2 gange parkering først med easypark, den sagde jeg ikke skulle tjekke ud det gjorde den selv. Da jeg så kom hjem stod den stadig og talte regning 20 kr. Anden gang brugte jeg deres egen app udbyder... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Dårlig info omkring parkering. Ville kun være i centeret i 90 min for at undgå afgift, så skyndte mig ud og nåede ikke ind i de sidste butikker. Men jeg har åbenbart regnet forkert og holdt på p plads... Ver mais
Så er den gal igen. Vores søn har været i Rosengaardscenteret og han ville tjekke bilen ud da han skulle køre. Fik beskeden at den var tjekket ud uden betaling var nødvendig. Nu kommer der så en... Ver mais
Et godt sted at være og der kan nemt gå nogle timer inden jeg kommer ud igen derinde fra. Den nyopførte restaurant gade ( Før coronaen kom ) er et fantastisk påhit og et bredt udvalg af spisesteder o... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Shoppingcenter, shopping, center, bycenter, gaver, gavekort, mode, tøj, biograf, legetøj, fitness
Informações de contato
Ørbækvej 75, 5220, Odense SØ, Dinamarca
- www.rosengaardcentret.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Når man vælger parkeringsbetaling skal…
Når man vælger parkeringsbetaling skal systemet f.. æ.. mig også virke upåklageligt og intuitivt. De får ikke en klink mere fra mig fremover.
Farvel Rosengårdcenter
Farvel Rosengårdcenter! Jeres penge-griskhed holder mig fra at benytte jeres indkøbsfaciliteter. 46 kr kostede det i parkering for at shoppe 🤮. I mangler virkelig begrundelser for at indføre betalingsparkering, hvis det ikke er som alle tænker: i vil tjene flere penge..
Betalingsparkering der ikke kan finde…
Betalingsparkering der ikke kan finde din nummerplade men sagtens kan tage to billeder af den og opkræve 105kr for parkering. Vær opmærksom på at du kan bruge 90 minutter gratis, men hvis du ikke når ud af porten inden, så opkræves du. I vores tilfælde 98 minutter.
Gyros heroes
Jeg synes simpelthen at der var ikke så glade/gode personale idag. Jeg ville bestille på skærmen, men ham her fra gyros sagde jeg kunne komme ved kassen og betale. Jeg siger så en gyros plate, og han spørge kun om jeg skal have drikkelse. Nej siger jeg i det øjeblik. Derefter siger jeg at jeg vil have ekstra kylling. Derefter har han ikke spurgt om jeg vil have chilli ect. Jeg er sammen med min datter, vi venter så på maden. Jeg vælger at købe en drikkelse og manden siger at det koster 40kr, for en 33ml. Så siger jeg der står 35 her?? -'oh ,ja så 35kr" efter det er vorde mad klar, og jeg kan se der er chilli på ægte spm en slange over det hele. Hvor jeg siger jeg har ikke sagt chilli så siger kvinden derinde, at det står der. Jeg siger ja men det var ikke det jeg ville have, jeg skal dele det med min datter. Ok okk siger hun, på engelsk og siger" vi lave en ny, det vores fejl" og fake smiler. Så fik jeg en plate. Ig der var ikke engang ekstra kylling på, men en masser af polyester, hvad søren er det? Hvad skal jeg spise af kylling? Det jo ren pommes. Ikk nok med det, at deres drikkelse koster 35 kr😅 det er fandens små kopper! Stemningen efter var virkelig dårlig da mig og min datter skulle spise. Så man har ikke engang nydt det...
Pengemaskine
De nye parkeringsafgifter er udelukkende en pengemaskine og intet andet. Det kan umuligt have været de 20-30 biler brugt af letbanependlere der har gjort udslaget, når man tænker på at Rosengårdcentret har 3000 parkeringspladser til rådighed. Slut med at spise i Rosengårdcentret.
Rosenborgcenteret i Odense vil af med…
Rosenborgcenteret i Odense vil af med kunderne ved at indføre parkeringsafgift.
Er tvunget til at holde ved naboen da systemet ikke virker.
🙄🤣
Gammeldags og kedeligt
Gammeldags og kedeligt, og tror d3 nu at folk vil betale for at parkere der ?, nej, og heller ikke mig, helt slut med at komme der.
Tror bare jeg finder et andet sted at…
Tror bare jeg finder et andet sted at kigge og handle. Nu kan man ikke gå rundt og hygge sig og spise der mere nu skal man så betale. Ham Morten Blomstrøm må havde fået hjerneblødning med det beslutning
Betalingsparkering
I er gode nok til at stresse jeres kunder med jeres parkeringspolitik.
Jeg melder fra.
1 kunde mindre.
