen rejse mig og betale ved disken. Ringe betjening må man sige og INGEN drikkepenge herfra.

21 de dezembro de 2015

Meget langsom betjening

Tjenerne står i skranken står og hygger sig med hinanden og registrerer ikke at der er gæster. Hvis man har brug for noget må man selv gå op og få fat i en tjener. Vi oplevede at de havde glemt en hovedret og da vi efter en halv time gik op og rykkede for desserten havde de dels glemt det og dels var de udgået for nogle desserter. At de af egen drift skulle rydde bordet efter hovedretten og før desserten er ikke en tanke der strejfede dem. Egentlig synd for maden er spiselig.

21 de novembro de 2015
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

lækker salatbuffet men kødet var uden tilbehør

Familien valgte 3.november at gå på restaurant RizRaz i St.Kannikestræde 19.
De tre af os valgte kød + buffet mens den fjerde valgte kød uden salatbuffet. Vi ventede meget længe på at få vores ret. Man kunne dog gå i saltbuffeten og spise der, mens man ventede. Da kødet endelig blev serveret var vi særdeles overraskede. Kødet lå bare på et træbræt med lidt salt i en lille bunke ved siden af. Der var hverken tilbehør eller nogen form for pynt. Det var virkelig en nedtur specielt for den af os, der ikke havde valgt saltbar og derfor kun havde en bøf at spise. Kødet var godt tilberedt, men det var en stor mangel, at der ikke var tilbehør til. Prisen på kødet var også ret høj. Jeg kan kun anbefale at gå på restauranten for at spise af saltbaren, den var til gengæld også både varieret og indbydende.

5 de novembro de 2015

God mad og betjening

Jeg havde en god oplevelse på riz raz (Kompagnistræde) med nogle venner. Vi blev nemt og hurtigt vist til vores reserveret bord, hvilket var nemt at reservere på nettet, og bestilte buffet. Buffeten havde en masse gode salater og andre vegetariske ting at byde på! Tjenerene var rigtig venlige og imødekommende, og var med til at skabe en god stemning i de hyggelige omgivelser.
- Vi kommer helt sikkert igen!

29 de julho de 2015
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ringe betjening samt dårlig mad

kære RizRaz, var inde og spise hos jer her i lørdags med min mor som jeg besøgte i københavn, syntes lige i skal vide at jeg havde noget af den mest ringe madoplevelse længe. Det startede allerede da vi trådte ind af kompagnistræde, ingen tjener til at tage imod os, men da vi så valgte at tage plads ved et bord. bliver vi så fjernede derfra fordi der var reseveret. men syntes bare det er utroligt at de først fik åbnede øjnene op da vi havde sat os. min mor og jeg havde glædet os til at spise der da der stod inde på hjemme siden at rizraz havde de sædvanlige spyd som vi elsker.men da vi kom var der noget helt andet. fik afvide af tjenern at det var ikke noget i havde haft det sidste år , og at jeg må havde taget fejl fordi det ikke stod på computern. nu er jeg kommet hjem til vejle og det står der self stadig på hjemmesiden. så nej det var ikke mig der havde taget fejl. min mor bestilte buffeten og jeg en burger. har aldrig set en burger sejle så meget i blod, virkelig ringe.

17 de julho de 2015

bedste kaffe latte...;)

vi var en tur på rizraz idag lækker buffet samt lammekød, men må indrømme blev sku slået ned fra stolen da jeg smagte på en kaffe latte som min søster havde bestilt, jeg skulle intet have. men da jeg smagte hendes skulle jeg self have min egen af den søde fyr, tror det var den daglige ledere som lavede den .tak for en dejlig dag. mvh marianne lauersen

15 de junho de 2015

175 kroner for et stykke lam uden tilbehør

Maden var middelmådig og betjeningen elendig. Efter at have ventet på maden, som man skulle betale for ved bestilling, fik vi vores kød uden nogen form for tilbehør. Der var ikke en gang gafler eller servietter med, kniven lå ved maden.

Ikke pengene værd, og da slet ikke den dårlige oplevelse værd.

6 de junho de 2015

Utrolig dårlig oplevelse

Fik buffe 1. Maj. Maden der skulle være lun var kold - salat og andet var iskoldt. Kedelig oplevelse da jeg ellers har været glad for stedet. Vi sagde det - men det blev ikke taget seriøst.

3 de maio de 2015

Dårligt!

Dårlig oplevelse!
Vi ventede alt for længe på vores mad. Da det endelig kom var kødet helt tørt og sejt. Sovsen smagte som en pulver sovs. Dårlig betjening. Kommer aldrig der igen! Spild af penge

24 de abril de 2015
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fint til prisen

Under mit besøg på RizRaz (st. kanikestræde) oplevede jeg en helt fin buffet til pengene. Det var egentlig et ret godt udvalg til mit behov. Og så må jeg rose vores tjener. Hun var rigtig behagelig og meget imødekomne.

3 de março de 2015

Københavns bedste vegetariske buffet

Aaah, endnu en dejlig oplevelse på Rizraz, hvor mellemøsten, middelhavsregionen og europa mødes i en dejlig fusion. Jeg bliver aldrig træt af deres hjemmelavede humus, som heldigvis er en del af deres faste repetoire. Der er altid nye, knasende sprøde og interessante salater på programmet, der passer til årstidens udbud af grønt. Og så er det dejligt, at selvom det er fantastisk lækkert, så er det meget overkommelige priser.

4 de fevereiro de 2015
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk sevice og super lækker mad!

Både jeg selv, min kæreste og flere af mine veninder er vist det, du kan kalde stamkunder på Riz Raz i Kompagnistræde. Deres brunchbuffet, som de har hver weekend, er uden tvivl den bedste og lækreste i København! Der er noget for en hver smag, så både min pandekage og baconelskende kæreste og jeg, som ikke er så glad for kød, men elsker en frisk salat, kan bliver både mætte og glade. Desuden er refill funktionen på sodavand en stor succes, hvis du gerne vil sidde længe og sludre! Eller bare godt kan lidt cola.

Det aller vigtigste er dog den fænomenale service! Man bliver altid mødt med et smil og god og hurtig service.

Alt i alt kan jeg 110 % anbefale Riz Raz i Kompagnistræde!

21 de janeiro de 2015

FANTASTISK

Jeg var ude med en veninde ved St. Kannikestræde riz raz, vi fik den mest fantastiske service af en medarbejder fik desværre ikke hendes navn, ( 16/1-15 kl. 13-15) men hun gav en service man mangler mange steder, vi blevet budt med smil, og vi blev spurgt når vores sodavand var tomme om refill, altså vi skulle slet ikke kalde efter hende, hun var en skide god medarbejder! Jeg må sige det gjorde vores oplevelse så meget bedre! Maden er fantastisk!

16 de janeiro de 2015

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais