2 gange parkering først med easypark, den sagde jeg ikke skulle tjekke ud det gjorde den selv. Da jeg så kom hjem stod den stadig og talte regning 20 kr. Anden gang brugte jeg deres egen app udbyder... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Dårlig info omkring parkering. Ville kun være i centeret i 90 min for at undgå afgift, så skyndte mig ud og nåede ikke ind i de sidste butikker. Men jeg har åbenbart regnet forkert og holdt på p plads... Ver mais
Så er den gal igen. Vores søn har været i Rosengaardscenteret og han ville tjekke bilen ud da han skulle køre. Fik beskeden at den var tjekket ud uden betaling var nødvendig. Nu kommer der så en... Ver mais
Et godt sted at være og der kan nemt gå nogle timer inden jeg kommer ud igen derinde fra. Den nyopførte restaurant gade ( Før coronaen kom ) er et fantastisk påhit og et bredt udvalg af spisesteder o... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Shoppingcenter, shopping, center, bycenter, gaver, gavekort, mode, tøj, biograf, legetøj, fitness
Informações de contato
Ørbækvej 75, 5220, Odense SØ, Dinamarca
- www.rosengaardcentret.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Dårlig behandling af informationen
Dårlig behandling af informationen.
Mistede en pose, hvorpå jeg går til informationen og bliver oplyst at der har været en og fortalt at denne pose befinder sig på toilettet på torvet.
De henter den ikke og jeg går ned og kigger om den stadig er der hvilket den ikke er og der er ikke noget at stille op ifølge informationen.
En ærlig kvinde på facebook er så i besiddelse af denne pose og jeg får mine varer, men hun kan fortælle mig at hun havde taget posen med op i informationen, men de ville ikke tage imod den.
Synes Centeret skal ændre deres politik så andre ikke bliver udsat for samme dårlige oplevelse som jeg selv.
Derudover er jeg dårligt gående i forvejen, så det var hårdt at gå rundt og selv skulle finde hovede og hale i det hele.
Fint center men mangler nogle…
Fint center men mangler nogle anderledes butikker der er desværre en meget monotont atmosfære 😔
Et kæmpe + ved rosengårdcentret er
Et kæmpe + ved rosengårdcentret er, at der er gratis parkering og altid plads (har kun prøvet en gang, at jeg skulle kører rundt i 5 min, for at finde plads). Centret er fornyligt lavet om og det er blevet super flot og lækkert! Der er lige lavet en "mad gade" og der er rent og pænt både på gange og toiletter. Der er mange butikker og man kan sagtens få mange timer til at gå der inde.
Kan ikke lide Centret.
Jeg kan ikke lide centret fordi det er blevet kedeligt. Der er ikke nogen spændende butikker mere, som der var i gamle dage. Jeg savner det gamle center.
RÅDDEN STRATEGI FOR CENTRET!
GRISKHED OG UFATTELIG DUMHED
Som tidligere flittig bruger af RC, har vi lagt vore indkøb her når vi alligevel har været i Oénse - det er slut.
Jeg skulle lige bruge oplysninger om åbningstider og googler RC og hvad kommer der op? ET ULTIMATIVT KRAV OM AT MÅTTE LÆSSE SPYWARE, O.A. IND PÅ MIN PC!
Dette i form af cookies, disse "totalt harmløse" småprogrammer som mulig gjorde "Cambridge analyzes" og deres svilnumre. Det er også hotmail og scanningerne af mails, det er applikationerne card blance til ALLE informationer på din smartphone / Iphone etcetera.
Alt dette siger R.C. er helt i orden, her skal man tappe kunderne for private oplysninger, igennem denne spyware, som de uskyldige små cookies lægger på i din elektronic.
At det påvirker omsætningen betragteligt, hos ALLE centrets butikker, er fakta viden, flere procent gør som undertegnede og forlader sitet omgående og går et helt andet sted hend.
Databrokeriet (handel med folks personlige oplysninger) indbringer så meget så griskheden har fået overhånden.
NU ER DET BARE TVANG - FÅR VI IKKE DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER OG FOTOS tIL AT HANDLE MED, KOMMER DU IKKE IND PÅ SITET!
HVOR SYG ER DEN HANDLING / TANKEGANG IKKE?
Helt ærligt, er det en moral som DU vil støtte? Jeg vil ikke, for rådne beslutninger træffes af rådne mennesker.
O tempora o mores
Jeg beklager meget men :
Jeg beklager meget men :
Før i tiden var Rosengårdcentret et center med mange forskellige butikker; ostehandler, antikforhandler, dyrehandler, fiskehandler osv. osv.
Idag er centret desværre centreret om tøj og bling bling. Mere strømlinet og ensrettet og røvkedelig.
Fakta er nu også lukket - men med en årlig husleje på 2,5 mio er det vel forståeligt nok - der skal jo sælges utrolig meget blandselvslik og kaffe for at kunne være i et kedeligt og tilsyneladende for dyrt center.
Det er trist men jeg behøver ikke besøge centret og jeg bor endda kun 15 min. gang derfra.

Resposta da Rosengårdcentret
Totalt uden atmosfære
Totalt uden atmosfære - ikke andet end tøj- og caféland.
Tag et andet sted hen istedet.

Resposta da Rosengårdcentret
altid lidt godt her
jeg kan godt lide at besøge rosengaardcentret, der er altid noget godt man kan købe og hygge sig med.
Fantatisk service
Vi var i ikke mindre end 4 butikker og alle steder selvom de havde travlt. fik vi en service så man virkelig kunne mærke vi var i nogle speciel butikker. Samtlige steder havde de tid til os og var mere end villige til at hjælpe og hente ting kan absolut kun anbefales og er vores indkøbscenter nr 1.
super sted at handle :)
Var dernede i går med min venner, super hyggeligt :)
Rosengårdscentret i O'ense holder maks
Alt forefindes stort set af alle slags butikker
Altid et besøg værd ... ikke mindst for en tidligere Fynbo
Min familie kan bruge en hel dag derude ... når vi endelig kigger forbi min fødeby
Det holder det center ... Big time
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.