Helt slut med det sted
Helt slut med det sted, nu skal vi så også kæmpe der med onde p vagter og deres ulovlige usynlige p afgifter, hvor de bruger Mafia metoder som alle andre steder på Fyn, håber i midster mange kunder og går fallit, desuden er det et totalt forældet sted at andre steder er det flere etager og gratis parkering, lad os bare nævne Sverige, Danmark og bla Fyn er helt bagud med alt, undtagen afgifter
Parkering…
Der er simpelthen de værste parkeringsforhold. Der er masser af pladser men det er UMULIGT at komme ud derfra. Hold jer langt væk hvis ikke vil holde i kø når i skal hjem.
Fører kunder bag lyset
Var ikke klar over at Rosengårdscenteret huser en butik der fører sine kunder bag lyset!
Butikken Zara i centret får under en stjerne for deres meget dårlige service og forretningsmetoder. Kan i øvrigt ses her på trustpilot!
Købte en julegave (jeans) til mit barnebarn den 7/11/25 og spurgte udtrykkeligt ekspedienten om den kunne byttes efter jul, hvis hun ikke kunne passe dem.
Svaret var selvfølgelig kunne jeg det! Helt ind til 10 januar!
Men da bukserne viste sig at være for små, så kunne de ikke byttes, da jeg mødte op i butikken med dem mellem jul og nytår. Fik det svar at jeg havde købt dem for tidligt inden jul og at de i øvrigt ikke var ansvarlige for hvad de enkelte ekspedienter sagde til kunderne.
Jeg står nu med et par splinternye jeans til 359,- med byttemærke på som ikke kan bruges . Det er da ikke Rosengårdcentret værdigt med en butik med så dårlig en kundeservice. Handler aldrig mere i Zara og er nu i tvivl om de andre butikker i centret kører med ligeså dårlig service, da der åbenbart ikke gribes ind overfor butikker med ringe kundeservice. Det er en ommer Rosengårdscenteret!
Var inde og bytte en gave som var med…
Var inde og bytte en gave som var med bytte mærke på senest d.18/12-25 plus gaven var forseglet dvs ikke åbent. De ville ikke tage imod den pga en dag for sent, plus påstå at emballagen inden i var lidt beskadiget, som jeg var meget forundret og chokket over. Flere ekspedienter kom hen og sagde det på en ekstrem nedladende måde, at det måtte jeg da kunne forstå. Da jeg er cancer patient og har dårlige dage med opkast, så kunne jeg desværre ikke komme i går, har aldrig prøvet noget så nedladende før, mega dårlige service, som virkelig ikke kan beskrives med ord. Næst følte jeg også at de beskyldte mig for og have rettet på byttemærket dato, som jeg var meget forundret over, tænk sig og skulle få en vare med bytte mærke på, og så opleve så en dårlige service. Tænker , hvorfor sætter man et bytte mærke på, når man så ikke vil tage imod den…En ting er sikkert jeg sætter aldrig mine ben på dette apotek i Rosengårdcentret mere. Pudsigt nok, da jeg så fortæller andre om min dårlige oplevelse, siger flere at de også har haft en dårlige oplevelse på dette apotek.
Adgang dpærret for biler via…
Adgang dpærret for biler via Munkerisvej
Vil være en god service hvis ejerne gad have skrevet på Webcitet på dansk, at tilkørsel via Munkerisvej er spærret
Mangler tydeligvis dialog mellem Centret og de udførende arbejdere
STOP
STOP. LAD NU VÆR MED AT INDFØRE BETALING PARKERING. DET ER KUN FOR AT UDDELE DUMMEBØDER.
Indfører betalingsparkering
Har altid elsket at handle i Rosengårdscenteret, men det stopper omgående. Jeg handler af princip aldrig steder, hvor der er betalingsparking - I må virkelig have slået bøtten, når I får et parkeringsselskab på, hvis eneste formål er at uddele bøder. Hvis det handlede om, at folk brugte grunden til langtidsparkering, kunne I have sat en grænse på 6 timer gratis, men det her handler kun om penge
Cocacolismen har kronede dage.
Cocacolismen har kronede dage.
Vort stakkels modersmål er sat i skammekrogen.
Vagn Frausing
Adgang til amme og pusleområde…
Ammeområde er nu pludselige ikke tilgængelig frit men man skal op hos information og få en brik eller noget for at kunne komme ind. Tænk på et mor med en nyfødt som gå ned med barnevognen i den upraktiske lift, og som nu kommer foran en låst dør, skal op igen og ned igen med en skrigende baby, bare fordi, nu er der ikke mere fri entré i pusle og amme område.
Dette område var den hyggeligste om hele centret og der er virkelig synd at den kan ikke benyttes som før.
Der er helt uforståelig hvorfor skal livet til nybagte mor gøres så mere kompliceret, og det er en bekymrede ting der har sket, og jeg håber at den bliver ikke til en tendens, især i de nuværende tider i verden.
Men det for mig betyder det at jeg kommer at besøge Rosengården betydelig mindre.

Resposta da Rosengårdcentret
De siger at man skal købe noget af…
De siger at man skal købe noget af drikke og dem der stod ved kassen de var vildt sure og mega mega dyrt så det kan ikke andbefales og der er hår i maden
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.